hee son ayda yani yeni işte,bu ay
kullanılan ilaçlar;romanyalı şurup,hayıt hapı,preesed,şu kür,bu kür vssssss vvssssresillik dizboyu
Sanırım ben razillikte ilk sırayı kimseye kaptırmam
İlk zamnlar hergün ilişki hamile kalabilmek için belin altına yastık koyma oda yetmeyip eşime kendimi ayaklarımdan havaya kaldırtıp 10 dk. beklme
Klomen, sarophene, ballı çörekotlu tarçınlı karışım, maydanoz buharına oturma, bele yakı yapıştırma, romanyalı ilaç önümüzdeki ay presed ve hayıt hapı bakalım daha neler deniycez
iyiyim bitanem sen nasılsın ?
iyiyim sağol gördüğün gibi şimdilik belirti bulmaya çalışıyoruz belirti bulunca bebişi de yakalayacağız valla.
QUOTE]
iyiyim kuşum nasıl olim valla..kuzenimle eşim play station oynuolar bende takılıyorum burada :126:
nasılsın cnmm??
o zaman biz sondan 1 diyelim mi bak nasıl fikir amaaaa
İyi fikir
ayy kızlar inşaallahhh bebek belirtisidir yaa
elisim dediğim gibi göğüsler taa ilk zamandan beri ağırıyordu
evet bende de acıma falan olmadı bahsettiğin gibi bir ağırydı
hatta afedersiniz sütyeni çıkartınca daha çok hissediyordum o ağırıyı
adetim geçtikten sonrada da daha çok ağrımaya başladı
yanlışlıkla eşim dokunsa aman napıyosun sen yaa üff falan diyodum
o derece hatta şuan bile :) dolgunluk adetteki gibi oluyo
ama hani bazı arkadaşlar diyo ya damarlar çıkıyo
kavrengi halkalar genişliyo kararıyo hatta bezeler çıkıyo
onlar yok bende sadece acı ve dolgunluk var
ha bu arada sancı da evet iç yanma gibi oluyodu
hatta 5.ci haftamızda karın ağırısıda o şekilde olmuştu
Valla hep böyle heves ediyorum ama inşallah olur bu sefer.Ha bir de 3-4 gündür acayip başım ağrıyor.Hayırdır inşallah
hee son ayda yani yeni işte,bu ay
kullanılan ilaçlar;romanyalı şurup,hayıt hapı,preesed,şu kür,bu kür vssssss vvssssresillik dizboyu
ya valla şu sayfaların kopyasını alacam,çocuğum beni kızdırdığında ona okutacam.Annem gillerin zamanında pc yokmuş ki, şimdi kadın ne kadar ben seni 9 ay karnımda taşıdım,besledim vs..dese boş böle açıp okutmayınca etkili olmuyor ki
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html
(bizim burdaki ilk sayfa ilk mesajın altındaki link..)
kesinliklen karşıyız yidiğimiz nanelerin teşhir edilmesine
Megim benbir gebiş topikinde görmüştüm hamile kalanlar nasıl hamile kaldı ne kullandı tüm ayrıntılarıyla bir mesaj olarak yazıyor konu sahibeside o mesajı ilk sayfaya ekliyor
yani ilk sayfada yada fedatın topikide kullanılabilir bunun için ama daha ayrıntılı yazılırsa ve hiç yorum yazılmazsa sadece hamilelerin nasıl hamile kaldıklarını girip bakarız olmamı?
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kadaslar-buyrun-sohbetequot-liste-topigi.html
(bizim burdaki ilk sayfa ilk mesajın altındaki link..)
İyi fikir
Valla hep böyle heves ediyorum ama inşallah olur bu sefer.Ha bir de 3-4 gündür acayip başım ağrıyor.Hayırdır inşallah
ya valla şu sayfaların kopyasını alacam,çocuğum beni kızdırdığında ona okutacam.Annem gillerin zamanında pc yokmuş ki, şimdi kadın ne kadar ben seni 9 ay karnımda taşıdım,besledim vs..dese boş böle açıp okutmayınca etkili olmuyor ki
inşaallah nur topun seninledir bitanemmm inşaallahhh
o zaman derhalll gibe kalmamıs lazım artukun
ben ay olayına takıldım en çok ya
olabilüü evetbi tek o liste topiğinde kalsın amma
Ama geriden gelen hamile kalmaya çalışanlara fikir olur aslında :26:
inşaallah nur topun seninledir bitanemmm inşaallahhh
Annaaammm çok heyecanlandım.Ama bugün gebelik testi yaptım yine çıkmadı.bat 30 kasım ama bakalım
Sanırım ben razillikte ilk sırayı kimseye kaptırmam
İlk zamnlar hergün ilişki hamile kalabilmek için belin altına yastık koyma oda yetmeyip eşime kendimi ayaklarımdan havaya kaldırtıp 10 dk. beklme
Klomen, sarophene, ballı çörekotlu tarçınlı karışım, maydanoz buharına oturma, bele yakı yapıştırma, romanyalı ilaç önümüzdeki ay presed ve hayıt hapı bakalım daha neler deniycez
tşk ettim ballım kaymaklım
Ya meg kaçtır soracağım unutuyorum.Böyle arkadaşların kullandığı bazı ifadeler var bende onlar niye yok?Bir de eskiden olan ifadelerimde de eksilme var, nedendir dersin?
hannammmm belitilene göre en kıdemlisi benmişim
sorma cnm bnm ya..ben o ilk ay ki saflığıma tebessüm ederek hatırlıyorum..nelere bağlamışım olmayışını ama sorunumuz ne çıktı o ayrı
iyi geceler güzel anne adayları nasılsınız bakalım?
uzun zamandır uğrayamıyorum yeni anneleri tebrik ediyorum,kızlar sizin içinde duaya devam...
biz iyiyiz teyzeleri bu arada dr umuz kız dedi ama emin olamadı bizde merakla bekliyoruz
Sen bu ay hamüşsün zaten
Hep senin her an hamile kalacağın hissi var bende sanki biran girip ben gibeyim dicen gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?