geçen gün bi dizide sanırım bi kadın söyledi benim adım kaynana pamuk olup raftan kafana düşsem eyvah kafam dersin dedihoşuma gitti hakketen .zaten keyfim yok bide böyle ısrarlar fln yapıyorlar laf anlatasım yok kimseye gezip tozasım yok karnımda ağrıyor zaten ehliyet kursumda var ama yok nafile ne desem amannnnnn boşver diyooooooooo
bence olur canım
Allah kabul etsin
ben bugün başlıcaktım
ama adet olucambitmesini beklemek zorundayım
bide eşimde başlıcak benimle ya ilk 3 gün ya da son 3 gün
elf cnm bu arada ifadelerin çıkması için kontrol paneli ne giriyosun ordan seçenekleri düzenle var oraya giriyosun sonrada konu görünüm seçenekleri var oraya giriyosun orda senın muhtemelen grafikleri göster şıkkında tik yok orayı tikliyosun ve oluyo
[h=3]Konu Görünüm Seçenekleri[/h] Mesaj Elementlerini Değiştir:
- İmzaları Göster
- Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
[/LIST][/QUOTE]
canım ben yaptım olmuyo ya benımkı
o tiplerden benim çevremde dolu :)cokkkkk sınırlıyım vede üzgünnnnn yakın bır tanıdıım daha 1 aylık evliii ve hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy bunu dyunca basladım aglamaya ama ne ağlamak rabbım afffett istem dışı allahtan hemen eşim geldi moral oldu bana..
ve işin kötuusu ben bu ay surubu içtiğim halde yumurtlamadımm( napıcam ben yaa kistmi oldu acabaa kaş yapayım derken göz mu cıkardımm bu ay eşime iç sen dedım bakım adet olayım doktora gıdıcemmm bırakmıcam doktor kontrollerımı aşılamaysa aşılama tüpse tüp denemedim demeyim yaşım geçioo 2::2:
amin canım
ben borçlarımın yerine tutuyorum öyle niyet ettim ama senin yazdığını okuyunca dedim sonuçta oruç tutuyorum suyumu içmeden önce bunları okurum suya öyle içerim allah kabul eder inşallah.duanı da aldım meryem suresini okuyorum şuanda 14 aralıkta 41. gün olucak inşallah
16 aralıkta bat günüm inşallah o gün benim günüm olur.allah okuduğumuz duaları kabul eder
cokkkkk sınırlıyım vede üzgünnnnn yakın bır tanıdıım daha 1 aylık evliii ve hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy bunu dyunca basladım aglamaya ama ne ağlamak rabbım afffett istem dışı allahtan hemen eşim geldi moral oldu bana..
ve işin kötuusu ben bu ay surubu içtiğim halde yumurtlamadımm( napıcam ben yaa kistmi oldu acabaa kaş yapayım derken göz mu cıkardımm bu ay eşime iç sen dedım bakım adet olayım doktora gıdıcemmm bırakmıcam doktor kontrollerımı aşılamaysa aşılama tüpse tüp denemedim demeyim yaşım geçioo 2::2:
canım bende dediklerini yaptım ama aynı yine değişen birşey olmadı
o tiplerden benim çevremde dolu :)
Allahın takdiri işte ...
ama içim acımıyı değil yani
canım bende dediklerini yaptım ama aynı yine değişen birşey olmadı
canım vallaaaaaa yuh diycem bende kusra bakma böylelerine bende uyuz oluyorum benimde arkadaşlarım ya yeni evli yada evlencekler hepsi de diyoki biraz daha beklerseniz birlikte büyütcez sanki biz istemiyoruzbide bi kız arkadaşım doktora gitmiş yeni evlencek o da doktor demişki rahim yapın fln dolayısıyla çok rahat hemen hamile kalırsın o da hemen havaya girdi ben hemen doğurcam evlenince diyo eminimde doğurur haaa
cnm aynen tarıf ettiğim şekilde yaparsan olur önce kontrol paneli sonra seçenekleri düzenle sonra konu görünüm seçeneklerine girceksin orda grafikleri gösteri tikliyceksin cnmcım dene bakem bidaha
[h=3]Konu Görünüm Seçenekleri[/h] Mesaj Elementlerini Değiştir:
- İmzaları Göster
- Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/COLOR]
[/LIST][/QUOTE]
denedim canım olmadı acaba kaydedip cıkış yapıp tekrarmı gırmem gerek sıteye
senındemi olmadı canım yoksa:)
alla alla benımde ilk üye oldugumda ifadeler yoktu bu şekilde yapmıstım olmustu anlamadım valla
sevda elf bide bunu yapın yıne kontrol paneli seçenekleri düzenle çeşitli seçeneklerde mesaj editörü olan kısma gelişmiş düzenleyici, altındaki şıklarıda aşağıdaki gibi işaretleyin bu kez olcak
[h=3]Çeşitli Seçenekler[/h] Mesaj Editörü:
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..
- Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
- Basit Editör - Sadece text alanı
- Standart Editör - Toolbar
Bu seçenek özellikle farlı tarayıcı kullanan kullanıcılarımızın sorunlarla karşılaşmasını önlemek içindir.
Enhanced Attachment Uploading:
The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.
- Enhanced Attachment Uploading on
- Enhanced Attachment Uploading off
Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.
Profil dizaynı:
Diğer kullanıcılar profil sayfalarının tasarımını değiştirmiş olabilirler. Bu seçeneği kullanarak bu kişilerin sayfalarını standart tasarımda görebilirsiniz.
- Kullanıcı biçimini göster.
- Kullanıcı Uyarlamasini Gizle
olmadı koçişim gelsın akşam o yapsın napayım başka ben yapıyom olmuyo o sıfatlarda cok hoş ya:)
hayır bide evlendi dedi ki aaa bebek mi alllah korusunn daha zamanı varr ayy bide sorsann istemioduk oldu derlerr sen istemionmu diyoo eşim istemio diyomm gunahh biliomm ama daha olmuyo diyemiyorumm
en son dediğimdemi olmadı cnmcım benım bildiğim büle oluyo ama var bişey demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?