reyhancım ekledim tatlım
hayırlara vesile olsun
öyle çok yedim ki çatlıcam galiba yaa
iki kişilik krep yaptım sözde kocam gelince yicekti
hepsini yedim
reyhancım ekledim tatlım
hayırlara vesile olsun
öyle çok yedim ki çatlıcam galiba yaa
iki kişilik krep yaptım sözde kocam gelince yicekti
hepsini yedim
benimde bata 5 var..ağrım sızım hiçbir belirtim yok..ayrıca da geçen ay dilim yanmasına rağmen ateş tablosunu hala yapıyorum
bata 4 kala düşüş başlamıştı geçen ay bi kaç güne düşmesi gerek yani gebelik yok ise..bakalım buda tablom.
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
afiyet olsun cnm...
benimde bata 5 var..ağrım sızım hiçbir belirtim yok..ayrıca da geçen ay dilim yanmasına rağmen ateş tablosunu hala yapıyorum
bata 4 kala düşüş başlamıştı geçen ay bi kaç güne düşmesi gerek yani gebelik yok ise..bakalım buda tablom.
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
teşekkür ederim canım
ama sanırım birazdan çatlıcam
bak iştahın açılmaya başlamış..ne güzel..ye bol bol bebişin tombiş olsun
akşamları iştahsızım canım ben gündüzleri iyiyim
ama çok şükür ki 3 gündür akşam yemeği yiyebiliyorum
sanırım geçiyor bulantılar iştahsızlık falan
bol bol yersem bebiş değil ben tombiş olurum
akşamları iştahsızım canım ben gündüzleri iyiyim
ama çok şükür ki 3 gündür akşam yemeği yiyebiliyorum
sanırım geçiyor bulantılar iştahsızlık falan
bol bol yersem bebiş değil ben tombiş olurum
Merhaba kızlar nasılsınız?
birsumum ferdam ayyy geldiniz mi cicilerrr
ösledim sizi ama benn
ferdacık yaaa gibeğ listesine yazmışsın yine beniii öğlende kan sonucunu alınca hüsrana uğrıcaz ben söyliyim sana neyse kalıyım şimdilik bakalım öğlene kadar listemizde
ferda bide akşam yaptığım test seninde yaptıklarından biri (resimlerini atmıştın ya bana mail duruyolar)solda en üstte mavi c t s yazılı olan pyro clınıce adı testin akşam ondan yaptım bende tek çızıktıı
benimde iştahım yok iki gündür akşam yemeklerini yarıda bırakıp kalkar oldum stresten sanırım hee
birsumum inşallah bebeiş vardır canım yaaa eşimde 5 e kadar çalışıyo ben 1e kadar sonucu alınca olumlu olursa yanına gider yaparım süpriz
ayy sende yapa yapa o testten mi yaptınbirsumum ferdam ayyy geldiniz mi cicilerrr
ösledim sizi ama benn
ferdacık yaaa gibeğ listesine yazmışsın yine beniii öğlende kan sonucunu alınca hüsrana uğrıcaz ben söyliyim sana neyse kalıyım şimdilik bakalım öğlene kadar listemizde
ferda bide akşam yaptığım test seninde yaptıklarından biri (resimlerini atmıştın ya bana mail duruyolar)solda en üstte mavi c t s yazılı olan pyro clınıce adı testin akşam ondan yaptım bende tek çızıktıı
benimde iştahım yok iki gündür akşam yemeklerini yarıda bırakıp kalkar oldum stresten sanırım hee
birsumum inşallah bebeiş vardır canım yaaa eşimde 5 e kadar çalışıyo ben 1e kadar sonucu alınca olumlu olursa yanına gider yaparım süpriz
vardı tatlım olmaz mı3.aydan sonra kesiliyormuş evet cnm..olsun bebiş için tombiş olunmaz mı feradcım yaaa??
ferda bişi sorucam cnm sizde belli başlı bir problem var mıydı?ama 7.ayda kalmışsın baksana yoktu heralde birşey değil mi?
Merhaba kızlar nasılsınız?
birde canım şunu öğrendim..iyi sabitlenmiş ateş
ya sanırım ateş yüksekken adet olduğumuzda gün içinde ilerleyen zamanlarda adet oluyoruz o yüzden ateş daha düşmemiş oluyor
bence bat günü gün içindeki ateş de fikir verir gibi geliyor
birsümmm inşallah datlım çok saol..inşallah düşmez cnm bnm..inşallah gebesindir..
hoşgeldin canımMerhaba kızlar nasılsınız?
yok ya ben akşamları fena oluyorum gündüz bişeyim yok şükürBende bi tuhaflik var diyodum bende degilmis beimde aksamlari artyo bulantilar kusmalar ama dunden beri iyice artti neden ki acaba dr gitmemize az kaldi solucem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?