Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim senin yumurtlama 12 siyle 17 si arasindaymisssss 31 aralikta bidahaki adetinmis
onu biliyorum canım
ama zaten benim adetim 13 de bitti resmen kırmızı kalmadı damarlarımda ööle boldu yani
ve ogünler hiç halvet olmadı
çünkü ben çok kötüydüm erken kanamadan dolayı
ama önümüzdeki adetten sonra nezaman hamile kalma günlerim onu çıkarmıyo netteki uyuz şey

kızım öpüp başınıza koyun dicem benimkinin yanında benimkinin eline kimse su dökemez:)
ama hangi kaynana sevilirki :))))
bigün beni aradı bıunlar vakti zamanında
sana gelicez dedi
benimkide hayatta öle 2 kişi gelmezdi :)
ne getiriim dedi gelirken yok gerek yok yaparım ben bişiler dedim
2 sattte evi topladım ve tam 7 çeşit mama yaptım
kapıyı açtığımda zaten bitmiş bi haldeydim
o ani gelişleri severdi.ama eğer ona gidilecekse 3 gün (şaka yapmıyorum 3 gün )önce aranmasını istiyordu
olaki biz geliyoruz dediğimiz zamanada hep bi bahane bulurdu ya da geri dönmezdi telefonlarımıza
neyse bunlar 6 kişi geldiler çaya bana
ne getirmiş inanamazsın :)o na güvensem rezil olucam konuklara
hani şu sokaka simitleri varya ondan 2 tane ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanabiliyo musun
ulan bari pastane simidi al daha büyük onlar
ayy sinirim hopladı yine

canım sen ne kadardır evlisin

alıntıdır

canım bizdede morfoloji %1 di.6 yıllık evliyim.son 3 yıldır denedik olmadı.geçen yıl üstüste iki ımsı denedik.ilkinde 8 embriodan 5 i döllendi 4 ü orta kalite transfer edildi.sonuç neg.ikinciside 8 yumurta 5 i döllendi.2 si birinci kalite 4 embrio transfer.gene neg.ilki anatolia.2.genart.ama ikinci tedawim çok güzel geçti.doktorum aysun baltacı süpeerdi.3 yü denicektim gene genartda.ama kendiliğinden geldi mucizem çok şükür.buarada eşim keçiboynuzu,evicap,ben incir kürü,largine kullanıodum.son negatif tüp denemeden 4 ay sonra hamile kaldım.7 gün oruç tuttuktan sonra bi bardak suya
11 - Ya Mütekebbirü
(Ey her türlü ihtiyaçlardan ve noksanlıklardan münezzeh ve yüce olan.)
Her kim, bu ism-i şerifi helaline yakınlık etmeden önce on kere okursa, Hak Teala hazretleri o kimseye salih bir evlat ihsan buyurur.
14 - Ya Musavvirü
(Ey eşyanın suret ve keyfiyetini yaratıcı.)
Bu üç ism-i şerifin hassası şudur: Doğurmayan bir kadın çocuğu olmasını isterse, yedi gün oruç tutmalı, iftar vaktinde bu üç ism-i şerifi su üzerine 21 kere okuyup üfledikten sonra bu su ile orucunu bozmalıdır. Hak Sübhanehu ve Teala bu isimler berekatı ile o kadına bir çocuk ihsan buyurur.
59 - Ya Mübdiü
(Ey eşyayı yoktan peyda edici.)
gebe bir kadının çocuğunu düşürmesinden korkulduğu zaman, o kadının kocası şehadet parmağını gebe kadının karnına sürerek bu ism-i şerifi 99 kere okursa, Hak Sübhanehu ve Teala çocuk düşmesinden ve diğer gebelik tehlikelerinden o kadını korur.

bu üç ismi 21 kere okudum üfledim ve orucumu bu suyla açtım.allaha çok şükür o gece yola çıkmış mucizem.şuan 7 aylık hamileyim.allahım isteyen herkeze nasip etsin.dualarım sizinle.mucizelere inanın....

idrar testi kiminde gününde çıkıyo kiminde bi hafta sonra cnm ama istersen sen bi kaç gun daha bekle öyle yap
inşallah tutunmustur bebişin sana

bencede öyle yapayım:))teşekkür ettim iyi dileklerin için umarım isteyen herkesin bebişi tutunur..belli olduğunda burda haber veririm hoçakal..

elf cnm bu arada ifadelerin çıkması için kontrol paneli ne giriyosun ordan seçenekleri düzenle var oraya giriyosun sonrada konu görünüm seçenekleri var oraya giriyosun orda senın muhtemelen grafikleri göster şıkkında tik yok orayı tikliyosun ve oluyo
[h=3]Konu Görünüm Seçenekleri[/h] Mesaj Elementlerini Değiştir:
  • İmzaları Göster
  • Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
    [/LIST]

slm kızlar nbr keyifler nasıl ve
bir şey sormam lazım benim şimdi benim bugün 12.gün ovucan yapıcam ama şöyle bir şey var ben oruç tutuyorum işde olduğum içinde burda yapam saat 16:45 de ezan okunuyo ben o sırada 1 bardak su yada çay içsem saat 20:00 de ovucanı yapsam olur mu sizce etkiler mi ovucanı
2 hafta oruç tutmayı düşünüyorum

evet canım çok haklşısın belrtilere takılıp dengemizide bozuyoruz kendi kendimize yapıyoruz yaa ben 2 ay adet olmadım olmadığım her günde umut ettim kanda çıkmadı idrarda çıktı diye hiç bir ilaç içmeden 2. ayımı bekledim kesin hamileyim dedim kendime eşim yapma bak sonra çok üzülüyosun birşey yok dedi iç ilacı düzene girsinde en azından diğer aylara bakalım diye dinlemedim ama gidende benden gitti canım inan bana sonucunda çektiğin acı kadar kötü bir şey yok

bence olur canım
Allah kabul etsin
ben bugün başlıcaktım
ama adet olucam bitmesini beklemek zorundayım
bide eşimde başlıcak benimle ya ilk 3 gün ya da son 3 gün

yok cnmhepsi hasta bunların..
kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri gelinlerine yapmaktan haz alıyor bazı kaynanagiller

geçen gün bi dizide sanırım bi kadın söyledi benim adım kaynana pamuk olup raftan kafana düşsem eyvah kafam dersin dedihoşuma gitti hakketen .zaten keyfim yok bide böyle ısrarlar fln yapıyorlar laf anlatasım yok kimseye gezip tozasım yok karnımda ağrıyor zaten ehliyet kursumda var ama yok nafile ne desem amannnnnn boşver diyooooooooo

cokkkkk sınırlıyım vede üzgünnnnn yakın bır tanıdıım daha 1 aylık evliii ve hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayy bunu dyunca basladım aglamaya ama ne ağlamak rabbım afffett istem dışı allahtan hemen eşim geldi moral oldu bana..

ve işin kötuusu ben bu ay surubu içtiğim halde yumurtlamadımm( napıcam ben yaa kistmi oldu acabaa kaş yapayım derken göz mu cıkardımm bu ay eşime iç sen dedım bakım adet olayım doktora gıdıcemmm bırakmıcam doktor kontrollerımı aşılamaysa aşılama tüpse tüp denemedim demeyim yaşım geçioo2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…