hadi hayırlısı cnmcm ama şuna çok inanırım bşey olmlu başlayınca olumlu gdıo inşş bu tedavi getrck sana bebişinii
canım benim çok sağol duygumm inşallah hepimize şifa olur gelir bebeklerimiz...
selam canımmmm..hamişim
inşallah canım hepimize şifa olurrrde
canım bende ovucan yaptım 11. gün yaptım çoook silik çıktı dün yaptım daha koyuydu ama bugün baya koyu yani endişe etme ben ilk kez bu ay deniyorum bu testleri... yani benim 12. gün başladı koyulaşmaya seninde koyulaşır yarın bigün gör bak
ayyy canim saoll yaa.. aslinda cekindim fotografi degistirirken hepimiz hamile kalmayi bekliyorduk bana ansip oldu sizede geliyor sira insaallah.. arkadaslarin ici ciz eder mi diye dusunmedim degil :26::26:
kan da verdim bi kac tup daha sonuc vermediler ama zaten benim gittim beni aldilar idrar testi yaptilar tekrar pozitif cikti direk hamilesin dediler ve doktorla gorustum.. o da biseyler dedi vitamin falan verdi.. burda evdeki idrar testlerinden sonra aslinda kan testine gerek duymuyorlar cok dr lar.. ve 4 agustos dogum tarihimmis.. su anda 4 hafta 3 gunluk.. yani 5. haftamdayim sanirim:26:
Bir ay sonra da ultrasona randevu verdi.. oyle yani yaa.. cok salak gibiyim yani
ayyy canim saoll yaa.. aslinda cekindim fotografi degistirirken hepimiz hamile kalmayi bekliyorduk bana ansip oldu sizede geliyor sira insaallah.. arkadaslarin ici ciz eder mi diye dusunmedim degil :26::26:
kan da verdim bi kac tup daha sonuc vermediler ama zaten benim gittim beni aldilar idrar testi yaptilar tekrar pozitif cikti direk hamilesin dediler ve doktorla gorustum.. o da biseyler dedi vitamin falan verdi.. burda evdeki idrar testlerinden sonra aslinda kan testine gerek duymuyorlar cok dr lar.. ve 4 agustos dogum tarihimmis.. su anda 4 hafta 3 gunluk.. yani 5. haftamdayim sanirim:26:
Bir ay sonra da ultrasona randevu verdi.. oyle yani yaa.. cok salak gibiyim yani
hiç oyle düşünme ztarcım inan sevnıorz hepimiz bize nasıl umut oluosnz bi bilsenz hele preseed kullandgn ay hamiş kalman içim kıpır kıpır valla tmm çok okdm preseed kullanp o ay hamiş kalan ama burda canlı canlı örnegi de olunca çok daha heycnlanıo insançok sevndm cnmcm herşey yolunda işte çok şükür ki sıra kesecigi görmede pıtpıtları duymada
canım geçen ay kullanırken hiç böyle olmamıştı bu ay niye böyle oldu anlamadım üç gün erken adet oldum ama yumurtlama gününü etkiler mi bilemedim ki:18:
inşallah canım.dediğine katılıyorum bide doktorumda ümitli konuşunca moralimde yükseldi zaten hiç olumsuz bişey sölemedi bu zamana kadar ama bu seferki beni ümitlendirdi.dilerim hepimizin kısa zmanda sağlıklı bebişleri olsun..
bence bi etksi olmaz cnm orucun sen tut ovulasyon günleri çok stresli oluo gecen ay da ben boyleydm ama bu ay yapmamya çalşcm elmden geldgnce stres ne kadar başarblcm blmıorm ama12.günmü çift koyu çizgi görmüştün sen..o günden sonra ateşin 2 tık atmış..yarında yükselirse yumurtladın demektir 13.gün canım.
sen halveti ihmal etme emi..benimde her ay öyle çok akıntım olmuyo hatta bazen belli belirsiz oluyo...
inşallah yükselmez ateşim yarın
benim bu akşam hiç halvet hevesim kalmadı yani iyice sters yaptım çünkü üff eşimde başımın etini yiyo zaten niye sters yapıyosun daha var diyo:18::18:
canım ben hergün 3-4 tane yiyorum zaten yanlız şöyle bir durum var ben oruç tutuyorum iki gündür saat 16:45 de yemek yiyorum ya suda çok az içtim ama kızlar etkilemez demişti ama yarın tutmasam mı acaba ya
yok canım yapmadım geçen ay 15 ve 16 gün görünce gerek görmedim 13 gün başladım ama sanki ikiside aynı gibi oldu şimdi ya
bende 3 gün önce adet oldum canım ben hiç erken olmazdım bu ay erkenden geldi...etkilemiyordur heralde canım bende ilk kez bu ay denedim testleri
saol duygucum ya doktor birde muayene etti eliyle gibegime bastirdi cekti bastirdi cekti.. eger cekince agri yoksa bu cok iyi birseymis.. bebegin kese icinde oldugunu gosteriomus.. hersey yolunda dedi.. insaallah oyle de devam eder.. insaallah 2011 i zupper kapaticaz topikcenekkk bomba gibi geliosunuz masallah,...
inşşş cnm benm inşş tez zamanda kavuşalım bebişlerimize inşşş
bence bi etksi olmaz cnm orucun sen tut ovulasyon günleri çok stresli oluo gecen ay da ben boyleydm ama bu ay yapmamya çalşcm elmden geldgnce stres ne kadar başarblcm blmıorm ama
canım hakkımızda hayırlısı artık olacağı varsa bir kereden bile olur ben tutmaya devam edicem orucumu 11 ün olmuştu halvet zaten eğer 12 gün falan olduysa yumurtlama tutacağı varsa tutar artık
bana yardımcı olur musun ateş tablosu için ama çok beceriksizim bak çok ince tadaylı anlatman lazım ingilizce sıfır bende
çok güzeltavannn yapsın ateşlerrr sonra gelsinn bebişlerrrr
gelmezse de bitmediya kürlerrrrrrrrrrrrrrrrr,,,keçiboynuzu incirlerrrrrrrrrr
elbet gelecek bu arsiz veletlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ağlaaaaammmaaaaaakkkkkk yooooooooookkkkkkkkkkkkk.gülmeeeekkkkkk vaaaaarrrrrrrr
en sonundaaaaaa bebişleriiiiiiiiiiiii sallllaaaammaaaaaak vaaaaarrrrrrr
en sonunnnndaaaaa bebişllleeeeriii salllllaaammaaaaak vaaaaaaaarrrrrrrr
anladım canım yarın ateşini ölç bakalım ne çıkıyo..12.günmü çift koyu çizgi görmüştün sen..o günden sonra ateşin 2 tık atmış..yarında yükselirse yumurtladın demektir 13.gün canım.
sen halveti ihmal etme emi..benimde her ay öyle çok akıntım olmuyo hatta bazen belli belirsiz oluyo...
inşallah yükselmez ateşim yarın
benim bu akşam hiç halvet hevesim kalmadı yani iyice sters yaptım çünkü üff eşimde başımın etini yiyo zaten niye sters yapıyosun daha var diyo:18::18:
[
canım ben hergün 3-4 tane yiyorum zaten yanlız şöyle bir durum var ben oruç tutuyorum iki gündür saat 16:45 de yemek yiyorum ya suda çok az içtim ama kızlar etkilemez demişti ama yarın tutmasam mı acaba ya
yok canım yapmadım geçen ay 15 ve 16 gün görünce gerek görmedim 13 gün başladım ama sanki ikiside aynı gibi oldu şimdi ya
ovucanını da yap..
sen sıkma canını ovulasyon yapmadım geçti vs die..zaten 11.12.gün yumurtlamış olacağını düşünmüyorum ozaman adet siklüsünün 24.25 falan olması lazım ki erken bi süre..sen stresi at bi kenara halveti ihmal etmeeee emi canım kritik günllerindesin bugün et halvetini
aysunumm.. valla hayit haplari preseed ler falan .. durup durup ikiz ucuz dogurmayin
ikiz miiiiiiii keşkeeeee..zaten iki bebem olsun istiyorum Allah izin verirsee...
ikisi birden olu ne güsellllllllll
inşşş cnm benm inşş tez zamanda kavuşalım bebişlerimize inşşş
canım hakkımızda hayırlısı artık olacağı varsa bir kereden bile olur ben tutmaya devam edicem orucumu 11 ün olmuştu halvet zaten eğer 12 gün falan olduysa yumurtlama tutacağı varsa tutar artık
bana yardımcı olur musun ateş tablosu için ama çok beceriksizim bak çok ince tadaylı anlatman lazım ingilizce sıfır bende
bak napalım ozelden bana at mailini bi de istedgn kullanıcı adını ve şifreni ben uye yapayım seni hemen sonrası kolay
tavannn yapsın ateşlerrr sonra gelsinn bebişlerrrr
gelmezse de bitmediya kürlerrrrrrrrrrrrrrrrr,,,keçiboynuzu incirlerrrrrrrrrr
ağlaaaaammmaaaaaakkkkkk yooooooooookkkkkkkkkkkkk.gülmeeeekkkkkk vaaaaarrrrrrrr
en sonundaaaaaa bebişleriiiiiiiiiiiii sallllaaaammaaaaaak vaaaaarrrrrrr
en sonunnnndaaaaa bebişllleeeeriii salllllaaammaaaaak vaaaaaaaarrrrrrrr
çok güzel
canım bebşin hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve sıhhatli kucağına alırsın.bizede dua et
saol canim benim topiktemi arkadaslarima genel olarak dua ediyorum.. rabbim herkese aratmadan en hayirli ve saglikli sekilde gelecek melekler nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?