Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

takvime baktım önceden hapı kullandığım zamanlar 30günde bir oluyormuşum adeti.
hapı bıraktığımdan beri 26günde bir.sanırım bu ayın da geçmesi gerekiyor.umarım bu adetten sonrakı yumutrlamada tutar.ben b stresi bi daha yaşamak istemiyorum.Rabbim imtihan etmesin bunla.
dediğim gibi içimi rahatlatmak adına pazartesi kaDIN doğuma gideceğim

tamam işte ultrason herşeyi söylicektir..
öbür ay bebek karnında olcak inşallah hayırlısıyla canım seyyahımm

gel alyacımm,gell
özledim ama ben seni

hürremi özlediysen benim avatara bak
hürremgill
mürdüm şerbeti ve güllü lokum he bi de buldurcuk yiyelimde bizde onun gibi her 9 ayda bir doğuralım

ay ne yiyo ne içiyo bilmiorum ama aynından istiyorum :))) ay hürremden çok sizi özledim :)
benim 5 ay bitti bu 6. ayım olacak gelmiyo bebikk bekletio anneciğini gelsin bir bir sölicem :)))
bu arada bat baktım şimi 30 haziran görünüyo gerçi bu aralar bir iki gün oynuyor ama sen yaz canımcım. ben şimdi çıkıyorum kaynanamgil çağırmış bi gideyimde şereflendireyim

öpüorummmmmmm

bende çok özledim muhabbetlerimizi,gel gene bebeğim

gelicek gelicek,üzmez annesini o

yazıyorum bat 30 olarak senide.. hayırlısı inşallahhh...

öpüyorum bende çok

inşllah meg dediğin gibi olur.
inan tırstım bugun...
canım kesınkez adetim.nerdeyse ped değiştireceğim.yerleşme kanaması falan değil yani.bildiğin ağrılı adet.
ben hüsrana uğradım inşllh senın vardır.dua edeceğim

tamam hayırlısı allahtan o zaman canım seyyahım..
bu ay olmadı,diğer ay olucak inşallahhh..
et dua,ben de ediyorum senin için canım benim..
benim de umudum yok gibi bu aydan..
hayırlısı olsun diyim..

megggggggggg msne gelsene kk daproblem var konuyu göremiyorum canım cevap veriyorum ama sayfalar gözükmüyor beğenemiyorum falan ne oiyiii yaa

derin benim de aynı şekilde..konuya cevap ver kısmından aşağı ınıp okumaya calışıyorum.anlamadım bikaç gündür böyle.
meg ben çıkıyorum canım
felaket içim daralıyor.
uyumak ıstıyorum
aeolun

seyyahcım rabbim kimseyi evlatla sınamasın üzülme vardır elbet bunda da bir hayır...Ağlama lütfen..Hemen ilk ayda olmayabilir sonuçta sabır cnm sabır.Ben de doğum kontrol 8 mayısta bıraktım bu ay ilk...Hemen olmaz diye düşünüyorum ama kalbim söz dinlemiyo hayırlısı hakkımızda

annemlerdeyiz şimdi,eve geçince gelcem..

görüşürüz seyyahım.. daralma ve üzülme nolur..

Son düzenleme:
ben biraz çıkıyorum canlar..:80:
siz sohbete devam
görüşürüüüzz

slmmm herkeseee...
ben bu akşam aranızda olamayacam...
başım çok agrıyorr..
sabah 6 da kalktımm..
stresli bir gün olduu..
hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:

canımmm hayırlısı olsunn üzülmeee...
stres yaparsan önündeki 3 ay yumurtalarını etkilemiş olursunn..
daha ilk denemen..çok yakında güzel haberini alıcaz kötü düşünme

tamam hayırlısı allahtan o zaman canım seyyahım..
bu ay olmadı,diğer ay olucak inşallahhh..
et dua,ben de ediyorum senin için canım benim..
benim de umudum yok gibi bu aydan..
hayırlısı olsun diyim..
UMUTSUZLUKKK YOKKKKKK
biz en temiz duygularımızla rabbimizden istiyoruz streslere girmeyeceğiz birazda akışına bırakacağız ama burda geyiğimizide yapacağız
bu ay olmadı öbür ay öbür ay olmadı sonraki ayy olana kadar devam edeceğiz
benim bir arkadaşım 3 yıl çocuk sahibi olamadı, üstelk doktorlar hiçbir sorun yok dedi ne zaman umudu kesti kendinden küt diye hamile kaldı ya buna karar verdikten sonra düşünmemek çok zor ama en azından saplantı haline getirmeyelim o yüzden hiç üzülmeyin kızlar çalışmalara devam

geçen akşam haziran ayında hamile kalmak isteyenler topiğindeydik 2 akşam giremedim sanırım kapanmış topic :97: anlamadım ne oldu ki????

seyyah üzülme ne olur... olacak Allah'ın izni ile bebişlerimiz.buna inanmak ve sabır etmek lazım.ilacı bıraktıktan 3 ay sonra denemelere başlamak lazımmış.ilacın olumsuz etkileri oluyormuş ve mutlaka folik kullanmak gerekiyormuş ilacı bırakır bırakmaz belki güleceksiniz bana ama dayanamayıp test yaptım ve tabi ki tek çizgi çıktı bir yerde okumuştum bir haftalık bebek bile çıkabilir testte diye... boş umut işte benimki bat 20 haziran benim ve salı günü dr. gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…