Allah razı olsun vallahi..5 kuruşta para almadı yaaa..ama kullanamadık daha..açtım şişeyi merak ettim nasıl kokuyor diye felaket ama kullanmadım..buzdolabında saklıyorum..
tentürdüyot gibi kokuyo berbattt.
tadı da iğrenç..
ama napıcaksın şifa niyetine içtim işte.. 12 gün içtim toplamda..
emnecimmm
iyiyim ama yorgunum biraz, misafirler var ya bizim..
ama topiğe az önce geldim ve yeminle başıma ağrı saplandı çok ama çok üzüldüm..
şebomuz bebeğini kaybetmiş
merhaba kızlar sorması ayıp hayıt hapı ne duymamıştım açmak mumkunmu acaba
Sağol bebem ben 10 aralıkta başlıcam hapa ama önümüzdeki ay yumurta takibide var ama hayıt hapı ve klomen benzeri ilaç aynı anda içilirmi acaba sence hayıt hapıda yumurta geliştitirmi yani klomen benzeri ilacı içmeyip hayıt hapıylamı yaptırsam yumurta takibimi?
merhaba kızlar sorması ayıp hayıt hapı ne duymamıştım açmak mumkunmu acaba
yarın eşim hastanede çalışacak olmazsa ona derim o alsın cnm bnm..
yarın akşamada içerim artık dime??araştırdımda faydası çokmuş megim bu hapın yahuu
şifa olur inşallahhhh
sağolsın megcim :)) iyiyim
Bende buradan duydum sonra biraz araştırdım daha çok adet düzensizliği olanlar kullanıyormuş ama bu hapı kullnıp hamile kalanlar olduğu için bende denemek istedim.Ama yan etkileri varmı vs. bir bilgim yok
hatunlar eşim geldi ben çıkıyorum..sizleri çoook seviyorumm..bol bebişli rüyalar..bol gebişli günlerrrr
suyla karıştırarak değil mi??
canımyaa geçmişi okumadım üzüldüm neden kaybetmiş peki kendiliğindenmi düşmüş yoksa kalbi felanmı durmuşş
Megim bende şuruba 3. gün başladımAma o topikte şöle bir yazı gördüm ilaca adetli iken başlarsanız o an kanmanız artmasa bile bir sonraki adette çok kanama oluyor yazıyordu bu ay inşallah bebiş gelirde o çok kanamayı görmeyiz
hım bendede korunmayı bırakınca adet duzensizliği başladı aslında ne şekilde kullanılıyo yani bu bi ilaçmı
hım bendede korunmayı bırakınca adet duzensizliği başladı aslında ne şekilde kullanılıyo yani bu bi ilaçmı
bitkisel ilaç..
eczanede satılıyor..
günde 1 tane içiliyor..
ama ilaçsız olarak bir 3 ay yada 6 ay deneseniz bence.....
ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?
görüşürüz birsumcum
evet yarım çay bardağı suya,1 tatlı kaşığı içmiştim ben..
kalbi durmuş..
bende henüz tam okumadım..
üzüldüm ne diye bilirimki bende yaşadım bunu ALLAH en kötü düşmanıma dahi yaşatmasın benimde ilk bebğimin kalbi durmuştu çok üzüldüm çok ağladım kürtaj olduğum hastanenin önünden her geçişimde içim sızlıyodu ama elimizden gelen birşey yok malesef
hatunlar eşim geldi ben çıkıyorum..sizleri çoook seviyorumm..bol bebişli rüyalar..bol gebişli günlerrrr
iyi geceler kızlar,bende bu ay soğan kürü deneyenlerdenimm.
aslında doğru cnm bu 3. ayım ve çok sıkıldım 2 aydır adetim gecikiyo umutlanıyorum ama sonra yıkılıyorum bugun adet olmam gerekiyodu olmaı yine gecikicek sanırım çok gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?