Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

12.günmü çift koyu çizgi görmüştün sen..o günden sonra ateşin 2 tık atmış..yarında yükselirse yumurtladın demektir 13.gün canım.
sen halveti ihmal etme emi..benimde her ay öyle çok akıntım olmuyo hatta bazen belli belirsiz oluyo...

ben de mi alsam aysunmm yaa :44:acaba stresten hormonlar oynamış mıdır ? benm kırmızılar yeni gtti geç mi kaldım içmeye başlamak için acaba :44::44::44:

duygum canım..seninde hormonlarda adette vs bir problemin yok değil mi??
benimde yok ve kızlara üstüne basa basa bu durumu sordum..
hiç bir zararı yok hatta yararlı dediler..
hem dediğim gibi de..hormonlarımız sürekli yerinde duruyormu inip çıkıyomu bilemeyiz ki demi...
içersek sürekli dengede kalacak hemde hamileliği kolaylaştırıyrmuş..
ferda,meg,yoluzun hepsi de içmemizn yararlı olacağını söylüyorlar..
içmekte fayda gibi duygum

Son düzenleme:
ben beceremedim onu canım ya
şimdi tekrar baktım sanki dünküne yakın gibi olmuş :18:
öfffff eşimde gelmedi ki daha onun telefonundan çekip yüklerdim buraya benimkinin görüntüsü çok iyi değil de

çok basit cnm ya fertlty friend istersen yardmcı olablrm...

tmm anlaştık içelim o zaman yarın sorayım bakalm eczaneye eşimin de evicap ve larginine de bitti onları da alayım hem

tamam birsum canım eczacıda böyle demiş..
forumlardada okudum..
sizlerde söylediniz..
hiç bir olumsuz şey duymadım hayıtla ilgili..kocam dışında(.çok anlarda kendisi)
ondan habersiz alıp içeceğim anlaşılan..hepimize şifalar olsun inşallah..

tmm anlaştık içelim o zaman yarın sorayım bakalm eczaneye eşimin de evicap ve larginine de bitti onları da alayım hem

tamam hayıt hapını adetle alayım.sonra da preesede alıyorum bu ay...

bence sende al adete 10 gün kalana kadar içersin canım...

tamam anlaştık gelsin bebişlerrrrrrrrrr,,:13::13::13::13:

Son düzenleme:

senn daha bata var demi aysunum hadi inş bebişin sennle belki dee gelrse de boş ver daha çok deniyecgmz çok şey var umudumuzu fitilleyen daha çok ateş var sonra da bebişlerimzz gelck inşşş ben de ovulasyonu bekliyemıorm preseedi denicm ya içim içime sıgmıo

kızlar ben hayıt hapını göğsümde kist var diye içtim 3 ay boyunca sonra dr bana gebelik önerdi azalır dedi kistlerin büyük ölçüde..bende bebiş denemeye başaldığım ay hamile kalmıştım ama kalbi durdu bebeğimin aldılar ara verdim 3 ay sonra tekrar denemey başladık olmadı bende okumuştum gebeliğe yardımcı diye bu ay tekrar başladım bakalım yine işe yarayacakmı deneyin kızlar bencede

duygum batım 2 aaralık yani 3 gün var...ama ateşim düştü kuzummm ve adet öncesi belirtiler bel ağrısı gaz ishal hepsi var kırmızılar gelioooooooooo...

presseed sana bebişini getirecek canım inşallahh...sonrada bana hepimizeeeeeeeeee:
emir_bebek:

Son düzenleme:
evet canım bi yardımcı oluversene şu beceriksiz insana
üstteki dünkü
alttaki bugün ki

cnm bunların ikisi de silik daha senn zaman var yarın öbürgün olursun ama hem bugun 13.gunmş 14 ve 15.gun bu iki günden birinde koyulşçk bence hee bu arada evde kuru incir varsa her gun bi incir at agzına bu akşam başla hemen yemege iki gunde faydası oluo valla incirin denedm gördüm hiç pank olma daha geçmemiş ovulasyon gunn

Son düzenleme:
çok sağol canımm evet almaya karar verdik..şifa olsun hepimizee..inşallah bebişin gelir bir an önce sana
evet canım bi yardımcı oluversene şu beceriksiz insana
üstteki dünkü
alttaki bugün ki

canım üstteki daha koyu gibi ama ışıktanmı acabaa:44: bi önceki gün yapmadın değil mi..??

Son düzenleme:

belli olmaz yine de adet belrtileri aynı hamişlkle ...yoksa hemen dedgn tarihte gelsn de önüne bakarsn kuzum üzülme ama hiç tmm mı çok denicgmz şeyler var ayrıca preseed gerçkten gülün dedgi gibi aşılama gibi bşey inş bize de vesile olck cnmcm inanıorm butun kalbmle inş hayal kırıklınga ugramam

iyi akşamlar bayanlaaaaarrr...
bnde tedaviye başladım bakalım hayırlısı 10gün purogen 600 iğneyi kullandım 11.gün yani pazarteside pregnly iğneyi yaptırdım bekliyorum inşallah bu ay olur diye.doktorumda çok umutlu çünkü baya yumurtam çoğalmış iğneden

hadi hayırlısı cnmcm ama şuna çok inanırım bşey olmlu başlayınca olumlu gdıo inşş bu tedavi getrck sana bebişinii

Son düzenleme:

inşallah canım hepimize şifa olurrr de

canım bende ovucan yaptım 11. gün yaptım çoook silik çıktı dün yaptım daha koyuydu ama bugün baya koyu yani endişe etme ben ilk kez bu ay deniyorum bu testleri... yani benim 12. gün başladı koyulaşmaya seninde koyulaşır yarın bigün gör bak

canım benim çok sağol duygumm inşallah hepimize şifa olur gelir bebeklerimiz...

selam arkadaslarrr nasilsinizz

selam canımmmm..hamişim

hoş geldn şeker hamişimzz ztarımız profl resmne bayıldm ne yaptın gttn demi kana geçmişi okuyamadım da...

ayyy canim saoll yaa.. aslinda cekindim fotografi degistirirken hepimiz hamile kalmayi bekliyorduk bana ansip oldu sizede geliyor sira insaallah.. arkadaslarin ici ciz eder mi diye dusunmedim degil :26::26:
kan da verdim bi kac tup daha sonuc vermediler ama zaten benim gittim beni aldilar idrar testi yaptilar tekrar pozitif cikti direk hamilesin dediler ve doktorla gorustum.. o da biseyler dedi vitamin falan verdi.. burda evdeki idrar testlerinden sonra aslinda kan testine gerek duymuyorlar cok dr lar.. ve 4 agustos dogum tarihimmis.. su anda 4 hafta 3 gunluk.. yani 5. haftamdayim sanirim:26:
Bir ay sonra da ultrasona randevu verdi.. oyle yani yaa.. cok salak gibiyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…