inşallah hamişizdir cnmm...acaba şimdiden test yapsam çıkar mı bişeyler, yoksa bekliyeyim mi...o kadar sabırsızım ki inanın dayanamıyorum nasıl bekliycem???
siz ne zamandır istiyorsunuz yani zaman başladınız çalışmalara???
kablo lazım canımcanım telden çekip yükleyebiliyorsan koymaya çalış
birde ben okumuştum yumurtlama bittikten sonra sonra silik çıkıyormuş ben 18.gün ve 20.gün yapmıştım silik çıkmıştı sora da yapmadım.
her zaman çıkar o ikinci çizgi canım
önemli olan aynı kalınlıkta ve koyulukta olması
şu an negatif
hoşgeldin canım
ben iyiym sen nasılsın var mı bir sıkıntın?
iyiyim cok sükür bi yaramzlik yok..gecen gün ufaklik bizi hafif bi kanamayla korkuttu ama neyseki bi problem olmadi..p.tesi insallah kalp atislarini duymaya gidecegiz cok heyecanliyim:)
senin bebis nasil bayaa olmus ya maasallah
test ıcın daha erken cnmcım yapma bence batın gelsın bir iki gun sonrası yaparsın
şimdi testte bişeycik çıkmaz moral bozuklugu olur.
daha önce bi düşüğüm olmustu sonrası korunduk bu ay ilk çalışmalar başladı cnmcım
inşallah tez elden kavusuruz bebişlerimize
Vajina icin temizleme jeli kopuruyo gebelikte idrar yollari icin en iyi sey bu dedi eczacim yapabilrsen sabah aksam yapilmaliymis numismed diye bi marka var ph en yakin olan oymus ben bebisten oncede kullaniyodum en ufak bi ilacta mantar oluyorum cunku
üzüldüm cnmm ama her şerde bir hayır vardır derler ben de buna çok inanırım...
umarım Allahıım bize en kısa zamanda hayırlısı ile bebişlerimizi verir, biz de dünyanın en güzel duygusu olan
anneliği tadarız....
bak canımkablo lazım canım
o da şimdi nerde bilmiyorum
ii bari korktum ben de bu ne diye
yani bu hep .çıkacak di mi?
ikiside koyu olacak ööle mımırtlama oluyo :)
ben 8 de adet oldum ya 1aralıkta adet olucam gözüküyor
yani 23 gün ara ile ama ben hep 28 veya 29 gün arayla olurdum
işin tuhaf atarafı bugün yarın olacakmışım gibi her şey
inşallah görürsünüz canım kalp atışınıiyiyim cok sükür bi yaramzlik yok..gecen gün ufaklik bizi hafif bi kanamayla korkuttu ama neyseki bi problem olmadi..p.tesi insallah kalp atislarini duymaya gidecegiz cok heyecanliyim:)
senin bebis nasil bayaa olmus ya maasallah
[/QUOTE]kızlar beni duyan varmı..........ztar,sivatan ve oflu hamileymiş gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin öncelikle...bu arkadaşlar bu ay herhangi bir kür tedavi veya bişey kullandımı bu ay ne tür yöntemler denediler bilen varmı arkadaşlar....
bak canım
pozitif ovulasyon örneğimi göstereyim
aynen böyle olduğu gün 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demek
Eki Görüntüle 295526
[/QUOTE]kızlar beni duyan varmı..........ztar,sivatan ve oflu hamileymiş gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin öncelikle...bu arkadaşlar bu ay herhangi bir kür tedavi veya bişey kullandımı bu ay ne tür yöntemler denediler bilen varmı arkadaşlar....
hay<ir cnm sana söle söleyim biz esimle adetimin 6 gn öncesi beraber olduk ilk defa bebise karar verdik
2 senedirde evliyim hamilelik konusunda hic bir tecrübm yok adetim hep düzenliydi 20.11-25 e kadar 5 gunsurcekti ama
3 gun surdu ve bitti simdi ise yumurtaliklrimde hafif cekme var birde hafif bel agrim cok test yaptim
hepsi negativ cikticok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez Allahim isteyenlere nasip eder ins.
testlerin hepsi negativ cikmasina ramen dok. randevu aldim pazartesi gidecegim kontrole birde kan testi yaptircam
cokmu acele ediyorum acaba ama kafamda kocaman soru isareti olustu bu agrilar ney sebep ola bili sizce??
.Simdiden cvplar icin tsk ettim canim !!!!!!!!
dimi ya dayak istiyolarr
silik de olsa bebiş ordadır , vardır candır kandır o
yok diyip alındıracaklar yaa cık cık cık
Allah onu korusun büyütsün inşallahhh
hoşgeldin canım
ben iyiym sen nasılsın var mı bir sıkıntın?
anladım canım
yarın sorayım bakalım bi eczaneye varsa alırım
ben zaten düzenli olarak temizliyorum ama sadece suyla tabi ki
sakıncası yoksa onu da deneriz tabi ki
sen hamileyken mi idrar yolu enfeksiyonu olmuştun da o monuelşose mi nedir ondan mı içmiştin
anladım canım
ogün halvet olmalı di mi
ve 1 gün sonra tekrar mı
yoksa üst üste mi
deli dicen bana şimdi biliyorum
evet canim hatta iltahap kanima karismisti cok su ictim bide iyice kalin giyindim manurol sase verdi icmEdim acikcasi odum kopuyo ilac iccem diye icinde gebelikte kesin kullanilir yazmadikca korkuyom iste
ben çift çizgiyi gördükten sonra o gece yapmadım
ertesi sabah 5 gibi yaptım işte
ama senin dediğin gibi de olur
anladım canım
ogün halvet olmalı di mi
ve 1 gün sonra tekrar mı
yoksa üst üste mi
deli dicen bana şimdi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?