ben çıkıyorum canlarım hepinize iyi akşamlar çok seviyorum sizi
bende kaçtım koçiş gelir şimdi
mucuxsss
canım benım ozamana kadar gelsın bebegın kurler ıse yarasın
bız esımın nöbet zamanlarını bıle ayarladık ovulasyonda nöbet yok sukur
bende 3 gunluk perhız dusunuyorum 12.gun halvet olur
sonrada ne zaman kızarırsa artık
testımde 4 tanemı ne kaldı almam lazım adetı beklıyorum
belkı senınkının markasından alırım bu sefer ozaman sorarım sana alırken
gercı allah aldırtmasın
bebıs gelsın
ya göguslerım acıyor ucalrı hala gecmedı gecmesın dıye dua edıyorum resmen
inşallah canım
Allahtan ümit kesilmez
önceden hiç istemiyordum
eşim korunmayınca hemen wc ye koşuyodum ahhh salak kafam benim ahhhhh
ben onu 1.5 yıl istemedim şimdi de o beni istemiyo bekletiyo gibi geliyo bana
kizlar nasilsiniz ???
ben daha yeni uyandim gecmise bi bakayim dedim ama usendim sonradan direk buraya zipladim
selam kızlar nasılsınız??
var mı bir gelişme ?? en son sivatanda kalmıştık...hilal ne durumda bilen var mı???
inşallah herkes iyidir bu arada...
kizlar nasilsiniz ???
ben daha yeni uyandim gecmise bi bakayim dedim ama usendim sonradan direk buraya zipladim
selam birsum hoşgeldin..
hilal kantestini almış ancak sanırım sonuç yanlış çıkmış tekrar yaptıracak..000 çıkmış..
inşalalh güzel haberler getirir bizlere.sen nasılsın??.
kizlar nasilsiniz ???
hoşbulduk cnm bnm...bende kayınvalidemden geldim rahatsızdı.temizliğini ve yemeğini yaptım azönce girdim eve..dışarısı çook soğuk aysunum yaa üşüdüm...
hilal içinde inşallah vardır bir hayır muhakkak iyi haberlerle inşallah cnmm..
sen nasılsın?gittin mi pazarına?
geçmiş olsun canım..önemli bişeyi yoktur inşallah..
ben mi gittim gezdim geldim..öylesine gezdim bişey alamdan geldim..hava aldım biraz iyi geldi bana da..
mahsunun filmini bekliyorum öyle oturdum tv karşısına..
hoşgeldin ztar nasılsınn..gebişim iyimisin..
Hoş geldin.Ben de aynıyım geçmişe bakamıyorum.Bir de bakatıkça yeni sayfalara yetişemiyorum hep geçmişte kalıyorum yani
cnm hoşgeldin..
nasılsın iyisindir inşallahh
sunu demek istiyorum first response erken gebelik testi turkiyede de varmis sanirim.. ben ilk onu kullanmistim ve su ana kadar 3 cesit denedim.. o epey iyiydi.. erkenden buldu.. ilgilenirseniz tavsiye ederimm
buarada kızlar demlik içi,ketıl içi kreçlendiyse su doldurun içine sirke koyun kaynatın
ya da
limon tuzu atın su koyun kaynatın
mis gibi pırıl pırıl oluyo
cnm sen test deyince bende ne gördüm biliyor musun geçenlede..cinsiyet testi gördüm bir dergide..
heee oda cikicakmis oyle diolar.. ya birsum biz gecen kizlarla ne geyigi yaptik biliomusun topikte.. ben dedimki ayagimda bi leke cikti (ki simdi yok) hamileyim dedim :)) ama dalga geciyoruz tabii herseyi gebelige bagladik ya.. sonra gamzemesut dediki her hamile lekeleniomu dedi.. ya elibeses ya da elisizmit dediki kiz cocugunda oluyor dedi.. bende dedimkii o zaman ben hamileyim ve kizim olacak dedimdalga geciyorduk hamileligi tuttu bakalim devami nasil olacakk
Allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah ztarım..darısı başımıza inşallah..cok sukur aysunum ya.. daha iyiyim cunku hakikaten gebeyim sanirim.. dijital olan test dun hamile degilsin demisti.. bugun direk hamilesin dedi.. zaten dijital olmayanlarda cikiodu ikinci cizgi.. hayirlisi yaa.. sanirim ciddi ciddi gibeyim.. haydi hep beraber bi gebelik patlamasi yasatalim:emir_bebe:
hosbulduk canimm iyiyim cok sukur.. hepimiz iyi olalim hepimizz.
sağol datlum..buaralar slgın var ishal kusma grip gibi..biliyorsun her sene bir çeşit hastalık ismi çıkarıyorlar..kuş,keçi,domuz gribi...bu senekine daha isim bulamadılar sanırsam..
iyi yapmışsın havamız değişiyor cnm dışarı çıkınca iyi geliyor yani..
bende bekliyorum sorma datlummm
ya benim bildigim kiz cocugu yapiyor leke vucudda.. mesela bir arkadasim hamileydi benim ve daha cinciyeti belli degildi.. zaten burda 4.5. ayda falan soyluyorlar ultrasona sokmak istemiyorlar cok.. baktim yuzunde sanki cil gibi lekeler var.. dedim seninn kizin olacak heralde.. ve hakikaten kizmis.. herkeste olmuyor amaalemsiniz yaaa..ama bak çıkmış o ayrı..ben geçen seneki dergide gördüm bu dediğimi ve eczanelerde yazıyordu..çıkmış olmalı yani cnm bnm..
valla ben kalırsam dikkat ederim lekem falan var mı diye??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?