yine çok bilmişliğimi ortaya koyasım geldi
canım saç dökülmesi genelllikle demir eksikliğine bağlı oluyor
demir tahlili yapıldı mı sana yakın zamanda
yapılmadıysa eğer ferritin ve demir bağlama kapasitesine baktırırsan büyük ihtimalle demirin düşmüş olacağını görürsün
bende de aşırıydı ve demir eksikliğinden olduğunu öğrendim
ilacını kullandım demir düzeldi ve saç dökülmem kesildi
ama eğer ki demir eksikliğinden değilse bioxin,bioblas veya sebamed deneyebilirsin
ben bioblas kullanıyorum ama hiçbir faydası olduğunu sanmam, sadece alışkanlık oldu
aşkolsun ferdacım o nedemk öyle???biliyorsun ki söylüyorsun cnm bnm..
kan tahlilim birkaç ay önce bakılmıştı herhangi birşey yoktu.aşırı baş ağrılarım var strese bağlı bu ağrı..bana kalırsa saçlarımın dökülmeside aynı zamanda başladı sanırsam..
bioxini inceledim heralde eşim onu alacak..bioblası kayınvalidemler kullanıyor azaldı dökülme diyor ama ben yinede bioxini alim diyorum..daha olumlu gördüm onu..bekarken annem badem yağlı bir karışım yapardı dökülme önlesin diye..şimdilik bir şampuan alim diyorum birde ampulu denim mi?
slm arkadaşlar birşey sorsam yardımcı olurmusunuz lütfen..adetim 14 gün geçti cuma günü gittim doktora kan testim 55 çıktı..doktor kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. tekrar yaptırmam gerekiyormuş.bugünde kahverengi akıntılar geldi çok az..acaba bebeğim varda onu düşürecekmiyim ne yapmalıyım bilmiyorum..anca salı günü tekrar kan testi yaptırabilecem..
merhaba canımm..
bendede aynı sorun var aslında ankaradayken yoktu ama buranın suları inanılmaz kireçli ve saçlarım çok fazla dökülüyordu neleeri denemedimki..kürler ,yağlar...
son çare saçlarımı damacana suyla yıkıyorum artık...birde zigavus sarımsak şampuanı kullanıyorum.dökülmesi baya azaldı.telleride kalınlaştı .bi araştır istersen..
inşallah tez zamanda geçer canım biliyorum çok can sıkıcı bişeyy..
canım bizde özel hastanede yaptırdık ortamın rahat olması erkek için çok önemli saten stresli oluyorlar bizim yaptırdığımız yerde duşu falan vardı tertemiz ortamı vardı ama biz ücret 140 lira ödedik inş.hayırlısı olur senin için :26::26:
aslında eşimin memleketine gittik oradaki sular felaketti aysun'cum..orasıda bana dıkunmuş olabilir yani..
çok sıkıyor ya canımı..hiç böyle olmamıştım.sabah kalkıyorum yastığım felaket..trikoların üzeri saç dolu çıldırmak üzereyim yani sen anla..bir araştıriim onu ben cnm cnm..nereden aldın sen onu peki??sarımsağın zaten öyle bir etkisi vardır duymuştum cm bnm..
evt canım aynen benim eşimde stres yapıyor birde eşim ben tek giderim diyor benimde gitmem gereklimi acaba.... bi gitseydik şu iştende bi kurtulsaydık hayırlısıyla
slm canım öncelikle kansızlıkla ilgili bir sağlık problemin varmı öncelikle onu araştırmanı öneririm çünki eğer varsa saç dökülme şampuanlarını bi işe yarıyacağını sanmam... yine bi araştır istersen canım..
takma kafana sen
bişey olmaz ben de benzer durumdayım
daha doktora falan da gitmedim
perşembe idrar vermeye gidicem o zaman söylicem geçmezse artık
benim de bir haftadır falan devam ediyor
mikrobik midir nedir geçmedi gitti
yarın kalp atımını da göreceksin mutlu mesut döneceksin
rica ederim hem
evt canım aynen benim eşimde stres yapıyor birde eşim ben tek giderim diyor benimde gitmem gereklimi acaba.... bi gitseydik şu iştende bi kurtulsaydık hayırlısıyla
aslında eşimin memleketine gittik oradaki sular felaketti aysun'cum..orasıda bana dıkunmuş olabilir yani..
çok sıkıyor ya canımı..hiç böyle olmamıştım.sabah kalkıyorum yastığım felaket..trikoların üzeri saç dolu çıldırmak üzereyim yani sen anla..bir araştıriim onu ben cnm cnm..nereden aldın sen onu peki??sarımsağın zaten öyle bir etkisi vardır duymuştum cm bnm..
SAÇ DÖKÜLMESİ NEDENLERİ (NEDEN ÇOK FAZLA AMA SANA UYGUN OLABİLECEKLER BUNLAR)
Tiroid hastalıkları: Fazla veya az çalışan tiroid bezinin saç kaybına neden olabildiğini belirten uzmanlar, hastalığın tedavisiyle saç kayıplarının da giderilebileceğini bildiriyor.
Eksik Protein içerikli beslenme: Proteinden fakir diyetler yapan veya Anormal beslenme alışkanlığına sahip kimselerde protein eksikliği oluşuyor ve vücut Proteini muhafaza etmek için saçları dinlenme evresine sokuyor. Bundan 2-3 ay sonra da yoğun bir saç kaybı oluşuyor. Uzmanlar, bu durumun yeterli miktarda protein alınımıyla düzelebileceğini belirtiyor.
Demir eksikliği: Demir eksikliğinin de saç dökülmesine neden olduğuna işaret eden uzmanlar, bazı kişilerin demiri besinsel olarak eksik aldıklarını, bazılarında ise demirin bağırsaklardan emiliminin yetersiz olduğunu belirtiyor. Bayanlarda adet kanamaları nedeniyle demir eksikliğinin daha sık görüldüğünü bildiren uzmanlar, bu durumun mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini belirtiyor.
cnm bnm kangisi bana uygun bilemedim ben şimdi..ama bir kan tahlili daha versem iyi olacak galiba..
bu aralar acaip çay içiyorum ama acaip..canım çekiyor yan demliyorum kendime adece koca bir demlik.höpür höpür içiyorum ama..
çok şampuanda değiştirdik dökülme yüzünden..memleket suyuda pek yaramadı..
biz beraber gittik
ama içeri yalnız girdi tabi ki
stresli bir durum evet ama biz neler yapıyoruz
onlar da bir sperm vermekten aciz olmasınlar canım ne yapalım
CANIM BENCE sen yine de ferritin ve tsha bir baktır
eğer onlarda bir sıkıntı yoksa bioxcin alırsın
hemen serumunu falan alma bence, belki fayda etmeyecek değiştireceksin
demir eksikliği zamanla çıkabilir
bence önce tahlil sonra şampuan
cnm bnm öyle bir problemim yok bildiğim kadarıyla yani ne zaman kan tahlili yapsam sonuçlarım iyi çıkardı..
en son birkaç ay önce yaptırmıştım gayet iyiydi..şampuan deneme aşamasında olmazsa tekrar yaptırırım..
olmazsa yarın gider kan veririm cnm bnm...
ya ferda ben bişi sorucam..bnm eşimin 3-4 aydır sigortasını başka bir iş yüzünden sonlandırdık..acaba ben yine sağlık ocağına gidip kan tahlili isteyebilir miyim?ücret ödeyecek miyim yani??ama sağlık ocaklarından almıyorlar bildiğim kadarıyla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?