Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallahhh..
biz büyük bir sınavdan geçiyoruz orası kesin cnm..
Allahım en yakın zamanda versin mükafatımızı inşallahhh

bebüşüm ben hamiş değilim 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum..bizim morfoloji sorunumuz var..bakalım 2-3 aya kadar kalamazsam tüp bebeğe gidicez hayırlısıylaa..
ama Allah söyletti heralde..

belkide canımcım bnm kalbim temzdir inş olacak allahın izni ile rabbim hayrlısını versin sağlıklı evlat versin artık biz kullarının umutlarını boşa çıkarmasın aminnnn

canım benimmm sende iyiki varsın..
topiğimizi çok seiyorum.
.

10 gün önce ben öyleydim..herşeye ama herşeye ağladım yaa..adet olacağım güne kadar..

eşimle küçücük şeyleri tartışırdım haksız olduğumu bile bile hemde..o da susar tmm hayatım deyip geçiştirirdi..

biliyorum elimizde değil..hem bebeğin stresiipsikolojimiz,hormonlar bize oyun oynuyorlar..aklımızda o oyunlara alet oluyor işte cnm bnm..üzme desemde boş biliyorum..ama takıntı ve saplantı yapma başka şeylerle uğraş aklını dağıt..

Son düzenleme:

canım biz varız..eğer paylaşmak istersen bak burada dolu arkadaşın var..sakın kendini yalnız hissetme..seni ancak buradakiler anlar hayatım..
üzülme ne olur..

canım biz varız..eğer paylaşmak istersen bak burada dolu arkadaşın var..sakın kendini yalnız hissetme..seni ancak buradakiler anlar hayatım..
üzülme ne olur..

Çok teşekkür ederim birsumcumm iyiki varsınız kuzummmm

[QUOTE GULBEBEK

Birsummm inann elimde değilldi gerçekten çok bunalmışımm öyle böyle değill.Gerçekten zarar veriyor ben ağlamayı çok seven bir insanda değilim benim özümde hep gülmek vardır amaa hormonlar tavan yaptı sanırımm...[/QUOTE]

gülüümm bnm seni anlıorm tatlım ama belki bu gözyaşları arkdan gelck mutluluk için temzlk yapıodr ve bebişin sennledr belki inşş da oyledr guzelm bnm bak gelse ble batasıcalar bi dahaki aya aşılama hem de drun çok guven verici ii biri bak senn az kaldı gelck bwebişin o patlamalar da ondan bence tam bunladım dedgn anda gelir mucizen senn de oyle olck cnm gör bak Allah çook buyuk....

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar, ben bu ay ilk kez ovülasyon yaptım c.tesi günü yani 17.gün koyulaşmaya başladı, sonra dün sabah 11'de ilişki oldu ilişkiden sonra bidaha ovülasyon yaptım saat 1 gibi bi baktım kopkoyu 2.çizgi çok sevindim sonra planlarımda bugünde ilişki vardı ama dün gece 3 gibi bidaha ilişki oldu günde 2 kez halvet adetimiz değildir pek ama vardır bundada bi hayır dedim neyse iyikide olmuş bugün körkütük grip oldum halvet olamıcakmış zaten. bugün işten gelince yine yaptım ovülasyon yine belirgin 2.çizgi var ama dünkü kadar koyu değil. bugünü atlayıp yarın halvet olsa olurmu acaba yaa yada dünküler yetmişmidir dersiniz? ben ilişkiden 24 saat geçmeden psikolojik hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım bile
yaa yazdıklarımı okudumda karışık olmuş biraz:26:

valla sinirden deliricem şimdi

bu aile ya benim yumurtlamamı bekler ya da adet olucağım zamanı

yine benim tepemi attırmayı başardılarya km ötelerde helal olsun

keşke yakın olsaydın bana sana getırırdım balık

ayy çok sağol arkadaşım yemiş kadar oldum valla..

valla güzel olurdu beraber yapar yerdik ben ayıklamasını da , pişirmesini de yemesini de çok severim kokusunu bile severim apartmanda yapıldığı zaman böyle içime çekerim kokusunu o derece yanii.. ben yaparken hem davlumbazı hem mutfağın camını açıyorum evin bütün kapılarınıda kapatıyorum ama yine de siniyor tabi ne olursa olsun o da kokuyu sevmiyor ama ben yiyeyim diye ses çıkarmıyor. Yap canım bak ayrıntılı anlatayım. Hamsiyi ayıkla ama ortadaki kılçığını çıkar püf noktası bu çünkü öyle yemek gibi oluyor ağzına kılçık gelmiyor. Son yıka tuzla bir borcama diz balıkları kaç sıra olursa sonra doğradığın soğanları koy üzerlerine kapanacak şekilde, onun üzerine domates rendesi ve kıyılmış bol maydonoz onun da üzerine yarım limon yada fazlaysa bir limon sık bir iki limonu da kes elma dilimi gibi koy , dometeside kabuklarını soymadan böl koy. Az bir su çünkü balıkta su salacak çok sulu olmasın çeksin suyunu çabuk pişiyor zaten çay bardağıyla su yeter ye bir de yağ gezdir koy fırına o dometesler ve limonlar pişecek üzerinde hmm süper..

bende hep hayaller kuruyorum ama demek ki zamanı var daha. Çalışıyorum biraz kafam dağılıyor ama içimdeki isteğe engel olamıyorum başka sorunlarda var kendi ailemle ilgili bilmiyorum ne olacak biraz daha çalışmam ertelemem gerekebilir.Şükret deneme yapıyorsunuz umudun var bana hep bi engel çıkıyor. İnşallah gelecek bebeğin canım sabır ve dua sadece..

kızlar şu agnıcaston mudur nedir bu ilaca nezaman başlanmalı (hayıt tohumu ilacı yani)
bide bu jel spreed nezaman başlanmalı ?

spreed ne kız preseed o.. agnucastona reglin bitince ya da 5. günü felan başlayabilirsin. Preseed te bebek için halvet yaptığınız her ilişkide kullanmalısın. Yumurtlama günlerinde yanii.

gülüümm bnm seni anlıorm tatlım ama belki bu gözyaşları arkdan gelck mutluluk için temzlk yapıodr ve bebişin sennledr belki inşş da oyledr guzelm bnm bak gelse ble batasıcalar bi dahaki aya aşılama hem de drun çok guven verici ii biri bak senn az kaldı gelck bwebişin o patlamalar da ondan bence tam bunladım dedgn anda gelir mucizen senn de oyle olck cnm gör bak Allah çook buyuk....[/QUOTE]

Duygum inşallahh öyledirrr inşallah bebişim benimledir dediğin gibiii birazda olmazsa aşılamadan umudum var.canımsınnnn seninde gelecek bebişinnn sende anne olmaya layıksın çünkü gerçekten çok iyi kalplisin...Rabbim çok büyükkk dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallahhh

valla sinirden deliricem şimdi

bu aile ya benim yumurtlamamı bekler ya da adet olucağım zamanı

yine benim tepemi attırmayı başardılarya km ötelerde helal olsun
ne oldu ilda neden canını sıktılarr canım..

mmmm nefis canımm en yakın zamanda denicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…