Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Banyo, banyo, banyo
O ne ki pek hatırlamadım ben

ahahaa.. Ayy dimi banyo yapmak işkence gibi geliyor. Ama banyoya girene kadar, banyoya girdim mi ben çıkmak bilmem baya uzun yıkanırım sıcak su mesteder beni acayip rahatlarım. Suyun altında baya dururum. Ahh yaz gelse yaa dicem de daha çok vaarr..

Dejavummmm bilge sirinim ozlemisim kiz ben senı kuzum ben soguga yakin bi suyla yikaniyorum dusuk yapmistim ya riskli bu bebiste diye sicak su zararliymis canim ya

Aynen o suya bir girdimmi bir dahada çıkmam.

ben çok severim banyo yapmayı hergün duş almadan kesinlikle yatağa girmem illa o suyun altına bi girip çıkmam lazım

2-3 gün öncesine kadar bende öyleydim.Ama bende sinüzit var o yüzden çoğunlukla sabah banyo yapıyorum. Ve Nerdeyse her gün duşa giriyodum. Ta ki bu hafta sonuna kadar

Ay bende hatirlamak bile istemiyorummmmm ama halvet sonrasi mecburiyet oluyo ya valla dokuz ay halvetsiz gecsin yaz gelince dusunuruz

Vallahi eşime kıyamet koparıyorum. Adam korkudan yine 3 gündür yaklaşamıyo

insanın vucudu rahatlıyo banyo yapınca ve rahat uyuyosun sanki

Benimkide geceleri takla atiyo yatakta ama yemezlerrrrr bu adamlar bide halvet ugruna ne degisiyolar ama demi gece dedim git dislerini bidaha fircala kosa kosa gitti bende cektim battaniyeyi kafama uyudum hem,en delirdi

Benimkide geceleri takla atiyo yatakta ama yemezlerrrrr bu adamlar bide halvet ugruna ne degisiyolar ama demi gece dedim git dislerini bidaha fircala kosa kosa gitti bende cektim battaniyeyi kafama uyudum hem,en delirdi

hahahah en güzelini yapmışın Suratları çok komik oluyo. Sanki önlerinden ciğeri alınan kedi gibi

hahahah en güzelini yapmışın Suratları çok komik oluyo. Sanki önlerinden ciğeri alınan kedi gibi

Kizim zora kosma beni diyo ama cok kotuyum gunlerdir sabah hafif bi bulantim vardi ama cikarmadim bugun gece cig patates suyunu az bi suyla karistirdim ictim o iyi geldi galiba midesi yananlara tavsiye ederim

bu ay nezaman yumurtladığımı anlayamadım akıntıya bakılırsa buay rekor kırdım adetin 17. günü 19. 22. ve 26. günü o malum akıntı oldu bu duruma göre nezaman adet olucam bakalım

Kizim zora kosma beni diyo ama cok kotuyum gunlerdir sabah hafif bi bulantim vardi ama cikarmadim bugun gece cig patates suyunu az bi suyla karistirdim ictim o iyi geldi galiba midesi yananlara tavsiye ederim

Benimkide küsüp arkasını dönüp yatıyo. Bide içli içli burnunuu çekiyo.

Benimkide küsüp arkasını dönüp yatıyo. Bide içli içli burnunuu çekiyo.

Ayyy aynen aynen bide ustunu falan aciyo sen artik beni sevmiyosun diyo halvetle sevgimi olur anlamadim ha bide oksuruk krizine falan girer numara ben ilgileniyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…