Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadi hayırlısı cnmcm ama şuna çok inanırım bşey olmlu başlayınca olumlu gdıo inşş bu tedavi getrck sana bebişinii

inşallah canım.dediğine katılıyorum bide doktorumda ümitli konuşunca moralimde yükseldi zaten hiç olumsuz bişey sölemedi bu zamana kadar ama bu seferki beni ümitlendirdi.dilerim hepimizin kısa zmanda sağlıklı bebişleri olsun..

canım geçen ay kullanırken hiç böyle olmamıştı bu ay niye böyle oldu anlamadım üç gün erken adet oldum ama yumurtlama gününü etkiler mi bilemedim ki:18:

hiç oyle düşünme ztarcım inan sevnıorz hepimiz bize nasıl umut oluosnz bi bilsenz hele preseed kullandgn ay hamiş kalman içim kıpır kıpır valla tmm çok okdm preseed kullanp o ay hamiş kalan ama burda canlı canlı örnegi de olunca çok daha heycnlanıo insan çok sevndm cnmcm herşey yolunda işte çok şükür ki sıra kesecigi görmede pıtpıtları duymada

canım bebşin hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve sıhhatli kucağına alırsın.bizede dua et

saol duygucum ya doktor birde muayene etti eliyle gibegime bastirdi cekti bastirdi cekti.. eger cekince agri yoksa bu cok iyi birseymis.. bebegin kese icinde oldugunu gosteriomus.. hersey yolunda dedi.. insaallah oyle de devam eder.. insaallah 2011 i zupper kapaticaz topikcenekkk bomba gibi geliosunuz masallah,...

canım geçen ay kullanırken hiç böyle olmamıştı bu ay niye böyle oldu anlamadım üç gün erken adet oldum ama yumurtlama gününü etkiler mi bilemedim ki:18:

bende 3 gün önce adet oldum canım ben hiç erken olmazdım bu ay erkenden geldi...etkilemiyordur heralde canım bende ilk kez bu ay denedim testleri

inşşş cnm benm inşş tez zamanda kavuşalım bebişlerimize inşşş

valla ya demi benm de kalbmden geçen o cnm ya son ayı yakalarım bari inşş da 2012 ye hamiş girerm ama bnm valla bomba gibi gelıorzz hadi kızlar hem yılbaşını hem de hamişliğimizi kutlucazz inşş yasasınnnn dur ya ben bi şarkımızı paylaşayım hemencecik

tavannn yapsın ateşlerrr sonra gelsinn bebişlerrrr

gelmezse de bitmediya kürlerrrrrrrrrrrrrrrrr,,,keçiboynuzu incirlerrrrrrrrrr

elbet gelecek bu arsiz veletlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

elbet gelecek bu arsiz veletlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ağlaaaaammmaaaaaakkkkkk yooooooooookkkkkkkkkkkkk.gülmeeeekkkkkk vaaaaarrrrrrrr

en sonundaaaaaa bebişleriiiiiiiiiiiii sallllaaaammaaaaaak vaaaaarrrrrrr
en sonunnnndaaaaa bebişllleeeeriii salllllaaammaaaaak vaaaaaaaarrrrrrrr

Son düzenleme:
çok güzel

canım bebşin hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve sıhhatli kucağına alırsın.bizede dua et

saol canim benim topiktemi arkadaslarima genel olarak dua ediyorum.. rabbim herkese aratmadan en hayirli ve saglikli sekilde gelecek melekler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…