canım bütün bunlar normal sinirlerin yıpranıyor, her ay acabalar yaşıyorsun ama ağlayarak hiçbir şey elde edemeyiz ki tam tersine kendimize kötülük ederiz, hormonlarımız bozulur. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin hep böyle dua et vardır bir vakti zamanı canım isyan etme. Biraz çevreye karış, kafanı dağıt gez dolaş at kafandan böyle daha zor geliyor bebekler. Ev işi yap ne yaparsan kafanı dağıtacak. Ben öyle belirsizlikler içindeyim ki emin ol yerimde olmak istemezsin.. Ailem ve eşimle olan hayatım arasında kaldım. Ne yapacağımı ne karar vereceğimi bilemez durumdayım belkide daha çok ertelemem gerekecek durumlar söz konusu ve bu yüzden deneme bile yapamıyorum beklemedeyim. Annenim sağlığı iyi değil ve haber bekliyorum. Ona destek olmam ve bunun için çalışmam lazım ama o zaman bebek yapmam. İki arada kalmak böyle bir şey. Hiç olmazsa sen deniyorsun her ay umudun var şükret.
Canımmm benim haklısıınnn inan şuan başımın ağrısından zor duruyorum delirmiş gibi ağlamışım bugün ama dediğin gibi kendime etmişimm çevreye karışamam ki gezip dolaşacağım yerlerde kısıtlı terör bölgesindeyiz vee o yöndende biraz dolmuştum zaten dudağımdan uçuk çıktı resmen geçen askerimiz şehit edildi sokağın ortasındaa aklım hep eşimde ben tek başınayım ailem uzakta bir yandan zor şartlar altında tedavi görmeye çalışıyorum bir yandannn eşim hep aklımda eşim eve 3günde falan geliyor komşularım var ama yinede her zaman olmuyor kimse yani hep tekimm Allah anneciğine şifalar nasip etsin canımmm bende anneni merak ediyordum sonuç falan diyordun ne oldu yazdıysan görmedimde.Allah kimseyi iki arada bırakmasın üzme tatlı canını herşeyde vardır bir hayır.Belkide böylesi hayırlıııdır .Ben eminim herşey yoluna girecek Rabbimin izniylee...
ne oldu ilda neden canını sıktılarr canım..
mmmm nefis canımm en yakın zamanda denicem .
ne oldu ilda neden canını sıktılarr canım..
mmmm nefis canımm en yakın zamanda denicem .
offffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hiç anlatmıyım canım içim şişti resmen
kaynana tarafı işte diim anla sen
Canımmm benim haklısıınnn inan şuan başımın ağrısından zor duruyorum delirmiş gibi ağlamışım bugün ama dediğin gibi kendime etmişimm çevreye karışamam ki gezip dolaşacağım yerlerde kısıtlı terör bölgesindeyiz vee o yöndende biraz dolmuştum zaten dudağımdan uçuk çıktı resmen geçen askerimiz şehit edildi sokağın ortasındaa aklım hep eşimde ben tek başınayım ailem uzakta bir yandan zor şartlar altında tedavi görmeye çalışıyorum bir yandannn eşim hep aklımda eşim eve 3günde falan geliyor komşularım var ama yinede her zaman olmuyor kimse yani hep tekimm Allah anneciğine şifalar nasip etsin canımmm bende anneni merak ediyordum sonuç falan diyordun ne oldu yazdıysan görmedimde.Allah kimseyi iki arada bırakmasın üzme tatlı canını herşeyde vardır bir hayır.Belkide böylesi hayırlıııdır .Ben eminim herşey yoluna girecek Rabbimin izniylee...
canım işte geçen hafta çıktı sonuçlar ama yine belli bişi yok tekrar kan almışlar hiçbişey dememişler başka bölüme sevketmişler artık orası bakaca diye. Sadece karaciğerinde hasar gözüküyor demişler kan ve ultrason sonuçlarından ama ne var ne derece söylememişler. Bir gün sonra da renkli dopler çektirdi ama o yeni yaptırdığı kan testlerini 15 güne verecekler yani haftaya perşembeye kadar beklicez daha. O kanda da tam birşey çıkmazsa ya da lezyon felan görülürse ne durumda diye biyopsi alınacak onu da taa 9 şubata randevu vermişler ama öne çekmeye çalışacak. Yanii sorun var ama ne derece de çalışabilir mi ne olur bilmiyoruz şu an izinde evde 1 ay olacak evde olduğu tabi daha çok takıyor öyle kafasına. Eğer çalışamazsa çünkü hepatit var kan ile bile olsa bulaşma riski var ve zaten hepatit yükselmesi karaciğer hasarına işaret ediyor işyeri de güzellik merkezi ve tam sonuç belli olana kadar çalıştırmıyor. Birşey çıkarsa işten ayrılacak ama emekli olmasına hem yaş hem prim 2 sene var ve destek olmam lazım işte böyle..
anladım canım canını sıkacak bişey attılar ortaya geride çekildiler sanırım..offffffffffffffff
dene dene hem kokuda olmuyor böyle ama unuttum söylemeyi limonların kabuğunu soy öle dilimle istersen pişince yemek çok güzel oluyor.
ben çıkıyorum kızlar malum yarın iş var ve benim de çok uykum var. Çok kaynatmayın yarın iş yerinden okuyayım hepsini hee.. Daha sabah giyeceğimiz kıyafetleri ayarlıcam felan sonra da cup yatağaa bugün izlediğim dizim yok yatayım dinleneyim daha erken yatacaktım ama takıldım size yine arkadaşlarım. İyi gecelerr...
ben çıkıyorum kızlar malum yarın iş var ve benim de çok uykum var. Çok kaynatmayın yarın iş yerinden okuyayım hepsini hee.. Daha sabah giyeceğimiz kıyafetleri ayarlıcam felan sonra da cup yatağaa bugün izlediğim dizim yok yatayım dinleneyim daha erken yatacaktım ama takıldım size yine arkadaşlarım. İyi gecelerr...
Canım benimmm Rabbim sabır ve şifa versin inşallah hiç birşey çıkmaz üzüldüm gerçektennn işin zor Rabbim kuvvet versin sanaa bu hastanelerde insan hasta değilse bile hastalanır bekleme süreleri adamı resmen mahfediyor çok saçma bir duruum malesef.....Herşey yoluna girecek şu ikilemdende bir an önce kurtulursun inşallah canımmm....canım işte geçen hafta çıktı sonuçlar ama yine belli bişi yok tekrar kan almışlar hiçbişey dememişler başka bölüme sevketmişler artık orası bakaca diye. Sadece karaciğerinde hasar gözüküyor demişler kan ve ultrason sonuçlarından ama ne var ne derece söylememişler. Bir gün sonra da renkli dopler çektirdi ama o yeni yaptırdığı kan testlerini 15 güne verecekler yani haftaya perşembeye kadar beklicez daha. O kanda da tam birşey çıkmazsa ya da lezyon felan görülürse ne durumda diye biyopsi alınacak onu da taa 9 şubata randevu vermişler ama öne çekmeye çalışacak. Yanii sorun var ama ne derece de çalışabilir mi ne olur bilmiyoruz şu an izinde evde 1 ay olacak evde olduğu tabi daha çok takıyor öyle kafasına. Eğer çalışamazsa çünkü hepatit var kan ile bile olsa bulaşma riski var ve zaten hepatit yükselmesi karaciğer hasarına işaret ediyor işyeri de güzellik merkezi ve tam sonuç belli olana kadar çalıştırmıyor. Birşey çıkarsa işten ayrılacak ama emekli olmasına hem yaş hem prim 2 sene var ve destek olmam lazım işte böyle..
offffffffffffffff
ildammmm bu ne şiddet bu celallllll kuzum hayırdır yine bir kaynana vakasımı...
Kızlar merhaba
Benim adetime henüz 10 gün var ama bugün yataktan çok şiddetli bir kaerın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım.1 saat sürdü ayaklarımın altına sıcaksu torbası koydum ve ağrı geçti ama mide bulantısı geçmedi.Yumurtlama günümün 4 gün öncesi olduğunu düşünürsek bunun bir gebelik belirtisi olma ihtimali varmıdır ki?
Kızlar merhaba
Benim adetime henüz 10 gün var ama bugün yataktan çok şiddetli bir kaerın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım.1 saat sürdü ayaklarımın altına sıcaksu torbası koydum ve ağrı geçti ama mide bulantısı geçmedi.Yumurtlama günümün 4 gün öncesi olduğunu düşünürsek bunun bir gebelik belirtisi olma ihtimali varmıdır ki?
azra hoşgeldin canım nasılsınn..
canım belirti için biraz erken ama neden olmasın herkesin bünyesi bir değil..
inşallah bebiş geliyodur..
hosbulduk cnm,iyiyim cnm hamdolsun
sen nasilsin nasil gidiyor?
bende iyi gibiyim azra canım..
bata 3 kaldı ateşim düştü..
yarın artarsa bana umut olacak yoksa
ocak ayı beni bekleyecek
sakin sikma cnm canini
hem daha belli degil sonuc insallah yükselir cnm benim
dualarim seninle hem olmazsa azicik trip sonra yine yola devam
yakin zamanda bebisin seninle olucak insallah
umutsuz hayat yasanmaz sonucta ki sen umut dolu bir insansin zaten
hayirlisi insallah cnm benim
bende yarin kadin doktoruna gidicem nasipse
rutin tedavi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?