Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi aksamlar canim hayirlisi olsun dediklerinde haklisin

Bil bakalım ben yine ne soracam?
Sabun rendeliyoruz ya sade beyazlarda değil de diğer çamaşırlarda da kullanabilir miyiz?
Bir de benim koku takıntım vardır,şöyle evin içine girince mis koksun isterim ama yüzey temizleyiciler akşama bile kalmıyor nerdeyse.Buna bildiğin bir şey var mı?

Geçmişe bakayım dedim.Ya biz bu ofluyu nasıl sakinleştirecez?Bütün gün böyledydi ya valla bebişi üzüyor bişey değil.

cnm ben ona hafha hafta hsg değerlerini paylaştım..değerinin normal olduğunuda anlattım..

ama o yinede panikliyor..bence doktorla konuşmadanda rahatlayamaz..inşallah herşeyi normaldir..

cnm ben ona hafha hafta hsg değerlerini paylaştım..değerinin normal olduğunuda anlattım..

ama o yinede panikliyor..bence doktorla konuşmadanda rahatlayamaz..inşallah herşeyi normaldir..

beni mi çekiştiriyosunuz kızlar
ya ne desem bilmiyorum bi yandan sizin dediklerinize inanıyorum
sonra değerlere bakınca gene aynı moddayım....
pazartesi değerin 100 üstüne çıkması gerekiyor...
dua edin oldu mu
Umarım sağlıklı bi gebeliktir...
hamişliğin tadını bile çıkartamıyorum moral bozukluğundan
ama ben inanıyorum sizin dualarınız oldukça iyi olcaz biz bebişimle

Koşullama kendini 99 olsa ne yapacaksınCanım rahat ol bir çok kişi bir hafta geriden gidiyor senin de en fazla 2-3 gün gerolur ki o da en kötü ihtimal.Değerlerine göre konuşmuyorum bak senin tahminine göre konuşuyorum.Vallahi bişey yazmaya korkuyorum ya kafana takılırsa diye:18:

aşkolsun yaa ne çekiştirmesi??

bak katlanacak değerin görürsün..böyle yapmanın sana ve bebişine bir faydası yok şekerim...

dualarım seninle tabi sende bize dua et amaaa

İnşallah normaldir.Bak bi de kızıyor bize gördün mü

vay bnm kocamın halime ben gibeğğ olduğumda o zaman..zaten beterim..besbeter olucam deseneee

Valla yazık onlara ya.Hani sebep olsa bişeyler derler de sebep yok yani adam ne diyecek.Benim kocam donup kalıyordu öylece bakıyordu çaresiz kalıyordu

Valla yazık onlara ya.Hani sebep olsa bişeyler derler de sebep yok yani adam ne diyecek.Benim kocam donup kalıyordu öylece bakıyordu çaresiz kalıyordu

valla ben benmkine çektiricem..hoşuma gidiyor o halleri çünkü napimm huyum kurusun ayoll

görümcem msj attı aynen yazıyorum.............

özge öncelikle cuman mubarek olsun.teledon açmaya cesaretim olmadı için msj atıyorum.bugün saglık ocana gittim test yaptırdım olumlu çıktı benim adet görmedimi bildiğin için ilk sana sölüyorum. annemin haberi yok millete mana bulurken kendi başıma geldi. inanki bilerek değil suan cok kötüyüm.aglamaktan yüzüm gözüm şişti.size nasıl sölücem die kahr oldum.ne olur üzülmeyin.benim için çok değerlisiniz<.abim artık beni sevmezde allah hayır etsin . bak özge beni görmek istemssen bunu anlayışla karşılarım gözüne gözükmem ama ne olur üzülme hakkını helal et abime söyle bana kızmasın elimde değildi kib...

ben herkezi üzen biriyim kimseyi mutlu edemedim gb kendimde mutlu değilim herkeze zarar veriyorum insanlar benim yüzümden sevinçlerini yaşayamıyolar nabıcam ben nabıcam

...............................................

Son düzenleme:
görümcem benim ablam dır çok seviyorum eşimle bizi o evlendirdi önce onu sevdim bana kuran öreten hocamdır tesettürü herşeyi ondan örendim beni çok sevdi ve abisiyle evlenmemei istedi bana mükemmmel bi yuva kurmam için elimden tuttu.....

bizden 6 ay sonra evlendi ben isterken 2 yıllık evliyken bi oğlu oldu şimdi 2 yaşını doldurdu 3e girdi ve şimdi hamile ilkindede yaşayamadı sevincini bundada kahr olmuş söleyememiş...

ablam ikinci çocunu yaparken çok üzüldü bana 5 ylık hamileyken söleyebildi daha hazmedemeden yegenim oldu bi kızı var 9 yaşında şimdide ikincisi oldu daha 3 aylık

onlar nabsın tabiki doğuracak lar ama bende nabayım eliömde değil bişi demiyorum ama eriyip bittimi görüyolar tabi hepsi çok iyi hepsi çok seviyo beni ben nabıcam şimdi nabıcammmmmmm

canım neden öyle düşünüyorsun yaaa..

bu açıdan bakmamalısın bence..bak ne güzel seni düşünmüşler.ince düşünüp seni ve eşini üzmemek için şekilden şekile girmişler..bence sen bu habere bile sevinirsin..çünkü bizim gönlümüz o kadar genişki..sabrımız o kadar fazlaki..

bnm görümcemde valla gözümün içine baka baka bebeklerini bir över anneliği bir över şaşar kalırsın..sence ben ne yapmalıyım??
ve bnm eşimde morfoloji sorunu olmasına rağmen..
unutma seninde olacak birgün hepimizin olacak..ne olur üzülme..

inan tabi seviniyorum onların oluyo die değil bizimde olsun die üzülmem sadece yoksa onun oğlu benim oğlumdur ki bilir canım gb sevdiğimi ben sadece ağlarım onlarıda üzerim die üzülüyorum ki yarın bize gelcekler misafir gelcek yarın bize kayınvalidamin tarafı bide kalcaklardı bikaçgün planımız öyleydi yani şimdi dayanamam ağlarım da ona üzülüyorum oda ağlar biliyorum çünkü

Öyle deme kıyamıyor insan.Onlar da çok heyecanlı.Allah onlara da baba olmayı nasip etsin inşallah.

ama o saf halleride çok tatlı olur yaa..mesela canımız birşey çekse çırpınırlar ya..valla bnmkini o halde görmek için sabursuzlanıyorumm..zaten çok pis boğazım vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…