Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sakın ağlama tatlım..sabırlı olmalısın..
olacak Allahın izniyle kendini üzmemelisin..hiç ummadığın anda gelecek o mutluluk sana..
bak inançlı bir insansında..dua et bol bol..

ama o saf halleride çok tatlı olur yaa..mesela canımız birşey çekse çırpınırlar ya..valla bnmkini o halde görmek için sabursuzlanıyorumm..zaten çok pis boğazım vardır..

Göreceğiz inşallah.Bulantı falan olursa valla iştah kalmaz.Hele bi olsun da bulantı iştah vız gelir.Allah sağlık versin gerisi boş.

Canım dün aynı şeyler benim de aklıma geldi hepimiz bunları yaşıyoruz.Seninkiler süpermiş valla Allah razı olsun onlardan.Bazı kendini bilmezler resmen vebalı muamelesi yapıyor bebeğini saklıyor nazar değdiririz diye.Ben bizzat bunu yaşadım.Boşve Allah herkesin evladını bağışlasın bizim gibi bekleyenlerin de kucağını doldursun inşallah.

aysuncum cnm bnm hoşgldin balımm

hoşbuldum canımm..filmimi izledim bide sizlere bakayım dedim..hemde iyi geceler dilemek istedim..

yarın tatil şöyle sabahı düşünmeden güzell bi uyku çekeyim diyorum..gerçi hep böyle diyorum gene 7 de ayaktayım

iyi gecelerrrr canlarım

görüşürüz

görüşürüz hayatım..iyi geceler..
bir bardak ılık süt iç..rahat rahat uyursun ve geç kalkarsın cnm bnm..öpüyorum seni..

İyi geceler tatlı rüyalarrrr

HERKESE GÜNAYDINNN topik gece 12den beri boş şaşırdımm bendee Çok sıkıldımm siz yokken oyun oynayım dedimmmmm düt düttttttt ufff bu kamyon oyunuda güzel değil birazda müzik çalıp oynayayım kendi kendimeeee laylaylaylaylayyyyyyyy hobaaaaaaaa sakızımıda çiğneyimde bir işe yarasınayy nasıl yoruldum birazda oturup örgü öreyim bariiii ahh ahh karnım acıktı bu kızlar topikte yoklar bir gelsinler yiycem onlarııııı Hastamı oluyorum neeeeeee:2::2::2::2: en iyisi vitamin alayımmm hala gelmedi kızlarrrr bir gelsinlerrrr sorarım onlaraaaa Neysee hala yoklar ben gidip gezeyim bari nasılsa gelirlerrrrrrr

gelenleree günaydııınnnnnnnnnnnnn

ben de geldim günaydın cnm sabah sabah bu negüsel bir keyifv süper valla
az önce hem sevindim hem içim bi garip oldu daha 1 aylık evli arkadaşımla şimdi faceden konuştum hamileymiş okadar sevindimki kendimin bebek istediğimi bile unuttum ama aklım başıma gelince üzüldüm kendime ben 7 aydır istiyorum yani neyse

CANIMM merhabaaa eşim yoktuda inşallah gelcek birazdan keyifliyim o yüzden lütfen moralini bozma bunlara alışmalısın ben alııştım artık 5 yıllık evliyim bak senin henüz çok erken inşallah seninde bebeğin olacak Rabbim tez zamanda nasip etsin hiç bekletmedennn versin hayırlısıylaaa

kızlar slmm

ben akşam kan verdim bugün 2 de alıcam sonucunu ama bebek yok biliyorum

kandan çıkıp eczaneye girdim test aldım yaptım tek çizgi çıktı canım sıkıldı benim çok

kana gitmeseydim keşke bekleseydim biraz daha
offfff

Gözün aydın canım eşin geliyormuş...evet canım alışmalıyım sanırım amaa ikimizdede bir sorun yokken neden olmuyor anlamadım sanırsam zamanı var diye düşünüyorum sabırla bekliyorum kısmet bakalım

slm cnm belki geç döllenme olmuştur umudunu yitirme bence Allahtan ümit kesilmez inşlh bebek vardır

Son düzenleme:
slm cnm belki geç döllenme olmuştur umudunu yitirme bence Allahtan ümit kesilmez inşlh bebek vardır

inşallah öyledir ama az önce ıslaklık hissettim koştum wc ye ahanda geldi diye ama su gibi bi akıntıymış bende pedimi taktım yaaa

hiç umudum yok gelir bugün diye düşünüyorum

olsaydı tek çizgi çıkmazdı akşam

neden evelki alşam çift gördüm dün sabahta çift gördüm ama akşam tek çızıktı anlamıyorum yaaa bebek yoksa neden çıkıyo bu çift çıkızklar

Dun yattim yataga gozumu bi kapattim karpuzlar dilim dilim amannnn allah dedim adama karpuzzz bu saatte ne karpuzu uyu dedi ama bugun bulucak getircek eminim oyledir uyuz kocam hem bugun evliligimizin 7. ay donumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…