Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tez zamanda hayirlisiyla canim benim dua ederken hep edicem sizee.. Allah razi olsun..

kızlar geçmişe yazdım ama sizede yazmak istiyorum...
sat 25 ekimdi...
22 akımda kan vermiştim sonuç 24.08 çıkmıştı ya...
25 kasımda yani bugünkü sonuç da 54.13 çıkmış...
az mı yükselmiş sizce ??

bnm görümcemin elleri leke olmuştu onun ikiside oğlan oldu tatlım..belli olmuyor ki..

sen y.dışında mısın?bnm teyzemede söylememişlerdi..

valla ben bılmıyorum tatlım
ama burda kızlar normal demıstı
dr a sormadın mı sen bı sorun var mı dıye
nıye acıklamadıkı senı böyle süphede bıraktı

ayy sinirlerim nasıl bozuldu yaaaaaa...

karşma yeni komşular taşındı kapı önünde ne çöpü bitiyor ne kolisi kartonu..konteyner yakında kocasıda evde git at kardeşim ama papaz olucam ben bunlarla yakındır heeee...koli koymuş bnm paspasın üzerinde ya şimdi çalıcam kapılarını ama yaa bu kadarda olmaz ki..

ztar ohh ya şükür test hamılesın dedı
gercekten hamılesın ne guzel
allah analı babalı buyutsun
saglıklı bır cocuk dunyaya getıresın
ve cok rahat hamılelık gecırmenı dılerım
bızım ıcınde dua et oldu mu
ben kocışe preesed dedım bugun bı bagırdı ınternette okudugun herseye ınanma dr vermedıgı surece bısey kullanma dıye
dıyemedım ztar öle hamıs kaldı dıye

azcık sabret tatlım yorgundurlar belkı yenı tasındılarya
hep böle devam ederse söle tabıde
sımdılık yenı tasındılar dıye dusun

Bu sonuç normal canım. bugün 31.günün. ve beta hcg değerin yükseliyor. bu bir hamilelik demek. önceki geçen ağsutosta bir geçtiğinde 19'du sonra iki gün geçti 60. ertesi gün 120 falandı. yarın bir yerde baktır. artarsa var demektir.. Sanada havai fişeekk :)

merhaba kızlar
oflu canım panik yapma şuanlık değerin normal batından önce 24 çıkmış hcg 2 günde bi 2 kat artıyo bu durumda 54 gayet sağlıklı bi sonuç...tebriklerrrr

azcık sabret tatlım yorgundurlar belkı yenı tasındılarya
hep böle devam ederse söle tabıde
sımdılık yenı tasındılar dıye dusun

tatlım 1 haftadır bu şekilde..mutfak çöpü bile 2 gün kalıyor dışarıda..

geçende bebeğinin bezlerini atmış 2 gün kapı önünde kaldı ya.ayıp ama bu yapılmaz ki bu kadarda..

bilemiyorum canım ya bakıyorum herkesin değerleri 100lerde 200lerde
benimki çok düşük geldi..
2 ye katlamıs ama canım benım bukadar stres yapma
düşünme hayırlısını dıle
sonucta artıs var
nolur uzulme

hayırlısı diyorum düşünmeden edemiyorum...
hamile miyim neyim bilmiyorum...
sevinemiyorum....
haber veremiyorum kimseye

tatlım 1 haftadır bu şekilde..mutfak çöpü bile 2 gün kalıyor dışarıda..

geçende bebeğinin bezlerini atmış 2 gün kapı önünde kaldı ya.ayıp ama bu yapılmaz ki bu kadarda..

ozaman haklısın bende sınır olurdum
bebek bezı falan koku yapar
komsu cok önemlı ya
bende rahatsızım komsumdan ama yapcak bısey yok

Sakın stres yapma... Hamilesin şu an.. Kendini germe.. Yarın bir yerde yeniden tahlil yaptır.. Dikkat et. Doktorun ne dedi ?

cnm doktora göstermedin mi?onlar muhakkak en doğru açıklamayı yaparlardı sana

Sakın stres yapma... Hamilesin şu an.. Kendini germe.. Yarın bir yerde yeniden tahlil yaptır.. Dikkat et. Doktorun ne dedi ?

daha bugün ölçtürdüm yarın değil de belki pazartesi giderim diyorum ama dahileyeye...
TSH YÜKSEK çıkmış çünkü...
bugünler geçse artık ya

Oflu canım, sen 22 kasımda kan verdin ve bence senin kanına 23'ünde baktılar. İlk çıkan sonuç 23 kasıma ait. 25 Kasımda çıkan sonuçta 2 gün sonrası ve 2 kat artmış durumda. Ayrıca sonucu erken öğrendiğin için bu değerler sana düşük geliyor. Eğer sabredip regl tarihin geçtikten 1 hafta sonra yaptırsaydın bu tahlilleri bu değerler daha yüksek çıkıcaktı. Birde bu yönünü düşün ne dersin?

nurdancım farkettin mi bilmiyorum ilk testten 3 gün sonraki değer bu
canım 22 sinde 24 dü...24 ünde 48 oldu yarın 96 olması lazım ama bugün 54 olabilir yarınki değer önemli ..sen yarında bi test yaptır ve bu sefer kesinlikle doktora göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…