inan tabi seviniyorum onların oluyo die değil bizimde olsun die üzülmem sadece yoksa onun oğlu benim oğlumdur ki bilir canım gb sevdiğimi ben sadece ağlarım onlarıda üzerim die üzülüyorum ki yarın bize gelcekler misafir gelcek yarın bize kayınvalidamin tarafı bide kalcaklardı bikaçgün planımız öyleydi yani şimdi dayanamam ağlarım da ona üzülüyorum oda ağlar biliyorum çünkü
...............................................
ama o saf halleride çok tatlı olur yaa..mesela canımız birşey çekse çırpınırlar ya..valla bnmkini o halde görmek için sabursuzlanıyorumm..zaten çok pis boğazım vardır..
görümcem benim ablam dır çok seviyorum eşimle bizi o evlendirdi önce onu sevdim bana kuran öreten hocamdır tesettürü herşeyi ondan örendim beni çok sevdi ve abisiyle evlenmemei istedi bana mükemmmel bi yuva kurmam için elimden tuttu.....
bizden 6 ay sonra evlendi ben isterken 2 yıllık evliyken bi oğlu oldu şimdi 2 yaşını doldurdu 3e girdi ve şimdi hamile ilkindede yaşayamadı sevincini bundada kahr olmuş söleyememiş...
ablam ikinci çocunu yaparken çok üzüldü bana 5 ylık hamileyken söleyebildi daha hazmedemeden yegenim oldu bi kızı var 9 yaşında şimdide ikincisi oldu daha 3 aylık
onlar nabsın tabiki doğuracak lar ama bende nabayım eliömde değil bişi demiyorum ama eriyip bittimi görüyolar tabi hepsi çok iyi hepsi çok seviyo beni ben nabıcam şimdi nabıcammmmmmm
aysuncum cnm bnm hoşgldin balımm
hoşbuldum canımm..filmimi izledimbide sizlere bakayım dedim..hemde iyi geceler dilemek istedim..
yarın tatil şöyle sabahı düşünmeden güzell bi uyku çekeyim diyorum..gerçi hep böyle diyorum gene 7 de ayaktayım
iyi gecelerrrr canlarım
görüşürüz
hoşbuldum canımm..filmimi izledimbide sizlere bakayım dedim..hemde iyi geceler dilemek istedim..
yarın tatil şöyle sabahı düşünmeden güzell bi uyku çekeyim diyorum..gerçi hep böyle diyorum gene 7 de ayaktayım
iyi gecelerrrr canlarım
görüşürüz
Herkese iyi geceler kızlarr
HERKESE GÜNAYDINNN topik gece 12den beri boş şaşırdımm bendeeÇok sıkıldımm siz yokken oyun oynayım dedimmmmm düt düttttttt ufff bu kamyon oyunuda güzel değil birazda müzik çalıp oynayayım kendi kendimeeee laylaylaylaylayyyyyyyy hobaaaaaaaa sakızımıda çiğneyimde bir işe yarasın ayy nasıl yoruldum birazda oturup örgü öreyim bariiii ahh ahh karnım acıktı bu kızlar topikte yoklar bir gelsinler yiycem onlarııııı Hastamı oluyorum neeeeeee:2::2::2::2: en iyisi vitamin alayımmm hala gelmedi kızlarrrr bir gelsinlerrrr sorarım onlaraaaa Neysee hala yoklar ben gidip gezeyim bari nasılsa gelirlerrrrrrr
gelenleree günaydııınnnnnnnnnnnnn
ben de geldim günaydın cnm sabah sabah bu negüsel bir keyifv süper valla
az önce hem sevindim hem içim bi garip oldu daha 1 aylık evli arkadaşımla şimdi faceden konuştum hamileymiş okadar sevindimki kendimin bebek istediğimi bile unuttum ama aklım başıma gelince üzüldüm kendime ben 7 aydır istiyorum yani neyse
CANIMM merhabaaa eşim yoktuda inşallah gelcek birazdan keyifliyim o yüzden lütfen moralini bozma bunlara alışmalısın ben alııştım artık 5 yıllık evliyim bak senin henüz çok erken inşallah seninde bebeğin olacak Rabbim tez zamanda nasip etsin hiç bekletmedennn versin hayırlısıylaaa
kızlar slmm
ben akşam kan verdim bugün 2 de alıcam sonucunu ama bebek yok biliyorum
kandan çıkıp eczaneye girdim test aldım yaptım tek çizgi çıktı canım sıkıldı benim çok
kana gitmeseydim keşke bekleseydim biraz daha
offfff
Gunaydin kuzucugumun guzel teyzoslari
slm cnm belki geç döllenme olmuştur umudunu yitirme bence Allahtan ümit kesilmez inşlh bebek vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?