gebelik öncesi neler yaptın canım mesela
tamam canım sağoltatlıyla uğraşıyorum ya görmemişim
az koymuşsundur canımbeninm
biraz arttır azcuk
oh oh masallah cok sukur..
ferda benim belim beni rahatsiz ediyor ya.. hele ki biraz biseylerle ugrasayim afedersin sanki buyukbas hayvan oturmus gibi oluyor.. eve evim su anda dandini kalkacam birazdan yavas yavas toparlicam psikolojim de bozuluyor cunku..
bide bisey sorcam ama utaniyorum ama sormam lazimya benim akintim koyulasti normal mi bu?? yani kahverengi degilde beyazda degil yani..
bir de ikinci sorum ben simdi 4+4 um yani 4. haftam mi 5. haftam mi.. kimi yerde 4 diyor kimi yerde 5 ??
tesekkur ederim efenimm
Ahhhh ahhh sakalim yok ki sozum gece haftaya carsamba keseyi gorursunuz ayrica bi kan tahliline daha gerek yok giğbesin benim degerim ondokuzbini buluncaya kadar iki gunde bi kan verdim ne safmisim kuzum o dr sen degistir bencede yaramaz o dr
o ne güzel ateş öyleee..
keşkem sabahları ölçsenn meggg..
göğüslerinde hasasiyet,kasıklarında ağrı yok muydu?
teşekkürler
kuşummm yaaa çok haklısınnnnnnn.........
ne dicem senin değerler nasıldı....
baya yükselme olmuş dimi....
bide bişey sorcam size.... ben pazartesi yaptırsaydım 91.22
bugün yani 2 gün sonra değer 185.9 olacaktı dimi...
bu durumda sorun var diyebilir miydi doktor ??
2 katına çıktı sonuçta...
ve adetim 4 gün geçmişş oluyo...
sizce az mı bu değer
benim bildigim cok tutar meg.. amerika icinde bile ben onu yollasam en yakin eyalete 20 dolardan asaya olmuyormus.. hele ki tr
tamam canım sağol
artırıp deneyeyim bidahakine
başlıyorum hazır mısın
cevap 1) bel ağrısı çok normal, rahim genişlediği için olurmuş ki bende hala oluyor, üzülerek söylüyorum ki artarak devam ediyor. bence ev işleriyle kendini yorma eşin yapsın. ben hiçbişey yapamıyorum
cevap 2)bende akıntı hemen hemen hiç olmadı, ama akıntın sarıya yakınsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir, doktora gitme şansın varsa eğer gidip bir tahlil yaptırsan çok iyi olur, gebelikte sık görülen bir şikayetmiş
cevap 3)kimi yerlere göre 4. haftandasın evet ama 4. haftan bitmiş oluyor yani 5 haftalık diyeceksin. mesela ben de 12 haftalığım
arzederim
sizce az mı bu değer
evt canım ikiiside vardı birde daha adet olmadankasığında adet sanciina benzer agrı oluyor bide süt kıvamında akıntı
canım ilk doktora gitti m gebe kalmak itediğimi söledim folık asıt kullandım 10 tanesi bitmeden gebe kaldım yumurtlamam günümü hesapladım gün asırı ilişkiye girdim strese girmedim kafanın rahat olması lazım tabiki eşininde detegi gerekir ama stres çok önemli birde ilişkiye girdikten sonra püf noktası söyleyım esinle munasebet bittikten sonra ya sağa yada sola dön yarım saat yat yanlız popo tarafın yuksekte olcakdaha kolayyy
evet ordan buraya kargo bencede mantık dışı..
süpermişşşşş
valla eline diline biber sürücem artık
sevin diorum sen hala bişey soruyosun
değerin de gayet normal, bebeğin de gayet iyi
bir de cok gazim var afedersiniz.. ya idrar enfeksiyonu icin de baska belirtim yokki.. sadece akintim rengi degisik coooooookkkk acik sutlu kahve ya da koyu sari gibi bisey.. anlamadim yani:44:aman kan gormim de gerisi problem degil insaallah..
esim garibi bana diyor zaten sakin hicbisey yapma ben yaparim diye.. dun evi falan supurmus de anacim once ev toparlanir hersey ortadan kalkar sonra supurulur busadece supurmuz.. mutfak ayakta .. camasir falan yikanacak bilmem ne.. biraz dan kalarim yavas yavas yaparim zaten belim cok agrirsa yapamamki.. saol canim bilgiler icin.
birde sen arzederim deyince aklima sey geldi ya yemekteyiz yarismasinda bi adam vardi adini unuttum simdi.. surekli arzederim diodu.. hatta burhan avrupa yakasinda taklit etmisti onuu
aysun dil altı daha yüksek çıkıyo biliyosun..
ben koltuk altı bakıyorum..
bildiğin yanıyorum..
ama bebe var mı bilmem..
sabah bakmıyorum,sıkıyo beni..
sizce az mı bu değer
evt canım ikiiside vardı birde daha adet olmadankasığında adet sanciina benzer agrı oluyor bide üt kıvamında akıntı
anladım canım,genelde belirtiler bunlar oluyomuş zaten..
allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh...
ben öyle alıştım ki derece tepemde uyuyorum
he kuzum bilmem mi en az 0.5 fazla çıkıyo dil altından..
demek ki sen yatarken 37.5 gibi bi ateşin oluyo..sabahta ona benzer ateş olacağını düşünüyorum..
maşallah megg inşallah böle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?