Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım gün aşırı ilişki daha saplıklı oluyo bildiğim kadarıyla doktorların öneriside buymuş saten :26:

slm arkadaşlar birşey sorsam yardımcı olurmusunuz lütfen..adetim 14 gün geçti cuma günü gittim doktora kan testim 55 çıktı. idrar testinde de ikinci çizgi silik çıktı..doktor kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. tekrar yaptırmam gerekiyormuş.bugünde kahverengi akıntılar geldi çok az..acaba bebeğim varda onu düşürecekmiyim ne yapmalıyım bilmiyorum..anca salı günü tekrar kan testi yaptırabilecem..

Bencede birkaç gün sonra kan tahlilini tekrarla inşallah değerin artar ve kimyasal gebelik değildir inşallah.Şimdi sakın bir ilaç kullanma sadece dinlenerek iki günün geçmesini bekle dr. kahverengi akıntı için ne dedi istersen bir dr. una danış ve düşük ihtimaline karşı ilaç versin.Yada eczaneye danışarak kendin al mutlaka.

çok teşekkür ederim arkadaşım..inşlallh güzel bi sonuç olur benim için..kahveringi akıntım çokaz ama tuvalete gittikten sonra geldi ..bakalım salı gününü bekleyecem..

kızlar biras önce test yaptım tek çizgi çıktı 30 bat ondanmı acaba :)erkenmi yaptıım

çok nadirende olsa erkenden sonuç veriyor bu testler ama bazende pozitif olunca negatif gösteriyor..

bence erken yapmışsın cnm adetinin geçmesini beklemelisin..inşallah hamilesindir cnmm

bırsum bendede aynı sorun vardı tıpkı ferdanın dedıgı gıbı demır eksıklıgı cıkmıstı demır depolarım bosalmıs b12 kım cok az sevıyede cıktı ılaclarımı kullandıktan sonra dırek kesıldı yanı normale dondu bılıyorum tatlım cok can sıkıcı bısey ama ben sampuanlarla oyalandım yok bısey farketmedı oara comkhalsızdım doktora gıttım dedeı sen bu demırle nasıl aykta duruyosun sacın cok dokulmuyomu falan demıstı aynı zamnda sınırlerde bozuklukta yapıyomus vucuttakı demır eksıklıği.demırın kanla bı alakası yok hgb yuksek cıksada ferrıtın ve demır baglama dusuk cıkabılıyo mutlaka o tahlıllerın ıstenmesı lazım

evet genellikle 5-6 günü bulmasın diyorlar doktorlar..

Zaten esimin canina minnet zor tutuyrm dedigin gibi olacak yani...ya ovulasyon haftasi gitmesi zaten dogru degil calismalari bitirelim ole gitsi...allahtan sormusum yoksa gideckti yok yere uzulecektik..sag olun kizlar

Zaten esimin canina minnet zor tutuyrm dedigin gibi olacak yani...ya ovulasyon haftasi gitmesi zaten dogru degil calismalari bitirelim ole gitsi...allahtan sormusum yoksa gideckti yok yere uzulecektik..sag olun kizlar

nedemek canım benim eşime sormuş hemşireler nekadr süredir ilişkiye girmediniz stresli ya demiş 10 gndür falan ama zo zabdettim 3 gün bile ona 10 gün gibi gelmiş koptum yaa hemşirede güldü dedim ben ayarladım onu bugün 4.gün dedim sonra yaptılar testi yoksa yapmıcaklrdı (

Benim adet uzun surdugu icin cok bekliyor ama bu 4den fazla olmayacak olayini bilmiyorduk iyiki de soemusum ya yok yere gidecekti...neyse hayirli haftays kaldi artik..

bende çoğunlukla adet dönemime denk getirirdim cnm..vardır bir hayır muhakkak..inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz cnmm

bende çoğunlukla adet dönemime denk getirirdim cnm..vardır bir hayır muhakkak..inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz cnmm

inşllh bi sıkıntı çıkmasın da varsın haftaya kalsın
ama yumurtlama döneminden biraz gidecek gibi
16.günü değerlendirilemeyecek
iş yerinden izin almıştı
o yüzden haftaya kesin gidecek
uzun hikaye...
işin özü şu
bu ay yumurtlama dönemi çalışma az olacak
gerçi allah ol derse bir seferle bile oluyor
nasip artık
inşllh sonuçları iyi çıkar da tek düşüncem o

Öyle gizlidir hayattaki sırlar,öyle sabır ister ki bazen, yeter artık dersin yeter..Biri söylesin bana hikmeti, çözsün şu düğümü, ama zamanı vardır işte.Heryerde zaman aynı olsa da, herkesin zamanı farklıdır..Kimi hayır sanar halini şükrü unutur şerre düşer,kimi şer sanar isyan eder kaybeder..Kimi de bedelini öder, acıyı yudumlar, sabreder, en güzel huzura, hayra erer.Rabbim hayra ulaştır.Ben gitmeden benden,SEN hikmetini göster..

cooookkkkkkkkk guzelmisssss.. kizlar ben cikiyorum hababam sinifi izlicezzz... yarin kana gidiyorum bana dua edinnn

cnm benmm git tabii dra kanda da gör hcgyi gebelk kesn var elbet ama kanla daha bi için rahat eder 8.hafta olayı iimş cnm gdnce hemen kalp atışını da duyarsın ne guzell işteee dualarım sennle tatlım inşş biz de teker teker gelelim arkanızdann öptmm cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…