Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

peki şimdi bu saaatlerde yatıonuz ya kacta kalkıonuz kızlarr hepımızz calısmayann evde oturann uyuyan bazzen yemek yapan işte arada camasır bulasık yıkayan hanımlarız galıbaa

peki şimdi bu saaatlerde yatıonuz ya kacta kalkıonuz kızlarr hepımızz calısmayann evde oturann uyuyan bazzen yemek yapan işte arada camasır bulasık yıkayan hanımlarız galıbaa

evet ben evimin kadınıyım
4 gibi yatıp,sabah 6.15te kalkıp kahvaltı etmece,sora benimkini işe göndermece,sora dooru yatağaaaa
sora 12 gibi kalkmaca..
işte günde 7 saat falan uyuyorum ben..

Bu zor günlerde elbet geçer bir gün
Herkes farkında herkes nasıl üzgün
İnsan biraz olsun akıllanmaz mı?
Bilmez mi er geç yanardağ gibi için, için
Sönmez mi bu sinsi ateş
Vay yine mi keder ama artık yeter
Yine kapıda kara geceler
Vay çileli başım ortasında kışın İyice beter
Vay yine mi keder ama artık yeter
Yine kapıda kara geceler
Vay çileli başım ortasında kışın İyice beter

sezen aksu way eskimedi bu kadın yaa hala hosuma gidiyorr sesi müziği şaarkısındaki o yalınlıgı duruluguu

4 gibi yatıp,sabah 6.15te kalkıp kahvaltı etmece,sora benimkini işe göndermece,sora dooru yatağaaaa
sora 12 gibi kalkmaca..

sanslısın benım 2 gunum bos dıger gunler calısıp aksam okula gıdıyorum yogunum ama burayı da kacırmam

sora 12 gibi kalkmaca..

uhhhhhhh maşşallahhh hayran kaldım
ozaman ben hiiç sölemeyimm

işte 1.bucuk en geç 2 gibi yatmaca sabah 6 da kalklıp namaz kılmaca sonra uyuyup esim 8 de kalkıo ona yataktan bay bay ediom sonra vuruom kafayı taa 11 e kadannnnn

Bizimki çalışan annenin çocuğu en sevdiği yemek,menemen,börek,makarna.Bunları hergün yapsam sanki 3 aydır yemiyormuş gibi yer.Öyle bir şeyler yutturmaya çalışsam hayatta yemez.Ben de mutfağı çok severim yani benden çeşit çeşit yemek istesin oturur yaparım gıkım çıkmaz.
Ayyy garibim aklıma geldi bir anımı anlatayım;şimdi kayınvaliem ev kokuyor diye kızartma yapmaz,eşime hasretmiş patates kızartması yemek.Neyse br gün aradı patates kızrtır mısın dedi tamam dedim ama geçen kış gripten kırılıyorum.Battanyenin altından çıktım 1 kilo patates kızarttım geldi yedi neyse.Sofrayı topluyorum bi baktım battanyemin altına gimiş ohhhh,beni gördü"aşkım evlilik ne güzel şey di mi?" dedi.Bekarken ona kimse patates kızrtmamış tabi, evliliğin farkına o gün vardı yani

oyyyyyyyyyyy
bende öleyimm ev kokucak diye kızartmaa pek yapmam yani yaparımda öyle misafir falan geldiğinde zorda kaldıgımda hele balıkk hiçç yapmam kayınvalideme gittiğimizde yeriizz cokk kötüyümmm al bana küçük tüp bitane balkonda kızartayım diorum bu sogukta balkonda kızarılırmı diyo ee aynı sey evde kızartsam camları açıcam sonuna kadarrr

slm kızlar
biriniz tepemi tutsun felaket atıyor
ben bu bebeğe çok sinirleniyorum ha
7.ay ama yetti nazı...
moralinizi bozmak istemediğim için sadece okudum
gece gece ağladım yine

Kızlar ben kocişimi 15 dk da uyuttum geldim.

Sabah kaçta kalkıyorsunuz sorusuna cevap olarak.Ben genelde 3 te yatıyorum ertesi gün 15:00 da saat kurup zar zor uyanıyorum

Yani 12 saat uyuyorum

Kızlar ben kocişimi 15 dk da uyuttum geldim.

Sabah kaçta kalkıyorsunuz sorusuna cevap olarak.Ben genelde 3 te yatıyorum ertesi gün 15:00 da saat kurup zar zor uyanıyorum

Yani 12 saat uyuyorum

ahhaa ben senı kaderdaşım ilann ettiydim dimi al buda benden ama bu benden azcıkınn fazllaaa

kızçelerr ben kaçennziii

sizi sevenziiii vedee öpenziii

yataktan bye bye ediyon heeee
iyiymiş

benimki de hamır işi hastası..börek poğaça.. pattis kızartması,sosis tava,menemen..makarna..köfte pilav..
çocuk menüsü yani
onun yüzünden kilo alıyorum.. halbuki ben ot çok severim..

Ben aynen tarif ettiğin gibiyim.Tabi çalışsam da fena olmaz yani,ikisi de uyar bana ya:126:

slm kızlar
biriniz tepemi tutsun felaket atıyor
ben bu bebeğe çok sinirleniyorum ha
7.ay ama yetti nazı...
moralinizi bozmak istemediğim için sadece okudum
gece gece ağladım yine

Seyyahım üzülmek yok hepimiz her ay adet olunca hüsrana uğruyoruz ama yılmak yok ya geecek ya gelecek bu bebeler sadece biraz daha sabır Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Daha önümüzde deneyeceğimiz şeyler var doğal yoldan gelmezse tedaviyle gelir ama birşekilde gelecek

çok hoşuma gitti
bizimki de marifetli bir annenin cocugu
ben de kör topal yeni öğrendim yemek işlerini
o yüzden evlenbdiğini kötü yemeklerle anlıyor
okurken hiç yemek yapmadım
sonradan öğrendim
şimdi daha iyiyim
ama annesi gibi değil tabi ki
onun için 40 ayrı fırından 40 ayrı ekmek yemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…