Ha utku unutmadan son somu sorayım da öyle gideyim.Dedim ya bat 30 kasım diye bugün test yaptım yine tek çizgi.Sen idrar testinde ne zaman çift çizgiyi görmüştün?
(Sorularımı böldüm birazını gamzeye birazını ferdata birazını sana)
ahh canlarım dua etmekte sıkıntı yok önemli olan rabbim kabul etsin dualarımızı
teyzecikler şimdi size bir sorum olacak bu arada cidden bebişimin hiç teyzesi yok bende kıdemli teyzeler olarak size soruyum..
benim bu cadı kızıma isim olarak 2 seçenek bulduk sizce?
ECRİN NİSA mı? yoksa
NİRA SELENGA mı? bunlarda değilse uzun bir araştırma çabasına girmem lazımda bide her kafadan ses çıktığı için acele etmem lazım
cnm iyi geceler bende kaçıyorum eşim yatalım diyorr..
iyi geceler elisim
iyi geceler
tatlı uykular tatlımmm
bende heyecan yaptım :))
tatlım benim adetim 24 eylüldü
testi 30unda yaptım
yani bence erken davranmışsın be güzelim.
geç olsunda güç olmasın :))
çok şükürr ki daha fazla bekletmedi mevlam
inşaallahh sizinde melekleriniz şuan sizinledirrr inşaallahh
ay maşaallahh yeğenimizeeee
yerim onu ben:))
cnım bişi sorcam sana
bende demir eksikliği var
doktorum gyno ferro senol verdi
genelde 3 aydan sonra veriyorlarmış fakat benim ki
çok düşük olduğu için erken başlayalım dedi..
ayrıca mide bulantısı da yapıyormuş
zaten şuan hadsafhada
yani demem o ki sen kullandın mı ?
kullandıysan aç mı tok mu :)
saol canım seninkinede maşallah tebrik ediyorum canım Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inş.
aslında demir eksikliği bende de vardı ama bana elevit dışında bişey vermedi ona devam ediyorum ama cuma günü kan verdim onun sonucuna göre başlayabiliriz dedi bakalım ne olacak...
farkında mısın,birçoğumuz
kasık ağrım var,göğüslerim acıyor ama sanmıyorum ben gene regl olucam bu ay da diyoruz..
kendimize bile itiraf edemediğimiz umutlarımız var her ay yenilenen.. usanmadan...
olucak inşallah ama
tatlım ben tedavi sürecimi özel hastanede gerçekleştirdim..
rapor için tekrardan klomen hsg falan devlette yaptırmam lazım..buda bnm için zaman kaybı..4000 liraya kendi hastanemde anlaştım..ama doğal şeyleri denedikten sonra tüp yapalım diyorum..heralde o da bir 4-5 ayı bulur cnm..
Allahım bekletmeden hepimizi evlat sahibi etsin inşallahhhh
Evet mesela ben önümüzdeki ay preseed kullnaıcam diyorum hayıt hapı kullanıcam diyorum daha adet olmadan kendimi adet olcakmış gibi hazırlamaya çalışıyorum çünkü hayal kırıklığından çok korkuyorum.
Ama diğer yandanda kendimi dinlemesemde sol kasığımdaki batmlardan hafif sancılardan alt taraftan kramp şeklinde ağrılar girmesinden ara ara olan bel ağrılarından mutlu oluyorum.Hamile kalanların bir çoğundan o ay kasık ağrım olmuştu belim çok ağrımıştı vs. belirtiler duyuyorum ve benim belim ne sebeple ağrırsa ağrısın ağrısından ölsemde yüzümde bir gülümseme oluyor mutlu oluyorum çünkü kendime bile itiraf etmesemde umutlanıyorum....Eğer hamile kalırsam ağrısından sızısından hiç şikayet etmiycem ve anne olursam bebeğimi büyütürken her türlü zorluğuna katlanıp bir gün bile of demiycem ondan gelecek herşeye razıyım...
uyumaya giden batlarım canlarım,tatlı rüyalar,yarın görüşürüz
nisa ismi hep çok sempatik gelmiştir bana
teyzesi sevsin onu
saol canım benim bende çok beğeniyorum ama eşim NİRA diyo bende istikrarlıyım bakalım sizinde fikrinizi almak istedim çok saol bebem fikrin için
saol canım seninkinede maşallah tebrik ediyorum canım Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inş.
aslında demir eksikliği bende de vardı ama bana elevit dışında bişey vermedi ona devam ediyorum ama cuma günü kan verdim onun sonucuna göre başlayabiliriz dedi bakalım ne olacak...
sağol canım hepimizinkini inşaallahh
arkadaşlarımızada tez zamanda nasip etsin inşaallah
anladım cnm neyse o zaman prospekdüse göre aç ya da tok alırım günde 1 tane
çünkü yerlerde benim demir:2::2:
sen harika bir anne olucaksın meganım pisim
görüşürüz birsumcum
Sağol bebem
Sende Harika bir anne olucaksın.
Ben içimdeki bu anneliği bastıramam ya ane olucam yada anne olucamYani bebişimiz olmazsa kesinlikle evlat edinmek istiyorum.
sağol canım hepimizinkini inşaallahh
arkadaşlarımızada tez zamanda nasip etsin inşaallah
anladım cnm neyse o zaman prospekdüse göre aç ya da tok alırım günde 1 tane
çünkü yerlerde benim demir:2::2:
bol bol kan üzümü ye canım benimde demir anemim vardı hamilelikten önce onunla normale döndürmüştüm şuanda yine yiyorum sürekli hep bebiş içinde iyi olur dediler bende tüketiyorum bol bol...
süpersinnnn işte benim canımmm arkadaşımmm
aynen bende evlat edinicem :13:
zaten doğmuşlar.. zaten kimsesizler.. zaten sevgisizler..zaten hasretler sıcak yuvaya..
evet eğer bebegim olmassa hiç
ben de düşünyrm
hadi ben okudum kaçtım
uyku bastı çok konuştum ya bi de uyku bastı diyrm
mucucksss herkeşlere
süpersinnnn işte benim canımmm arkadaşımmm
aynen bende evlat edinicem :13:
zaten doğmuşlar.. zaten kimsesizler.. zaten sevgisizler..zaten hasretler sıcak yuvaya..
Ben zaten hep istiyordum ama kocişimi ikna edemiyordum artık ikna etmeyi başardım 2 aşılama 2 de tüp bebe deniyicez Allah nasip ederse bebişimiz olur.Ama olmazsa demekki bizlerde bunun için seçilmişiz o günahsız meleklerden birini kendi canım yapıcam ve evimize her halukarda cennet kokulu yavrumuz gelecek inşallah...
bol bol kan üzümü ye canım benimde demir anemim vardı hamilelikten önce onunla normale döndürmüştüm şuanda yine yiyorum sürekli hep bebiş içinde iyi olur dediler bende tüketiyorum bol bol...
kan üzümü derken siyah çekirdekli üzüm mü canım ??
yarın temin edeyim de kullanmaya başlim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?