Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o kadar kötü mü yaaa yapma amaaa..

ben hapını alıcam..ama ben hapıda zor içerimki yahu o nasıl olacak???

Peki bıtanem zorlansamda bende içmeliyim bebeğim için,olması için

Bende tıpkı senın gibiyim işte,bitki çayları ıııyyy hiç sevmem.Tek sevdiğim yesıl çay.

İçicem içicem bende oflu gibi pozitif görücüm

sen de sabah akşam bir fıncan mı içtin kuzum?

yokk be ne ikizi ? ikiz kaldı gitti. tek bi kese var. daha içi dolu değil.. bir hafta on gün sonra yolk sacı görürsek olacak.. şimdi ümit ediyorum ve dua ediyorum. başka bişey yok.

aa öylemii kaçırmışım ben demekki
inşallah olur cnmcım rabbım dualarını kabul etsın

yokk be ne ikizi ? ikiz kaldı gitti. tek bi kese var. daha içi dolu değil.. bir hafta on gün sonra yolk sacı görürsek olacak.. şimdi ümit ediyorum ve dua ediyorum. başka bişey yok.

ayy nagi dedim yine mi ikiz gel,iyo
şok oldum

hayırlısı canım
öpüyorum hepinizi

o kadar kötü mü yaaa yapma amaaa..

ben hapını alıcam..ama ben hapıda zor içerimki yahu o nasıl olacak???

Yani kişiden kişiye tat kötülükoranı değişebilir birsum ama bana çok kötü geldi.

Ama ben normaldede mız mız biri olduğum için ,böyle gelmiş olabılır.

Aşırı hassasım,dayanıksızım...

ilda senin avatardaki resmi yada resimdeki kızın yanaklarını ısırıcam. Hatta öyle ısırıcamki ağlatıcam

canım adaçayıda yumurtalıkları geliştiriyor diye duymuştum adetin ilk günlerinden yumurtlama gününe kadar içiliyor ama benim daha 2.koyu çizgi çıkmadı diye dvam ediyorum 17.günüm bugün bıraksammı acaba 2.koyu çizgiyi beklemeden? sanki hiç 2.çizgi çıkmıcak gibi geliyo bana nedense ?

aynen bebişimmm..al bendende o kadar..

Kızlar ya bu arada bana zaman zaman durduk yere hiç olmadık anlarda ağlama isteği geliyor.

Dün gece yine oldu eşim eve geldi sofrayı kuruyorum,geldi yanıma öptü beni...

Ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ...Adam şok oldu,neden ağladığımı sordu çocuk gibi bilmiyorum dedim.

Gerçektende bazen sebepsiz yere ağlıyorum.

Sizede oluyor mu?

çıkar cnmcım çıkar 18 i gibi genelde yumurtlama oluyo demişsin bugun yarın cıkar çizgin cnm
adaçayına gelınce yumurtlamaya kadr iç ama senın bugun yarın olcak bence bırak derım
dr demişti bana yumurtlayana kadr sorun yok adet söktürür ama gebelikde düşüğüe neden olur dıye

banada oluyo cnm arada öyle normal yani bazı şeyleri içimizde tuttugumuzdan olmadık zamanda ağlamalar oluyo

banada oluyo cnm arada öyle normal yani bazı şeyleri içimizde tuttugumuzdan olmadık zamanda ağlamalar oluyo

hepte sankı birinin nasılsın demesini beklıyormuş gibi tam o anda ağlıyoruz.

Ya annem sordugunda ağlıyorum, ya da eşim...

bir dokun bin ah işit sözü gibi.

canım çok kötü değil ki sonuçlar yani kürlerle falan daha da iyi olur.
bizim ilk yaptırdığımızda sayı bir yada 2 milyondu sonra 3.5 oldu iki ay sonra 9 bilyon oldu 7-8 ay sonrada 2onin üzerinde çıktı canım ki bu sonuçlar labaratuar sonucu tüp bebek merkezinde dahada iyi çıkacak buna çok eminim.ama bizimde morfoloji çok iyi değildi bu en son yaprıtdığımızda %90 dan fazlayladı değer ama ona da pek güvenemiyorum işte bence çok umutsuz olma canım hareketi için keçiboynuzu kürü kullanıyorsun dimi

merhaba kizlar nasilsiniz?
gecmisi oku oku bitiremedim ya masallahiniz var
aysuncum tablon güzel gidiyor cnm masallah insallah düsüse gecmez yarindan itibaren hayirlisi olsun ins
hilalden haber yok sanirim daha? ferdat sabah bir güldüm cnm sana krep olayina
kizlar bu arada hayit tohumu hapini bende kullaniyorum bugunde ovulasyon testlerim geldi
ben gecen ay normalinde gecikme yasadim ya kizlar normalinde 29 30 günde bir adet oluyorum
sizce ovulasyon testine ne zaman baslamaliyim
ben 14.gün baslayim dedim ama birde sizin fikirlerinizi alayim dedim
icinde 10 tane var sadece.

sağol cnm şuan itibariyle bıraktım:) gittim hayıt otu yaptım sade içicem ama nasıl içicem bilmiyorum çok kötü gerçekten tadı. kocamada 2 kez zorla keçiboyunuzu kürünü içirdim şimdi içmiyo oda uyuz hakta veriyorum tadına hiç bakmadım ama kokusu bile midemi bulandırıyodu benim:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…