Birsummm inann elimde değilldi gerçekten çok bunalmışımm öyle böyle değill.Gerçekten zarar veriyor ben ağlamayı çok seven bir insanda değilim benim özümde hep gülmek vardır amaa hormonlar tavan yaptı sanırımm...tatlım ağlama yaa..üzülme ne olur..
inan birgün gelecek bebeklerimiz..sadece zaman..doğru zamanı bekliyoruz hepimiz..
bende üzüntüler yaşadım inanki zarardan başka birşey vermiyor insana bu duygularımız..
inşallah gecikmen bebiştendir tatlım...
canım seni öyle iyi anlıorum ki...Allahım tez zamanda bize de annelik duygusunu yaşatır inşallah..
adetinde gecikti hormonların sinirlerin ondan yıprandı tabi..
geçecek canımm yine yeniden umut dolacak gönüllerimize..
içini dök rahatla ama çok yıpratma kendini olurmu gülbebekimm..
bizimde evimize güneş doğacak birgünn..
Bubacım haklısın ne bilim bir umutt işte diye yapmıştım öylesine unutmamışsın ağrımı canım arkadaşım benimmm o ağrı ne ağrısıydı bilmiyorum amaa inşallah bebiş vardır umudumda yok ama hayırlısııı Allahtannn Rabbim senin mercimeğineee sağlık sıhhat versinn kuzucukkk büyüsün hayırlısıylaa.Birden (büyüsünde tosuncuk olsun) diyecektim Allahmı söyletti ne delikanlımı geliyor yoksa....
unutmadim tabikide aklimdasinki hep..istiyorumki herkesler yasasin bu duyguyu..hep beraber tadini cikara cikara konusalim dertlerimizi sevinclerimizi...
canim herkes nedense erkek dio belki senin icine de öyle dogmustur:)bakalim merkla bekliyorz..saglikli sihhatli olsunda hiiiiiiic önemli degil..
ben sana söyluyorum ama ben de adetimden bi gün önce bi test yapmstim ve ne silik cizgi ne bise hicbise yoktu..hic kirma umudunu
bebüşüm ben hamiş değilim 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum..bizim morfoloji sorunumuz var..bakalım 2-3 aya kadar kalamazsam tüp bebeğe gidicez hayırlısıylaa..
ama Allah söyletti heralde..
Aysunayımmm canım benimmm inşallah o güneş evimize aydınlıklar saçarr kuzularımızzz evimizde neşe kaynağı olurrr...Çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızz şurda insan paylaşıp konuşunca bile insanın içi rahatlıyor...İyiki varsınızzzzzz
Birsummm inann elimde değilldi gerçekten çok bunalmışımm öyle böyle değill.Gerçekten zarar veriyor ben ağlamayı çok seven bir insanda değilim benim özümde hep gülmek vardır amaa hormonlar tavan yaptı sanırımm...
ahh canm ya üzülmekle ağlamakla herşey yoluna girseydi bnm işler tamamdı şimdiye.sadece kendimizi yıpratmaktan başka bi işe yaramıo o meret.ama insan dayanamıyo demi elimzde deil salıyoz birden salya sümük ağlıyoz ama güçlü olmak zorundayız
Birsummm inann elimde değilldi gerçekten çok bunalmışımm öyle böyle değill.Gerçekten zarar veriyor ben ağlamayı çok seven bir insanda değilim benim özümde hep gülmek vardır amaa hormonlar tavan yaptı sanırımm...
inşallahhh..
biz büyük bir sınavdan geçiyoruz orası kesin cnm..
Allahım en yakın zamanda versin mükafatımızı inşallahhh
belkide canımcım bnm kalbim temzdir inş olacak allahın izni ile rabbim hayrlısını versin sağlıklı evlat versin artık biz kullarının umutlarını boşa çıkarmasın aminnnn
Canımmmmm erkekimizzz geliyor herhalde ne bileyim birden içimden geldi işte.Canım benim hakkımızda hayırlısıı buda bir sınav geçecek herşeyy inşallahh Rabbim sınavımızı hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin inşallah hepimizee...unutmadim tabikide aklimdasinki hep..istiyorumki herkesler yasasin bu duyguyu..hep beraber tadini cikara cikara konusalim dertlerimizi sevinclerimizi...
canim herkes nedense erkek dio belki senin icine de öyle dogmustur:)bakalim merkla bekliyorz..saglikli sihhatli olsunda hiiiiiiic önemli degil..
ben sana söyluyorum ama ben de adetimden bi gün önce bi test yapmstim ve ne silik cizgi ne bise hicbise yoktu..hic kirma umudunu
canım benimmm sende iyiki varsın..
topiğimizi çok seiyorum..
Efsanee canımm 5 yıldır insann doluyor iştee sürekli hastane belirsizlik varmı yokmu yıpranıyorsun bir sinir patlaması geliyor birden ama biraz daha iyiyim hepinizin sayesindee sırf deli gibi ağlayayaım diye topiğede girmedim biliyorum sizin tesellileriniziii moralim düzelsin istemedim o anda amaa rahatladım çok şükürr....ahh canm ya üzülmekle ağlamakla herşey yoluna girseydi bnm işler tamamdı şimdiye.sadece kendimizi yıpratmaktan başka bi işe yaramıo o meret.ama insan dayanamıyo demi elimzde deil salıyoz birden salya sümük ağlıyoz ama güçlü olmak zorundayız
10 gün önce ben öyleydim..herşeye ama herşeye ağladım yaa..adet olacağım güne kadar..
eşimle küçücük şeyleri tartışırdım haksız olduğumu bile bile hemde..o da susar tmm hayatım deyip geçiştirirdi..
biliyorum elimizde değil..hem bebeğin stresiipsikolojimiz,hormonlar bize oyun oynuyorlar..aklımızda o oyunlara alet oluyor işte cnm bnm..üzme desemde boş biliyorum..ama takıntı ve saplantı yapma başka şeylerle uğraş aklını dağıt..
Canımm Birsumcum çok ama ç.ok teşekkür ederimm haklıısınn sözlerine sonuna kadar katılıyorum bizee aklımızın beynimizin bir oyunu iştee ama aklıma mukayyet olmam lazımm....Eşim 3 günde falan geliyorr o yüzdenn bana katlanabilecek kimse yok yanımda kendi kendimi yiyorum iştee böyle daha iyiii bütün sinirimi camdan kapıdan çıkardımmm sile silee parladılarrr cama kapıya yaradı işte....
Efsanee canımm 5 yıldır insann doluyor iştee sürekli hastane belirsizlik varmı yokmu yıpranıyorsun bir sinir patlaması geliyor birden ama biraz daha iyiyim hepinizin sayesindee sırf deli gibi ağlayayaım diye topiğede girmedim biliyorum sizin tesellileriniziii moralim düzelsin istemedim o anda amaa rahatladım çok şükürr....
Canımm Birsumcum çok ama ç.ok teşekkür ederimm haklıısınn sözlerine sonuna kadar katılıyorum bizee aklımızın beynimizin bir oyunu iştee ama aklıma mukayyet olmam lazımm....Eşim 3 günde falan geliyorr o yüzdenn bana katlanabilecek kimse yok yanımda kendi kendimi yiyorum iştee böyle daha iyiii bütün sinirimi camdan kapıdan çıkardımmm sile silee parladılarrr cama kapıya yaradı işte....
canım biz varız..eğer paylaşmak istersen bak burada dolu arkadaşın var..sakın kendini yalnız hissetme..seni ancak buradakiler anlar hayatım..
üzülme ne olur..
Çok teşekkür ederim birsumcumm iyiki varsınız kuzummmm
keşke yakın olsaydın bana sana getırırdım balık
kıyamam keşke yakın olsaydık beraberce yerdik canım..
kokusunu da sevmiyosa eşin zor ozaman canım ama yok kokusundan rahatsız olmuyosa yap arada canın çektikçe..
tarifte güzelmiş bu arada deneyeceğim bir gün..
Bende sabah 7'den akşam 8'e kadar yalnızım tüm gün evde.
Bazen öyle canım skılıyor ki oturup ağlıyorum.
Bebişim olsaydı sımdı dıyorum onla ilgilenirdim.
Yalnızlığımı paylasırdım dıyorum.
Off dıyorumda dıyorum yanı...
kızlar şu agnıcaston mudur nedirbu ilaca nezaman başlanmalı (hayıt tohumu ilacı yani)
bide bu jel spreed nezaman başlanmalı ?
Efsanee canımm 5 yıldır insann doluyor iştee sürekli hastane belirsizlik varmı yokmu yıpranıyorsun bir sinir patlaması geliyor birden ama biraz daha iyiyim hepinizin sayesindee sırf deli gibi ağlayayaım diye topiğede girmedim biliyorum sizin tesellileriniziii moralim düzelsin istemedim o anda amaa rahatladım çok şükürr....
canım bütün bunlar normal sinirlerin yıpranıyor, her ay acabalar yaşıyorsun ama ağlayarak hiçbir şey elde edemeyiz ki tam tersine kendimize kötülük ederiz, hormonlarımız bozulur. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin hep böyle dua et vardır bir vakti zamanı canım isyan etme. Biraz çevreye karış, kafanı dağıt gez dolaş at kafandan böyle daha zor geliyor bebekler. Ev işi yap ne yaparsan kafanı dağıtacak. Ben öyle belirsizlikler içindeyim ki emin ol yerimde olmak istemezsin.. Ailem ve eşimle olan hayatım arasında kaldım. Ne yapacağımı ne karar vereceğimi bilemez durumdayım belkide daha çok ertelemem gerekecek durumlar söz konusu ve bu yüzden deneme bile yapamıyorum beklemedeyim. Annenim sağlığı iyi değil ve haber bekliyorum. Ona destek olmam ve bunun için çalışmam lazım ama o zaman bebek yapmam. İki arada kalmak böyle bir şey. Hiç olmazsa sen deniyorsun her ay umudun var şükret.
[QUOTE
..
ne oldu ilda neden canını sıktılarr canım..valla sinirden deliricem şimdi
bu aile ya benim yumurtlamamı bekler ya da adet olucağım zamanı
yine benim tepemi attırmayı başardılarya km ötelerde helal olsun
valla güzel olurdu beraber yapar yerdik ben ayıklamasını da , pişirmesini de yemesini de çok severim kokusunu bile severim apartmanda yapıldığı zaman böyle içime çekerim kokusunu o derece yanii..ben yaparken hem davlumbazı hem mutfağın camını açıyorum evin bütün kapılarınıda kapatıyorum ama yine de siniyor tabi ne olursa olsun o da kokuyu sevmiyor ama ben yiyeyim diye ses çıkarmıyor. Yap canım bak ayrıntılı anlatayım. Hamsiyi ayıkla ama ortadaki kılçığını çıkar püf noktası bu çünkü öyle yemek gibi oluyor ağzına kılçık gelmiyor. Son yıka tuzla bir borcama diz balıkları kaç sıra olursa sonra doğradığın soğanları koy üzerlerine kapanacak şekilde, onun üzerine domates rendesi ve kıyılmış bol maydonoz onun da üzerine yarım limon yada fazlaysa bir limon sık bir iki limonu da kes elma dilimi gibi koy , dometeside kabuklarını soymadan böl koy. Az bir su çünkü balıkta su salacak çok sulu olmasın çeksin suyunu çabuk pişiyor zaten çay bardağıyla su yeter ye bir de yağ gezdir koy fırına o dometesler ve limonlar pişecek üzerinde hmm süper..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?