Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hee son ayda yani yeni işte,bu ay

kullanılan ilaçlar;romanyalı şurup,hayıt hapı,preesed,şu kür,bu kür vssssss vvssss resillik dizboyu

Sanırım ben razillikte ilk sırayı kimseye kaptırmam
İlk zamnlar hergün ilişki hamile kalabilmek için belin altına yastık koyma oda yetmeyip eşime kendimi ayaklarımdan havaya kaldırtıp 10 dk. beklme
Klomen, sarophene, ballı çörekotlu tarçınlı karışım, maydanoz buharına oturma, bele yakı yapıştırma, romanyalı ilaç önümüzdeki ay presed ve hayıt hapı bakalım daha neler deniycez

kesinliklen karşıyız yidiğimiz nanelerin teşhir edilmesine

Megim benbir gebiş topikinde görmüştüm hamile kalanlar nasıl hamile kaldı ne kullandı tüm ayrıntılarıyla bir mesaj olarak yazıyor konu sahibeside o mesajı ilk sayfaya ekliyor
yani ilk sayfada yada fedatın topikide kullanılabilir bunun için ama daha ayrıntılı yazılırsa ve hiç yorum yazılmazsa sadece hamilelerin nasıl hamile kaldıklarını girip bakarız olmamı?

o zaman derhalll gibe kalmamıs lazım artukun
ben ay olayına takıldım en çok ya

olabilüü evet bi tek o liste topiğinde kalsın amma

Ya meg kaçtır soracağım unutuyorum.Böyle arkadaşların kullandığı bazı ifadeler var bende onlar niye yok?Bir de eskiden olan ifadelerimde de eksilme var, nedendir dersin?

o zaman derhalll gibe kalmamıs lazım artukun
ben ay olayına takıldım en çok ya

olabilüü evet bi tek o liste topiğinde kalsın amma

Sen bu ay hamüşsün zaten
Hep senin her an hamile kalacağın hissi var bende sanki biran girip ben gibeyim dicen gibi geliyor.

Ama geriden gelen hamile kalmaya çalışanlara fikir olur aslında :26:

yahu topiğimiz herkeslere açık zaten
isteyen okur halvet akrobasilerimizi bulduğumuz herşeyi yiyip şifa umduğumuzu falan zaten..

ovucan günlerimizi,halvetcan,sora tripcan,hüzüncan ve yine umutcan olduğumuzu..
her ay.............

Son düzenleme:

sorma cnm bnm ya..ben o ilk ay ki saflığıma tebessüm ederek hatırlıyorum..nelere bağlamışım olmayışını ama sorunumuz ne çıktı o ayrı

Ben geçmişte bir topik eskittim benle beraber yazanlar hep hamiş kaldı bu gidişle ben bu topikide eskitirim,

Megim şimdi ilk hamişimiz kaç aylık oldu

tşk ettim ballım kaymaklım

Ya meg kaçtır soracağım unutuyorum.Böyle arkadaşların kullandığı bazı ifadeler var bende onlar niye yok?Bir de eskiden olan ifadelerimde de eksilme var, nedendir dersin?

ifadelerin altında 'fazlası' yazısı var bak,oraya tıklıyo musun?

hannammmm belitilene göre en kıdemlisi benmişim

ya gürdün müüüü
ama olsun geldi bebekin maşallah canım ya

Son düzenleme:
iyi geceler güzel anne adayları nasılsınız bakalım?
uzun zamandır uğrayamıyorum yeni anneleri tebrik ediyorum,kızlar sizin içinde duaya devam...
biz iyiyiz teyzeleri bu arada dr umuz kız dedi ama emin olamadı bizde merakla bekliyoruz

sorma cnm bnm ya..ben o ilk ay ki saflığıma tebessüm ederek hatırlıyorum..nelere bağlamışım olmayışını ama sorunumuz ne çıktı o ayrı

İlk aylar insan her ay çok daha umutlu oluyor heh kesin bu ay hamileiym diyorsun hatta ben ilk aylarda bebek örgülerine bile başlamıştım sonra baktım halim hal değil kafayı sıyırmadan örgüleride kk yıda bırakmıştım.Ama hala bebiş yok.:26:

Sizin sorun nedir?

hoşgeldin cnm bnm..hayırlı olsun..sağlıkla gelsin inşallah..biz bıraktığın gibiyiz daha tek canlıyızz

Sen bu ay hamüşsün zaten
Hep senin her an hamile kalacağın hissi var bende sanki biran girip ben gibeyim dicen gibi geliyor.

ben neden hissetmiyorum :26:
bende artık her ay adetle sonuçlanan bir daraltıcı süreçteyim gibi hissediyorum pisim..

ama allah büyük tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…