takvime baktım önceden hapı kullandığım zamanlar 30günde bir oluyormuşum adeti.
hapı bıraktığımdan beri 26günde bir.sanırım bu ayın da geçmesi gerekiyor.umarım bu adetten sonrakı yumutrlamada tutar.ben b stresi bi daha yaşamak istemiyorum.Rabbim imtihan etmesin bunla.
dediğim gibi içimi rahatlatmak adına pazartesi kaDIN doğuma gideceğim
gel alyacımm,gell
özledim ama ben seni
hürremi özlediysen benim avatara bak
hürremgill
mürdüm şerbeti ve güllü lokum he bi de buldurcuk yiyelimde bizde onun gibi her 9 ayda bir doğuralım
ay ne yiyo ne içiyo bilmiorum ama aynından istiyorum :))) ay hürremden çok sizi özledim :)
benim 5 ay bitti bu 6. ayım olacak gelmiyo bebikk bekletio anneciğini gelsin bir bir sölicem :)))
bu arada bat baktım şimi 30 haziran görünüyo gerçi bu aralar bir iki gün oynuyor ama sen yaz canımcım. ben şimdi çıkıyorum kaynanamgil çağırmış bi gideyimde şereflendireyim
öpüorummmmmmm
inşllah meg dediğin gibi olur.
inan tırstım bugun...
canım kesınkez adetim.nerdeyse ped değiştireceğim.yerleşme kanaması falan değil yani.bildiğin ağrılı adet.
ben hüsrana uğradım inşllh senın vardır.dua edeceğim
megggggggggg msne gelsene kk daproblem var konuyu göremiyorum canım cevap veriyorum ama sayfalar gözükmüyor beğenemiyorum falan ne oiyiii yaatamam baktırt ultrasonla da..
ama üzülme nolur ya..
megggggggggg msne gelsene kk daproblem var konuyu göremiyorum canım cevap veriyorum ama sayfalar gözükmüyor beğenemiyorum falan ne oiyiii yaa
derin benim de aynı şekilde..konuya cevap ver kısmından aşağı ınıp okumaya calışıyorum.anlamadım bikaç gündür böyle.
meg ben çıkıyorum canım
felaket içim daralıyor.
uyumak ıstıyorum
aeolun
ben biraz çıkıyorum canlar..:80:
siz sohbete devam
görüşürüüüzz
inşllah meg dediğin gibi olur.
inan tırstım bugun...
canım kesınkez adetim.nerdeyse ped değiştireceğim.yerleşme kanaması falan değil yani.bildiğin ağrılı adet.
ben hüsrana uğradım inşllh senın vardır.dua edeceğim
UMUTSUZLUKKK YOKKKKKKtamam hayırlısı allahtan o zaman canım seyyahım..
bu ay olmadı,diğer ay olucak inşallahhh..
et dua,ben de ediyorum senin için canım benim..
benim de umudum yok gibi bu aydan..
hayırlısı olsun diyim..
hoşgeldin edammmmmm kader arkadaşım fmf hastamslmmm herkeseee...
ben bu akşam aranızda olamayacam...
başım çok agrıyorr..
sabah 6 da kalktımm..
stresli bir gün olduu..
hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?