sağol cnm,daha hayırlı evlatlar versin rabbim tüm bu sıkıntıları çekenlere.amin.
Kızlar herkese iyi geceler..............
aminnn canım megiimmah canım ya seninde başın sağolsun arkadaşım
allah kızına uzun ömürler versin inşallah..
emine ne kadar oldu kürtajına,bende 2 aylık kürtaj oldum kalp atışları durmuştu
2 sene olacak nerdeyse tık yok bendee
inşallahhh.
adına sevindim kızın hayırlı evlat olur inşallah..darısı banaa :)
Bende buradan duydum sonra biraz araştırdım daha çok adet düzensizliği olanlar kullanıyormuş ama bu hapı kullnıp hamile kalanlar olduğu için bende denemek istedim.Ama yan etkileri varmı vs. bir bilgim yok
benım adet duzensızlıgım yok ama adet oncesı ve ılk gunler ınanılmaz agrılarım oluyor hayıt otu bunada ıyı gelıyor denemekten zarar gelmez sanırım oyle dımı bıde bunu ıcen hamıle kalıyormus bırkac ay sonra hadı ınsallah bende dun hapını ıcmeye basladım
çok uykun geldi ve yorgun ve hasta bir kadınım
yani ben kaçar herkese iyi geceler öpüldünüz kocamannn kocammaaannnnn
Cnm sagol Allah hepimize sağlıklı bebekler nasib etsin kismetse genetik bı aratirma yaptırıcaz bebegin ölüm sebebi ani kalp durması onun dısında hiçbir problem yok
Sagol cnm insallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı bebekler nasib etsin cümlemize
Sagol birsumcum insallah atlaticaz herseyi en kısa zamanda hersey yoluna girer Rabbim sabrınida verir
günaydın kızlarrrr geçen aya göre benim adet olmam lazımdı olmadım 27si yazdırdım 30 günde oluyordum olmayalı 32 gün oldu biirde ilaç kullandım adet düzenleyici geçen ay tam 30 günde olmuştum 2 gün geçti bana göre bekleyelim bakalım ama benim testte çıkmadı negatif çıktı idrardabiliyorsunuz 3 -4 gün önce yapmıştım geçmeden..
günaydım kızlarrrrr...
canım adetten 3-4 gün önce yaptı isen çıkma ihtimali yok gibi bişey ki zaten erken yapmışsın testi..
ovulasyon testi kullanmışmıydın ne zaman gerçekleşti..
inşallah bebiş yoldadır..
canım ovülasyon testi kullanmadım aşılamaya gitmeden önce belki gelir bebişim amaa umudum pek yok çünkü halvet 1 gün oldu oda yumurtlama zamanlarına denk geliyor amaaa sanki benimkiler yoldaa geliyorum diyorrr kırmızılar....:18::18:
canimcim günaydin..insallah o bi günlük halvet yüzümüze gülecektir..nasilsin bugundü dime bat?
Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?