Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimkide gezme hastası
ben evcimenim diye gezmeyi sevmediğim için gıcık olurdu bana :)
aa benim ve kızımın çantası hep omuzumuzdadır derdi
ben bööle gezen kendini zorla millete ağırlatan başka 2 tip tanımadım valla
ama sıra onalara hayatta gelmez o ayrı

hele görümce hahahahha çayı bile ayağına beklerdi manyak ::)

bence olur canım
Allah kabul etsin
ben bugün başlıcaktım
ama adet olucam bitmesini beklemek zorundayım
bide eşimde başlıcak benimle ya ilk 3 gün ya da son 3 gün

amin canım
ben borçlarımın yerine tutuyorum öyle niyet ettim ama senin yazdığını okuyunca dedim sonuçta oruç tutuyorum suyumu içmeden önce bunları okurum suya öyle içerim allah kabul eder inşallah.duanı da aldım meryem suresini okuyorum şuanda 14 aralıkta 41. gün olucak inşallah
16 aralıkta bat günüm inşallah o gün benim günüm olur.allah okuduğumuz duaları kabul eder

canım ben yaptım olmuyo ya benımkı

cnm aynen tarıf ettiğim şekilde yaparsan olur önce kontrol paneli sonra seçenekleri düzenle sonra konu görünüm seçeneklerine girceksin orda grafikleri gösteri tikliyceksin cnmcım dene bakem bidaha
[h=3]Konu Görünüm Seçenekleri[/h] Mesaj Elementlerini Değiştir:
  • İmzaları Göster
  • Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
    [/LIST]

o tiplerden benim çevremde dolu :)
Allahın takdiri işte ...
ama içim acımıyı değil yani

aminnnnnnnnnn canım benim

canım vallaaaaaa yuh diycem bende kusra bakma böylelerine bende uyuz oluyorum benimde arkadaşlarım ya yeni evli yada evlencekler hepsi de diyoki biraz daha beklerseniz birlikte büyütcez sanki biz istemiyoruzbide bi kız arkadaşım doktora gitmiş yeni evlencek o da doktor demişki rahim yapın fln dolayısıyla çok rahat hemen hamile kalırsıno da hemen havaya girdi ben hemen doğurcam evlenince diyo eminimde doğurur haaa

hayır bide evlendi dedi ki aaa bebek mi alllah korusunn daha zamanı varr ayy bide sorsann istemioduk oldu derlerr sen istemionmu diyoo eşim istemio diyomm gunahh biliomm ama daha olmuyo diyemiyorumm

senındemi olmadı canım yoksa:)

sevda elf bide bunu yapın yıne kontrol paneli seçenekleri düzenle çeşitli seçeneklerde mesaj editörü olan kısma gelişmiş düzenleyici, altındaki şıklarıda aşağıdaki gibi işaretleyin bu kez olcak
[h=3]Çeşitli Seçenekler[/h] Mesaj Editörü:
  • Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
  • Basit Editör - Sadece text alanı
  • Standart Editör - Toolbar
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..

Bu seçenek özellikle farlı tarayıcı kullanan kullanıcılarımızın sorunlarla karşılaşmasını önlemek içindir.

Enhanced Attachment Uploading:
  • Enhanced Attachment Uploading on
  • Enhanced Attachment Uploading off
The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.

Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.

Profil dizaynı:
  • Kullanıcı biçimini göster.
  • Kullanıcı Uyarlamasini Gizle
Diğer kullanıcılar profil sayfalarının tasarımını değiştirmiş olabilirler. Bu seçeneği kullanarak bu kişilerin sayfalarını standart tasarımda görebilirsiniz.

tamam bide bunu denıyeyim

hayır bide evlendi dedi ki aaa bebek mi alllah korusunn daha zamanı varr ayy bide sorsann istemioduk oldu derlerr sen istemionmu diyoo eşim istemio diyomm gunahh biliomm ama daha olmuyo diyemiyorumm

bence hamile kalana kadar kimseye istiyorum deme canım ben öyle bir hata yaptım çok pişman oldum
hamile kalmaya karar verince işten çıktım sters yapmım diye birde çoçuk olduktan sonra çalışmacım nasıl olsa diye herkese istiyorum dedim.1 sene sonra öğrendik proplem olduğunu tüp bebek de denedik olmayınca tekrar işe girdim ama insanların ağzına bir kere laf verdim istiyorum diye şimdi her gören soruyo hala yok mu birşey diye sanki varda ben saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…