elibesesim inşallah gibeğyimdir tabi ama ihtiyacım olursa 1 şişe getiririm ya kendime kadar bulurum yani
veririm olsun herkes nasiplensin bu ilaçtan madem etkisi böyle
inşallah etkisi olmuştur bana
ama karın ağrım sancım var ya neden acaba adetmi olcam ne valla kana gidene kadar ben umutlanmıyorum
Kızlar hi.bişey yok doktorda testi görüce şaşırdy yanlışlık olmuş o da beni bulmuş,betam 000
Kızlar hi.bişey yok doktorda testi görüce şaşırdy yanlışlık olmuş o da beni bulmuş,betam 000
Ildaaaa sicak su beli gevsetir dusuk riskini arttirir ben hamis kaldigimdan beri bu sogukta bile soguga yakin suyla yikaniyorum kiz cok sicakla yikanma hel halvetten sonra yapma bari kiz tutacagi varsada belin gevsediginden akip gidiyodur belkiiii
kızlar poliklinikle konuştum az öncee
bu akşam kan vericem yarın 3 te alıcam sonucumu
muhakkak yazarım size sonucu işten 1 de çıkıyorum anneme gidicem ama net bulurum yazarım sizede
artık kısmetimizde ne varsa ya sevinicez yada olsunnn bidaha ki aya olur dicez
nasıl yani şimdi 1 daha mı yapılcak test
Aaaaaa simdi negatif degil mi yani sonucmu yanlismis bundada vardir bi hayir
elibesesim inşallah gibeğyimdir tabi ama ihtiyacım olursa 1 şişe getiririm ya kendime kadar bulurum yani
ama karın ağrım sancım var ya neden acaba adetmi olcam ne valla kana gidene kadar ben umutlanmıyorum
ildacım
bu ilaç yumurta büyümesine çatlamasına yarıyor bayanlarda kistlere iyi geldiği söyleniyor ve daha bilmediğimiz bir sürü etkisi vardır eminim
erkektede sperm kalitesini arttırmaya fazlalaştırmaya filan yarar diye biliyorum bizde eşimde bende düzenli içtik sabah akşam adetimin 3.gününde başladım ovucan günüme kadar içip bıraktım yumurtladıktan sonra yani içmedim bi daha
inşallah işe yaramıştır bu ilaç bende
ildacım
bu ilaç yumurta büyümesine çatlamasına yarıyor bayanlarda kistlere iyi geldiği söyleniyor ve daha bilmediğimiz bir sürü etkisi vardır eminim
erkektede sperm kalitesini arttırmaya fazlalaştırmaya filan yarar diye biliyorum bizde eşimde bende düzenli içtik sabah akşam adetimin 3.gününde başladım ovucan günüme kadar içip bıraktım yumurtladıktan sonra yani içmedim bi daha
inşallah işe yaramıştır bu ilaç bende
akşam kandan sonra eczaneden başka bi test alıp yapıyım bide evde öle deniyim bakalım ne olcak
buarada neydi bu ilacın adı
ve heryerde bulabilir miyiz
benimde cok karın agrım olmuştu..
hatta bende kesin hamile oldugumu öyle düşünmüştüm hayatımda ilk defa karşılaştıgım bir agrıydıı
sende ilacı ovulasyondan sonra bırakmıştın dimi?
meg 12 gün içti sen kaç gün içtin?
canım romanyadan başka bi yerde yok körolasıca
romanyadan tanıdıgın varsa getirtebilirsin
Branca Ursului
Sivatan, belki mesajımı görmemiştin, tekrar yazıyorum.
Sivatan, yıldılzarımız bir türlü barışmamasa rağmen, bu yazı okuyunca ben senin yerine heycanlandım ve senin adına çok sevindim.
İnşallah, hamilesindir. Benim hamilelik çizgisi de çok silikti. En iyi şekilde kandan anlaşılır.
Bence çok fazla bekleme, bir Beta-HCG testi yaptır. Bu arada, kesinlikle ilaçı kullanma.
Eğer hamileysen seni gerçekten candan tebrik ederim. Değilsen, pes etme. Allahtan umut kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?