kızlar nasılsınız ??
batıma az kaldı günler geçsin diye bekliyorum
inşallah bu ay olmayan arkadaşların hepsinin temmuz ayında bebiş haberlerini alırız
kızlar nasılsınız ??
batıma az kaldı günler geçsin diye bekliyorum
inşallah bu ay olmayan arkadaşların hepsinin temmuz ayında bebiş haberlerini alırız
kızlar evi süpürdüm geldim ama sıcaktan da öldüm..
bat ne zaman canım:? inş. emmuzda güzel haberler alırız. benim iğneden pek umudum olmasada izlemem gereken bir yol olduğu için denemekte fayda var diye düşünüyorum.
bende dün yaptım. bugün hiç işim yok yemeğimde var akşama kadar keyif yapmaya karar verdim
bat ne zaman canım:? inş. emmuzda güzel haberler alırız. benim iğneden pek umudum olmasada izlemem gereken bir yol olduğu için denemekte fayda var diye düşünüyorum.
cnm ben geçen ay 28 inde adet olmuştum ama ay sonuna kadar bekleyeyim diyorum az kaldı işte . olsun cnm neden öyle düşünüyorsun hayırlısı olsun
bende dün yaptım. bugün hiç işim yok yemeğimde var akşama kadar keyif yapmaya karar verdim
ohh ellerine sağlık canım..
kızlar ben birz uyuyacağım görüşürüz yine..
slm cnm bende yazlıktayımen son derincik hamiş oldu bugün daha güzel haber alamadık ama alcaz ben inanıyorum
derin mi aa süperrrr !!!
allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..
benim kusmalarım çok feci olmaya başladı,ilaçla duruyorum bileydim gelmezdim
slm kızlar nasılsınz dün doktora gittim folic asite başladım umarım uğurlu gelir bana ama bu ayda ümitli değilim ne olacakk bilmem halimm akışına bırakıcamm herşeyi artık yaaa canım çok sıkkın ayrıca kızlar yaa biri yardım etse iyi olacak
slm kızlar nasılsınz dün doktora gittim folic asite başladım umarım uğurlu gelir bana ama bu ayda ümitli değilim ne olacakk bilmem halimm akışına bırakıcamm herşeyi artık yaaa canım çok sıkkın ayrıca kızlar yaa biri yardım etse iyi olacak
nasılsınız kızlar
benim batım dündü ama adet olmadım henüz
adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyo bide akıntım hiç yok kupkuru..
adet olacağın zaman akıntı gelmiyomuydu yoksa benmi yanlış biliyorum
nasılsınız kızlar
iyim cnm sen nasılsın ?? hadi ne güzel 1 gün geçmiş hiç gelmaz inşallah :)
bende bilmiyorum cnm akıntı geli gelmediğini kızlar cevap verir
selam kızlar...........nasılsınız bakim.............
nasılsınız kızlar
haydi hayırlısı canım ben adet olcem zaman önce akıntı gelir .. çoğu kadındada bu böylee inş. kalbindeki karnındadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?