Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dur canım ya üzülme hemen yeni ay yeni umutlar demek

valla canm 7 aydır herşeyden vazgeçtim hanzo gibi yaşıyorum evde hiç bi yere gitmiyorum bişi yapmıyorum doğru düzgün.işe bile girmedim bebek olur die.ama gerçekten insanların hayatı 4 4 lük olmuyomuş bizde bebiş için üzülüyoz çok.bu ay yine kontrol yine belkiler.sonuç ne olcak artık belli deil.ama bildiğim bişi var ben artık herşeyden vazgeçmek üzereyim zaten sabrlı deilimdir
off öyle işte canm eve sığamıyorum

bnm sonuç yine hüsran ya adet oldum artık umudumda kalmadı bıktım çünkü.hiç bişi istemiyorummm artık

üzülme canım ama umudunuda yitirme lütfen.... bu ay oluruna bırak bence kafamıza çok takıyoruz ondan oluyoır hep kafaya takmayınca hemen oluyor nasıl bi şey bu yaaa :)

canım zaten bu kadar sters yaparsan kendi kendine zorlaştırmış olursun sters çok etkili hamile kalamyı hepimiz tabiyki yapıyoruz ama adet bitince yeniden heveslenip yeniden rahatlatıyoruz kendimizi hiç dr gitmediysen git tabiyki kontrollerini yaptır bazı testler var hormal falan onlar adetliyken yapılıyor onlara baktır eğer eşin de gitmek isterse bir yerde spermiyogram yaptırın ama 7 ay çok fazla bir zaman değil yani hiç korundunuz mu

üzülme canım ama umudunuda yitirme lütfen.... bu ay oluruna bırak bence kafamıza çok takıyoruz ondan oluyoır hep kafaya takmayınca hemen oluyor nasıl bi şey bu yaaa :)

oluruna bırakıom zaten adet yaklaşınca ister istemez aklıma düşüyo.bu ayda gidicem doktora olmazsa bi daha gitmeyecem artık
zaten hayatta hiç bişiye isteyince hemn sahip olamadım.hep mücadele ettim sabır ettim şimdi kafa kalmadı daha 24 yaşında olmama rağmen.bide bebiş yüzündn yıpranacam anlaşılan

kızlar ya ovucan bana oyun oynuyor yada bedenim
yımırtlama günümde hafif bir ağrım olur benim işte ağrıyı yaşıyorum şuanda
çabuk akşam olsun ne olur :18::18:

Allah'ım en kısa zamanda kucağını sağlıklı hayırlı bi bebişle doldursun cnm ama evet üzülme umudunuda yitirme bu hayatta yaşadıklarımızın hep bir sebebi bir öğretisi var sınavdayız öğreniyoruz Allah bunlarla çocukla sağlıkla sınamasın tabi ama başke yöntemler dene dr a git ovulasyon kiti var ben bu ay onu denicem kısmet ise sen hiç denedin mi?

canım daha çok gençsin gör bak olacak demek zamanı var pes etmek yok ... herhangi bir sorununuz varmı dr ne diyor daha önce gittinmi hiç dr a ?? yıpratma kendini biraz daha sabır bak ne güzel sabırlı bi yapında varmış nelere sabrettim diyopsun bunada sabretttt

bana 7 yıl gibi geldi canm bi bilsen.gittim doktora hormon falan testler yapmadı ama muayene oldum klomen kullandım bu ay.olmadı.tekrar kullancam klomen adetin 3. günü başla dedi.11.günde kontrole gidicem.eşimde gidecek bu ay belki onda bişi vardır die.1.5 yıl falan korunduk canm

evet sınavdayız canm.ama ilk korunmayı bıraktığımda hissetmiştim hemn olmayacğını.çünkü neyi çok istedimse ya olmadı yada çok geç oldu.beklemediğim bi anda yani.bu da olursa öyle olacak galiba.doktora gittim klomen kullandım ilk ayımdı olmadı. bu ay tekrar gidicem bakalım

Imdaaaat bugun 11+4 oldum ama bes aylik gobegim var doguma kadar vinc yardimi gerekicek bana sanirimmmmm

anladım cnm ya çok zor bi durum anlayabiliyorum ama teselliden başka bişe gelmio insanın elinden bol bol dua et umarım en kısa zamanda güzel gelişmeler olur güzel haberlerini alırız..

Umutsuzluk yok kizlarrrr halvet gerek bebek icin ama stres yapiyosunuz yahu halvet icin halvet diyorummmm bebek icin halvet olunca olmuyo benim hic hamislik aklima gelmezdi ama hamileyim tek formul bebek icin stres yapmadan halvet bebek dusunmezken yaptiginiz gibi

canım üzme bu kadar kendini çok acele diyorsun bence
dr söyle istersen hormon tahlili istediğini çünkü bazı kormonlar yüksek olunca hamileliğe engel olabiliyor
eşinde gitmek istiyorsa gitsin tabi hem herşeyin iyi olduğunu bilirseniz biraz daha rahatlarsınız

sanırım benin bu ay öyle olacak halvet için halvet galiba kaçırdım yımırtlama günlerini

kızlar merhaba

dün gece ilk defa 2 de yattık rekordu bizim için
sabahta 7 de kalktık
ama ben çok zor uyudum yaaa bacak yanmasından karın ağrısından
geliyo dedim kırmızılar
ama şimdi eser yok :26: yarına hazırlık yapıyolar sanırım
bi gelsede başlasak çalışmalara

kızlar bi şey sorucam bi de
4444 tane Salat-ı tefriciye okumak istiyorum başka bi iş için ama tabii bebeiş içinde yanında dua edicem :)
ama 4444 taneyi aynı gün mü okumama lazım bilen var mı ?

elimde mi ya canm insan ister istemez umut edio ve ister istemez umutsuzluğa kapılıo.bnde zaten bu aydan sonra bişi yapmayacam streste yapmayacam olursa olur yapacak bişi yok

kızlar bi şey sorucam bi de
4444 tane Salat-ı tefriciye okumak istiyorum başka bi iş için ama tabii bebeiş içinde yanında dua edicem :)
ama 4444 taneyi aynı gün mü okumama lazım bilen var mı ?

Yok canim ne zaman biterse diye biliyorum ama kirk gunu gecirme bence allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…