Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

6 gün sonra gördüm canım :)
7/24 her zaman sorabilirsin
hatta bazen denkleşemiyoruz mesajda atabilirsin
elimden geldiğince yardımcı olurum bebemm

nisa ismi hep çok sempatik gelmiştir bana
teyzesi sevsin onu

Son düzenleme:

Evet mesela ben önümüzdeki ay preseed kullnaıcam diyorum hayıt hapı kullanıcam diyorum daha adet olmadan kendimi adet olcakmış gibi hazırlamaya çalışıyorum çünkü hayal kırıklığından çok korkuyorum.

Ama diğer yandanda kendimi dinlemesemde sol kasığımdaki batmlardan hafif sancılardan alt taraftan kramp şeklinde ağrılar girmesinden ara ara olan bel ağrılarından mutlu oluyorum.Hamile kalanların bir çoğundan o ay kasık ağrım olmuştu belim çok ağrımıştı vs. belirtiler duyuyorum ve benim belim ne sebeple ağrırsa ağrısın ağrısından ölsemde yüzümde bir gülümseme oluyor mutlu oluyorum çünkü kendime bile itiraf etmesemde umutlanıyorum....Eğer hamile kalırsam ağrısından sızısından hiç şikayet etmiycem ve anne olursam bebeğimi büyütürken her türlü zorluğuna katlanıp bir gün bile of demiycem ondan gelecek herşeye razıyım...

uyumaya giden batlarım canlarım,tatlı rüyalar,yarın görüşürüz

Anladım ben morfoloji sorunu olduğu için o aşamları şart koşmazlar diye düşünmüştüm yinede o aşamaları geçeceksen evet zaman kaybı olur.İnşallah 4-5 ayda kendiliğinden gelir bebişin.amin.

sen harika bir anne olucaksın meganım pisim

uyumaya giden batlarım canlarım,tatlı rüyalar,yarın görüşürüz

görüşürüz birsumcum

saol canım benim bende çok beğeniyorum ama eşim NİRA diyo bende istikrarlıyım bakalım sizinde fikrinizi almak istedim çok saol bebem fikrin için

anlamı, araştırmadan bilinen ama yine de orjinal olan isimleri seviyorum ben..

maşallah bebemize

Sağol bebem

Sende Harika bir anne olucaksın.

Ben içimdeki bu anneliği bastıramam ya ane olucam yada anne olucamYani bebişimiz olmazsa kesinlikle evlat edinmek istiyorum.

süpersinnnn işte benim canımmm arkadaşımmm
aynen bende evlat edinicem :13:
zaten doğmuşlar.. zaten kimsesizler.. zaten sevgisizler..zaten hasretler sıcak yuvaya..

Son düzenleme:

zaten doğmuşlar.. zaten kimsesizler.. zaten sevgisizler..zaten hasretler sıcak yuvaya..

evet eğer bebegim olmassa hiç
ben de düşünyrm
hadi ben okudum kaçtım
uyku bastı çok konuştum ya bi de uyku bastı diyrm
mucucksss herkeşlere

evet eğer bebegim olmassa hiç
ben de düşünyrm
hadi ben okudum kaçtım
uyku bastı çok konuştum ya bi de uyku bastı diyrm
mucucksss herkeşlere

özledim ben seyyahımı
demek evlat edinme konusunda aynı düşüncelerdeyiz.. ne güzel

Ben zaten hep istiyordum ama kocişimi ikna edemiyordum artık ikna etmeyi başardım 2 aşılama 2 de tüp bebe deniyicez Allah nasip ederse bebişimiz olur.Ama olmazsa demekki bizlerde bunun için seçilmişiz o günahsız meleklerden birini kendi canım yapıcam ve evimize her halukarda cennet kokulu yavrumuz gelecek inşallah...

evet umut hep var işte..
bir şekilde gelecek meleklerimiz evlerimize..
basıcaz bağrımıza.. canımız olucaklar.. bebek onlar.. melek onlar..
eğer karnımızda büyütemezsek,kalplerimizde büyütürüz bebeklerimizi..

ikna edebilmene çok sevindim bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…