Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın canım nasılsınız bakalım bebişi öp yerime

Sagol canim milletin bu haftalarda bulantisi falan azaliyo benim iyice artti wcde yasiyorum her saniye cikariyorum bebis iyidir sanirim opucugunu aldi teyzesi darisi senin basina

sivatan canım moralini bozma inş bu gün bize güzel haberler vercen
hem akıntının olması iyi bişey benim de ilk zamanlar çok olmuştu her seferinde adet oldum sanmıştım.......

Dun yattim yataga gozumu bi kapattim karpuzlar dilim dilim amannnn allah dedim adama karpuzzz bu saatte ne karpuzu uyu dedi ama bugun bulucak getircek eminim oyledir uyuz kocam hem bugun evliligimizin 7. ay donumu

aniden bişey çekiyo demi insanın canı
gerçi benim ilk zamanlar çok olmuştu
gamze senin de hala krampların oluyo mu?

çift mi gördün cnm bence sen hamilesin ama en kısa zamanda bi doktora git ultrasyonla baktır su gibi akıkntı falan dedin umarım bi problem yoktur ama benim tavsiyem hemen bi doktora git kan sonucunuda almaya gittiğinde anlarsın gerçi hayırlısı olsun inşlah iyi haberler verirsin umarım cnm

Son düzenleme:
aniden bişey çekiyo demi insanın canı
gerçi benim ilk zamanlar çok olmuştu
gamze senin de hala krampların oluyo mu?

Aynen canim evet kramplarim devam arada cok siddetli kasik agrim oluyo bide cikarmalarim artti bebek buyuyo artik kusmak korkutuyo beni

kanı poliklinikte verdim dün akşam anca evin yakınındaydı drum farklı yerde reyhan

adetten 1 gün önce sarı akıntım oluyordu anlıyordum ama bu sefer su gibi ıslanmıştı çamaşırım su gibi olması kötümüüü

kanın sonucuna göre giderim dra

çifti evelki akşam ve dün sabah gördüm fakat akşam ki testtede tek gördüm neden böyle oldu ya acaba fikrin varmı

Son düzenleme:

canım bu sefer akıntının farklı olması bebek olduğuna işarettir bence bende arkadaşımdan biliyorum bugün bi arkadaşımın hamile olduığunu öğrendim onunda bu şekilde olmuş herşey yolundaymış şimdi sen çift çizgi görmüşşün onu düşün ne güsel hamilesin bi problem yoktur sanmıyorum dualarım senle canım iyi haberlerini bekliyorum

iyi ya korkuyordum ben de
benim de öyle canım özellikle sabahları......
bir şey de yiyemiyorum..........

Agrilardan korkma tatlim ben yiyiyorum midem bulanirken yiyiyorum dusun yemek gerekiyomus ebe oyle dedi ama 11. haftaya girdik artik azalmasi lazim bu cikartmalarin benim gece yatana kadar ayni buna ragmen bi kg almisim

Agrilardan korkma tatlim ben yiyiyorum midem bulanirken yiyiyorum dusun yemek gerekiyomus ebe oyle dedi ama 11. haftaya girdik artik azalmasi lazim bu cikartmalarin benim gece yatana kadar ayni buna ragmen bi kg almisim

gün içinde yiyorum da sabahları ağzıma lokma koyamıyorum...........
12.hafta bitene kadar çekecez galiba...........
ben de ilk 3 kilo verdim sanki biraz almışım......
ya birde benim göbeğim çıktı var mı sen de bir şey?........

Sivatan canim benimde ayniydi her dk kontroldeydim memmuslar adet olcam gibiydi agrim vardi ben adetliyken cikaririm adetten bi hafta on gun once cikarmaya baslamistim tek fark buydu icimden hamileyim diyodum ama kendimi sartlamiyim diye kiziyodumda kendime sonuc 11 haftalik olduk isallah seninde oyledir

gamze sen bu aralar dr a gittin mi ya da ne zaman gitcen?

Evet benimde cikti biraz normalde hep tulum atlet giydigimden farketmiyodum gecen giydim geceligi aynanin onunde ilac iciyodum bi farkettim ciglik attim kocam korkudan oluyodu bole ufacik top gibi olmus karnim senin kacinci haftada

sivatan canım bu sefer akıntının farklı olması bebek olduğuna işarettir bence bende arkadaşımdan biliyorum bugün bi arkadaşımın hamile olduığunu öğrendim onunda bu şekilde olmuş herşey yolundaymış şimdi sen çift çizgi görmüşşün onu düşün ne güsel hamilesin bi problem yoktur sanmıyorum dualarım senle canım iyi haberlerini bekliyorum

Evet benimde cikti biraz normalde hep tulum atlet giydigimden farketmiyodum gecen giydim geceligi aynanin onunde ilac iciyodum bi farkettim ciglik attim kocam korkudan oluyodu bole ufacik top gibi olmus karnim senin kacinci haftada
benim 10+3 canım......benim de ilk kocam farketti........dün çok halsizdim nasıl yürümüşsem bana diyo karnın çıktı hamile gibi de yürümeye başladın...........
15 inde gittim 1 Aralikta ikili testimiz var

nasıl büyümüş müydü bebiş?

midemde fena bulanıyo ama o da adetten önce başlıyor hep bulanmaya ben adet belirtisi olarak görüyorum bunuda

iki gündür iştahım yok akşam yemeklerini yarım bırakıp kalkıyorum omuzlarım boynum çok ağrıyo damarlarım çekiyo sanki belki üşütmüşümdür
bugünde midemin üst tarafında top gibi bişey var gibi yutkunuyom gitmiyo duruyo orda rahatsız oluyorum çok

senin testlerinnasıldı gamze ben seni baştan beri biliyorum ama unutmuşum valla kusura bakma

ben neden bi çift bi tek gördüm anlamıyorum

Günaydınlar olsun herkese,
bi arkadaşımız çift çizgi çıkmıştı şimdi neden tek çıktı diye sormuş. Sık idrara çıktıysan ve çok sıvı tükettiysen hcg az görünür testte hassas değildir ve tek çıkmıştır. Üzme tatlı canını. Hakkında herşeyin hayırlısı

hoş geldin..........

Buyumusss ayaklarini gordum ama eliyle yuzunu kapatmisti rabbim saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…