Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarr bnmde yarın adet günüm inş görmem kırmızıları bebiş gelir anne olurum artık bnde offffffffff:2:

bilmiyorum ki zaten önceki hamileliğimdede yoktur yoktur dedim bi baktık 6 haftalık hamişim ama malesef düşük yaptım test yapmak büyük bir hayal kırıklığı oluyo

ama biraz daha gelmese yap test canımm..
inşallah bebektendir gecikmen
gecikmeli oluyormu adetin normalde..
[/QUOTE]

adet düzensizliği var bende senede 2 kez olduğumu biliyorum hiç belirtisi bile yok ki ama

himm bende burdan kaynakli zannettim:)napalim gördük ya o da yeter..gecmistir canim insallah zor idrar yolu enfeksiyonu ben ilk ewlendigimde olmustum fenaydi hele bebis warken düsünemiyorum..ilacsiz atlatiriz insallah ishal mevzusunu da

canım benim ishal de rahatsız edici değil enfeksiyon da
enfeksiyondan dolayı yanma falan da olmuyor
öyle aşırı idrara da çıkmıyorum
ne bileyim anlamadım bu işten bişey
aman maşallah kötü geçmesin de
nerden nasıl oldum böyle anlamadım valla

oh oh maasallah diyelim o zaman

olacak artik bu kadr degisiklikler annesi kolay mi hic:)

Ferdat canımmm bebe tıme marka gebelik testi nasıl doğru sonuç veriyor mu acaba bilgin var mı senin?

inşallah gecikmen bebiştendir tatlım...
canım seni öyle iyi anlıorum ki...Allahım tez zamanda bize de annelik duygusunu yaşatır inşallah..
adetinde gecikti hormonların sinirlerin ondan yıprandı tabi..
geçecek canımm yine yeniden umut dolacak gönüllerimize..
içini dök rahatla ama çok yıpratma kendini olurmu gülbebekimm..
bizimde evimize güneş doğacak birgünn..

Aysunayımmm canım benimmm inşallah o güneş evimize aydınlıklar saçarr kuzularımızzz evimizde neşe kaynağı olurrr...Çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızz şurda insan paylaşıp konuşunca bile insanın içi rahatlıyor...İyiki varsınızzzzzz

ne kadar zamn sonra geldi canm.ve ilaçla mı hamiş kaldın

bebüşüm ben hamiş değilim 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum..bizim morfoloji sorunumuz var..bakalım 2-3 aya kadar kalamazsam tüp bebeğe gidicez hayırlısıylaa..
ama Allah söyletti heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…