Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İyi geceler kızlar.şebnem cnm başınız saolsun Allah sana ve esine sabırlar versin.Rabbim en kısa zamanda kucagini doldursun ins.
Bizim internette sorun var telden giriyorum onlada yazmak zor oluyor ama okuyorum hep.

ah canım ya seninde başın sağolsun arkadaşım
allah kızına uzun ömürler versin inşallah..
aminnn canım megiimm çok sağol evet iyiki kızım var ALLAH uzun ömürler versin olmayıpta isteyen bütün herkese hayırlısıyla versin inşallah
emine ne kadar oldu kürtajına,bende 2 aylık kürtaj oldum kalp atışları durmuştu
2 sene olacak nerdeyse tık yok bendee

canım ben kürtajdan 2 yıl sonra hamile kaldım ama onuda kaybettim tekrar zzannedeersem 8 9 ay sonra kızıma hamile kaldım zor bir hamilelik geçirdim ama çok şükür kızımı sağsalım kucağıma aldım şimdi 5.5 yaşında inşallah sende biran önce tekrar hamile kalırsın

inşallahhh.
adına sevindim kızın hayırlı evlat olur inşallah..darısı banaa :)

Bende buradan duydum sonra biraz araştırdım daha çok adet düzensizliği olanlar kullanıyormuş ama bu hapı kullnıp hamile kalanlar olduğu için bende denemek istedim.Ama yan etkileri varmı vs. bir bilgim yok

benım adet duzensızlıgım yok ama adet oncesı ve ılk gunler ınanılmaz agrılarım oluyor hayıt otu bunada ıyı gelıyor denemekten zarar gelmez sanırım oyle dımı bıde bunu ıcen hamıle kalıyormus bırkac ay sonra hadı ınsallah bende dun hapını ıcmeye basladım

çok uykun geldi ve yorgun ve hasta bir kadınım
yani ben kaçar herkese iyi geceler öpüldünüz kocamannn kocammaaannnnn

şifa niyetine aleynacım

çok uykun geldi ve yorgun ve hasta bir kadınım
yani ben kaçar herkese iyi geceler öpüldünüz kocamannn kocammaaannnnn

bende öptüm eminemm,görüşürüz

SLM arkadaslar benim bir sorum olucakti sizlere hamilelik konusunda bilgisi olan varsa
bana yazarsaniz cok sevinirim
cvplar icin simdiden tsk ederim!
l

SLM arkadaslar benim bir sorum olucakti sizlere hamilelik konusunda bilgisi olan varsa
bana yazarsaniz cok sevinirim
cvplar icin simdiden tsk ederim!

Canim basin sag olsun...allah hayirli saglikli evlat versin sana...bebegin ahirette sana ve babasina sefaat edecek hic uzulme..allah sabir versin canim..tez zamanda atlatirsiniz insaallah...

günaydın kızlarrrr geçen aya göre benim adet olmam lazımdı olmadım 27si yazdırdım 30 günde oluyordum olmayalı 32 gün oldu biirde ilaç kullandım adet düzenleyici geçen ay tam 30 günde olmuştum 2 gün geçti bana göre bekleyelim bakalım ama benim testte çıkmadı negatif çıktı idrarda biliyorsunuz 3 -4 gün önce yapmıştım geçmeden..

günaydım kızlarrrrr...

canım adetten 3-4 gün önce yaptı isen çıkma ihtimali yok gibi bişey ki zaten erken yapmışsın testi..
ovulasyon testi kullanmışmıydın ne zaman gerçekleşti..
inşallah bebiş yoldadır..

Son düzenleme:

canım ovülasyon testi kullanmadım aşılamaya gitmeden önce belki gelir bebişim amaa umudum pek yok çünkü halvet 1 gün oldu oda yumurtlama zamanlarına denk geliyor amaaa sanki benimkiler yoldaa geliyorum diyorrr kırmızılar....:18::18:

günaydin herkese...

merakla hamile olmak icin adet tarihni bekleyenler insallah rabbim dualarinizi kabul eder..

canimcim günaydin..insallah o bi günlük halvet yüzümüze gülecektir..nasilsin bugundü dime bat?

gulbebek canim gecmisini yeni okudum zaten gecmis senin günün:)))ama idrarda zaten hemen cikmioyrki bunu sen de biliyorsun..hadi bakalim insallah ..olmadi hemencecik kan testine, ya da hastanedeki idrar testine:)

canimcim günaydin..insallah o bi günlük halvet yüzümüze gülecektir..nasilsin bugundü dime bat?

iyiyim bubacımmm sen nasılsınnn sınavım varrr vee 2 sayfayııı ezberleyemedim gittiii 1 günlük halvettt inşallah yüzüme güler ama karnım ağrımaya başladıı geliyorum diyor regl.Bende gel gel ne zaman gelmiyorsun ki diyorum reglle cebelleşiyorum işteee Batasıca bat bugün gelsin bakalımm hayırlısıı artıkkk önemli olan aşılamaa bu ay aşılamaya gidiyoruz Rabbim nasip ederseee

Son düzenleme:
Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin

Sebnemmmm basin sagolsun canim rabbim gelecek diger evlatlarina uzun omurler versin ben ne desem bilemiyorum gozyaslarim durmuyo topicde gozlerip hep sizleri ariyo ama boyle bi haberle karsilasmasaydim keske allah sabir versin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…