cnm doktora göstermedin mi?onlar muhakkak en doğru açıklamayı yaparlardı sana
Oflu canım, sen 22 kasımda kan verdin ve bence senin kanına 23'ünde baktılar. İlk çıkan sonuç 23 kasıma ait. 25 Kasımda çıkan sonuçta 2 gün sonrası ve 2 kat artmış durumda. Ayrıca sonucu erken öğrendiğin için bu değerler sana düşük geliyor. Eğer sabredip regl tarihin geçtikten 1 hafta sonra yaptırsaydın bu tahlilleri bu değerler daha yüksek çıkıcaktı. Birde bu yönünü düşün ne dersin?
ozaman haklısın bende sınır olurdum
bebek bezı falan koku yapar
komsu cok önemlı ya
bende rahatsızım komsumdan ama yapcak bısey yok
canım 22 sinde 24 dü...24 ünde 48 oldu yarın 96 olması lazım ama bugün 54 olabilir yarınki değer önemli ..sen yarında bi test yaptır ve bu sefer kesinlikle doktora göster
Kızlar hi.bişey yok doktorda testi görüce şaşırdy yanlışlık olmuş o da beni bulmuş,betam 000
kızlar poliklinikle konuştum az öncee
bu akşam kan vericem yarın 3 te alıcam sonucumu
muhakkak yazarım size sonucu işten 1 de çıkıyorum anneme gidicem ama net bulurum yazarım sizede
artık kısmetimizde ne varsa ya sevinicez yada olsunnn bidaha ki aya olur dicez
merhaba kızlar uzunnnn zamandır ne siteye giriyordum nede bu topiciğe, hem megi özledim hemde diğer arkadaşları
hamile listesi bayağı genişlemiş
darısı diğer arkadaşlarımızın başına
ben bu topiciğin ilk hamilelerinden sayılırım
biz 26 haftalık oldukk
bir oğlum olacak inşallah
adıda rüzgar olacak
allaha şükürler olsun herşey yolunda
işlerim felakett hamileyken çalışmak hiç çekilmiyormuş arkadaşlar perişan oldum diyebilirim, o yüzden iznime erken çıkmaya karar verdim yılbaşından itibaren artık çalışmayacağım ve şuna karar verdim ben oğlumu asla bırakamam o yüzden kariyerede iş hayatınada bir son veriyorum süresizzz :)
ben her zaman çalışabilirim ama oğlum hiçbir zaman bebeklik hallerine dönemez
nasıl günler geçireceğiz merakla bekliyorum
benden haberler bu kadar
hepinizi öpüyorumm, allah hepinizin gönlüne göre versin
bugün gazetede okudum canım yok ölmemiş...
havaya sıkmış..
bende ferihayı hiiiç sevmiyorum...
mahsununda bütün filmlerini izledim bende veee çağan ırmaktan sonra ennn sevdiğim
yönetmen oldu.ne yapsalar izlerim bende
..vallahi süper müziği bıraksın film yapsın
kızlar geçmişe yazdım ama sizede yazmak istiyorum...
sat 25 ekimdi...
22 akımda kan vermiştim sonuç 24.08 çıkmıştı ya...
25 kasımda yani bugünkü sonuç da 54.13 çıkmış...
az mı yükselmiş sizce ??
doktorum bakıcaz biyokimyasal mi değil mi diye sinirlerim bozuldu hastaneden geldiğimden beri
ozaman haklısın bende sınır olurdum
bebek bezı falan koku yapar
komsu cok önemlı ya
bende rahatsızım komsumdan ama yapcak bısey yok
canım bence sorun yok. iki günde bir iki katlıyormuş zaten eee 3 günkü değer 54 küsür bence normal. Dün yaptırsaydın 48 civarı çıkardı ve iki katı oluyor işte normaldir bir gün daha geçince 54 küsür çıkmış iyi yanii takılacak birşey yok. Güzelce yükseliyor katlayarak devam edecek canım..
üzülme tatlım dur bakalım..tekrarlaman lazım testi o zaman..
bakalım tekrarınıda yapıp öyle sonuca bakarız üsme kendinii
üzülme tatlım dur bakalım..tekrarlaman lazım testi o zaman..
Bakalım tekrarınıda yapıp öyle sonuca bakarız üsme kendinii
İNŞALLAH öyledir ama bi türlü ikna edemiyorum kendimi...
sakin olmassan gerginliklee düşünmek bile istemiyorum.. sakinnnn sakinnn..
alın bide bende varrr 1,5 yıla yakın oldu taşındık burya üst komşu çok gürültülü düşüncesiz patavatsızzz gecemiz ayrı gündümüz delirti insanı bide papuçdan büyük dil.
sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:
allahım sabır versin düşünmeden edemiyorum ya
terbiyesiz işte böyleleri..ya ben o kadar hassasım ki bu konuda..kimseyi rahatsız etmem.asla çöpümü bırakmam kapıda orada burada..ama al bana denk gelende pis oluyor bıktım yaa..gürültüsü zaten 1 haftadır bitmiyor çöpte öyle
valla olur mu olur
amasoğukla hayatta yıkanamam ki ben
zaten ben geçen aydan dolayı çok karamsarım
normal bi kanama değildi o
evet öncesinde gene kaynar yıkanmıştım
ama aklıma geldikçe üzülüyorum ve ahh ediyorum ister istemez kaynanaya ve ailesine
allahım sabır versin düşünmeden edemiyorum ya
hamileyimmmmmmmmmm hamileyimmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmoflu canım lutfen kötu seyler dusunme evet nurdan dogru söluyor yarın 90 larda olur
ama yarın baktıramıyorsanda dert etme
carsamba gıdersın yukselmıs degerını görursun
hamılesın
hamılesın ve bebegın gayet normal
sabret canım
canımm allahım sabırların en büyüğünü veriyor bize aylardır hepimiz ne sıkıntılar içindeyizz o yüzden lütfen birazcık sakin ol pozitif düşünn gerçekten değerin normal bitanem...dua et bol bol. hiç bi sorun yok şu anda vee hiç bi sorun çıkmayacakk......
birdahaki test gününe kadar kafana takmamaya çalış cnm bnm..bak değerin yükselir Allahın izniyle..topicleri bir gez bakalım..
mutlaka sana yardımcı olacak arkadaşlar veya senin durumunda arkadaşlar vardır cnm bnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?