Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vay beee yok yok yani
bakalım ezcanede bulabilecek miyim hapını
peki ne zamana kadar kullanıyoruz
benim adetin 8.günü bugun
ne zamana kadar ullanacağım

Canım inşallah iyi haberlerini alırız.O ağrılar gebelikte de olabiliyor biliyorsun.Sonuç ne olursa olsun stres yapma,inşallah tek çizgi çıkan tes yanlış olmuştur da kanda müjdeyi alırız.

vay beee yok yok yani
bakalım ezcanede bulabilecek miyim hapını
peki ne zamana kadar kullanıyoruz
benim adetin 8.günü bugun
ne zamana kadar ullanacağım

BENIM ADETIM YENI BITTI BEN HERGUN kULLANICAM HAPINI GUNDE 3 kERE AMA CAY OLARAk NASIL kULLANILIYOR BILMIYORUM SENDE HAPINI AL BENCE TADI kOTUYMUS ICMESI ZOR OLUR CAY OLARAk AMA HAP DAHA kOLAY HEMDE DOZAJI BELLI

Canım inşallah iyi haberlerini alırız.O ağrılar gebelikte de olabiliyor biliyorsun.Sonuç ne olursa olsun stres yapma,inşallah tek çizgi çıkan tes yanlış olmuştur da kanda müjdeyi alırız.

MUJDELI HABERI BEkLIYORUM BAk HEP kONTROL EDICEM HADI INSALLAH

Kızlar ben de çıkıyorum pazara gideceğim, sonra evi toparlayacağım, sonra yemek yapacağım sonra da muhtemelen bayılacağım,görüşmek üzere

slm kızlaaar nasılsınız
sivatan umarım güzel hbrle gelirsin bizleride sevindirirsin
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere

ferdacım cnm bnm bnm adetim 6 gün sürüyor pazartesi alıp başlarım öyleyse tahminen 15.yumurtluyorum ben..
inşallah işe yarar cnm bnm yaa..eşimde doğal şeyleri içiyor zaten..inşallah şifamız ondan olur cnm bnm çok teşekkür ederim..geldiğinde sana değerlerimi yazarım olur mu?
doktor normal demişti ama birde sen gör istiyorum..

delüüüü..ne zırlaması nen..

hayırlı haberlerle gelecek bnm cicişimmmm

geçer cnm bnm merak etme sen..hayırlısı inşallah..bmde adetimin 3. günü bugün..

evet hayırlısı inşallah umutluyum bu ay yaklaşık bi yıl önce bi düşük yapmıstım ozamanki hamılelık belırtılerımle aynı durumlar var
alt karın sertliği yumurtlamadan itibaren dvm eden akıntı gibi oyuzden baya umutluyum
inşallah bu aralıkda hamiş kalırsın cnmcım

inşallah cnm bnm..Allahım hepimize nasib etsin inşallahhhh

beyaz renkte ama kar beyaz renkte çok koyu krem kıvamında akıntım oluyor. Acaba neden adetmi olucam yoksa başka bişeymi. Ayrıca aşırı kasık ağrım var

beyaz renkte ama kar beyaz renkte çok koyu krem kıvamında akıntım oluyor. Acaba neden adetmi olucam yoksa başka bişeymi. Ayrıca aşırı kasık ağrım var

inşallah olmazsın adet cnm bnm..bebiş vardır bebişşşş...

sen ne zamandır düşünyorsun bebiş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…