aklına kotu seyler dusrme ferdam ya ama aysununda dedıhı gıbı her nekadar o duyguyu bılmesemde senı cok ıyı anlıyorum bende cok pımpırımdır ama kotu dusunme ne olur nıhayetınde bebişin senın içinde ve senı hıssedıyo vucuıdunun kasılmalarını stresını oyuzden sıkma fıstıgımızı ıyı olcak ıns dua edıp rabbıme sıgınalım
gıtme doktora garıp bısey olmadıgı surece bence daha cok evham yapıyosun cunku kendını dınledıkce doktorun cagırınca gıt bence canım ya
aklına kotu seyler dusrme ferdam ya ama aysununda dedıhı gıbı her nekadar o duyguyu bılmesemde senı cok ıyı anlıyorum bende cok pımpırımdır ama kotu dusunme ne olur nıhayetınde bebişin senın içinde ve senı hıssedıyo vucuıdunun kasılmalarını stresını oyuzden sıkma fıstıgımızı ıyı olcak ıns dua edıp rabbıme sıgınalım
gıtme doktora garıp bısey olmadıgı surece bence daha cok evham yapıyosun cunku kendını dınledıkce doktorun cagırınca gıt bence canım ya
daha adetine 6-7 gün var sanırsam6 kasım pazar: 36.0
7 kasım pztesi: 36.1
8 kasım salı: 36.2 (ADETİMİN 1. GÜNÜ)
9 kasım çarş: 36.3 (ADETİMİN 2. GÜNÜ)
10 kasım perş: 36.2 (ADETİMİN 3. GÜNÜ)
11 kasım cuma: 36.0
12 kasım cmrtsi:36.0
13 kasım pazar: 36.2
14 kasım pztesi: 36.1
15 kasım salı: 36.2
16 kasım çarş: 36.3
17 kasım perş: 36.2
18 kasım cuma: 36.0
19 kasım cmrtsi: 36.3 (ovitrelle çatlatma iğnemi yaptırdım)
20 kasım pazar: 36.0
21 kasım pztesi: 36.3
22 kasım salı: 36.0
23 kasım çarş: 36.2 (akıntı çok)
24 kasım perş: 36.2
25 kasım cuma: 36.2
26 kasım cmrtsi: 36.2
27 kasım pazar: 36.4
ARKADAŞLAR İLK KEZ ATEŞ ÖLÇTÜM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. 30-32 GÜNDE BİR ADET OLURUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
haklısın canım aslında ama birden kuruntu ettim kendime
demek çok pahalı o yüzden yapmıyorlarmış
yaptıramam o aman bende
iyi düşünelim iyi olsun canım
senin sonuçlar iyi değil derken
kan pıhtılaşması mı varmış canım sende?
haklısınız kızlar, daha iyiyim zaten şimdi merak etmeyin
sen hayıt hapına ya da tohumuna başlamayı düşünür müsün?
merhaba eliscim..nasılsın??Selam kızlar nasılsınız?Bugün hava kapalı çok kasvetli hiç sevmem bu havaları,
Canım benim sen niye böyle şeyler düşünüp canını sıkıyorsun.Çok şükür senin ters giden hiçbir şeyin yok.Gebelik bulantıları da zaten belli bir süre sonra azalıyor.Boşuna kuruntu yapıp kendini üzme.Allahın izniyle ters giden bişey olmayacak.
Kan pıhtılaşması için ben tahlil yaptırdım.Maalesef sonuç iyi çıkmadı.Neyse öyle isteyince doktor yapmıyor,Allah göstermesin 2 ya da daha fazla düşüğün olması lazım.Üniversite hastaneleri ve araştırma hastaneleri yapıyor.Dışarda da yapıyorlar ama çok maliyetli,bir yere sordum bana 750 tl fiyat çıkardılar.
ben buay basladım zaten hayıt hapına tatlım ama bıraz gec oldu 10.gun basladım bugun ıtıbarıylada bıraktım yanı 14 tane ıcmıs oldum hayırlısı ates bu sabah 36.6 oldu ya ben bu ates olayından hıc anlamıyorum kı dun resmen dondum ne yapasam ısıtamadım kendımı ama bugun yanıyorum bakalım cumaya kadar beklıcez artık ama agrım cok hıc umuıtlenemıyorum megın dedıgı gıbı en hızlı sekılde don ındırıp bakanlar grubunda baya hızlılardan oldum
bıraz karısık yazmısım ustekınde
daha adetine 6-7 gün var sanırsam
yorumlar çok doğru olmayailir
ama ateşin yükselmişş
umarım da düşmeden devam eder
6 kasım pazar: 36.0
7 kasım pztesi: 36.1
8 kasım salı: 36.2 (ADETİMİN 1. GÜNÜ)
9 kasım çarş: 36.3 (ADETİMİN 2. GÜNÜ)
10 kasım perş: 36.2 (ADETİMİN 3. GÜNÜ)
11 kasım cuma: 36.0
12 kasım cmrtsi:36.0
13 kasım pazar: 36.2
14 kasım pztesi: 36.1
15 kasım salı: 36.2
16 kasım çarş: 36.3
17 kasım perş: 36.2
18 kasım cuma: 36.0
19 kasım cmrtsi: 36.3 (ovitrelle çatlatma iğnemi yaptırdım)
20 kasım pazar: 36.0
21 kasım pztesi: 36.3
22 kasım salı: 36.0
23 kasım çarş: 36.2 (akıntı çok)
24 kasım perş: 36.2
25 kasım cuma: 36.2
26 kasım cmrtsi: 36.2
27 kasım pazar: 36.4
ARKADAŞLAR İLK KEZ ATEŞ ÖLÇTÜM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. 30-32 GÜNDE BİR ADET OLURUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Evet canım maalesef bebişler bu yüzden gitmiş.mthfrc677t homozigot, apo e 3/3 alleli saptanmış.Bunlardan apo e geniyle ilgili hiçbirşey bulamadım nedir ne değildir bilmiyorum ama mthfrc677t geni işte pıhtılaşmayla ilgiliymiş.Sanırım gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanacağım.Tabi yarın dr a göstereceğim bakalım ne diyecek.Ama artık gebe kalamıyorum sankim:44:
O günden beri psikolojim çok kötü geceleri kabus görüyorum,işte bebişim aç kalmış ben onu emzirmemişim faan ya da emzirdiğimi sanıyorum ama meğer hiç sütüm yokmuş çocuklarım aç kalmış offf.
inşallah ferdam bu kez tablom güzel gereçektende ama son güne kadar da belli olmaz
inşallah üşüş gelmez öyle güzel bi tablonun sonuna..
merhaba eliscim..nasılsın??
ateşini yenimi ölçmeye başladın canım..önceki günler nasıldı??
batlarımız aynı gibi ibşallah güzel haberler verirsin bize..
ateş düşerse regli geliyor demekcevap için tşk ederim.inşallah düşmez. Ateş düşerse gebelik ihtimali ortadan kalkıyor mu?
ben buay basladım zaten hayıt hapına tatlım ama bıraz gec oldu 10.gun basladım bugun ıtıbarıylada bıraktım yanı 14 tane ıcmıs oldum hayırlısı ates bu sabah 36.6 oldu ya ben bu ates olayından hıc anlamıyorum kı dun resmen dondum ne yapasam ısıtamadım kendımı ama bugun yanıyorum bakalım cumaya kadar beklıcez artık ama agrım cok hıc umuıtlenemıyorum megın dedıgı gıbı en hızlı sekılde don ındırıp bakanlar grubunda baya hızlılardan oldum
bıraz karısık yazmısım ustekınde
canım tahliller hakkında hiçbir fikrim yok ama kan pıhtılaşması sorunu biçok kişide var sanki
çok duydum yani
bence en önemlisi sorunun belli olmuş olması
inşallah bundan sonra sağlıklı gebelik geçireceksin canım
gerekiyorsa iğneni ilacını kullanırsın zaten
bence olumsuz düşünme, sen hamile kalabiliyorsun zaten biliyoruz
kötü düşünme tatlım inşallah gebe kalıcaksın tekrardan ve bu kez sağlıklı bir bebeğin olacak
inşallah ferdam bu kez tablom güzel gereçektende ama son güne kadar da belli olmaz
inşallah üşüş gelmez öyle güzel bi tablonun sonuna..
merhaba eliscim..nasılsın??
ateşini yenimi ölçmeye başladın canım..önceki günler nasıldı??
batlarımız aynı gibi ibşallah güzel haberler verirsin bize..
İyiyim canım Allah hepimize iyilik versin sen nasılsın?
yok canım ya adetten sonra olcmeye basladım ama ben tablo yapmadım evet aynı gun gorduk cıft cızgıyı ben 16 17 18 de cıft cızgı gordum ve atesıme gore 18 kasım cuma catladı benı yumos sonra atesım 36.6da seyrettı hep hıc degısmedı takı dun sabaha kadar dun sabah hoppp bırden 36.2 sok oldum agrımda cok hıı kesın erkenden gelıyo dedım gelmedı sukur ama agrımda bıtmedı hala bu ay cok erken basladı kasık agrım ama bugun atesım 36.6 oldu tekrardan anlamıyorumda fazla ama nıye dun ole cıktı bılmıyorum bes kere olctum sok oldum dun gun boyu dusuk seyrettı bu sabah yukseldı dun resmen dondum ısınamadım ne yapsamda bugun yanıyorum ama cumayı beklıcem bakaloım ıns dusmez ve gelmez kırmızılar gene cıft cızgıyı gorururz peş peşe aysunum yaaa
ateş düşerse regli geliyor demek
umarım düşmez
neyse canım bu ay olmazsa (inşallah olacak ama)sonraki ay adetin 3. gününden içmeye başlarsın
benim atş tablomda düşüp yükselmişti
yerleşme düşüşü olabilir, bebek yerleşirken düşüş olabilirmiş ısıda bende olmuştu
bugün de yükselmiş ne güzel, inşallah düşmeden devam edecek ve bebiş gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?