Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meg canım seni yordum ama salak salak baktım çizelge diye bişeyde göremedim zaten kopyalamayıda bilmiyorum biraz cahilim bu konularda bişeyden anlamıyorum beceremedim seninde vaktini aldım hakkını helal et

dur bak özelden yazıyorum bitanem

ne diyosun ya,canımmsınnn

ohhh mekan değişikliği size bu ayy yarasın inşşş
keyfilini çıkara çıkara bol bol çalışın tatildee...

ben ne yapayım kuşum yaaa...
herşey aynı bendee...
adet olmayı bekliyorum bakalımm...

bende kan tahlili yaptırdığım günün gecesi adet olmuştum..(adetin üstünden 3 gün geçmişti)
sıka sıka kendimizi adeti bile geciktirebiliyoruz hee..
kasmak yok bundan sora,akışına bıraktım ama 2 günde bir halvet var orası kesin..

geçen sene biz bebe istemezkene 10 gün geciktirmişliğim vardı benim.şimdi şu halime bak uğraşıyoruz:92:

çizelge yazan yer..(üstüne tıklarsan büyüyo canım resim)

Son düzenleme:
kızlar ben ovulasyon testi aldım cuma günü başlıycam kullanmaya kaçamıycak bu defa bebe yani umarım.komşumla konuştum eczacı kendisi kafaya takarsan olmıycaktır,ne zaman unutursun o zaman gelir dedi:18:

meg canım bol halvetler ve iyi tatiller tatil yarar inş size canım benim günlerdir görüşemedik özledim seni

ohhh gece kuşu batlarım geldiler burdalar :92::92::92:
naber damlacım?

iyi canım adetimin bitmesini bekliyorum bu aralar onun dışında her şey yolunda hamdolsun tatlım tatilin keyfini çıkar valla bende dört gözle bekliyorum tatile gitmeyi

kızlar ben ovulasyon testi aldım cuma günü başlıycam kullanmaya kaçamıycak bu defa bebe yani umarım.komşumla konuştum eczacı kendisi kafaya takarsan olmıycaktır,ne zaman unutursun o zaman gelir dedi:18:

başkalarına demesi kolay zaman geçtikçe sen hamile kalamadıkça dahada gözünde büyüyecek kafayı takacaksın unutmak takmamak ne mümkün niye olmuyor soruları beynini kemirecek
tabi imşallah sen bu durumlara düşmezsin benim cevabım boş ver takma diyenlere

iyi canım adetimin bitmesini bekliyorum bu aralar onun dışında her şey yolunda hamdolsun tatlım tatilin keyfini çıkar valla bende dört gözle bekliyorum tatile gitmeyi

ama ama çok beyaz olduğum için kıppppkırmızı yandım vede halvet zor oluyu :78:yanık yanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…