bilmiyorum ki zaten önceki hamileliğimdede yoktur yoktur dedim bi baktık 6 haftalık hamişim ama malesef düşük yaptım test yapmak büyük bir hayal kırıklığı oluyo
himm bende burdan kaynakli zannettim:)napalim gördük ya o da yeter..gecmistir canim insallah zor idrar yolu enfeksiyonu ben ilk ewlendigimde olmustum fenaydi hele bebis warken düsünemiyorum..ilacsiz atlatiriz insallah ishal mevzusunu da
kızlarr bnmde yarın adet günüm inş görmem kırmızıları bebiş gelir anne olurum artık bnde offffffffff:2:
geçmeden önce yapmıştım testi çıkmamıştı normalde adet düzenleyici kullanıyorum olmam lazımdı aslında ama olmadım bende anlamadım geçen ay 1 gün geçmişti sonrada olmuştum ama bu sefer niye olmadım anlamadım işte.Sinirlerim çok yıprandı bu aralar hiç iyi değilim gerçektencanimcim nedeeeen?
test yaptirdin mi baktirdin mi kan idrar vs..ay yoksa gebelikten mi nedensiz agliyorsun hadi insallah sebebi o olsun yeterki...kirmizilar bu kadar gecikirmiydi normalde?
Aysunayımmmm ağlamak istyemiyorum ama elimde olmadan ağlıyorum işte inan başıma ağrılar giriyor arkadaşlarım bugün gözlerim şiş görünce şaşırdılar alışkın değiller bu halimee ama insan bir zamandan sonra çok yıpranıyor regl gelcekmi gelmeyecekmi hamilemiyim değilmiyimmm sinirler tavan yapıyorr hormonlarr karıştırıyor bütün duygularımıcanımmm neden ne oldu ağlama gülbebekimm..
benimde pek keyfim yok bu ara...
ama ağlama canım benimm..
her şey yoluna girecek inşallah...
bilmiyorum ki zaten önceki hamileliğimdede yoktur yoktur dedim bi baktık 6 haftalık hamişim ama malesef düşük yaptım test yapmak büyük bir hayal kırıklığı oluyo
cnm inş vardır Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
canım benim ishal de rahatsız edici değil enfeksiyon da
enfeksiyondan dolayı yanma falan da olmuyor
öyle aşırı idrara da çıkmıyorum
ne bileyim anlamadım bu işten bişey
aman maşallah kötü geçmesin de
nerden nasıl oldum böyle anlamadım valla
geçmeden önce yapmıştım testi çıkmamıştı normalde adet düzenleyici kullanıyorum olmam lazımdı aslında ama olmadım bende anlamadım geçen ay 1 gün geçmişti sonrada olmuştum ama bu sefer niye olmadım anlamadım işte.Sinirlerim çok yıprandı bu aralar hiç iyi değilim gerçekten
Aysunayımmmm ağlamak istyemiyorum ama elimde olmadan ağlıyorum işte inan başıma ağrılar giriyor arkadaşlarım bugün gözlerim şiş görünce şaşırdılar alışkın değiller bu halimee ama insan bir zamandan sonra çok yıpranıyor regl gelcekmi gelmeyecekmi hamilemiyim değilmiyimmm sinirler tavan yapıyorr hormonlarr karıştırıyor bütün duygularımı
amin Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh
insallah canim merakla bekliyoruz haberlerini herhangi degisiklikler var miki?
geçmeden önce yapmıştım testi çıkmamıştı normalde adet düzenleyici kullanıyorum olmam lazımdı aslında ama olmadım bende anlamadım geçen ay 1 gün geçmişti sonrada olmuştum ama bu sefer niye olmadım anlamadım işte.Sinirlerim çok yıprandı bu aralar hiç iyi değilim gerçekten
canim gülbebekim yaa adet gecmeden test yapilmiyo bilmiyonmu ne diye yapip da kendini üzüyorsunki..
hem aglama tüm bu duygu degisiklikleri her an gelecek mi ay geldi mi diye kontroller insani yipratiyor..ben bile ilk denememize ragmen gectiginde deli olmustum su ikilem bitsin artik demistim ve gitmistim hastaneye..o bekleyis o belirsizlik cok yipratiyo insani..
ama sen hiiiic üzülme ben bu aglamani bile bebis ihtimaline yordum nedense:)innsaaallahyarin da olmassan gt canim bi doktora en azindan su belirsizlik kalksin ortadan yoksa da bi sonuca warmis olursun.. üzülme hicc canim benim o bi kac hafta önce ansizin gelen agrinin bi sebebi vardi diye dusunuyorum hala
Ferdat canımmm bebe tıme marka gebelik testi nasıl doğru sonuç veriyor mu acaba bilgin var mı senin?
akıntı var sadece başka bi belirtim yok.doktor olmaz demişti bugün sorduğumda bakalım artık test yapar yapmaz sölerim :2:
bndensin yani sende inş en kısa zmanda olur bebişler
Aysunayımmmm ağlamak istyemiyorum ama elimde olmadan ağlıyorum işte inan başıma ağrılar giriyor arkadaşlarım bugün gözlerim şiş görünce şaşırdılar alışkın değiller bu halimee ama insan bir zamandan sonra çok yıpranıyor regl gelcekmi gelmeyecekmi hamilemiyim değilmiyimmm sinirler tavan yapıyorr hormonlarr karıştırıyor bütün duygularımı
.
canim gülbebekim yaa adet gecmeden test yapilmiyo bilmiyonmu ne diye yapip da kendini üzüyorsunki..
hem aglama tüm bu duygu degisiklikleri her an gelecek mi ay geldi mi diye kontroller insani yipratiyor..ben bile ilk denememize ragmen gectiginde deli olmustum su ikilem bitsin artik demistim ve gitmistim hastaneye..o bekleyis o belirsizlik cok yipratiyo insani..
ama sen hiiiic üzülme ben bu aglamani bile bebis ihtimaline yordum nedense:)innsaaallahyarin da olmassan gt canim bi doktora en azindan su belirsizlik kalksin ortadan yoksa da bi sonuca warmis olursun.. üzülme hicc canim benim o bi kac hafta önce ansizin gelen agrinin bi sebebi vardi diye dusunuyorum hala
Bubacım haklısın ne bilim bir umutt işte diye yapmıştım öylesine unutmamışsın ağrımı canım arkadaşım benimmm o ağrı ne ağrısıydı bilmiyorum amaa inşallah bebiş vardır umudumda yok ama hayırlısııı Allahtannn Rabbim senin mercimeğineee sağlık sıhhat versinn kuzucukkk büyüsün hayırlısıylaa.Birden (büyüsünde tosuncuk olsun) diyecektim Allahmı söyletti ne delikanlımı geliyor yoksa....
inşallah gecikmen bebiştendir tatlım...
canım seni öyle iyi anlıorum ki...Allahım tez zamanda bize de annelik duygusunu yaşatır inşallah..
adetinde gecikti hormonların sinirlerin ondan yıprandı tabi..
geçecek canımm yine yeniden umut dolacak gönüllerimize..
içini dök rahatla ama çok yıpratma kendini olurmu gülbebekimm..
bizimde evimize güneş doğacak birgünn..
inşallah cnm çok bekletti bizim minik sıpa
tatlım ağlama yaa..üzülme ne olur..
inan birgün gelecek bebeklerimiz..sadece zaman..doğru zamanı bekliyoruz hepimiz..
bende üzüntüler yaşadım inanki zarardan başka birşey vermiyor insana bu duygularımız..
ne kadar zamn sonra geldi canm.ve ilaçla mı hamiş kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?