Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamm kızlar nasılsınız bakem???

ayy nasıl sinir oldum yaa..kaynanamı aradım kızına gitmiş..insan bir sorar sende gelmek istermiydin diye..

Son düzenleme:
cnmcım kana gitsene baya gecikmiş günün hem içinde tereddüt olmaz hamişmiyim değilmiyim diye

Hamişim demiyorumki ben. Ama bu ay olucak inanıyorum. adetten 3-4 gün önce gelen kanama adet yerine geçti gibi bişey oldu. Hamiş değilim henüz ama nedense bu ay olucakmı gibi hissediyorum

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olurmusunuz lütfen..ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ve malesef negatif(test yaptırmadım ama test günümden önce normal regl oldum..bu ay regl tarihim 25 kasımdı yani 3 gün gecikti bu şekilde hamilelik yaşayan yada bildiğiniz birşey varmı cevaplarsanız çok sevinrim..

slm cnm hoşgeldin sende aynısı yaparsın olur biter cnmcım
kaynana değilmi hepsiciği aynı

canım bayaa geçmiş günün
neden kana gitmiyorsun
ya da neden ovucan testi yaptınki hamilelik testi yap bence
bak ovucan da hata verme durumu çok var diyorlar

Hamişim demiyorumki ben. Ama bu ay olucak inanıyorum. adetten 3-4 gün önce gelen kanama adet yerine geçti gibi bişey oldu. Hamiş değilim henüz ama nedense bu ay olucakmı gibi hissediyorum

ben de bu ay ole hıssedıyorum ama bole dusunmekte ıstemıyorum cunku sonra tek cızgıyı gorunce cok uzuluyorum

Canim senin yumurtlama 12 siyle 17 si arasindaymisssss 31 aralikta bidahaki adetinmis

anladım cnm inşallah beklentilerin gerçek olur bu ay

cnm bi test yap istersen

canım bayaa geçmiş günün
neden kana gitmiyorsun
ya da neden ovucan testi yaptınki hamilelik testi yap bence
bak ovucan da hata verme durumu çok var diyorlar

Ya yengeme vermiştim o ovucanları ben önceden kullanıyodum. 50 li paket olarak almıştım. Yengemde hiç çift çıkmıyormuş da dedim benim adet bile olmam lazım ama yinede çift göstermek için yapmıştım. hamiş değilim tabi bilincindeyim. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Geçen yılda böyle yarım günlük bir kanama ardından hamile kalmıştım. Yine öyle hissediyorum

ben de bu ay ole hıssedıyorum ama bole dusunmekte ıstemıyorum cunku sonra tek cızgıyı gorunce cok uzuluyorum

Umut değil zaten ama geçen yılda aynısını yaşadım. Zaten bebişim geliyo olsada erkenden hissederim ve ilk iş kana giderim.

inş canım rabbim gönlümüze göre versin ama belirtilere bence fazla takılmayın sonra kötü oluyor

aynen öyle cnmcım ben takılmıyorum zaten bu ay nıyeyse çok rahatım hiç kafama takmıyorum
olursa olur olmazsa diğer aya diyorum hep

iyiyim cnm birsum benimki ne yaptı dersin sabah aradı nasılsın napıyosun fln eh işte iyiyim dedim sabah yukardakiler kavga etti ona uyandım moralim bozuldu fln dedim neyse biz geliyoru yoldayız demezmi ev dandini nolduğumu şaşırdımjet hızıyla toparlandım bazı şeyleri dolaba tıkılştırdım geldi kapıya çanta istemişti daha önce onu almaya gelmişler girmiyceklermişyarında sinemaya gitceklermiş sen de sabahtan gel dio yok keyfim yok işim var şu bu diyorum yok anlamıyorlar

cnm bi test yap istersen
canım tüp bebekten sonra adet gecikmesi olabilir diyorlar o yüzden bekliyeyim dedim ama çok merak ediyorum.adet ağrım falan da yok sadece göğüslerde adet döneminde olduğu gibi dokununca hassasiyet var..idrar testinde çıkarmı sence?

aynen öyle cnmcım ben takılmıyorum zaten bu ay nıyeyse çok rahatım hiç kafama takmıyorum
olursa olur olmazsa diğer aya diyorum hep

en iyisini yapıyosun canım tabiki çok istiyoruz bende çok istiyorum ama kendimizi fazla kaptırıyoruz bazen sonucunda da işte ortada halimiz

idrar testi kiminde gününde çıkıyo kiminde bi hafta sonra cnm ama istersen sen bi kaç gun daha bekle öyle yap
inşallah tutunmustur bebişin sana

Ah yalan Dünya yalan dünya yalandan yüzüme gülen dünyaaaaa ne güzel söylüyor hemde doğru söylüyor

en iyisini yapıyosun canım tabiki çok istiyoruz bende çok istiyorum ama kendimizi fazla kaptırıyoruz bazen sonucunda da işte ortada halimiz

aynen öyle cnm haklısın belirti denilen şeyler adette ve gebelikte aynı oldugu ıcın onları hiç takmamak lazım
hepimiz için hayırlısı inşallah rabbım tum ısyenlerın kucagını boş bırakmasın tez zamandada versin bebişlerimizi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…