Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vardı tatlım olmaz mı
ben de prolaktin ve tsh yüksekliği vardı
ikisi için de ilaç kullandım ve düştüğü ay hamile kaldım (1-2 ay içinde dengeye girdi zaten)

maşallahh diyelim öncelikleee

bizde kürümüzü kullandık biliyorsun..buay biirşey beklemiyordum zaten..ama aralıktan açıkçası umutluyum eğer bu ayda olmazsa bir test daha yapacak eşim sonuç aynı çıkarsa tüp artık napalım..eğer kafam değişiklik gösterirse doğal şeylere devam ederim..karışığım çok karışık

Son düzenleme:
mantıklı canım olabilir öyle
benim düşmüştü ateş ama bat günü fırladı dediğin gibi
benim de baktığım ateş tablolarında genelde hep sabit gitmiş düşme olmamış
mantıklı geldi yani

off 4te mi çıkacakmış
2yi beklerken 4 oldu bi de
neyse yaa bekleriz
kaçıncı ayın bu ay
hemen ekleyim listeye

ferda bendede kansızlık(talasemi)ve guatr var biliyosun ilaçlarımı içiyorum hele hele guart ilacımı aksatmadan içiyorum saatinde

havai fişeği sen patlatırsın olumlu olursa alya varya canım arkadaşım o benim bebeim fişşeğ anası öle konuşmuştuk o da patlatır sende patlatırsın veee senle birsumumuda bebemin fişşeğ anası ilan ediyorum kabul ederseniz canlarım benim

valla normalde testleri 2 tlye alıyodum bu pyro ya 4 tl verdim akşam tek çızıktııı

canım sonuçları çok net hatırlamasam da burda tüp gerektirecek kadar değeri kötü olan arkadaşlar yoktu
doğal yoldan herşeyi denedin mi?
mesela preseed jeli deneyebilirsin, sperm sorunu olanlar için birebir
bir de hayıt hapını kullanabilirsin, tüm hormonları düzenliyor o da
bence acele etme tüp için
doğal yoldan olacak inşallahhh

hoşgeldin tatlım..ben kendi adıma anavatan kan ağlasada iyiyim sen nasılsın???

Hoşbuldum canım teşekkür ederim...

Benim anavatanın kan ağlaması 2 gün oldu biteli.

İyiyim canım ya çok şükür.

hiç önemli değil, tsh ilacı var zaten ben de kullanıyorum biliyorsun
kansızlık için de ilaç var, 3. aydan sonra veriyorlar genelde ama sorunu olanlara hemen başlıyorlar
hiçbiri dert değil anlıcan

anam fişşeg anası mı olacammm

dediğim gibi o test aşırı derecede dandik
gördünya benim hepsinde çıktı bitek onda çıkmadı
ben de en pahalı onu almıştım
adi test

ferdamm hesapla ayı sen valla işte evlendim evleneli korunmadım ben ilk geceden beri tarihi de 11.04.2009 da evlendim ve hep istedim bebişi

hoşgeldin canım

Hoşbuldum hayatım

Ferdatcım sana birşey sormak istiyorum.

Bende pko var birde LH hormonum yüksekmiş.

Şu hayıt hapından içsem bişey olur mu,

ya da Lh hormonu yuksek olunce ne olur,

neyapabilirim bilgin var mı?

lh yüksekse eğer sende çatlama problemi var demekki
hayıt hapının faydası olur mu bilemem ama zararı olmaz deneyebilirsin
bence sen incir kürünü uygula ama içine havuç atılan var çatlamasını sağlamak için ondan yapabilirsin
değerlerini hatırlıyorsan yazsana fsh ve lhı

Son düzenleme:

ya bilmiyorum ferda yaa..ne yapacağımı şaşırdım..eşimde var sorun.o hayıt hapını ben mi içmeliyim?
aslında bir aklım doğal yolları dene diyor bir aklımda artık sabırsızlandığım için hemen tüp diyor bende şaşırdım vallahi..

canım aşağıdakileri oku, hepsi alıntıdır. hayıt tohumu süper bişey bikez daha anladım. ister aktardan al demle (burda tarifini vermişler), istersen de hapını al adı agnucaston

merhaba estamp bende de hep yüksek çıkıyorsu hayıt tohumu kullandım faydasını da gördüm canını sıkma lütfen moral de etkiler

hayıt tohumu iç canım,bana inanılmaz faydası oldu,hatta 8e düşmüş,devam edicem bakalım,suda çay demler gibi yap,günde 1-2 kez iç ,ben çok düzenlide içemedim ama faydasını gördüm,şükür:lepi:

canım bence yok bi zararı. ben bunu sürekli içtim sabah aç karnına 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı demledim akşam yatmadan önce de içiyorsdum çok şükür faydasını gördüm benim benim fsh e2 ıh hepsi yüksekti düzene girmişti ama malesef henüz bebişim olmadı eşinize de çakşır otu içirin

merhaba arkadaşım bende de lh değeri aynı şekilde yüksek bu nedenle de yumurta çatlatması meydana gelmiyor ve dolayısıyla hamile kalamıyorsun. diğer arkadaşlarında dediği gibi hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini kullanabilirsin. oldukça etkili ama önce inanman ve rabbime sürekli dua etmen faydalı olacaktır kanımca.
rabbim inşallah bizlere de en kısa zamanda nasip eder

arkadaşlar lh yi düşüren mucize bitki hayıttt
kesinlikle herkese tavisye ederiö ben faydasını gördüm

Ben 44 yaşında bir bayanım. aynı gün içinde 2 ayrı hastanede fsh ve lh hormonlarıma baktırdım. lh 20,28 ve fsh 52,3 diğer hastanede fsh 44,72 lh 13,57 çıktı ve her iki doktorda bana menopoza girdiğimi ve çocuk sahibi olmamın mümkün olmadığını söyledi. o an kendimi o kadar kötü hissettimki daha önce ne adet düzensizliği yaşamıştım nede başka bir belrti vermişt. ama araştırdım bir sürü doktorlarla görüştüm. testlerin bikaç kez tekaralanmasını istediler. 2. testi yaptırmak için 1 ay beklemek çok azap verdi . bu arada sitede gördüğüm tüm otları aldım ama bir türlü kullanamadım. doğurganlık masajı yaptırmaya karar verdim 3 seans sonunda günümde kanamam oldu ve 3. gün testlerimi yaptırdığımda sonuçlar inanılmazdı. fsh 7,86 lh 8,88 di ve bana menopoza girdin artık yapılcak bişey yok bu hormonlar düşmez diyen doktorum 1000 kadından birinde bu gerçekleşebilir sana ümit veremezdim dedi ya ben o doktorun dediğiyle hareket etseydim durumu kabullensydim. anladımki moral çok önemli ve yaptırdığım masajın çok katkısı oldu. bundan sonrada allahın izniyle hamile kalıp çocuk doğurmayı düşünüyorum..

Merhaba ,

Lh hormonu yüksekliği için hayıt otunu öneririm. Günde iki kez 3 ay içiliyor , aktarlardan bulabilirsin.

teşekkür ederim hayıta başladım yumurtlamam bıle oldu

lh:20 benım degerim 20 25 gündür hayıt içiyorum kızlar buradaya yazmışdım yumurtladıgımı bugunde reglı oldum 28. günumde oldum ben hep 2 3 ayda bı oluyodum.çok mutluyumn

tüm pcolu arkadaşlarıma öneriyorum hayıtı

günde 1 bardak içdim 1.5 çay kaşıgı hayıt tohumunu demleyip içdim

Sonuc olduğu gibi yazıyorum canım.

s-TSH: 2.830

LH: 27.33

FSH: 6.67

testın altındada birim,follıkuller ,pik,luteal,menepoz dıye baslıklar atılmıs,bunların altındada değerler var. anlamadım

valla canım bana kalırsa doğal yolları dene tüket önce
beklemek zor biliyorum tabi ki ama tüp bebeklik durumunuz yok
şimdiden bu süreçle kendinizi yıpratmanızı istemem
hayıt tohumunu sen içeceksin canım evet
eşin için kürleri biliyorsun zaten sen
hem değerler değişken eşinin değerleri de yükselmiş olabilir
ki eşinde sorun olup hamile olan nicesi var burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…