Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bu yumurtlama sorunu olanların kullandığı bişey mi?
bende bi sorun yok
sadece eşimde toplam 40 milyon sperm
ama 1 cc (ml)de 5.6milyon sperm var

kızlar poliklinikle konuştum az öncee

bu akşam kan vericem yarın 3 te alıcam sonucumu

muhakkak yazarım size sonucu işten 1 de çıkıyorum anneme gidicem ama net bulurum yazarım sizede

artık kısmetimizde ne varsa ya sevinicez yada olsunnn bidaha ki aya olur dicez

Ildaaaa sicak su beli gevsetir dusuk riskini arttirir ben hamis kaldigimdan beri bu sogukta bile soguga yakin suyla yikaniyorum kiz cok sicakla yikanma hel halvetten sonra yapma bari kiz tutacagi varsada belin gevsediginden akip gidiyodur belkiiii

valla olur mu olur
amasoğukla hayatta yıkanamam ki ben

zaten ben geçen aydan dolayı çok karamsarım
normal bi kanama değildi o
evet öncesinde gene kaynar yıkanmıştım
ama aklıma geldikçe üzülüyorum ve ahh ediyorum ister istemez kaynanaya ve ailesine

hemen veren bir yer yok mu canım ya
neyse bebiş orda olsun da biz yarına kadar bekleriz

ildacım

bu ilaç yumurta büyümesine çatlamasına yarıyor bayanlarda kistlere iyi geldiği söyleniyor ve daha bilmediğimiz bir sürü etkisi vardır eminim

erkektede sperm kalitesini arttırmaya fazlalaştırmaya filan yarar diye biliyorum bizde eşimde bende düzenli içtik sabah akşam adetimin 3.gününde başladım ovucan günüme kadar içip bıraktım yumurtladıktan sonra yani içmedim bi daha

inşallah işe yaramıştır bu ilaç bende

akşam kandan sonra eczaneden başka bi test alıp yapıyım bide evde öle deniyim bakalım ne olcak

Son düzenleme:

benimde cok karın agrım olmuştu..
hatta bende kesin hamile oldugumu öyle düşünmüştüm hayatımda ilk defa karşılaştıgım bir agrıydıı
sende ilacı ovulasyondan sonra bırakmıştın dimi?

meg 12 gün içti sen kaç gün içtin?

aaa eşinde mi içiyodu
ikiniz birden yani aynı ilacı
ilginçmiş:) hadi hayırlısı dualarımız seninle şeker

sorumun cevabını gördüm :) harikaaa
belki ben ovudan sonra bırakmadıgım için yan etki yaptı belkide bilmiyorum ,,sen içmediğine göreee inşallah bişi olmaz..
yarın en yüksek degeri görürsün inşalllah ayyyy ..
ben nasıl ögrencem şimdi neti de kapattık evde.. neyse artık bi yere gidicem bakıcam çatlarım yoksa

Son düzenleme:
Sivatan, belki mesajımı görmemiştin, tekrar yazıyorum.

Sivatan, yıldılzarımız bir türlü barışmamasa rağmen, bu yazı okuyunca ben senin yerine heycanlandım ve senin adına çok sevindim.
İnşallah, hamilesindir. Benim hamilelik çizgisi de çok silikti. En iyi şekilde kandan anlaşılır.
Bence çok fazla bekleme, bir Beta-HCG testi yaptır. Bu arada, kesinlikle ilaçı kullanma.
Eğer hamileysen seni gerçekten candan tebrik ederim. Değilsen, pes etme. Allahtan umut kesilmez.

elibesesim benim adet olacağım zaman ağrır malesef karnım akıntıda var korkuyorum o yüzden bide sol tarafıma şuan bile sancı giriyo valla karnım sancılanıyo arada ve ağrı vurup geçiyo bu bende adet işareti olur her ay

ben yumurtlama günümden sonram hemen bıraktım uzatmadım içmeyi ama 9 veya 10 gün içtik biz ilacı bıraktık

Kızlar hi.bişey yok doktorda testi görüce şaşırdy yanlışlık olmuş o da beni bulmuş,betam 000

Allah Allah canım o gebelik testi yanılmaz diye bililyorum.Çünkü idrar testleri hcg ye duyarlı.Yani hcg hormonundan başka bir şey çizgiyi uyarmaz.Nasıl olur ya şaşırdım.Sonuç 0,00 mı yazıyor?İnşallah yanlışlık olmuştur.

Kızlar hi.bişey yok doktorda testi görüce şaşırdy yanlışlık olmuş o da beni bulmuş,betam 000

Allah Allah canım o gebelik testi yanılmaz diye bililyorum.Çünkü idrar testleri hcg ye duyarlı.Yani hcg hormonundan başka bir şey çizgiyi uyarmaz.Nasıl olur ya şaşırdım.Sonuç 0,00 mı yazıyor?İnşallah yanlışlık olmuştur.

canım romanyadan başka bi yerde yok körolasıca
romanyadan tanıdıgın varsa getirtebilirsin
Branca Ursului

anaaaaaaaaaa ne garip şey bu
eczaneler sorsam benim şu diğer padutin gibi getirirler kesin

ammann ne bilim canım bugün umutsuz vakayım ben
tüp bebek topiklerinde geziyorum salak gibi

aris teşekkür ederim
yıldızımız barışsın artık hadi dimi ama bide ben bu heyecanla korkuyla karışık durumdayım ya sinirlenmiyorum hiç bişeye sevgi pıtırcığı gibin dolaşıyorum ortalıkta

kana gidiyorum bu akşam yarın alcam sonucu

eğer hamileysem bunda senin payında çok fazla olcak tabi sen vesile oldun bunu bulmamıza görmemize sen haberdar ettin bizi o yüzden olsada olmasada sana minnetarım inan

ilacı kullanmayı bırakmıştım ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…