günaydın canım nasılsınız bakalım bebişi öp yerime
Dun yattim yataga gozumu bi kapattim karpuzlar dilim dilim amannnn allah dedim adama karpuzzz bu saatte ne karpuzu uyu dedi ama bugun bulucak getircek eminim oyledir uyuz kocam hem bugun evliligimizin 7. ay donumu
inşallah öyledir ama az önce ıslaklık hissettim koştum wc ye ahanda geldi diye ama su gibi bi akıntıymış bende pedimi taktım yaaa
hiç umudum yok gelir bugün diye düşünüyorum
olsaydı tek çizgi çıkmazdı akşam
neden evelki alşam çift gördüm dün sabahta çift gördüm ama akşam tek çızıktı anlamıyorum yaaa bebek yoksa neden çıkıyo bu çift çıkızklar
aniden bişey çekiyo demi insanın canı
gerçi benim ilk zamanlar çok olmuştu
gamze senin de hala krampların oluyo mu?
çift mi gördün cnm bence sen hamilesin ama en kısa zamanda bi doktora git ultrasyonla baktır su gibi akıkntı falan dedin umarım bi problem yoktur ama benim tavsiyem hemen bi doktora git kan sonucunuda almaya gittiğinde anlarsın gerçi hayırlısı olsun inşlah iyi haberler verirsin umarım cnm
Aynen canim evet kramplarim devam arada cok siddetli kasik agrim oluyo bide cikarmalarim artti bebek buyuyo artik kusmak korkutuyo beni
kanı poliklinikte verdim dün akşam anca evin yakınındaydı drum farklı yerde reyhan
adetten 1 gün önce sarı akıntım oluyordu anlıyordum ama bu sefer su gibi ıslanmıştı çamaşırım su gibi olması kötümüüü
kanın sonucuna göre giderim dra
çifti evelki akşam ve dün sabah gördüm fakat akşam ki testtede tek gördüm neden böyle oldu ya acaba fikrin varmı
iyi ya korkuyordum ben de
benim de öyle canım özellikle sabahları......
bir şey de yiyemiyorum..........
Agrilardan korkma tatlim ben yiyiyorum midem bulanirken yiyiyorum dusun yemek gerekiyomus ebe oyle dedi ama 11. haftaya girdik artik azalmasi lazim bu cikartmalarin benim gece yatana kadar ayni buna ragmen bi kg almisim
kanı poliklinikte verdim dün akşam anca evin yakınındaydı drum farklı yerde reyhan
adetten 1 gün önce sarı akıntım oluyordu anlıyordum ama bu sefer su gibi ıslanmıştı çamaşırım su gibi olması kötümüüü
kanın sonucuna göre giderim dra
çifti evelki akşam ve dün sabah gördüm fakat akşam ki testtede tek gördüm neden böyle oldu ya acaba fikrin varmı
Sivatan canim benimde ayniydi her dk kontroldeydim memmuslar adet olcam gibiydi agrim vardi ben adetliyken cikaririm adetten bi hafta on gun once cikarmaya baslamistim tek fark buydu icimden hamileyim diyodum ama kendimi sartlamiyim diye kiziyodumda kendime sonuc 11 haftalik olduk isallah seninde oyledir
gün içinde yiyorum da sabahları ağzıma lokma koyamıyorum...........
12.hafta bitene kadar çekecez galiba...........
ben de ilk 3 kilo verdim sanki biraz almışım......
ya birde benim göbeğim çıktı var mı sen de bir şey?........
gamze sen bu aralar dr a gittin mi ya da ne zaman gitcen?
benim 10+3 canım......benim de ilk kocam farketti........dün çok halsizdim nasıl yürümüşsem bana diyo karnın çıktı hamile gibi de yürümeye başladın...........Evet benimde cikti biraz normalde hep tulum atlet giydigimden farketmiyodum gecen giydim geceligi aynanin onunde ilac iciyodum bi farkettim ciglik attim kocam korkudan oluyodu bole ufacik top gibi olmus karnim senin kacinci haftada
15 inde gittim 1 Aralikta ikili testimiz var
Sivatan canim benimde ayniydi her dk kontroldeydim memmuslar adet olcam gibiydi agrim vardi ben adetliyken cikaririm adetten bi hafta on gun once cikarmaya baslamistim tek fark buydu icimden hamileyim diyodum ama kendimi sartlamiyim diye kiziyodumda kendime sonuc 11 haftalik olduk isallah seninde oyledir
Günaydınlar olsun herkese,
bi arkadaşımız çift çizgi çıkmıştı şimdi neden tek çıktı diye sormuş. Sık idrara çıktıysan ve çok sıvı tükettiysen hcg az görünür testte hassas değildir ve tek çıkmıştır. Üzme tatlı canını. Hakkında herşeyin hayırlısı
benim 10+3 canım......benim de ilk kocam farketti........dün çok halsizdim nasıl yürümüşsem bana diyo karnın çıktı hamile gibi de yürümeye başladın...........
nasıl büyümüş müydü bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?