- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Banyo, banyo, banyo
O ne ki pek hatırlamadım ben
Banyo, banyo, banyo
Banyo, banyo, banyo
ahahaa.. Ayy dimi banyo yapmak işkence gibi geliyor. Ama banyoya girene kadar, banyoya girdim mi ben çıkmak bilmem baya uzun yıkanırım sıcak su mesteder beni acayip rahatlarım. Suyun altında baya dururum. Ahh yaz gelse yaa dicem de daha çok vaarr..
ahahaa.. Ayy dimi banyo yapmak işkence gibi geliyor. Ama banyoya girene kadar, banyoya girdim mi ben çıkmak bilmem baya uzun yıkanırım sıcak su mesteder beni acayip rahatlarım. Suyun altında baya dururum. Ahh yaz gelse yaa dicem de daha çok vaarr..
ben çok severim banyo yapmayı hergün duş almadan kesinlikle yatağa girmem illa o suyun altına bi girip çıkmam lazım
Ay bende hatirlamak bile istemiyorummmmm ama halvet sonrasi mecburiyet oluyo ya valla dokuz ay halvetsiz gecsin yaz gelince dusunuruz
Aynen o suya bir girdimmi bir dahada çıkmam.
2-3 gün öncesine kadar bende öyleydim.Ama bende sinüzit var o yüzden çoğunlukla sabah banyo yapıyorum. Ve Nerdeyse her gün duşa giriyodum. Ta ki bu hafta sonuna kadar
Vallahi eşime kıyamet koparıyorum. Adam korkudan yine 3 gündür yaklaşamıyo
Aynen o suya bir girdimmi bir dahada çıkmam.
2-3 gün öncesine kadar bende öyleydim.Ama bende sinüzit var o yüzden çoğunlukla sabah banyo yapıyorum. Ve Nerdeyse her gün duşa giriyodum. Ta ki bu hafta sonuna kadar
Vallahi eşime kıyamet koparıyorum. Adam korkudan yine 3 gündür yaklaşamıyo
Benimkide geceleri takla atiyo yatakta ama yemezlerrrrr bu adamlar bide halvet ugruna ne degisiyolar ama demi gece dedim git dislerini bidaha fircala kosa kosa gitti bende cektim battaniyeyi kafama uyudum hem,en delirdi
hahahah en güzelini yapmışınSuratları çok komik oluyo. Sanki önlerinden ciğeri alınan kedi gibi
günaydııınnnn
günaydın canım nasılsın kaç gün var bata
hülyamiyim diyim iyi oluyum hala gribim geçmedi:2: bat yarın :18:
hahahah en güzelini yapmışınSuratları çok komik oluyo. Sanki önlerinden ciğeri alınan kedi gibi
geçmiş olsun canım allah şifa versin
kırmızılarda gelmez inşallah 9 ay boyunca
Kizim zora kosma beni diyo ama cok kotuyum gunlerdir sabah hafif bi bulantim vardi ama cikarmadim bugun gece cig patates suyunu az bi suyla karistirdim ictim o iyi geldi galiba midesi yananlara tavsiye ederim
sağol canım inşallah dediğin gibi olur hayırlısı 3 gündür kasıklarımda ezilmiş gibi ağrıyo üşüttüm galiba :26:
Hadi hayirlisi isallah gelmez batasica aama gelirsede hayirlisi olsun
Benimkide küsüp arkasını dönüp yatıyo. Bide içli içli burnunuu çekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?