Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

senin zaten çalışmalar başlar başlamaz hemen dolucak göbeğin şebomm

ah inşallah megim beraber dolduralım inşallah göbişlerimizi

canlarım sağolulun valla tek tek alıp yorum yapmayı pek beceremiyorum...
o göbek belkide biraz benim şişkoluğumdandır benim üst taraf patates alt taraf çöp normalde de:))

yok cnm maşallah bal gibi bebiş göbişin var

saol canımmm valla son 2 haftadır böyle davul gibiyiz artık millet otobüste filan yer veriyo yani öncesinde bu kadar değildi senin ne kadar bebişin canım?

olsun canım bebişin canı sağ olsun.....
11+0 tatlım
senin haftana gelince 9 aylık olcam her halde.........

İnşallah bizim göbüşlerde dolsunda fotoğraflarını paylaşalım en kısa zamanda hepimiz inşallah

ah inşallah megim beraber dolduralım inşallah göbişlerimizi

yok cnm maşallah bal gibi bebiş göbişin var

olsun canım bebişin canı sağ olsun.....
11+0 tatlım
senin haftana gelince 9 aylık olcam her halde.........

inş en kısa sürede kızlar yemin ederim çok içimden gelerek dua ediyorum sizlere böyle koskocaman olsun göbüşlerimiz hepimizin sağlıklı sıhhatli inş...

Kızlar topikin ilk bebeği şubatta doğacak dimi baktımda nurdansalim 7. aydan beri yazmamış kk da ikinci sırada bilginkız var oda şubat annelerinde yazmış demekki ilk bebeiş şubatta geliyor

11+0 olduk canım.......

prensescim baya olmuş cnm sağlıkla büyüsün inşallah

yok cnm merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin her zaman. evet normal bir doğum oldu zaten 40 günlük lohusalık benim içinde geçerli onun bekleme süresi var biraz araştıdım rahim 6 haftada anca kendini toparlıyormuş ne zaman hastalanırım tekrar onuda bilmiyorum gerçi doğumdan sonra doktorla konuşmadım 10 gün sonra gidicem ama 4 ay gibi birşey dedi doğuma girmeden önce o kadar beklemeyi düşünmüyorum

Kızlar topikin ilk bebeği şubatta doğacak dimi baktımda nurdansalim 7. aydan beri yazmamış kk da ikinci sırada bilginkız var oda şubat annelerinde yazmış demekki ilk bebeiş şubatta geliyor

Bilmem ben o arkadaşlara hiç denk gelmedim.Ama benim bebeğim eylülde doğacak:128:

canlarımmm ben acil olarak çıkmak zorundayım..

sizi çok ama çok seviyorummmmmm
yarın görüşürüz
allaha emanet olun............

sağol canım senin de en kısa zamanda olsun da beraber büyütelim...........
benim annemin kaç tane olmuş ölü doğumları hiç beklememiş lohusalik döneminden sonra tekrar hamile kalmış.......
inş senin de öyle olur...

Aaa sen kilo almak yerine kilo vermişsin.Canım yazdıysan gözümden kaçtı özür şuan kaç haftalık oldu bebeiş ve bebiş kaç kg

evet canım zaten kilolu hamiş kalanlar zayıf arkadaşlara göre daha az kilo alıyomuş öyle duydum bulantılardan ve iştahsızlıktan verdim 3 kg bi dahada hiç almadım.. bebişimde dr göre 18+2 bugün kilosu konusunda şuan gram oda kaç gram bilmiyorum hiçte sormadım nedendir bilinmez iyi aklıma getirdin dur bu gittiğimde bir soruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…