Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar sohbet çok güzel okumaya doyamıyorum ama eşim artık yeterrr yanıma gel deyip duruyor herkese iyi geceler görüşmek üzere kendinize çokkk iyi bakın bye....

yaa tatlım aynen öyle..türbanlıyım ama saçlarımın dökülmesini istemiyorum.yani sonuçta evde açık saçlarım ve çok seviyorum her kadın gibi bende saçlarımı..

inşallah kesilir hemen..kan tahlilimi veriim ondan sonrada alim diyorum hemen şampuanı..çok sağol cnmm

Son düzenleme:

çok sağol ferdacım kan tahlilimi tekrarlamam lazım bencede..

hem genel bir kontrol olmuş olur..

canım bi şey sorabilir miyim
benim eşimde gidecek
ama benim adet bugun bitti
ve 10günden fazladır çalışma olmadı
salı günü gideceği için salıya kadar da bekleyeceğiz
yani 4gün olayından dolayı...
sorum şu fazla beklemek sıkıntı oluyor mu
yani 10 günden fazla süredir çalışma olmadı
bu süre zarfında spremler ölmez dimi
bilenler cvplayabilir mi

10 gün çok uzunn
en fazla 5 gün beklemeli
3-5 gün arası perhiz süresi

cnm bnm üzüldüm yaa senin içinde..yok mu bir çaresi..direkt saımsak falan srsen.biliyorsun onun saç çıkarma özelliği varya..
inşallah seninkide en akın zamanda düzelir cnm bnm..çok çok geçmiş olsun..

evet canım eğer uzun süre ilişki olmadıysa sperm kalitesi düşüyormuş hemşireler demişti eğer 4.gün deilse 5.gün olsa bile test yapmıyolar spermler ii olsa bile kötü çıkar sonuçlar üzülürsünüz dedi hemşire bence siz bi çalışma yapın sonra bekleyin 3 gün 4.gün gidip yaptırın testi tatlım

sağlık ocağı yapıyor canım
burdakinde hem tsh hem ferritin baktırdım ben
ordaki de bakar sanıyorum

ama şuan sigortamız işlemiyor yani bu sorun olur mu oraya gittiğimde??
sadece ilaç alırken olacağını tahmin ediyorum ben ama..

10 gün çok uzunn
en fazla 5 gün beklemeli
3-5 gün arası perhiz süresi

merhaba kızlarr dr bana 11. Gün ile 19. Gün arası önemli demişti ... Peki bişey sorcam bu günler arası hergün mü olması gerekiyor çalışmaların yoksa yine gün aşırımı olmalı fikri olan varmı ?

kizlar bana yardimci olursaniz sevinirim..benim regl gecikti yarin 5. gun olacak.daha oncede 4 gun gecikti yazin suphelenmistim ama sonra regl olunca sorun etmemistim..eylul de 1 hafta geciktirici kullandim 2 gun sonra regl basladi bu ay belki ondan boyle oldu bilemiyorum.test yaptim evde bisey cikmadi.zaten 5 yada 7 gun sonra denememem lazimmis.kan testi de yaptirma imkanim yok simdilik.sizce durum ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…