Kızlar şu anda hastanedeyim buraya gelene kadar başıma neler geldi akşam anlatıcam neyse doktorum test lstedi verdim kanımı bekliyorum 5.30 anca çıkarmış cepten girdim şimdilik bu kadar
Kızlar şu anda hastanedeyim buraya gelene kadar başıma neler geldi akşam anlatıcam neyse doktorum test lstedi verdim kanımı bekliyorum 5.30 anca çıkarmış cepten girdim şimdilik bu kadar
canım çarşamba günü gitsem olmaz mı ?
kan beta yaptırcam hemde dahiliye ye gidicem...
o zamana kadar aksi bi durum olur mu ki ?:26:
yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkabilir ancak
bence hesabı kitabı boşver, regliyi bekle sen
o gün bidaha yaparsın
biz duş falan almıyoruz valla
senin hijyen takıntın burda da mı boy gösterdi
sıcak suyla duş etkiler bence
slm kızlarrrrr bende işlerimi bitirdimmm ancakkkk... çokkk yoyuldummm oyyyy ..
çiceği burnunda hamişlerrrrhamiş adaylarııı herkes iyidir umarımmmm... hastanedeki arkadaşlarr iyi haberlerii bekliyoruzzz..
canım bu arakadaşlarımızın eşlerinde sorun yoktu sanırım
yumurtlama veya yumurta gelişiminde mi sorun vardı da bunları kullandılar
canım bu jel olanı bu ay duygu kullanacak
o sperm hareketinde sorun olanlar için bir jel o kullanıp işe yararsa bende kullanıcam çünkü normalde eşim izin vermiyor.
mantıklı ama
biz hergün yapamayız
sayımız zaten azbize göre değil bu uygulama
duş alabilir ama sıcak değilcanım o fark etmiyor benim bildiğim önemli olan çok dar giyilmemeli
kızlar hepinize sormak istiyorum çokta utanıyorum ama kusura bakmayın şey siz halvetten önce hem kendiniz hem eşiniz duş alıyor mu
şey biz ikimizde duş almadan yapmıyoruz da ben eşime diyorum çok sıcak suyla duş alma diye ama gende alıyor çok etkiler mi acaba ya :18:
biz duş falan almıyoruz valla
senin hijyen takıntın burda da mı boy gösterdi
sıcak suyla duş etkiler bence
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben istiyorum ki üçü birden eteğimi çekiştirip dursunlar
halvetten önce duş her zaman çok iyidir tertemiz halvet oluyor iştee:)Halvetten sonrada tekrar duşaa amaa bunaa değer bencee.bizde öyle yapıyoruzz
biz genelde halvetten sonra yapıyozzbanyomuzu
özel bir nedenimi varmı önce yapmanın:26:
umutege sıcak su öldürüyo spermleri eşine söyle bunu,
halvetten önce duş her zaman çok iyidir tertemiz halvet oluyor iştee:)Halvetten sonrada tekrar duşaa amaa bunaa değer bencee.bizde öyle yapıyoruzz
Ay burası kalabalıkmış belki soruma yanıt alabilirim öncelikler herkese Merhaba,
Doktor bana vajinal akıntı için fitil verdi (vaji-hex) Ve ben 3 gündür kullanıyorum. Aynı zamanda bu hafta ovulasyon dönemim. Netteki hesaplayıcılara görede yumurtlama günüm bugün. Dünde evlendim evleneli ilk kez o yumurta akı gibi akıntı olur diye bahsedilen sıvıdan gördüm. Şimdi sorum şu fitiller hamile kalmamı engellermi? Doktor bana ilişkiye gir yada girme demedi. Mantar problemimde yok çok şükür. İçim rahat değil. Dün gece halvetten sonra fitilide kullandım. Çünkü prospektüsünde tedavi yarıda bırakılırsa hastalık yeniden ortaya çıkabilir adet döneminde dahi kullanın yazıyor :26:
olur canım farketmez
sadece kafandan çıksın hemen diye demiştim
yoksa bence zaten sorun yok hamilesin
kızlar eczanemizde diye bir site var yok yok içinde çok sevdim
hem de fiyatları dışarıya göre çok uygun
gnc ürünleri falan da satılıyor hem de indirimli
kapıda ödeme de varmış
isterseniz bakın
kargo ücreti de 4 tl heryere
ay ben resmen kaynar yıkanıyorum
eşim öldüreceksin kendini diyo
çünkü her duşta kese yaarım mutlaka :)))
ve hayatta soğuk yıkanamam yazın bile ilk kaynar yıkanırım en son soğukta bi 10 sn durur ööle çıkarım
aslında kadınlar için ii değilmiş sıcak su erken yaşlanılırmış
benim kocada buz gibi yıkanır
ben ööle yıkansam ertesi gün resmen zature oluurm
daha rahat hissediyorum kendimi
ah canım bende biliyorum zararlı olduğunu oda biliyo ama :18::18:çok kötü bir huy işte yada takındı bilemiyorum işte ama dedğim gibi çok kaynar suyla almıyo hatta bazen dikkat ediyorum banyodan çıktıktan sonra sıcak su tarafı nerde duruyo diye en dipte olmuyo yani ben normalde duş alırken kendim en dibe getiriyorum mesalaama çok sıcak değil su ya çünkü ben çok sıcak suyu sevmem zaten bana göre ayarlı kombideki ayarı:26::26:
canım ikimizdede hala tık yok yoksa sıcak sudan mı acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?