Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah canım inşallah çok bekletmez nazlılar bizi..
göğüs acısı benim için en büyük bebiş göstergesi ve seninki epeydir acıyo geçmez inşallah..
ben benim ovulasyon testlerimi öneririm gerçektende..idrara batırılanlardan..
ve ovulasyon harici hepp tek çizgi çıkıyo..diğerlerinde silikte olsa 2.çizgi çıkıyormuş sonradan düşündüm de sürekli tek çizgi çıkması daha iyi.tamam canım alırız inşallah gerek kalmaz ama olursa da markasını sitesini ve söylerim

Son düzenleme:
inşallah canım
Allahtan ümit kesilmez
önceden hiç istemiyordum
eşim korunmayınca hemen wc ye koşuyodum ahhh salak kafam benim ahhhhh

ben onu 1.5 yıl istemedim şimdi de o beni istemiyo bekletiyo gibi geliyo bana

öyle düşünme canım sadece vakti zamanı var o kadar bizde de aynı durumu eşim yaşamıştı benim hep korkularım vardı olmıcak diye ona dedim çok korunmayalım diye ama istemedi 2 sene korunduk 2,5 senedir de olmuyor senin kurduğun cümlenin aynısını o kurdu allah beni cezalandırıyor dedi
sorun bu değil herkes korunuyo ama bazıları korunmayı bıraktığı ay hamile kalıyo ben şunu düşünüyorum biz allahın sevdiği kuluyuz ki bize biraz sıkıntı veriyo onu unutmayalım daha çok dua adelim diye.
ama ben hep biliyordum benim bebeğimin zor olacağını ilk tüp bebeğimin tutmayacağını
bunların hepsi gerçekleştikçe eşim diyo sen ne derse çıkıyo diye şimdide diyorum normal olacak diye inşallah buda gerçek olur en kısa zamanda

kizlar nasilsiniz ???
ben daha yeni uyandim gecmise bi bakayim dedim ama usendim sonradan direk buraya zipladim

selam kızlar nasılsınız??

var mı bir gelişme ?? en son sivatanda kalmıştık...hilal ne durumda bilen var mı???

inşallah herkes iyidir bu arada...

selam kızlar nasılsınız??

var mı bir gelişme ?? en son sivatanda kalmıştık...hilal ne durumda bilen var mı???

inşallah herkes iyidir bu arada...

selam birsum hoşgeldin..

hilal kantestini almış ancak sanırım sonuç yanlış çıkmış tekrar yaptıracak..000 çıkmış..
inşalalh güzel haberler getirir bizlere.sen nasılsın??.

kizlar nasilsiniz ???
ben daha yeni uyandim gecmise bi bakayim dedim ama usendim sonradan direk buraya zipladim

Hoş geldin.Ben de aynıyım geçmişe bakamıyorum.Bir de bakatıkça yeni sayfalara yetişemiyorum hep geçmişte kalıyorum yani

selam birsum hoşgeldin..

hilal kantestini almış ancak sanırım sonuç yanlış çıkmış tekrar yaptıracak..000 çıkmış..
inşalalh güzel haberler getirir bizlere.sen nasılsın??.

hoşbulduk cnm bnm...bende kayınvalidemden geldim rahatsızdı.temizliğini ve yemeğini yaptım azönce girdim eve..dışarısı çook soğuk aysunum yaa üşüdüm...

hilal içinde inşallah vardır bir hayır muhakkak iyi haberlerle inşallah cnmm..

sen nasılsın?gittin mi pazarına?

geçmiş olsun canım..önemli bişeyi yoktur inşallah..

ben mi gittim gezdim geldim..öylesine gezdim bişey alamdan geldim..hava aldım biraz iyi geldi bana da..

mahsunun filmini bekliyorum öyle oturdum tv karşısına..

sağol datlum..buaralar slgın var ishal kusma grip gibi..biliyorsun her sene bir çeşit hastalık ismi çıkarıyorlar..kuş,keçi,domuz gribi...bu senekine daha isim bulamadılar sanırsam..

iyi yapmışsın havamız değişiyor cnm dışarı çıkınca iyi geliyor yani..

bende bekliyorum sorma datlummm

hoşgeldin ztar nasılsınn..gebişim iyimisin..

cok sukur aysunum ya.. daha iyiyim cunku hakikaten gebeyim sanirim.. dijital olan test dun hamile degilsin demisti.. bugun direk hamilesin dedi.. zaten dijital olmayanlarda cikiodu ikinci cizgi.. hayirlisi yaa.. sanirim ciddi ciddi gibeyim.. haydi hep beraber bi gebelik patlamasi yasatalim

Hoş geldin.Ben de aynıyım geçmişe bakamıyorum.Bir de bakatıkça yeni sayfalara yetişemiyorum hep geçmişte kalıyorum yani

cok stresli is dimi elisizmit

cnm hoşgeldin..
nasılsın iyisindir inşallahh

hosbulduk canimm iyiyim cok sukur.. hepimiz iyi olalim hepimizz.

sunu demek istiyorum first response erken gebelik testi turkiyede de varmis sanirim.. ben ilk onu kullanmistim ve su ana kadar 3 cesit denedim.. o epey iyiydi.. erkenden buldu.. ilgilenirseniz tavsiye ederimm

sunu demek istiyorum first response erken gebelik testi turkiyede de varmis sanirim.. ben ilk onu kullanmistim ve su ana kadar 3 cesit denedim.. o epey iyiydi.. erkenden buldu.. ilgilenirseniz tavsiye ederimm

cnm sen test deyince bende ne gördüm biliyor musun geçenlede..cinsiyet testi gördüm bir dergide..

cnm sen test deyince bende ne gördüm biliyor musun geçenlede..cinsiyet testi gördüm bir dergide..

heee oda cikicakmis oyle diolar.. ya birsum biz gecen kizlarla ne geyigi yaptik biliomusun topikte.. ben dedimki ayagimda bi leke cikti (ki simdi yok) hamileyim dedim :)) ama dalga geciyoruz tabii herseyi gebelige bagladik ya.. sonra gamzemesut dediki her hamile lekeleniomu dedi.. ya elibeses ya da elisizmit dediki kiz cocugunda oluyor dedi.. bende dedimkii o zaman ben hamileyim ve kizim olacak dedim dalga geciyorduk hamileligi tuttu bakalim devami nasil olacakk

alemsiniz yaaa..ama bak çıkmış o ayrı..ben geçen seneki dergide gördüm bu dediğimi ve eczanelerde yazıyordu..çıkmış olmalı yani cnm bnm..

valla ben kalırsam dikkat ederim lekem falan var mı diye??

Allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah ztarım..darısı başımıza inşallah..
bakalım ne zaman
evet evet özeti başladı tatlım ben şimdi gidiyorummm filme yoğunlaşmam lazım
görüşürüz datlılarımmmmm

alemsiniz yaaa..ama bak çıkmış o ayrı..ben geçen seneki dergide gördüm bu dediğimi ve eczanelerde yazıyordu..çıkmış olmalı yani cnm bnm..

valla ben kalırsam dikkat ederim lekem falan var mı diye??
ya benim bildigim kiz cocugu yapiyor leke vucudda.. mesela bir arkadasim hamileydi benim ve daha cinciyeti belli degildi.. zaten burda 4.5. ayda falan soyluyorlar ultrasona sokmak istemiyorlar cok.. baktim yuzunde sanki cil gibi lekeler var.. dedim seninn kizin olacak heralde.. ve hakikaten kizmis.. herkeste olmuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…