onu biliyorum canımCanim senin yumurtlama 12 siyle 17 si arasindaymisssss 31 aralikta bidahaki adetinmis
iyiyim cnm birsum benimki ne yaptı dersin sabah aradı nasılsın napıyosun fln eh işte iyiyim dedim sabah yukardakiler kavga etti ona uyandım moralim bozuldu fln dedim neyse biz geliyoru yoldayız demezmi ev dandini nolduğumu şaşırdımjet hızıyla toparlandım bazı şeyleri dolaba tıkılştırdım geldi kapıya çanta istemişti daha önce onu almaya gelmişler girmiyceklermiş yarında sinemaya gitceklermiş sen de sabahtan gel dio yok keyfim yok işim var şu bu diyorum yok anlamıyorlar
aynen öyle cnm haklısın belirti denilen şeyler adette ve gebelikte aynı oldugu ıcın onları hiç takmamak lazım
hepimiz için hayırlısı inşallah rabbım tum ısyenlerın kucagını boş bırakmasın tez zamandada versin bebişlerimizi bize
idrar testi kiminde gününde çıkıyo kiminde bi hafta sonra cnm ama istersen sen bi kaç gun daha bekle öyle yap
inşallah tutunmustur bebişin sana
canım sen ne kadardır evlisin
aynen öyle cnm haklısın belirti denilen şeyler adette ve gebelikte aynı oldugu ıcın onları hiç takmamak lazım
hepimiz için hayırlısı inşallah rabbım tum ısyenlerın kucagını boş bırakmasın tez zamandada versin bebişlerimizi bize
allah uzun yıllar nasıp etsın size inşalla arkadaşım benim daha 7 aylık:)2 yıllık evliyim cnmcım senin nekadr oldu
elf cnm bu arada ifadelerin çıkması için kontrol paneli ne giriyosun ordan seçenekleri düzenle var oraya giriyosun sonrada konu görünüm seçenekleri var oraya giriyosun orda senın muhtemelen grafikleri göster şıkkında tik yok orayı tikliyosun ve oluyo
[h=3]Konu Görünüm Seçenekleri[/h] Mesaj Elementlerini Değiştir:
- İmzaları Göster
- Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
[/LIST][/QUOTE]
çok tşk ederim canım benim sağolasın
bencede öyle yapayım:))teşekkür ettim iyi dileklerin için umarım isteyen herkesin bebişi tutunur..belli olduğunda burda haber veririm hoçakal..
slm kızlar nbr keyifler nasıl ve
bir şey sormam lazım benim şimdi benim bugün 12.gün ovucan yapıcam ama şöyle bir şey var ben oruç tutuyorum işde olduğum içinde burda yapam saat 16:45 de ezan okunuyo ben o sırada 1 bardak su yada çay içsem saat 20:00 de ovucanı yapsam olur mu sizce etkiler mi ovucanı
2 hafta oruç tutmayı düşünüyorum
çok tşk ederim canım benim sağolasın
iyiyim cnm birsum benimki ne yaptı dersin sabah aradı nasılsın napıyosun fln eh işte iyiyim dedim sabah yukardakiler kavga etti ona uyandım moralim bozuldu fln dedim neyse biz geliyoru yoldayız demezmi ev dandini nolduğumu şaşırdımjet hızıyla toparlandım bazı şeyleri dolaba tıkılştırdım geldi kapıya çanta istemişti daha önce onu almaya gelmişler girmiyceklermiş yarında sinemaya gitceklermiş sen de sabahtan gel dio yok keyfim yok işim var şu bu diyorum yok anlamıyorlar
allah uzun yıllar nasıp etsın size inşalla arkadaşım benim daha 7 aylık:)
amiiiiiiiin cnmcım cümlemize inşallahnezamandır çalışma yapıyosunuz peki cnm
nedemek cnmcım bol gülücüklü hamişli ifadeler kullanırsın inşallah
ekimde başladık canım aslında eşim istemıyordu benım israrlarıma dayanamadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?