Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim sağol ya bitanesiniz..... :))
eşim pazartesi dahiliye ye randevu al dedi hemen...
düşüğe yol açıyor deyince etekleri tutuştu
ALLAH KORUSUN ...
bi kere düşük yaptım benım korkum ondan....
şimdi bebeğimi beni bırakmasını istemiyorummm...
ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZLERE...
ayrıca oflu nurdansr de öğrendiğinde değeri 32 idi
dün 500küsürlerdeydi değeri
ferdatcım pazartesi günü dahiliye uzmanına git dedi eşim ücretli muayeneye gittiğim için...
dahiliye doktoru ayrıca beta hcg yaptırmaz mı...
kadın doğuma da ayrıca randevu ve muayene parası ödemem gerekiyor..
muayene olduğum da yok sadece tahlil istiyorum...
kısaca dahiliye doktoru yapmaz mı bu beta yı ?

Benim pskolojim nasılsa su derecem ona ayarlıdır
ama eşim utanmasa totosunu bile sıcak suyla yıkanıcak. Yüzünü bile sıcak suyla yıkıyo. Banyodan bi çıkıyo iki saat buhar gitmiyo

bende aynıyım yaaa

sıcağı çok severim
kış aylarını buyüzden sevmem hiç

ayyy canımn albenden de okadar bizde öleyizz

merhaba kızlar
size haberlerım var
eşim sperm testı yaptırdı sorun yokmus bu degerlerle eşin gayet güzel hamıle kalabılır demıs doktor
nıye kalamıyorum ben yaaaaaa
3 ay ıcınde hamıle kalamazsa yıne gelebılırsın bıdaha bakarız demıs
ohhh şükür

hadi gözün aydın canımmmm allah muradını verir.....

ayrıcaaaa ben bugun atesımı ölctım 34.8 cıktı
böyle olması ımkansız dımı
şoka gırmem lazım 34 ateşle
derecem bozuldu galıba
bata yakın töbe töbeee

sivatan hamıleymıssın cok cok cok tebrık ederım
meg de gebe kalcak bu ılactan bendemı alsam yaaa

hılal canım sende gebesın az kalmıs sonucun cıkmaya ben sımdıden tebrık edeyım

görüşürüz kızlar duşa gırceem sonra duamı okucam
dunde okuyamadım zaten
grıp oldumda
ben kaçar

dhc cim hamile değilim canım ya silik çizgilerim var sadece bol bol akıntım var korkutan beni ve deeee karnıma resmen sancılar giriyorr ağrıyo

ama kan yaptırmadım daha

bu ay çok halvette olmadı umudum çok yok ama arkadaşlar beni hamiş ilan etti bile

bu akşam kısmetse kan vercem bakalım yer bulabilirsem

inşallah gibeğyimdir tabi bunun için çok uğraştım ve ilacım daha 2 şişem duruyo ben hamişsem eğer ilacımı isteyenlere yarımşar bölerek göndericem valla yeterki gibeğ olıyım

gibeğ değilsemde ben içmeye devam edicem hayırlısıyla

inşallah gibeğyimdir de sizlere gönderirim ilacımı sizede yarasın

vallahi canım hep şunu diyorum bana nasip edecekse allahım onu her şekilde edecek zaten gerisine bazen takıyorum bazende umursamıyorum işte.bana olmuyo canım ben çok yorgunsam,uykusuzsam öyle kötü yada biliç altı rüyaları görürüm.bzen kendim bile gördüğüm rüyayı hatırlarsam tırsıyorum mutlaka birşeye çıkıyor çünkü.
bana eskiden çok oluyordu ama karabasan geliyodu resmen korkup çığlık atıyorum bağrıyorum ama sesim çıkmıyo falan eşimde dua oku mutkala öyle olunca dedi.şimdi her akşam 3 gulhu 1 elham
birde ayetel kürsü okuyorum çok şükür artık hiç olmuyo....

ben çok sıcağı sevmiyorum canım
ama halvetten 1 saat önce falanda girmiyorum duşa
vajinal duş falan yapmıyorum zaten zararlı olduğunu biliyorum
ama bebeğim ne zaman gelir bu durumda onu bilmiyorum işte

gözün aydın canım belki için biraz daha rahat eder artık.

canım ilacı yeniden getirtme şansın yoksa bence ilacını hemen verme.. bende vericektim iyi ki vermemişim .
korkutmak gibi olmasın ama hayat bu ne göreceğimiz belli olmuyor...
bence sen hamilesin ve bu ilaçtan dolayı oldu

elibesesim inşallah gibeğyimdir tabi ama ihtiyacım olursa 1 şişe getiririm ya kendime kadar bulurum yani

veririm olsun herkes nasiplensin bu ilaçtan madem etkisi böyle

inşallah etkisi olmuştur bana

ama karın ağrım sancım var ya neden acaba adetmi olcam ne valla kana gidene kadar ben umutlanmıyorum

Sivatan, yıldılzarımız bir türlü barışmamasa rağmen, bu yazı okuyunca ben senin yerine heycanlandım ve senin adına çok sevindim.
İnşallah, hamilesindir. Benim hamilelik silgim de çok silikti. En iyi şekilde kandan anlaşılır.
Bence çok fazla bekleme, bir Beta-HCG testi yaptır. Bu arada, kesinlikle ilaçı kullanma.
Eğer hamileysen seni gerçekten candan tebrik ederim. Değilsen, pes etme. Allahtan umut kesilmez.

ne güzel valla maşalahh size
kaç çıktı değeri canım

sen gönlünü bi ferah tut canım benim
gerisi kolay

Kızlar hi.bişey yok doktorda testi görüce şaşırdy yanlışlık olmuş o da beni bulmuş,betam 000

Ildaaaa sicak su beli gevsetir dusuk riskini arttirir ben hamis kaldigimdan beri bu sogukta bile soguga yakin suyla yikaniyorum kiz cok sicakla yikanma hel halvetten sonra yapma bari kiz tutacagi varsada belin gevsediginden akip gidiyodur belkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…