Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok güzel canım çok beğendimmmmmmmmmmmmmmm

inşallah öyledir canım biran önce yarın olsun çok merak ediyorum
yarın sabaktan yapsam mı acaba bi tane

sabah ilk idrarla yapılmıyomuş ama canım bide en az 2 saat öncesi sıvı tüketmicekmişsin eğer bugün yaptıysan yarında aynı saatte yap

böğürtlen kökümü oda neee bir sorayım aktara ama ikisini birden kullanmak olurmuki.Duygum bende 1 kutu yumurtlama hapı var içsemmiki acaba serephoneyi hayıtla aynı anda olurmukiii ben bu aydan çok umutluyum hadi hayırlısı ayın sonunda bakın görün hamiş patlaması olacak demedi demeyinnn....
hobaaaaaaaaaaa süpermiş

Arkadaslar bu ay sag kasığıma kramp giriyor ve bel ağrılarım var bata 1 haftam var kıs olmasına ragmen cok su iciyorum normalde hiç adettim değildir cok su icmek ve bugun ayağa kalkınca bikackez gözüm karardı ilk defa sizce... Lütfen bir yorum yapiiiinnnn

wayyyyy beeeee bayıllldddııııımmmm harikaaaaa

Bu mütişşş besteye hayran kaldımmm :124::124::124:

Beni duyan yok mü yaaaa

Beni duyan yok mü yaaaa

canim psikolojik de olabilir belli olmuyor ki bu isler.. en iyi belirti adetinin gecmesini beklemek.. mesela ben simdi hamileyim en farkli hissettigim sey belagrisi.. oyle adet madetteki gibi degil yani.. doktor da acikladi onu rahim genisledigi icin normal dedi. ve goguslerimin acisi gecmedi.. ama bunlari ben farkedememistim son gunlere kadar. yeni zaten benimde.. ayirt edemiosun yani adet belirtisi mi hamilelik mi diye.. beklemeni tavsiye ederim.. insaallah hayirli sonuclar cikar,,

nabersiniz kızlar???
sabah kahvaltıya misafirlerim var..
var mı aklınızda alternatif tatlar kahvaltı için???

Öncelikle ins saglicakla güzel bebeğini alırsın eline beklemek cok zor yaa meraktan catliycamm

benim kocam da izin vermiyor bi sey almama
ne preseed, ne agnucaston..
bu ay da olmadiysa, adetim bitince etraflica bi muayeneye gidecegim tekrar..
belki bu sefer baska testler filan yaparlar, ya da en azindan bi doktor yuzu gormus olurum..
belki de olmustur bu ay, umut dunyasi.. hayirlisi bakalim.. 5 aralik i bekliyorum..

nabersiniz kızlar???

benim ennn sevdiğim kahvaltılakları sayayım

spoiler miydi

krep,,gül böreği,,poğaça,,patates kızartması,,yumurta haşlama,,peynir maydanoz çörekotu yeşil biberli az birazda zeytinyağlı salata,,
menemen. aklıma başkaaa gelmiyo:44::44:

nabersiniz kızlar???

ya karnim acikti yavuuu orucluyum bugun.. sahurdada yiyemedim oek canim istemedi zorladim kendimi.. simdi istahim acildi Allahim gozum donuyor kendimi kaybediyorum canim oktayustanin tariflerinde minik pizzalar diye birsey var.. cok lezetli oluyor tavsiye ederim.. ve cok kolay oluyor adina bakma,

Öncelikle ins saglicakla güzel bebeğini alırsın eline beklemek cok zor yaa meraktan catliycamm

anlayabiliyorum seni canim burdaki arkadaslar bilirler bende oyleydim.. zaten fitraten sabirsiz bir insanim hersey hemen olacak.. hatta o yuden erken gebelik testi yapmistim oyle ogrenmistim sonucu.. ama belirti falan olmuyor.. yani anlayamazsin bekle bence biraz daha canim..

5 aralık az kalmış canım inşallah gelmiştir bebeğin sana..

ferda nerde meg nerde dhc nerde ya.. nerde bu topik nerde bu insanlar nerde bu devlet

nabersiniz kızlar???

spoiler

salçalı sosta sosis tava..sosisli milföy-10 dak fırında..tulum peyniri kızartabilirsin tavada..tahin-pekmez severim ben mesela..yada milföyleri fırın tepsisine dizip (aralarında boşluk kalmıcak şekilde)üzerine önce sulandırılmış salça ve onun üzerine ne istersen artık mesela pizza harcı,patates,kıymalı harç veya sadece peynir-biber ikilisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…