12.günmü çift koyu çizgi görmüştün sen..o günden sonra ateşin 2 tık atmış..yarında yükselirse yumurtladın demektir 13.gün canım.ama canım benim o malum akıntım gelmedi her ay gelirdi ve ateşimde yükselip düşmedi baksana ateş tabloma
2 gün 36.3
3.gün 36.3
4 gün ölçmedim
5 gün ölçmedim
6 gün 36.1
7 gün 36.2
8 gün 36.2
9 gün36.3
10 gün ölçmedim
11 gün 36.3
12 gün 36.2
13 gün 36.4
ben de mi alsam aysunmm yaa :44:acaba stresten hormonlar oynamış mıdır ? benm kırmızılar yeni gtti geç mi kaldım içmeye başlamak için acaba :44::44::44:
ben beceremedim onu canım ya
şimdi tekrar baktım sanki dünküne yakın gibi olmuş :18:
öfffff eşimde gelmedi ki daha onun telefonundan çekip yüklerdim buraya benimkinin görüntüsü çok iyi değil de
12.günmü çift koyu çizgi görmüştün sen..o günden sonra ateşin 2 tık atmış..yarında yükselirse yumurtladın demektir 13.gün canım.
sen halveti ihmal etme emi..benimde her ay öyle çok akıntım olmuyo hatta bazen belli belirsiz oluyo...
duygum canım..seninde hormonlarda adette vs bir problemin yok değil mi??
benimde yok ve kızlara üstüne basa basa bu durumu sordum..
hiç bir zararı yok hatta yararlı dediler..
hem dediğim gibi de..hormonlarımız sürekli yerinde duruyormu inip çıkıyomu bilemeyiz ki demi...
içersek sürekli dengede kalacak hemde hamileliği kolaylaştırıyrmuş..
ferda,meg,yoluzun hepsi de içmemizn yararlı olacağını söylüyorlar..
içmekte fayda gibi duygum
aysuncum dün ben eczaneye hayıt hapını almaya gittim..
eczane sahibi bana kistin mi var diye sordu bende hayır adet düzenlemesi için alıyorum dedim..o da bu ilaç doğal bir ilaç ve hiçbir zararı yok dedi..içim rahatlayarak aldım bende..inşallah şifa olur..
tmm anlaştık içelim o zamanyarın sorayım bakalm eczaneye eşimin de evicap ve larginine de bitti onları da alayım hem
tamam hayıt hapını adetle alayım.sonra da preesede alıyorum bu ay...
bence sende al adete 10 gün kalana kadar içersin canım...
tamam anlaştık gelsin bebişlerrrrrrrrrr,,:13::13::13::13:
çok basit cnm ya fertlty friend istersen yardmcı olablrm...
tamam hayıt hapını adetle alayım.sonra da preesede alıyorum bu ay...
bence sende al adete 10 gün kalana kadar içersin canım...
tamam anlaştık gelsin bebişlerrrrrrrrrr,,:13::13::13::13:
senn daha bata var demi aysunum hadi inş bebişin sennle belki deegelrse de boş ver daha çok deniyecgmz çok şey var umudumuzu fitilleyen daha çok ateş var sonra da bebişlerimzz gelck inşşş ben de ovulasyonu bekliyemıorm preseedi denicm ya içim içime sıgmıo
evet canım bi yardımcı oluversene şu beceriksiz insana
üstteki dünkü
alttaki bugün ki
çok sağol canımm evet almaya karar verdik..şifa olsun hepimizee..inşallah bebişin gelir bir an önce sanakızlar ben hayıt hapını göğsümde kist var diye içtim 3 ay boyunca sonra dr bana gebelik önerdi azalır dedi kistlerin büyük ölçüde..bende bebiş denemeye başaldığım ay hamile kalmıştım ama kalbi durdu bebeğimin aldılar ara verdim 3 ay sonra tekrar denemey başladık olmadı bende okumuştum gebeliğe yardımcı diye bu ay tekrar başladım bakalım yine işe yarayacakmı deneyin kızlar bencede
evet canım bi yardımcı oluversene şu beceriksiz insana
üstteki dünkü
alttaki bugün ki
duygum batım 2 aaralık yani 3 gün var...ama ateşim düştü kuzummm ve adet öncesi belirtiler bel ağrısı gaz ishalhepsi var kırmızılar gelioooooooooo...
presseed sana bebişini getirecek canım inşallahh...sonrada bana hepimizeeeeeeeeee:emir_bebek:
iyi akşamlar bayanlaaaaarrr...
bnde tedaviye başladım bakalım hayırlısı 10gün purogen 600 iğneyi kullandım 11.gün yani pazarteside pregnly iğneyi yaptırdım bekliyorum inşallah bu ay olur diye.doktorumda çok umutlu çünkü baya yumurtam çoğalmış iğneden
çok sağol canımm evet almaya karar verdik..şifa olsun hepimizee..inşallah bebişin gelir bir an önce sana
canım üstteki daha koyu gibi ama ışıktanmı acabaa:44: bi önceki gün yapmadın değil mi..??
canım benim çok sağol duygumm inşallah hepimize şifa olur gelir bebeklerimiz...belli olmaz yine de adet belrtileri aynı hamişlkle ...yoksa hemen dedgn tarihte gelsn de önüne bakarsn kuzumüzülme ama hiç tmm mı çok denicgmz şeyler var ayrıca preseed gerçkten gülün dedgi gibi aşılama gibi bşey inş bize de vesile olck cnmcm inanıorm butun kalbmle inş hayal kırıklınga ugramam
selam arkadaslarrr nasilsinizz
hoş geldn şeker hamişimzz ztarımız profl resmne bayıldmne yaptın gttn demi kana geçmişi okuyamadım da...
12.günmü çift koyu çizgi görmüştün sen..o günden sonra ateşin 2 tık atmış..yarında yükselirse yumurtladın demektir 13.gün canım.
sen halveti ihmal etme emi..benimde her ay öyle çok akıntım olmuyo hatta bazen belli belirsiz oluyo...
inşallah yükselmez ateşim yarın
benim bu akşam hiç halvet hevesim kalmadı yani iyice sters yaptım çünkü üff eşimde başımın etini yiyo zaten niye sters yapıyosun daha var diyo:18::18:
[cnm bunların ikisi de silik daha senn zaman var yarın öbürgün olursun ama hem bugun 13.gunmş 14 ve 15.gun bu iki günden birinde koyulşçk bence hee bu arada evde kuru incir varsa her gun bi incir at agzına bu akşam başla hemen yemege iki gunde faydası oluo valla incirin denedm gördüm hiç pank olma daha geçmemiş ovulasyon gunn
canım ben hergün 3-4 tane yiyorum zaten yanlız şöyle bir durum var ben oruç tutuyorum iki gündür saat 16:45 de yemek yiyorum ya suda çok az içtim ama kızlar etkilemez demişti ama yarın tutmasam mı acaba ya
çok sağol canımm evet almaya karar verdik..şifa olsun hepimizee..inşallah bebişin gelir bir an önce sana
canım üstteki daha koyu gibi ama ışıktanmı acabaa:44: bi önceki gün yapmadın değil mi..??
yok canım yapmadım geçen ay 15 ve 16 gün görünce gerek görmedim 13 gün başladım ama sanki ikiside aynı gibi oldu şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?