cnmcım kana gitsene baya gecikmiş günün hem içinde tereddüt olmaz hamişmiyim değilmiyim diye
selamm kızlar nasılsınız bakem???
ayy nasıl sinir oldum yaa..kaynanamı aradım kızına gitmiş..insan bir sorar sende gelmek istermiydin diye..
ben sormadan gitsem varya olay çıkardı kesin..bende telde sitemlenerek keşke banada sorsaydın dedim..birazda sinirlendim tabi..bide demezmi neden böyle konuşuyormuşum??konuşurum tabi.ama bende yapıcam aynısını ne sinir yaaa
Cumartesi günki OVUCANım
Eki Görüntüle 297070 Eki Görüntüle 297071
Bat 21 kasımdı. Hala adet olmadım. Gebelik testi negatif çıkmıştı geçen hafta.
Kasımlarımda ince sızı. 10 gün önce birazcık kanama oldu. Beyaz renkte krem kıvamında akıntım var
Hamişim demiyorumki ben. Ama bu ay olucak inanıyorum. adetten 3-4 gün önce gelen kanama adet yerine geçti gibi bişey oldu. Hamiş değilim henüz ama nedense bu ay olucakmı gibi hissediyorum
yok ara kanama o
ama dr um normal adet görüyorsun
sadece biraz fazla demişti
ve ben bunu normal adet günüm mü kabul edicem dediğimde de evet demişti
kırmızılar da geliyo yakındır belirtilerim hat safhata çünkü
en iyisi ben adet biter bitmez ovucanlara başlıyım
bünye sapıttı tabi
ahhh her şey o cadı kaynana yüzünden
30 yıllık bünyemi sarstı maalesef
Hamişim demiyorumki ben. Ama bu ay olucak inanıyorum. adetten 3-4 gün önce gelen kanama adet yerine geçti gibi bişey oldu. Hamiş değilim henüz ama nedense bu ay olucakmı gibi hissediyorum
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olurmusunuz lütfen..ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ve malesef negatif(test yaptırmadım ama test günümden önce normal regl oldum..bu ay regl tarihim 25 kasımdı yani 3 gün gecikti bu şekilde hamilelik yaşayan yada bildiğiniz birşey varmı cevaplarsanız çok sevinrim..
inşallah bunlar gebelik belirtilerimizdir cnmcım içimizi ferah tutalım
tez zamandada gebe kalırız inşallah
canım bayaa geçmiş günün
neden kana gitmiyorsun
ya da neden ovucan testi yaptınki hamilelik testi yap bence
bak ovucan da hata verme durumu çok var diyorlar
ben de bu ay ole hıssedıyorum ama bole dusunmekte ıstemıyorum cunku sonra tek cızgıyı gorunce cok uzuluyorum
inş canım rabbim gönlümüze göre versin ama belirtilere bence fazla takılmayın sonra kötü oluyor
slm cnm hoşgeldinsende aynısı yaparsın olur biter cnmcım
kaynana değilmi hepsiciği aynı
canım tüp bebekten sonra adet gecikmesi olabilir diyorlar o yüzden bekliyeyim dedim ama çok merak ediyorum.adet ağrım falan da yok sadece göğüslerde adet döneminde olduğu gibi dokununca hassasiyet var..idrar testinde çıkarmı sence?cnm bi test yap istersen
aynen öyle cnmcım ben takılmıyorum zaten bu ay nıyeyse çok rahatım hiç kafama takmıyorum
olursa olur olmazsa diğer aya diyorum hep
canım tüp bebekten sonra adet gecikmesi olabilir diyorlar o yüzden bekliyeyim dedim ama çok merak ediyorum.adet ağrım falan da yok sadece göğüslerde adet döneminde olduğu gibi dokununca hassasiyet var..idrar testinde çıkarmı sence?
en iyisini yapıyosun canım tabiki çok istiyoruz bende çok istiyorum ama kendimizi fazla kaptırıyoruz bazen sonucunda da işte ortada halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?