canımmmm
versende kocış kızdı kullandırtmazkı
oda bahane zaten sonucta hepımız kadere ınanıyoruz sen onu kullamasanda bu ay hamıle kalcaktın
o vesıle oldu
bende azcık hayıt hapı ıctım oda bana vesıle olsa yaa
batlarımız aynıydıya az kaldı
hadı bende cıktım
ii aksamlar herkeseeee
Geçmişe bakayım dedim.Ya biz bu ofluyu nasıl sakinleştirecez?Bütün gün böyledydi ya valla bebişi üzüyor bişey değil.
cnm ben ona hafha hafta hsg değerlerini paylaştım..değerinin normal olduğunuda anlattım..
ama o yinede panikliyor..bence doktorla konuşmadanda rahatlayamaz..inşallah herşeyi normaldir..
beni mi çekiştiriyosunuz kızlar
ya ne desem bilmiyorum bi yandan sizin dediklerinize inanıyorum
sonra değerlere bakınca gene aynı moddayım....
pazartesi değerin 100 üstüne çıkması gerekiyor...
dua edin oldu mu
Umarım sağlıklı bi gebeliktir...
hamişliğin tadını bile çıkartamıyorum moral bozukluğundan
ama ben inanıyorum sizin dualarınız oldukça iyi olcaz biz bebişimle
beni mi çekiştiriyosunuz kızlar
ya ne desem bilmiyorum bi yandan sizin dediklerinize inanıyorum
sonra değerlere bakınca gene aynı moddayım....
pazartesi değerin 100 üstüne çıkması gerekiyor...
dua edin oldu mu
Umarım sağlıklı bi gebeliktir...
hamişliğin tadını bile çıkartamıyorum moral bozukluğundan
ama ben inanıyorum sizin dualarınız oldukça iyi olcaz biz bebişimle
cnm ben ona hafha hafta hsg değerlerini paylaştım..değerinin normal olduğunuda anlattım..
ama o yinede panikliyor..bence doktorla konuşmadanda rahatlayamaz..inşallah herşeyi normaldir..
İnşallah normaldir.Bak bi de kızıyor bize gördün mü
hiç yani..biz iyiliğini istiyoruz şekerim dimi ama?
kızmamıştır o ya ama..gebe yaa duyguları karmaşık sadeceee
Ayyyy evett yaaaa doğru gebişin duyguları bilinmez.Kızar da sever de
vay bnm kocamın halime ben gibeğğ olduğumda o zaman..zaten beterim..besbeter olucam deseneee
Valla yazık onlara ya.Hani sebep olsa bişeyler derler de sebep yok yani adam ne diyecek.Benim kocam donup kalıyordu öylece bakıyordu çaresiz kalıyordu
görümcem msj attı aynen yazıyorum.............
özge öncelikle cuman mubarek olsun.teledon açmaya cesaretim olmadı için msj atıyorum.bugün saglık ocana gittim test yaptırdım olumlu çıktı benim adet görmedimi bildiğin için ilk sana sölüyorum. annemin haberi yok millete mana bulurken kendi başıma geldi. inanki bilerek değil suan cok kötüyüm.aglamaktan yüzüm gözüm şişti.size nasıl sölücem die kahr oldum.ne olur üzülmeyin.benim için çok değerlisiniz<.abim artık beni sevmezde allah hayır etsin . bak özge beni görmek istemssen bunu anlayışla karşılarım gözüne gözükmem ama ne olur üzülme hakkını helal et abime söyle bana kızmasın elimde değildi kib...
ben herkezi üzen biriyim kimseyi mutlu edemedim gb kendimde mutlu değilim herkeze zarar veriyorum insanlar benim yüzümden sevinçlerini yaşayamıyolar nabıcam ben nabıcam
valla ben benmkine çektiricem..hoşuma gidiyor o halleri çünkü napimm huyum kurusun ayoll
Öyle deme kıyamıyor insan.Onlar da çok heyecanlı.Allah onlara da baba olmayı nasip etsin inşallah.
canım neden öyle düşünüyorsun yaaa..
bu açıdan bakmamalısın bence..bak ne güzel seni düşünmüşler.ince düşünüp seni ve eşini üzmemek için şekilden şekile girmişler..bence sen bu habere bile sevinirsin..çünkü bizim gönlümüz o kadar genişki..sabrımız o kadar fazlaki..
bnm görümcemde valla gözümün içine baka baka bebeklerini bir över anneliği bir över şaşar kalırsın..sence ben ne yapmalıyım??
ve bnm eşimde morfoloji sorunu olmasına rağmen..
unutma seninde olacak birgün hepimizin olacak..ne olur üzülme..
Öyle deme kıyamıyor insan.Onlar da çok heyecanlı.Allah onlara da baba olmayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?