merhaba kızlarr dr bana 11. Gün ile 19. Gün arası önemli demişti ... Peki bişey sorcam bu günler arası hergün mü olması gerekiyor çalışmaların yoksa yine gün aşırımı olmalı fikri olan varmı ?
hay allah...artık öyle yapacagız...hayırlsıısevet canım sağlıklı olmazz randevuyu iptal et dediğim gibi yap canım
eşinin tahlili için mi cnm ??
biz 3 gün perhiz yaptık 4. günü tahlili verdik..
canım gün aşırı ilişki daha saplıklı oluyo bildiğim kadarıyla doktorların öneriside buymuş saten :26:
hay allah...artık öyle yapacagız...hayırlsııs
ben adetten yeni cıktım 10 günü geçti
o da sağlıklı sonuç vermiyormuş
artık iptal edecez
slm arkadaşlar birşey sorsam yardımcı olurmusunuz lütfen..adetim 14 gün geçti cuma günü gittim doktora kan testim 55 çıktı. idrar testinde de ikinci çizgi silik çıktı..doktor kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. tekrar yaptırmam gerekiyormuş.bugünde kahverengi akıntılar geldi çok az..acaba bebeğim varda onu düşürecekmiyim ne yapmalıyım bilmiyorum..anca salı günü tekrar kan testi yaptırabilecem..
Bencede birkaç gün sonra kan tahlilini tekrarla inşallah değerin artar ve kimyasal gebelik değildir inşallah.Şimdi sakın bir ilaç kullanma sadece dinlenerek iki günün geçmesini bekle dr. kahverengi akıntı için ne dedi istersen bir dr. una danış ve düşük ihtimaline karşı ilaç versin.Yada eczaneye danışarak kendin al mutlaka.
kızlar biras önce test yaptım tek çizgi çıktı 30 bat ondanmı acaba :)erkenmi yaptıım
CANIM BENCE sen yine de ferritin ve tsha bir baktır
eğer onlarda bir sıkıntı yoksa bioxcin alırsın
hemen serumunu falan alma bence, belki fayda etmeyecek değiştireceksin
demir eksikliği zamanla çıkabilir
bence önce tahlil sonra şampuan
cnm bnm öyle bir problemim yok bildiğim kadarıyla yani ne zaman kan tahlili yapsam sonuçlarım iyi çıkardı..
en son birkaç ay önce yaptırmıştım gayet iyiydi..şampuan deneme aşamasında olmazsa tekrar yaptırırım..
evet genellikle 5-6 günü bulmasın diyorlar doktorlar..
Zaten esimin canina minnet zor tutuyrm dedigin gibi olacak yani...ya ovulasyon haftasi gitmesi zaten dogru degil calismalari bitirelim ole gitsi...allahtan sormusum yoksa gideckti yok yere uzulecektik..sag olun kizlar
nedemek canım benim eşime sormuş hemşireler nekadr süredir ilişkiye girmediniz stresli ya demiş 10 gndür falan ama zo zabdettim 3 gün bile ona 10 gün gibi gelmiş koptum yaa hemşirede güldü dedim ben ayarladım onu bugün 4.gün dedim sonra yaptılar testi yoksa yapmıcaklrdı(
Zaten esimin canina minnet zor tutuyrm dedigin gibi olacak yani...ya ovulasyon haftasi gitmesi zaten dogru degil calismalari bitirelim ole gitsi...allahtan sormusum yoksa gideckti yok yere uzulecektik..sag olun kizlar
bende çoğunlukla adet dönemime denk getirirdim cnm..vardır bir hayır muhakkak..inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz cnmm
Öyle gizlidir hayattaki sırlar,öyle sabır ister ki bazen, yeter artık dersin yeter..Biri söylesin bana hikmeti, çözsün şu düğümü, ama zamanı vardır işte.Heryerde zaman aynı olsa da, herkesin zamanı farklıdır..Kimi hayır sanar halini şükrü unutur şerre düşer,kimi şer sanar isyan eder kaybeder..Kimi de bedelini öder, acıyı yudumlar, sabreder, en güzel huzura, hayra erer.Rabbim hayra ulaştır.Ben gitmeden benden,SEN hikmetini göster..
ayyyy datlum yaaaa.. hadi bu ay insaallah senden de guzel haberler bekliyoruzzz.. Allah uzmeden tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. canim ben yarin gidicem kana insaallah.. aslinda ne yapacagimi bilemiyorum.. su ana kadar hamile oldugumu ogrendigim test dahil 9 test yaptim ve aslinda burdakiler bu durumda kan testi almama bile gerek duymayabilir.. ben gidicem insaallah yarin klinige hem de ogrencem bundan sonraki asamalar ne falan filan.. zaten doktora 8. haftadan once randevu vermiolar bildigim kadariyla ama bilmiyorum iste.. yarin hem kana gidip hem de ogrencem sonrasini.. cok tesekkur ederim duygucum sana hepinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?