Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar şu anda hastanedeyim buraya gelene kadar başıma neler geldi akşam anlatıcam neyse doktorum test lstedi verdim kanımı bekliyorum 5.30 anca çıkarmış cepten girdim şimdilik bu kadar

ay varya biran 5,30 çıktı sandım değerin hee
heyecan yaptım
hadi bakalım 1 saat çok zaman değil bekleriz
güzel haberlerle dön

biz duş falan almıyoruz valla
senin hijyen takıntın burda da mı boy gösterdi
sıcak suyla duş etkiler bence[/QUOTE]

ama şey mesela banyodan çıkıyo hemen halvet oluyo zaten 10 dk ölmezlerya
bundan sonra o banyoya girince kombiden suyun dercesini mi kısım ben en iyisi
ama şimdi benim eşim çok dikkat ediyo o benden daha çok okuyup araştırıyo çok kaynar su zararlı diyo biz çok kaynar suyla duş almıyoruz zaten diyo beni mi kandırıyo acaba

halvetten önce duş her zaman çok iyidir tertemiz halvet oluyor iştee:)Halvetten sonrada tekrar duşaa amaa bunaa değer bencee.bizde öyle yapıyoruzz

slm kızlarrrrr bende işlerimi bitirdimmm ancakkkk... çokkk yoyuldummm oyyyy ..
çiceği burnunda hamişlerrrr hamiş adaylarııı herkes iyidir umarımmmm... hastanedeki arkadaşlarr iyi haberlerii bekliyoruzzz..

Arkadaşım bunu bile bile hala test yapıyorum kan değil hem de idrar

Kızlar şu anda hastanedeyim buraya gelene kadar başıma neler geldi akşam anlatıcam neyse doktorum test lstedi verdim kanımı bekliyorum 5.30 anca çıkarmış cepten girdim şimdilik bu kadar

Güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
slm kızlarrrrr bende işlerimi bitirdimmm ancakkkk... çokkk yoyuldummm oyyyy ..
çiceği burnunda hamişlerrrr hamiş adaylarııı herkes iyidir umarımmmm... hastanedeki arkadaşlarr iyi haberlerii bekliyoruzzz..

Hoş geldin iyiyiz sağol sen nasılsın?

ne kadar boş vermeye çalışsanızda bu saatten sonra biraz zor oluyo bende geçen de eşime dedim hani bu yumurtlama dönemi falan yapmamız gereki falan deyince sters yapıyormusun diye verdiği cevap aynen şu
biz o zamanları geçtik artık evet bebek için dikkat ediyoruz ama stres falan yapmıyorum ben keyfima bakarım oldu
canım bizim hikayeyi sana anlattı mı bilmiyorum ama biz çok zor şeyler yaşadık hayatımızın 1 senesi acabalarla geçti halada geçiyor ama artık daha ümitliyiz canım.[/QUOTE]
hai bakalım
o denesin bizde alırız sonra
kötü günler geçmişte kaldıysa ii
bakma hepimiz yaşıyoruz bunları benim ilk 3 ayım resmen cehennemdi
kaynanam yüzünden ailesi yüzünden sonra eşimin evlenmeden önceki sevgilisi yüzünden

duş alabilir ama sıcak değil
sende alabilirsin ama
sabun falan kullanmıcaksınve vajinal duş almıcaksın sakın haaa
ve sen halvetten en az 1 saat önce duş almış olacaksın
biz duş falan almıyoruz valla
senin hijyen takıntın burda da mı boy gösterdi
sıcak suyla duş etkiler bence

ama şey mesela banyodan çıkıyo hemen halvet oluyo zaten 10 dk ölmezlerya
bundan sonra o banyoya girince kombiden suyun dercesini mi kısım ben en iyisi
ama şimdi benim eşim çok dikkat ediyo o benden daha çok okuyup araştırıyo çok kaynar su zararlı diyo biz çok kaynar suyla duş almıyoruz zaten diyo beni mi kandırıyo acaba[/QUOTE]

Ay burası kalabalıkmış belki soruma yanıt alabilirim öncelikler herkese Merhaba,
Doktor bana vajinal akıntı için fitil verdi (vaji-hex) Ve ben 3 gündür kullanıyorum. Aynı zamanda bu hafta ovulasyon dönemim. Netteki hesaplayıcılara görede yumurtlama günüm bugün. Dünde evlendim evleneli ilk kez o yumurta akı gibi akıntı olur diye bahsedilen sıvıdan gördüm. Şimdi sorum şu fitiller hamile kalmamı engellermi? Doktor bana ilişkiye gir yada girme demedi. Mantar problemimde yok çok şükür. İçim rahat değil. Dün gece halvetten sonra fitilide kullandım. Çünkü prospektüsünde tedavi yarıda bırakılırsa hastalık yeniden ortaya çıkabilir adet döneminde dahi kullanın yazıyor :26:

halvetten önce duş her zaman çok iyidir tertemiz halvet oluyor iştee:)Halvetten sonrada tekrar duşaa amaa bunaa değer bencee.bizde öyle yapıyoruzz

benim eşim yıllardır hemen hemen hergün duşş yaparrr iş yerinde spordan sonraa o alışkanlığı oldu onun yeni evlendiğimizdede biz 1 yıl kadar ilişki öncesi duş alırdık ama eşim nerdeyse soğuk suyla yıkanıyorrrr onun yıkandığı şu sıcaklığında derim ona bulaşık bile yıkanmaz az sıcak yıkannn o da der sıcak su erkeğe ii gelmezzz bence soğuk su ile o bçlgeyi yıkamak spermleri hareketli halee getirir.. die düşünüyorumm ben... belkii kimbilir işe yarar...uzun süre oturmakta sıkacğı için çok uzun oturulmamalııı oturarak çalışanların genelde kızı oluyor die duymuştummm .evet dar giymemelilerrrr..

biz genelde halvetten sonra yapıyozzbanyomuzu
özel bir nedenimi varmı önce yapmanın:26:

daha rahat hissediyorum kendimi

umutege sıcak su öldürüyo spermleri eşine söyle bunu,

ah canım bende biliyorum zararlı olduğunu oda biliyo ama :18::18:çok kötü bir huy işte yada takındı bilemiyorum işte ama dedğim gibi çok kaynar suyla almıyo hatta bazen dikkat ediyorum banyodan çıktıktan sonra sıcak su tarafı nerde duruyo diye en dipte olmuyo yani ben normalde duş alırken kendim en dibe getiriyorum mesalaama çok sıcak değil su ya çünkü ben çok sıcak suyu sevmem zaten bana göre ayarlı kombideki ayarı:26::26:

canım ikimizdede hala tık yok yoksa sıcak sudan mı acaba:26::26:

Merhaba, bence sakıncalı olsa doktor söylerdi ama istersen yine bir eczaneye ya da doktora sorabilirsin.

ay ben resmen kaynar yıkanıyorum
eşim öldüreceksin kendini diyo
çünkü her duşta kese yaarım mutlaka :)))
ve hayatta soğuk yıkanamam yazın bile ilk kaynar yıkanırım en son soğukta bi 10 sn durur ööle çıkarım
aslında kadınlar için ii değilmiş sıcak su erken yaşlanılırmış

benim kocada buz gibi yıkanır
ben ööle yıkansam ertesi gün resmen zature oluurm

olur canım farketmez
sadece kafandan çıksın hemen diye demiştim
yoksa bence zaten sorun yok hamilesin

içime kuşku düştü şimdi...
düşük falan deyince... kararsız kaldım..
ama bir an önce tedbir alınması gerekiyo dimi...
sende ilaç kullanıyo musun..
bırakmadın heralde ilacı ?:26:

arkadaşlar bu siteyi bilen varmı güvenilirmi (https://www.eczanemizde.com/hizli_siparis.asp)bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ovulasyon testi almayı düşünüyorumdA kapıda ödeme felan yazıyor:44::44::44:

Benim pskolojim nasılsa su derecem ona ayarlıdır
ama eşim utanmasa totosunu bile sıcak suyla yıkanıcak. Yüzünü bile sıcak suyla yıkıyo. Banyodan bi çıkıyo iki saat buhar gitmiyo

tabiki kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap hülyamm herşey bahane bizeee
ya birşey sorucam size ben adetime yakın genelde rüyamda korkunç rüyalar görürüm sizdede böyle olan vrmı
bana daha önce bunun için bir hoca muska yazmıştı sürekli üstünde taşı demişti hamile kalsan bile adete yakın seni korkuturlarsa bebek kan olarak akar demiştii netten araştırıyorum ve böyle birşeylerden söz ediyo sizede bu tür şeyler oluyomu
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…