Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben geçmişte bir topik eskittim benle beraber yazanlar hep hamiş kaldı bu gidişle ben bu topikide eskitirim,

Megim şimdi ilk hamişimiz kaç aylık oldu

20lerin sonlarındadır sanırım haftaları artık..
haziran ayından itibaren işte..
darısı,mısır püskülü başımıza

tikır güzelim,gebişim
miyaba sana ve kızına
sağol duaların için nisanım

hoşgeldin cnm bnm..hayırlı olsun..sağlıkla gelsin inşallah..biz bıraktığın gibiyiz daha tek canlıyızz

saol cnm amin inş.. olsun sizinkilerde gelecek elbet benim bebişimde bekletti annesini ama geldi çoook şükür sizinkilerde gelecek Allahın izniyle...

aynen cancağzım..ben 2 yıl tedavi gördüm..eşimde tahlil yaptırdı kıytırık bir devlet hastanesinde onun tahlili normal çıktı..

sonra ben doktorumu değiştirdim.doktorum eşimin tahlilinin tekrarlanmasını istedi..ama ben klomen,çatlatma iğnesi,rahim filmi,kürler,yastık,ovulasyon testleri vs.kullandım bu süre içerisinde..zeynep kamilde testi tekrar yaptırdık..sayı iyi ama morfoloji %3 çıktı..tüp dedi geçen ay doktorumuz..şuan eşim aktarda yaptırdığımız karışımı içiyor düzenli olarak bende hayıt hapına başliim diyorum yarın..

sizde ne cnm bnm??

ben neden hissetmiyorum :26:
bende artık her ay adetle sonuçlanan bir daraltıcı süreçteyim gibi hissediyorum pisim..

ama allah büyük tabi..

Aslında hepimizin içinde umut var yoksa çabalamazdık herşeyi bırakırdık hamile kalacağımıza dair hepimizin umudu varki bu başlıkta toplandık.Ama insan umudu varken bile bu ay umutluyum hamile kalıcam diyemiyor çünkü hüsranla sonuçlanmasından korktuğumuz için içimizdeki umudu bastırıyoruz

Kızlar beni fena uyku bastı en güzel yerinde gidiyorum ama duramıyorum.Herkese iyi geceler bol muhabbetler:79oh yeni ifademi de kullandım)

farkında mısın,birçoğumuz
kasık ağrım var,göğüslerim acıyor ama sanmıyorum ben gene regl olucam bu ay da diyoruz..
kendimize bile itiraf edemediğimiz umutlarımız var her ay yenilenen.. usanmadan...

olucak inşallah ama

İnşallah kürlerin faydasını görürsünüz ama morfoloji % 3 ise bence rahatlıkla rapor çıkartıp anlaşmalı hastanelerde tüp bebe deneyebilirsin

Bizim tahliller bir özel hastanede birde eğitim araştırma hastanesinde olmak üzere iki kez tekrarlandı.Doğal yoldan olmaması için hiçbir sorun yok diyor dr. 4 ay yumurta takibi yapıldı iki ay daha yumurta takibi olmazsa aşılama deniyicez.

Ha utku unutmadan son somu sorayım da öyle gideyim.Dedim ya bat 30 kasım diye bugün test yaptım yine tek çizgi.Sen idrar testinde ne zaman çift çizgiyi görmüştün?
(Sorularımı böldüm birazını gamzeye birazını ferdata birazını sana)

ahh canlarım dua etmekte sıkıntı yok önemli olan rabbim kabul etsin dualarımızı
teyzecikler şimdi size bir sorum olacak bu arada cidden bebişimin hiç teyzesi yok bende kıdemli teyzeler olarak size soruyum..
benim bu cadı kızıma isim olarak 2 seçenek bulduk sizce?
ECRİN NİSA mı? yoksa
NİRA SELENGA mı? bunlarda değilse uzun bir araştırma çabasına girmem lazımda bide her kafadan ses çıktığı için acele etmem lazım

mesela ben şu anda koltuk altımdan ateşimi ölçtüm..
yanıyorum çünkü ve çok şükür hasta da değilim..
37.3 ateşim
demek dil altından ölçsem,daha fazla çıkıcak..

tatlım ben tedavi sürecimi özel hastanede gerçekleştirdim..
rapor için tekrardan klomen hsg falan devlette yaptırmam lazım..buda bnm için zaman kaybı..4000 liraya kendi hastanemde anlaştım..ama doğal şeyleri denedikten sonra tüp yapalım diyorum..heralde o da bir 4-5 ayı bulur cnm..
Allahım bekletmeden hepimizi evlat sahibi etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…