Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne güzel bi tabirmiş o sinek yutmak
inşallah vardır cnmcım bebiş ama yoksada uzulmek yok çalışmalara dvm
herşeyin hayırlısını versin rabbim cümlemize
stres sıkıntı ters etki yapıyo oyuzden bunları cıkarıyoruz hayatımızdan cnmcım

yaaaa kızlar şu netteki 3 adeti yazınca çıkan yumurtlama günleri varya
3 adetimi giriyorum
sanki aralık 1 adet olmuşum gibi
aralıktaki yumurtlamamı anlıyım diye
ama hesaplamıyo
21.günden vaya 35.günden çoksa aralığınız hesaplayamazsınız diyo manyak şey

22 ekim
8 kasım
1 aralık

merhaba kızlar okuldan geldim şimdi..
ferda canım tablomu koyayım..düştü ateşim kırmızılar gelio..3 gün kala düştü...
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com

valla canım ovulasyona reglin gecikmeden güvenme. Regli gününde yada gecikince yumurtlamadaki gibi iki çizgide aynı koyulukta çıkarsa ancak o zaman gebe olduğunu düşünebilirsin. Şimdiden bunları düşünme çok kişiyi yanılttı bak bu testler hatta gebelik testinde siliği görüp hamile çıkmayanlar bile oldu rahat ol akışına bırak..

stres yapmamaya calışıyorum canım ama olmuyo ya herşeye aglamaklı oluyorum bu aralar ya canım sende ne tur belırtiler var gecen aylara göre bi değişiklik varmı sende

21 günden azsa ve 35 günden çoksa hesaplamıyor evet canım o zaman anormal durum kabul ediliyor. Aralık 1 olanı sayma bence orada sen ara kanama gibi bişi yaşadın canım oluyor öyle bana da olmuştu.

21 günden azsa ve 35 günden çoksa hesaplamıyor evet canım o zaman anormal durum kabul ediliyor. Aralık 1 olanı sayma bence orada sen ara kanama gibi bişi yaşadın canım oluyor öyle bana da olmuştu.

kesinlikle sana katılıyorum cnm sabretmeyınce hayal kırıklıkları oluyo
dediğin gibi en güzeli günlerin geçmesini beklemek

kızlar asemb haklı sakın gününüz geçmeden test yapmayın hatta yaptığınızda bile çok sevinmeyin kan tahlili yaptırın yanlış olabiliyor bende öyle oldu 3 testte de pozitif kanda negatif üstelik 2 ay adet gecikmesi oldu söktürücü ile hast oldum bas bas bağırıyorum duyuyorum ki sizde benim yaşadıklarımı yaşamyın diye

:124: ahahaaahaa hakketen ya sinek yutmuşsun heee güzelmiş inşallah hamilesindir neler ögreniyor yawww

stres yapmamaya calışıyorum canım ama olmuyo ya herşeye aglamaklı oluyorum bu aralar ya canım sende ne tur belırtiler var gecen aylara göre bi değişiklik varmı sende

haklısın elimizde olmuyo stres yapmamak heleki bat yaklaştıkça iice artıyo
ama bebişlerimizin gelmesi için sabredip bekliycez cnmcım
bende farklı olarak yumurtlama günümden 3 gun sonra başlayan hala dvm eden akıntım var
birde yıne aynı zamandan itibaren karnım çok sert taş gibi o da hala dvm edıyo
yanı önceden adete iki üç gün kala şişerdi karnım ama bu daha farklı bi sertlik
birde uykuya eğilim arttı inşallah hamişizdir cnmcım inşallahhhh

kızlar ben çıkayım doktora gidcem tahlil sonuçlarımı göstermeye.Görüşürüz :80:

bende de aynı canım belırtiler bide yorgunluk halsızlık iştahsızlıkta bu ay oldu bende ya daha once bı rahatsızımda daha olmuştu boyle belırtıler olmuştu bende tekrarlanacak dıyede cok korkuyorum

yok ara kanama o
ama dr um normal adet görüyorsun
sadece biraz fazla demişti
ve ben bunu normal adet günüm mü kabul edicem dediğimde de evet demişti

kırmızılar da geliyo yakındır belirtilerim hat safhata çünkü
en iyisi ben adet biter bitmez ovucanlara başlıyım
bünye sapıttı tabi
ahhh her şey o cadı kaynana yüzünden
30 yıllık bünyemi sarstı maalesef

bende de aynı canım belırtiler bide yorgunluk halsızlık iştahsızlıkta bu ay oldu bende ya daha once bı rahatsızımda daha olmuştu boyle belırtıler olmuştu bende tekrarlanacak dıyede cok korkuyorum

inşallah bunlar gebelik belirtilerimizdir cnmcım içimizi ferah tutalım
tez zamandada gebe kalırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…