Sonuc olduğu gibi yazıyorum canım.
s-TSH: 2.830
LH: 27.33
FSH: 6.67
testın altındada birim,follıkuller ,pik,luteal,menepoz dıye baslıklar atılmıs,bunların altındada değerler var. anlamadım
[video]http://www.gulyarasi.com/videos/8245/yavru-kusun-dogumuna-taniklik-edin.html[/video]
Bunu kimse izlemedi galiba
canım aşağıdakileri oku, hepsi alıntıdır. hayıt tohumu süper bişey bikez daha anladım. ister aktardan al demle (burda tarifini vermişler), istersen de hapını al adı agnucaston
merhaba estamp bende de hep yüksek çıkıyorsu hayıt tohumu kullandım faydasını da gördüm canını sıkma lütfen moral de etkiler
hayıt tohumu iç canım,bana inanılmaz faydası oldu,hatta 8e düşmüş,devam edicem bakalım,suda çay demler gibi yap,günde 1-2 kez iç ,ben çok düzenlide içemedim ama faydasını gördüm,şükür:lepi:
canım bence yok bi zararı. ben bunu sürekli içtim sabah aç karnına 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı demledim akşam yatmadan önce de içiyorsdum çok şükür faydasını gördüm benim benim fsh e2 ıh hepsi yüksekti düzene girmişti ama malesef henüz bebişim olmadı eşinize de çakşır otu içirin
merhaba arkadaşım bende de lh değeri aynı şekilde yüksek bu nedenle de yumurta çatlatması meydana gelmiyor ve dolayısıyla hamile kalamıyorsun. diğer arkadaşlarında dediği gibi hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini kullanabilirsin. oldukça etkili ama önce inanman ve rabbime sürekli dua etmen faydalı olacaktır kanımca.
rabbim inşallah bizlere de en kısa zamanda nasip eder
arkadaşlar lh yi düşüren mucize bitki hayıttt
kesinlikle herkese tavisye ederiö ben faydasını gördüm
Ben 44 yaşında bir bayanım. aynı gün içinde 2 ayrı hastanede fsh ve lh hormonlarıma baktırdım. lh 20,28 ve fsh 52,3 diğer hastanede fsh 44,72 lh 13,57 çıktı ve her iki doktorda bana menopoza girdiğimi ve çocuk sahibi olmamın mümkün olmadığını söyledi. o an kendimi o kadar kötü hissettimki daha önce ne adet düzensizliği yaşamıştım nede başka bir belrti vermişt. ama araştırdım bir sürü doktorlarla görüştüm. testlerin bikaç kez tekaralanmasını istediler. 2. testi yaptırmak için 1 ay beklemek çok azap verdi . bu arada sitede gördüğüm tüm otları aldım ama bir türlü kullanamadım. doğurganlık masajı yaptırmaya karar verdim 3 seans sonunda günümde kanamam oldu ve 3. gün testlerimi yaptırdığımda sonuçlar inanılmazdı. fsh 7,86 lh 8,88 di ve bana menopoza girdin artık yapılcak bişey yok bu hormonlar düşmez diyen doktorum 1000 kadından birinde bu gerçekleşebilir sana ümit veremezdim dedi ya ben o doktorun dediğiyle hareket etseydim durumu kabullensydim. anladımki moral çok önemli ve yaptırdığım masajın çok katkısı oldu. bundan sonrada allahın izniyle hamile kalıp çocuk doğurmayı düşünüyorum..
Merhaba ,
Lh hormonu yüksekliği için hayıt otunu öneririm. Günde iki kez 3 ay içiliyor , aktarlardan bulabilirsin.
teşekkür ederim hayıta başladım yumurtlamam bıle oldu
lh:20 benım degerim 20 25 gündür hayıt içiyorum kızlar buradaya yazmışdım yumurtladıgımı bugunde reglı oldum 28. günumde oldum ben hep 2 3 ayda bı oluyodum.çok mutluyumn
tüm pcolu arkadaşlarıma öneriyorum hayıtı
günde 1 bardak içdim 1.5 çay kaşıgı hayıt tohumunu demleyip içdim
herkese merhaba kızlar nasılsınız?
canlarım çok sağolun bana çok yardımcı oldunuz :)Koşullama kendini 99 olsa ne yapacaksınCanım rahat ol bir çok kişi bir hafta geriden gidiyor senin de en fazla 2-3 gün gerolur ki o da en kötü ihtimal.Değerlerine göre konuşmuyorum bak senin tahminine göre konuşuyorum.Vallahi bişey yazmaya korkuyorum ya kafana takılırsa diye:18:
aşkolsun yaa ne çekiştirmesi??
bak katlanacak değerin görürsün..böyle yapmanın sana ve bebişine bir faydası yok şekerim...
dualarım seninle tabi sende bize dua et amaaa
valla canım bana kalırsa doğal yolları dene tüket önce
beklemek zor biliyorum tabi ki ama tüp bebeklik durumunuz yok
şimdiden bu süreçle kendinizi yıpratmanızı istemem
hayıt tohumunu sen içeceksin canım evet
eşin için kürleri biliyorsun zaten sen
hem değerler değişken eşinin değerleri de yükselmiş olabilir
ki eşinde sorun olup hamile olan nicesi var burda
tamam canım bunlar yeterli zaten
lh/fsh oranın 2den fazla olduğu için pko var evet
lh yüksek biraz haklısın, yumurtlaman iyi ama çatlama olmuyor
bak yukarıda alıntılar yazdım
lh için hayıt tohumu birebirmiş, denemeni isterim
ayrıca sana prolaktin bakıldı mı hiç?
Çok sagol canım benim Allah razı olsun senden,
her sorumuza cevap buluyorsun,verıyorsun.
Doktorun anlatmadıklarını sen anlatıyorsun.
hakkını helal et canım.
demekkı bu hayıt cok işe yarıyor.Pekı ben gecmı kaldık acaba bugün adetın 6. günündeyım.
Çok sagol canım benim Allah razı olsun senden,
her sorumuza cevap buluyorsun,verıyorsun.
Doktorun anlatmadıklarını sen anlatıyorsun.
hakkını helal et canım.
demekkı bu hayıt cok işe yarıyor.Pekı ben gecmı kaldık acaba bugün adetın 6. günündeyım.
canlarım çok sağolun bana çok yardımcı oldunuz :)
yaz yaz takmam kafama..:)
lafın gelişi dedim kızz :)
ben sizlere kızar mıyım hiç canlarım benim...
değerim katlanmazsa vay haline birsumcum
Dualarımdasınız Bitaneleriiimmmmmmmm
moral olsun diye demedim inaninşallah ferdacım yaaa..valla moralimi yükselttin heee çok sağol cnm bnm..
sabırsızlığımı saymazsak herşey yolunda ama dile kolay tam 2 yıldır deniyoruz..yok olmuyor iştee..
bakalım şifamız ne ile gelecek bize..
canım referans aralığı yok o yüzden anlamadım ama bişey demediyse yoktur soruntestın alt kısmında ;
19.09 ng\ml
Prolaktın SI 404.71 uIU\ml diye bısey yazıyor:44:
baktılar mı bılmıyorum ki .
canım bende de prl yüksekliği vardır 10 15 gün içtim bu hayıt çayından...
hamile kaldıysam eğer onun faydası olduğunu düşünüyorum...
bence kesin kullanmalısın..
bitki sonuçta zararı hiç yokk yararı çooookkkkkkk
ne demek canım
paylaşıoruz bilgilerimizi işte
hayır geç kalmadın
bugünden itibaren başlayabilirsin
hap alırsan günde 1 tane
adete 1 hafta 10 gün kalana kadar kullan (ben adete 5 gün kala falan bırakmıştım ne olur ne olmaz diye)
aktardan otu alacaksan kızlar yazmış zaten
bugün başla bence
hadi inşallah şifa olsun canım
bir de pko kilo yapar ya hani, sen kilolu musun?
eğer kilon varsa canım spora başlasan biraz o da etkiler
kızlar benimde test sonuçların şöyleydi 1 ay önce yaptırmıştım sizce nasıl
tsh 10
fsh 1,68
lh 1.38
prolaktin 10.3
moral olsun diye demedim inan
inandığım şey bu benim,tüp bebeğe hiç spermi olmayan insanları gönderiyorlar (kim olduğunu söylemeyim ama benim çok yakınım tüp bebek yaptırdı, hiç sperm yoktu bak hareketli falan demiyorum hiç sperm yoktu, yaptırdılar ve allahın hikmeti ilkinde tuttu)
sen hayıt hapına başla, eşin de keçiboynuzu kürünü ve yağda beklemiş incirden yesin
inşallah şifa olurr
Tamam canım hapını sorarım bulamazsam aktardan tohumunu alırım.
Evet bu kahrolası pko dehset kılo yapıyor son zamanlarda hızla kılo aldım.
6-7 kg verdıkten sonra gerı alıyorum,sporu ve diyetı klomene başladığım gün bıraktım yanı gecen ay.
Bu ayda dr. gitmedim cunku o haplar mahvetti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?