Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

erken öğrendiğimiz için oluyor bunlar.. veya geç döllenme olduğundan.. normal zamanında döllenme olsa ve biraz sabredebilsek. çok daha iyi sonuçlar olacak

ozaman haklısın bende sınır olurdum
bebek bezı falan koku yapar
komsu cok önemlı ya
bende rahatsızım komsumdan ama yapcak bısey yok

sorma tatlım yaa...ben birde deli gibi titizim yani ne bu şimdi böyle..çocuğuda 3 yaşında ama ağla ağla susmuyor yaa..1 haftadır gürültüden bıktık çöpünden bıktım bunlar şimdi böyleyse..
bakalım birkaçgün daha böyl olursa söylerim artık kapımın önüne kadar ben zorunda mıyım?düşünsene bnm misafirim geldiğini şuan ne rezillik

canım 22 sinde 24 dü...24 ünde 48 oldu yarın 96 olması lazım ama bugün 54 olabilir yarınki değer önemli ..sen yarında bi test yaptır ve bu sefer kesinlikle doktora göster

kızlar yarın gidemem malesef
özele gitcek durumum yok şuan...
sigortam hala yenilenmedi.
devlete gitmiştim...
çarşamba gel dedi.
ama o zamana kadar dayanamıcam ben sanırım

Kızlar hi.bişey yok doktorda testi görüce şaşırdy yanlışlık olmuş o da beni bulmuş,betam 000

hay yaaa.. O da seni mi buldu yanii.. Zaten öyle bir sonuç çıkmaz ki yaa tekrar aldırdın mı kan canım.. Hadi vardır İnşallah..

Canım gel habr ver muhakkak. Bence vardır çünkü gebelik testlerinde gördün yanii.. Merakla bekliyorumm..

baya büyümüş bebişin canım. Bende oğlum olursa rüzgar koyucam ismini canım kız olursa da yağmur. Bence de doğru bir karar her ne kadar bayanların kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiğini düşünsemde o bebeklerin anneye ihtiyacı var. Onun yetişmesi, güven duyması yanında olmamıza bağlı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

öle miii demek intihar etmedi. Ben de ferihayı zaten hiç izlemedim eşim sevmiyor. Reytingleri altüst etti dizi valla. Hem Feriha2da da ne zaman baksam öyle hep aynı şeyler yaa.. Bende Mahsun'un bütün filmlerine gittim.

canım bence sorun yok. iki günde bir iki katlıyormuş zaten eee 3 günkü değer 54 küsür bence normal. Dün yaptırsaydın 48 civarı çıkardı ve iki katı oluyor işte normaldir bir gün daha geçince 54 küsür çıkmış iyi yanii takılacak birşey yok. Güzelce yükseliyor katlayarak devam edecek canım..

doktorum bakıcaz biyokimyasal mi değil mi diye sinirlerim bozuldu hastaneden geldiğimden beri

üzülme tatlım dur bakalım..tekrarlaman lazım testi o zaman..
bakalım tekrarınıda yapıp öyle sonuca bakarız üsme kendinii

ozaman haklısın bende sınır olurdum
bebek bezı falan koku yapar
komsu cok önemlı ya
bende rahatsızım komsumdan ama yapcak bısey yok

alın bide bende varrr 1,5 yıla yakın oldu taşındık burya üst komşu çok gürültülü düşüncesiz patavatsızzz gecemiz ayrı gündümüz delirti insanı bide papuçdan büyük dil.

İNŞALLAH öyledir ama bi türlü ikna edemiyorum kendimi...

alın bide bende varrr 1,5 yıla yakın oldu taşındık burya üst komşu çok gürültülü düşüncesiz patavatsızzz gecemiz ayrı gündümüz delirti insanı bide papuçdan büyük dil.

terbiyesiz işte böyleleri..ya ben o kadar hassasım ki bu konuda..kimseyi rahatsız etmem.asla çöpümü bırakmam kapıda orada burada..ama al bana denk gelende pis oluyor bıktım yaa..gürültüsü zaten 1 haftadır bitmiyor çöpte öyle

sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:

oflu canım lutfen kötu seyler dusunme evet nurdan dogru söluyor yarın 90 larda olur
ama yarın baktıramıyorsanda dert etme
carsamba gıdersın yukselmıs degerını görursun
hamılesın
hamılesın ve bebegın gayet normal
sabret canım

allahım sabır versin düşünmeden edemiyorum ya

canımm allahım sabırların en büyüğünü veriyor bize aylardır hepimiz ne sıkıntılar içindeyizz o yüzden lütfen birazcık sakin ol pozitif düşünn gerçekten değerin normal bitanem...dua et bol bol. hiç bi sorun yok şu anda vee hiç bi sorun çıkmayacakk......

bızım çöplerı kapıcı alıyorda onda sıkıntı yokda
ust komsum cokkkkk gurultulu
benım yerımde kımse cekmez dıyorum bazen

sende söle valla anlayısla karsılar heralde
yada morarır

canım ben ilk hamileliğimi istemiyordum ilişkiden sonrada zıpladım asağı gelsinler diye banyoya gittim sıcak suyla vajinal duş yaptımm belime sıcak su tuttum erisin die ozaman 22 yaşındaydım bu kadar bilgim yoktuuu .yani kadına sıcak suyun ilk 1 ay etkisi olmazmış annem adetten 1 gün önce beline yakı yap hem sancına ii gelir hemde hemen hamiş olursun derdii o zaman yani sıcak belel iyi geliomuş anlıyacamızzz...

allahım sabır versin düşünmeden edemiyorum ya

birdahaki test gününe kadar kafana takmamaya çalış cnm bnm..bak değerin yükselir Allahın izniyle..topicleri bir gez bakalım..

mutlaka sana yardımcı olacak arkadaşlar veya senin durumunda arkadaşlar vardır cnm bnm..

hamileyimmmmmmmmmm hamileyimmmmmmm hamileyimmmmmmmmmm
ALLAHIM yardım edicek inanıyorummm....

pozitif düşünücem evet...
tsh yüksek olduğu için dahiliye ye randevu aldım..
belki beta da baktırırım...
gerçekten normal dimi nurdanım yaa...
eşim seviniyo kaynanam seviniyo ama benim suratım asık gibi...
benimki beni güldürmek için zorla sırtına aldı resmen beni
dedim dur karnımı sıkıştırma bebeğe bişey olurr

her topice yazdım mübarek herkes bıktı benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…