koca kokar o..can kokar..uyumalı yanında sevmeli bir güzellll:98:
peki şimdi bu saaatlerde yatıonuz ya kacta kalkıonuz kızlarr hepımızz calısmayann evde oturann uyuyan bazzen yemek yapan işte arada camasır bulasık yıkayan hanımlarız galıbaa
burası gece 12den sora +18 e giriyo zaten..
çalışmalarımız bu doğrultuda ya,haliylen halvetgil çenıl oluyoruz şekercim
evet ben evimin kadınıyım
4 gibi yatıp,sabah 6.15te kalkıp kahvaltı etmece,sora benimkini işe göndermece,sora dooru yatağaaaa
sora 12 gibi kalkmaca..
işte günde 7 saat falan uyuyorum ben..
hımmm ne guzell demişin ama benım kocamm cok cabuk uyur yaatıga 5 kalaa
evet ben evimin kadınıyım
4 gibi yatıp,sabah 6.15te kalkıp kahvaltı etmece,sora benimkini işe göndermece,sora dooru yatağaaaa
sora 12 gibi kalkmaca..
işte günde 7 saat falan uyuyorum ben..
geçen gün benim ceylanım ne diyor bana??
ben basit adamım bana basit yemekler yap aşkım bak ne kadannn basitim..antin kuntin şeyler yapmaaa..
aynı bnmkide senden ama yapınca yüyor maleseff..hele hamur işleri olmasın hayatta dayanamaz koca göbüklümm
kızçelerr ben kaçennziii
sizi sevenziiii vedee öpenziii
sanslısın benım 2 gunum bos dıger gunler calısıp aksam okula gıdıyorum yogunum ama burayı da kacırmam
Bizimki çalışan annenin çocuğu en sevdiği yemek,menemen,börek,makarna.Bunları hergün yapsam sanki 3 aydır yemiyormuş gibi yer.Öyle bir şeyler yutturmaya çalışsam hayatta yemez.Ben de mutfağı çok severim yani benden çeşit çeşit yemek istesin oturur yaparım gıkım çıkmaz.
Ayyy garibim aklıma geldi bir anımı anlatayım;şimdi kayınvaliem ev kokuyor diye kızartma yapmaz,eşime hasretmiş patates kızartması yemek.Neyse br gün aradı patates kızrtır mısın dedi tamam dedim ama geçen kış gripten kırılıyorum.Battanyenin altından çıktım 1 kilo patates kızarttım geldi yedi neyse.Sofrayı topluyorum bi baktım battanyemin altına gimiş ohhhh,beni gördü"aşkım evlilik ne güzel şey di mi?" dedi.Bekarken ona kimse patates kızrtmamış tabi, evliliğin farkına o gün vardı yani
Kızlar ben kocişimi 15 dk da uyuttum geldim.
Sabah kaçta kalkıyorsunuz sorusuna cevap olarak.Ben genelde 3 te yatıyorum ertesi gün 15:00 da saat kurup zar zor uyanıyorum
Yani 12 saat uyuyorum
kızçelerr ben kaçennziii
sizi sevenziiii vedee öpenziii
uhhhhhhh maşşallahhh hayran kaldım
ozaman ben hiiç sölemeyimm
işte 1.bucuk en geç 2 gibi yatmaca sabah 6 da kalklıp namaz kılmaca sonra uyuyup esim 8 de kalkıo ona yataktan bay bay ediom sonra vuruom kafayı taa 11 e kadannnnn
Bizimki çalışan annenin çocuğu en sevdiği yemek,menemen,börek,makarna.Bunları hergün yapsam sanki 3 aydır yemiyormuş gibi yer.Öyle bir şeyler yutturmaya çalışsam hayatta yemez.Ben de mutfağı çok severim yani benden çeşit çeşit yemek istesin oturur yaparım gıkım çıkmaz.
Ayyy garibim aklıma geldi bir anımı anlatayım;şimdi kayınvaliem ev kokuyor diye kızartma yapmaz,eşime hasretmiş patates kızartması yemek.Neyse br gün aradı patates kızrtır mısın dedi tamam dedim ama geçen kış gripten kırılıyorum.Battanyenin altından çıktım 1 kilo patates kızarttım geldi yedi neyse.Sofrayı topluyorum bi baktım battanyemin altına gimiş ohhhh,beni gördü"aşkım evlilik ne güzel şey di mi?" dedi.Bekarken ona kimse patates kızrtmamış tabi, evliliğin farkına o gün vardı yani
Ben aynen tarif ettiğin gibiyim.Tabi çalışsam da fena olmaz yani,ikisi de uyar bana yapeki şimdi bu saaatlerde yatıonuz ya kacta kalkıonuz kızlarr hepımızz calısmayann evde oturann uyuyan bazzen yemek yapan işte arada camasır bulasık yıkayan hanımlarız galıbaa
slm kızlar
biriniz tepemi tutsun felaket atıyor
ben bu bebeğe çok sinirleniyorum ha
7.ay ama yetti nazı...
moralinizi bozmak istemediğim için sadece okudum
gece gece ağladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?