Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

:120::120: allahımmmm şuan hayıt tohumu demledim içiyorum bir tat ancak bukadar kötü olabilir.

Çayını demlemeyın,hapını alın bence insanın içesi varsada içemez.

Hele benım gibi mıdenız hassassa

bende hapını alacağım bu böyle olmayacak çünkü

bende 2 yıl cnm üzülme..hiç kaldın mı hamiş??

sorun var mı?

Bebikom ilk evlendiğimizde ilk ay kalmıştım 8 haftalıkken düştü. Hatta 8 şubatta düştü.
Sonra arada yılda 1-2 kere korunduğum aylar vs oldu.
En son geçen yıl 17 aralıkda hamişdim. 5,5 haftalıkken 4 ocakda düştü
Şimdi zeynep kamil tüp bebek merkezinde tedaviye başlıyoruz. Doktor önce genetik araştırma yapıyo düşükler için. Ayrıca adetin 3. günü tahliller ve histeroskopi falan var. Ayrıca ayın 21 inde adet olmam lazımdı. Testler negatif zaten hissetmiyorumda. Bakalım olursam gidicem inş.

demek okadr kötü iyi oldu söylediğin buaydan bişey cıkmazsa bende denıycektım
hapını alırız artık inşallah gerek kalmadan bu ay netice alırım

selam kızlar. bugün benim 17.günüm. bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum ama henüz net 2.çizgiyi görmedim hep silik 2.çizgi var. geçen aylara baktığımda genelde 18.gün yumurtlamışım bu 2.çizgi çıkınca kaç gün duruyo 1 gün çıkıp gidiyomu? yani yrn çıkıp kaybolucakmı yoksa bugündemi çıkması gerekiyordu? bu ay hiç yumurtlama belirtimde yok benim( bebek düşünmeden önce hep akıntıyı görürdüm kasık ağrımda olurdu o zaman yumurtlama belirtisi olduğunu bilmiyordum bende acaba bir sorunmu var diyordum meğer yumurtlama belirtisiymiş ama şimdi hiç bişey anlamıyorum kendimi çok dinliyorum ondanmı acaba diyorum.

ferdaaaaa önerdiğin pozisyonda çalışmalarımı sürdürüyorum:)) bakalım bu ay inş. olur pek umudum yok ama

Çay bitti üstüne su içtim hemen,baktım olacak gibi değil muz yedım.

Ama hala tadı agızımda ya offf,manyak gibide 300 gr aldım neyapıcaksam okadarı

Yok yok kesınlıkle hapını içelim allahımmm çok iğrenç

ayy sen öle diyince yaşadıklarım geldi aklıma....
hele ilk içtiğimde kusacaktım nerdeyse...
burnunu kapat öyle iç :)))
sonra alışıyosuun canım...
çok yararlı gerçekten

bizde eşimle tahlillerimizi orada yaptırıyoruz..inşallah hayırlı sonuçlar alırsın cnm bnm..

ben oranın doktorlarından memnun kalmadım o yüzden tahlil için sadece oraya gidiyorum doktorum özelde..

en azından kaldığını biliyorsun yani ne güzel..peki 2.hamişliğinde düşük önleyici hap veya bant kullandın mı cnmmm

bende bu ay hayıt tohumu içtim 1 kez denedim sade içmeyi ama banada tadı çok kötü geldi. bende adaçayına 6 7 tane fln atıp içiyorum yani adaçayıyla hayıtı karıştırıp içiyorum böyle faydası olurmu bilmiyorum ama en azından hiç içmemekten daha iyidir diye düşünüyorum. aslında hapını değilde bitkiyi içmek daha iyidir gibi geliyo bana.

ayy sen öle diyince yaşadıklarım geldi aklıma....
hele ilk içtiğimde kusacaktım nerdeyse...
burnunu kapat öyle iç :)))
sonra alışıyosuun canım...
çok yararlı gerçekten

Ofluuuum bu çok kötü yaa

ben normaldede çok hassasım zaten,normal bitki çayını bile herkes ayıla bayıla içerken ben içemem.

Allahım bide bunun akşam içmesi var

İnşallah sonucu alıcaz ama inanıyorum.

Yok tatlım hatta 2 gün kanamam devam ettiği halde bebişim benimleydi. 3 hastaneye gitti 3üde normal kanaman bebeiş geyt iyi diyip hep kesesinin ultrason görüntülerini vermişlerdi. 3. gün kesilmeyşnce kanama neden hala devam ediyo dedim. düşmüş dediler.
Hiç bir ilaç yazmamışlardı. Sağlıklı değildir diyorlardı.
Şimdi kenan sofuoğlunda başladık bakalım. Ben şimdilik memmunum.

canım senin eşinin değerleri nasıl çıkmıştı bi yazablir misin

sperm konsatrasyonu :57 mlyn

total molilite %77

hızlı hareketli: -
yavaş hareketli 63
yerinde hareketli 14
hareketsiz 23

sperm morfolojisi

normal %3

baş anomalisi %65
boyun anomalisi 28
kuyruk anomalisi 4

bunlar cnm ilk yaptırdığımız normal çıkmıştı.doktor tüp bebek merkezinde istedi sonrada unlar çıktı..

içilemiycek gibiyse mecbur hapını içicez ama senın denediğin yöntemde iyi gibi
adaçayıda adet söktürücüdür ama gebelik ihtimali oldugundada tehlıkelıdır
yanı yumurtlamadan sonra adaçayını ıcmemek gerekır cnm
eğer gebelık oluştuysa düşük tehlıkesı yaratıyor adaçayı :18:

inşallah cnm bnm bizede tüp dedile ama ben doğal kürleri falan deniyeyim dedim..

Rabbim gönlümüze göre verir inşallah cnm bnm..hayırlısıyla gelsinler..

en güzel örneği ben kendimden veiyorum sana...
hiççç sevmem bitki çaylarını hatta nefret ederim...
ama bunu bebeğim olacak diye iç....
sadece 10-15 gün içtim...
adetimin son günlerinde başlamıştım...
yumurtlama geçene kadar da içtim...
ee sonuç olumlu...
ilk defa denedim bende ferdam dedi bende araştırdım...
en iyi tohumunu kendin demlemekmiş..
zorla kendini iç bitanem

inşallah cnm bnm bizede tüp dedile ama ben doğal kürleri falan deniyeyim dedim..

Rabbim gönlümüze göre verir inşallah cnm bnm..hayırlısıyla gelsinler..

Bizimde muhtemelen tüp bebek olmıycak. Önce şu histeroskopi çekilse bi, o üstümde çok stres yapıyo. O çekilse durumuna göre yumurta takibi yada aşılam avs den başlanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…