Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar nasılsınız ??

batıma az kaldı günler geçsin diye bekliyorum

inşallah bu ay olmayan arkadaşların hepsinin temmuz ayında bebiş haberlerini alırız

kızlar nasılsınız ??

batıma az kaldı günler geçsin diye bekliyorum

inşallah bu ay olmayan arkadaşların hepsinin temmuz ayında bebiş haberlerini alırız

bat ne zaman canım:? inş. emmuzda güzel haberler alırız. benim iğneden pek umudum olmasada izlemem gereken bir yol olduğu için denemekte fayda var diye düşünüyorum.

kızlar evi süpürdüm geldim ama sıcaktan da öldüm..

bende dün yaptım. bugün hiç işim yok yemeğimde var akşama kadar keyif yapmaya karar verdim

ohh ellerine sağlık canım..
kızlar ben birz uyuyacağım görüşürüz yine..

ohh dinlen cnm ne güzel :)

slm cnm bende yazlıktayımen son derincik hamiş oldu bugün daha güzel haber alamadık ama alcaz ben inanıyorum

derin mi aa süperrrr !!!
allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..
benim kusmalarım çok feci olmaya başladı,ilaçla duruyorum bileydim gelmezdim

slm kızlar nasılsınz dün doktora gittim folic asite başladım umarım uğurlu gelir bana ama bu ayda ümitli değilim ne olacakk bilmem halimm akışına bırakıcamm herşeyi artık yaaa canım çok sıkkın ayrıca kızlar yaa biri yardım etse iyi olacak

ee dr. kontrolün nasıl geçti?herşey yolundamıymış?kaç ay oldu senin denemeye başlayalı? kız ne yardımı ederiz tabi neyse sorunnn ?

ne çok soru sordum dimiii

iyiz cnm sen nasılsın ?? hadi inşallah uğurlu gelir folik asit hiç ümidini kesme hayırlısı ne zamansa o zaman olsun zaten birşeyi ne zaman çok istemezsen o zaman olur biz buradayız her zaman

nasılsınız kızlar
benim batım dündü ama adet olmadım henüz
adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyo bide akıntım hiç yok kupkuru..
adet olacağın zaman akıntı gelmiyomuydu yoksa benmi yanlış biliyorum

haydi hayırlısı canım ben adet olcem zaman önce akıntı gelir .. çoğu kadındada bu böylee inş. kalbindeki karnındadır

iyim cnm sen nasılsın ?? hadi ne güzel 1 gün geçmiş hiç gelmaz inşallah :)
bende bilmiyorum cnm akıntı geli gelmediğini kızlar cevap verir

hadi hayırlısı yarını bekle ve test yap bakalım inş. vardır
akıntı konusunda tam net bişi bilmiyorum çünkü iki türlüsünüde okudum. akıntısı olup gebe olanda var olmayıpta olanda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…