ifadelerin altında 'fazlası' yazısı var bak,oraya tıklıyo musun?
ya gürdün müüüü
ama olsun geldi bebekin maşallah canım ya
Ben geçmişte bir topik eskittim benle beraber yazanlar hep hamiş kaldı bu gidişle ben bu topikide eskitirim,
Megim şimdi ilk hamişimiz kaç aylık oldu
iyi geceler güzel anne adayları nasılsınız bakalım?
uzun zamandır uğrayamıyorum yeni anneleri tebrik ediyorum,kızlar sizin içinde duaya devam...
biz iyiyiz teyzeleri bu arada dr umuz kız dedi ama emin olamadı bizde merakla bekliyoruz
hoşgeldin cnm bnm..hayırlı olsun..sağlıkla gelsin inşallah..biz bıraktığın gibiyiz daha tek canlıyızz
İlk aylar insan her ay çok daha umutlu oluyor heh kesin bu ay hamileiym diyorsun hatta ben ilk aylarda bebek örgülerine bile başlamıştım sonra baktım halim hal değil kafayı sıyırmadan örgüleride kk yıda bırakmıştım.Ama hala bebiş yok.:26:
Sizin sorun nedir?
Çok utanıyorum çok.meg sayesinde okuma yazma öğreniyorum.
saol cnm amin inş.. olsun sizinkilerde gelecek elbet benim bebişimde bekletti annesini ama geldi çoook şükür sizinkilerde gelecek Allahın izniyle...
ben neden hissetmiyorum :26:
bende artık her ay adetle sonuçlanan bir daraltıcı süreçteyim gibi hissediyorum pisim..
ama allah büyük tabi..
Megim bende bilmiyordum bu ifadeler bende neden yok diye sağol bebem iyi oldu
Annaaammm çok heyecanlandım.Ama bugün gebelik testi yaptım yine çıkmadı.bat 30 kasım ama bakalım
bende heyecan yaptım :))
tatlım benim adetim 24 eylüldü
testi 30unda yaptım
yani bence erken davranmışsın be güzelim.
ifadelerin altında 'fazlası' yazısı var bak,oraya tıklıyo musun?
ya gürdün müüüü
ama olsun geldi bebekin maşallah canım ya
geç olsunda güç olmasın :))
çok şükürr ki daha fazla bekletmedi mevlam
inşaallahh sizinde melekleriniz şuan sizinledirrr inşaallahh
iyi geceler güzel anne adayları nasılsınız bakalım?
uzun zamandır uğrayamıyorum yeni anneleri tebrik ediyorum,kızlar sizin içinde duaya devam...
biz iyiyiz teyzeleri bu arada dr umuz kız dedi ama emin olamadı bizde merakla bekliyoruz
ay maşaallahh yeğenimizeeee
yerim onu ben:))
cnım bişi sorcam sana
bende demir eksikliği var
doktorum gyno ferro senol verdi
genelde 3 aydan sonra veriyorlarmış fakat benim ki
çok düşük olduğu için erken başlayalım dedi..
ayrıca mide bulantısı da yapıyormuş
zaten şuan hadsafhada
yani demem o ki sen kullandın mı ?
kullandıysan aç mı tok mu :)
Aslında hepimizin içinde umut var yoksa çabalamazdık herşeyi bırakırdık hamile kalacağımıza dair hepimizin umudu varki bu başlıkta toplandık.Ama insan umudu varken bile bu ay umutluyum hamile kalıcam diyemiyor çünkü hüsranla sonuçlanmasından korktuğumuz için içimizdeki umudu bastırıyoruz
aynen cancağzım..ben 2 yıl tedavi gördüm..eşimde tahlil yaptırdı kıytırık bir devlet hastanesinde onun tahlili normal çıktı..
sonra ben doktorumu değiştirdim.doktorum eşimin tahlilinin tekrarlanmasını istedi..ama ben klomen,çatlatma iğnesi,rahim filmi,kürler,yastık,ovulasyon testleri vs.kullandım bu süre içerisinde..zeynep kamilde testi tekrar yaptırdık..sayı iyi ama morfoloji %3 çıktı..tüp dedi geçen ay doktorumuz..şuan eşim aktarda yaptırdığımız karışımı içiyor düzenli olarak bende hayıt hapına başliim diyorum yarın..
sizde ne cnm bnm??
Kızlar beni fena uyku bastı en güzel yerinde gidiyorum ama duramıyorum.Herkese iyi geceler bol muhabbetler:79oh yeni ifademi de kullandım)
Kızlar beni fena uyku bastı en güzel yerinde gidiyorum ama duramıyorum.Herkese iyi geceler bol muhabbetler:79oh yeni ifademi de kullandım)
İnşallah kürlerin faydasını görürsünüz ama morfoloji % 3 ise bence rahatlıkla rapor çıkartıp anlaşmalı hastanelerde tüp bebe deneyebilirsin
Bizim tahliller bir özel hastanede birde eğitim araştırma hastanesinde olmak üzere iki kez tekrarlandı.Doğal yoldan olmaması için hiçbir sorun yok diyor dr. 4 ay yumurta takibi yapıldı iki ay daha yumurta takibi olmazsa aşılama deniyicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?