saol canım valla koyulsun göbüşler dediniz ben koydum sizinkileride görücem haa ona göre...en kısaaa sürede inş..
senin zaten çalışmalar başlar başlamaz hemen dolucak göbeğin şebomm
canlarım sağolulun valla tek tek alıp yorum yapmayı pek beceremiyorum...
o göbek belkide biraz benim şişkoluğumdandırbenim üst taraf patates alt taraf çöp normalde de:))
saol canımmm valla son 2 haftadır böyle davul gibiyiz artık millet otobüste filan yer veriyo yani öncesinde bu kadar değildisenin ne kadar bebişin canım?
İnşallah bizim göbüşlerde dolsunda fotoğraflarını paylaşalım en kısa zamanda hepimiz inşallah
ah inşallah megim beraber dolduralım inşallah göbişlerimizi
yok cnm maşallah bal gibi bebiş göbişin var
olsun canım bebişin canı sağ olsun.....
11+0 tatlım
senin haftana gelince 9 aylık olcam her halde.........
olsun canım bebişin canı sağ olsun.....
11+0 tatlım
senin haftana gelince 9 aylık olcam her halde.........
11+0 olduk canım.......
Canım seni çok üzmemek için çok bir şey sormak istemiyorum ama sen hep biraz bekleyeyim diyorsun ya, doktor mu dedi bekle diye?Sonuçta normal bir doğum olmadı mı?İnsanlar 2-3 ay sonra tekrar gebe kalıyorlar onun için soruyorum.
canım sende koysana resmini... sen zayıfmısın peki?
kaç kilo ile hamile kaldın şuan kaç kilosun
Kızlar topikin ilk bebeği şubatta doğacak dimi baktımda nurdansalim 7. aydan beri yazmamış kk da ikinci sırada bilginkız var oda şubat annelerinde yazmış demekki ilk bebeiş şubatta geliyor
ben normalde balık etliyim ..........
3 kilo verdim yiyememekten.......
koyayım koyayım da nasıl?
malesef bu gün koyamıyorum..........
canım 85 le hamile kaldım 10.haftamdan beride 82 kg yim her sabah düzenli olarak tartılıyorum...:18:
prensescim baya olmuş cnm sağlıkla büyüsün inşallah
yok cnm merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin her zaman. evet normal bir doğum oldu zaten 40 günlük lohusalık benim içinde geçerli onun bekleme süresi var biraz araştıdım rahim 6 haftada anca kendini toparlıyormuş ne zaman hastalanırım tekrar onuda bilmiyorum gerçi doğumdan sonra doktorla konuşmadım 10 gün sonra gidicem ama 4 ay gibi birşey dedi doğuma girmeden önce o kadar beklemeyi düşünmüyorum
Bilmem ben o arkadaşlara hiç denk gelmedim.Ama benim bebeğim eylülde doğacak:128:
Aaa sen kilo almak yerine kilo vermişsin.Canım yazdıysan gözümden kaçtı özür şuan kaç haftalık oldu bebeiş ve bebiş kaç kg
canlarımmm ben acil olarak çıkmak zorundayım..
sizi çok ama çok seviyorummmmmm
yarın görüşürüz
allaha emanet olun............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?