Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

atlatıcaksınız Allahın izniyle canım arkadaşım..Allah yar ve yardımcımız olsun cnmm..

meg nbr cnm nasılsın hoşgeldin..

bende çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah nedeni bulunur ve rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmaz sebneme ve eşine sonsuz sabırlar diliyorum

bu gerçek mi ya şaka gibi
çok çookkkkk üzüldümm çookkk
Allah sabırlar versin şeboma ve eşine,başı sağolsun arkadaşımın..
şebom canımsın

Son düzenleme:
Meg sen hayıt hapı kullandınmı hiç ben bu ay olmazsa kullanmak isityorum ama pek bir bilgim yok sadece kullnıpta hamile kalanlar var diye bildiğimden denemek istiyorum.Senin hayıt hapıyla ilgili bilgin varmı?

cnmmmmm..nasılsın??

üzüldüm bende şeboma..ama iyi olacak..
sende durumlar nee sultanım???

ben bu ay şu şurubu kullandım günde 2 kere..
kocam da gece bir kere içti..
çift çizgiyi 3 defa üstüste gördüm ovucanda..
gereken halvetler edildi. beklemedeyim bakalım..

istanbuldan yatılı misafirlerim var..
onlarla ilgileniyoruz..
gebe var mı ?

Meg sen hayıt hapı kullandınmı hiç ben bu ay olmazsa kullanmak isityorum ama pek bir bilgim yok sadece kullnıpta hamile kalanlar var diye bildiğimden denemek istiyorum.Senin hayıt hapıyla ilgili bilgin varmı?

dün gece gene geç vakit okumuştum topiği yazışmaları biri benim için meg kullandı hayıt hapı demiş sana..
ama karıştırmış sanırım,ben kullanmadım..
ferda,dhc,haykolik bi de sanırım kullandılar.. biliosun ferda gebe
bu ay pas geçerse,preesed ve hayıt hapı kullanıcam ben..

Son düzenleme:

Hangi şurup bu? Yaza bilir misin acaba?

bende pztesi alıp kullanıcam hapı..inşallah şifa olur

şurup evde raf bekliyor..

Son düzenleme:

Anladım inşallah gerek kalmaz ve buay pas geçmez ama geçersede birlikte başlarız preseed ve hayıt hapına.Ferda ya sorarım öyleyse o biliyordur nasıl kullanmak gerek ayın kaç günü vs. tüm hazırlıkları ve araştırmaları yapayımda bata kadar kırmızılar gelir gelmez başlıyım

Hangi şurup bu? Yaza bilir misin acaba?

sadece romanyada satışı olan bitkisel bir şurup.. hapı da varmış..
bir arkadaş getirtmişti bikaç kişiye.. devamı da yok malesef..
branca ursului ismi..

yumurta geliştiren bir bitkiymiş özü; tanşancıl otu

adetle beraber başlanıyo diye hatırlıyorum yada 3. günü..
aynen şurup da olduğu gibi ovulasyon bitimine kadar yada tercihen adete 1 hafta kala bırakılıyor..
agnucaston ismi..

şifa olsun birsumum..
neden diğer şurubu kullanmıycaksın?

cnm bnm kullanıcam ama zamanına karar veremedim..bende seti var şurup,damla ve hap olarak..eşimle kullanalım diyoruz ama o zaten karışım kullanıyor ya.etkileşim etmesin bilikte içelim diyorum ben..

o yüzden bu ayda hayıt hapıyla geçsin diyorum ben..

zaten varya eğer gebiş olursam %100 doğal ve bitkisel bir bebiş olucak heralde..eşimin karışımı bnmde hayıt hapım..

teşekkür ederim ben de getirtmeye çalışayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…