canım benim sağol ya bitanesiniz..... :))Lafımı yanlış anlama ama çocuğa dünyanın bütün sıkıntısını çektiriyosun oda korkup kaçıcak. Senin her sıkıntında bebek beslenemiyor, hücrelere gereken oksijen gitmiyor. Ki biz kadınlar en çok üzüldüğümüz için bebeklerimizi kaybediyoruz. Hücreler beyindeki düşünceye odaklanmaktan yavruyu besleyemiyor. Sonra kahroluyoruz arkasından yıllarca. 2 düşüğüm var çok iyi biliyorum acısını. Bak değerlerin normal seviyede. Sen şuan bence iyi bir kadın doğum doktoru bak kendine bide dahiliyeci. Değerdi artıştı düşünme ben 15 le öğrenmiştim diyorum. Azıcık laf dinle
ferdatcım pazartesi günü dahiliye uzmanına git dedi eşim ücretli muayeneye gittiğim için...ayrıca oflu nurdansr de öğrendiğinde değeri 32 idi
dün 500küsürlerdeydi değeri
Benim pskolojim nasılsa su derecem ona ayarlıdır
ama eşim utanmasa totosunu bile sıcak suyla yıkanıcak. Yüzünü bile sıcak suyla yıkıyo. Banyodan bi çıkıyo iki saat buhar gitmiyo
ay ben resmen kaynar yıkanıyorum
eşim öldüreceksin kendini diyo
çünkü her duşta kese yaarım mutlaka :)))
ve hayatta soğuk yıkanamam yazın bile ilk kaynar yıkanırım en son soğukta bi 10 sn durur ööle çıkarım
aslında kadınlar için ii değilmiş sıcak su erken yaşlanılırmış
benim kocada buz gibi yıkanır
ben ööle yıkansam ertesi gün resmen zature oluurm
merhaba kızlar
size haberlerım var
eşim sperm testı yaptırdı sorun yokmus bu degerlerle eşin gayet güzel hamıle kalabılır demıs doktor
nıye kalamıyorum ben yaaaaaa
3 ay ıcınde hamıle kalamazsa yıne gelebılırsın bıdaha bakarız demıs
ohhh şükür
hadi gözün aydın canımmmm allah muradını verir.....
tabiki kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap hülyamm herşey bahane bizeee
ya birşey sorucam size ben adetime yakın genelde rüyamda korkunç rüyalar görürüm sizdede böyle olan vrmı
bana daha önce bunun için bir hoca muska yazmıştı sürekli üstünde taşı demişti hamile kalsan bile adete yakın seni korkuturlarsa bebek kan olarak akar demiştii netten araştırıyorum ve böyle birşeylerden söz ediyo sizede bu tür şeyler oluyomu
:18:
ve hayatta soğuk yıkanamam yazın bile ilk kaynar yıkanırım en son soğukta bi 10 sn durur ööle çıkarım
merhaba kızlar
size haberlerım var
eşim sperm testı yaptırdı sorun yokmus bu degerlerle eşin gayet güzel hamıle kalabılır demıs doktor
ohhh şükür
tuz koyunca çiziyor canım o zaman benim kullanmama gerek yokmuş kullanmıyorum da zaten
dimi ama bebeğimiz bir zıbını olur fazladan
ne desem bilemedim canım ama genede hakkında hayırlısı olsun
eminim ki öyledir canım hem maddi kardayız hemde kimyasal yok ben beyaz sabun rendesini hiç kullanmadım ama bunu duymuştum ben bebeğim olunca onun kıyafetlerini sabun rendesiyle yıkarım diyordum ama beyazlar içinde yapıcam bunu
ay canım resmen kırmızı çizgi görünüyor işte boşuna üzdün kendini bu günde bekle istersen yarın kana git bence
dhc cim hamile değilim canım ya silik çizgilerim var sadece bol bol akıntım var korkutan beni ve deeee karnıma resmen sancılar giriyorr ağrıyo
ama kan yaptırmadım daha
bu ay çok halvette olmadı umudum çok yok ama arkadaşlar beni hamiş ilan etti bile
bu akşam kısmetse kan vercem bakalım yer bulabilirsem
inşallah gibeğyimdir tabi bunun için çok uğraştım ve ilacım daha 2 şişem duruyo ben hamişsem eğer ilacımı isteyenlere yarımşar bölerek göndericem valla yeterki gibeğ olıyım
gibeğ değilsemde ben içmeye devam edicem hayırlısıyla
inşallah gibeğyimdir de sizlere gönderirim ilacımı sizede yarasın
canım ilacı yeniden getirtme şansın yoksa bence ilacını hemen verme.. bende vericektim iyi ki vermemişim .
korkutmak gibi olmasın ama hayat bu ne göreceğimiz belli olmuyor...
bence sen hamilesin ve bu ilaçtan dolayı oldu
elibesesim inşallah gibeğyimdir tabi ama ihtiyacım olursa 1 şişe getiririm ya kendime kadar bulurum yani
veririm olsun herkes nasiplensin bu ilaçtan madem etkisi böyle
inşallah etkisi olmuştur bana
ama karın ağrım sancım var ya neden acaba adetmi olcam ne valla kana gidene kadar ben umutlanmıyorum
ne güzel valla maşalahh sizemerhaba kızlar
size haberlerım var
ohhh şükür
dhc cim hamile değilim canım ya silik çizgilerim var sadece bol bol akıntım var korkutan beni ve deeee karnıma resmen sancılar giriyorr ağrıyo
ama kan yaptırmadım daha
bu ay çok halvette olmadı umudum çok yok ama arkadaşlar beni hamiş ilan etti bile
bu akşam kısmetse kan vercem bakalım yer bulabilirsem
inşallah gibeğyimdir tabi bunun için çok uğraştım ve ilacım daha 2 şişem duruyo ben hamişsem eğer ilacımı isteyenlere yarımşar bölerek göndericem valla yeterki gibeğ olıyım
gibeğ değilsemde ben içmeye devam edicem hayırlısıyla
inşallah gibeğyimdir de sizlere gönderirim ilacımı sizede yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?