Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gebelik öncesi neler yaptın canım mesela

canım ilk doktora gitti m gebe kalmak itediğimi söledim folık asıt kullandım 10 tanesi bitmeden gebe kaldım yumurtlamam günümü hesapladım gün asırı ilişkiye girdim strese girmedim kafanın rahat olması lazım tabiki eşininde detegi gerekir ama stres çok önemli birde ilişkiye girdikten sonra püf noktası söyleyım esinle munasebet bittikten sonra ya sağa yada sola dön yarım saat yat yanlız popo tarafın yuksekte olcakdaha kolayyy

tatlıyla uğraşıyorum ya görmemişim
az koymuşsundur canımbeninm
biraz arttır azcuk
tamam canım sağol
artırıp deneyeyim bidahakine

başlıyorum hazır mısın
cevap 1) bel ağrısı çok normal, rahim genişlediği için olurmuş ki bende hala oluyor, üzülerek söylüyorum ki artarak devam ediyor. bence ev işleriyle kendini yorma eşin yapsın. ben hiçbişey yapamıyorum
cevap 2)bende akıntı hemen hemen hiç olmadı, ama akıntın sarıya yakınsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir, doktora gitme şansın varsa eğer gidip bir tahlil yaptırsan çok iyi olur, gebelikte sık görülen bir şikayetmiş
cevap 3)kimi yerlere göre 4. haftandasın evet ama 4. haftan bitmiş oluyor yani 5 haftalık diyeceksin. mesela ben de 12 haftalığım

arzederim

Ahhhh ahhh sakalim yok ki sozum gece haftaya carsamba keseyi gorursunuz ayrica bi kan tahliline daha gerek yok giğbesin benim degerim ondokuzbini buluncaya kadar iki gunde bi kan verdim ne safmisim kuzum o dr sen degistir bencede yaramaz o dr

kuşummm yaaa çok haklısınnnnnnn.........
ne dicem senin değerler nasıldı....
baya yükselme olmuş dimi....
bide bişey sorcam size.... ben pazartesi yaptırsaydım 91.22
bugün yani 2 gün sonra değer 185.9 olacaktı dimi...
bu durumda sorun var diyebilir miydi doktor ??
2 katına çıktı sonuçta...
ve adetim 4 gün geçmişş oluyo...
sizce az mı bu değer

o ne güzel ateş öyleee..
keşkem sabahları ölçsenn meggg..

aysun dil altı daha yüksek çıkıyo biliyosun..
ben koltuk altı bakıyorum..
bildiğin yanıyorum..
ama bebe var mı bilmem..

sabah bakmıyorum,sıkıyo beni..

Son düzenleme:

valla eline diline biber sürücem artık
sevin diorum sen hala bişey soruyosun
değerin de gayet normal, bebeğin de gayet iyi

bir de cok gazim var afedersiniz.. ya idrar enfeksiyonu icin de baska belirtim yokki.. sadece akintim rengi degisik coooooookkkk acik sutlu kahve ya da koyu sari gibi bisey.. anlamadim yani:44:aman kan gormim de gerisi problem degil insaallah..
esim garibi bana diyor zaten sakin hicbisey yapma ben yaparim diye.. dun evi falan supurmus de anacim once ev toparlanir hersey ortadan kalkar sonra supurulur busadece supurmuz.. mutfak ayakta .. camasir falan yikanacak bilmem ne.. biraz dan kalarim yavas yavas yaparim zaten belim cok agrirsa yapamamki.. saol canim bilgiler icin.

birde sen arzederim deyince aklima sey geldi ya yemekteyiz yarismasinda bi adam vardi adini unuttum simdi.. surekli arzederim diodu.. hatta burhan avrupa yakasinda taklit etmisti onuu

Soylemesi ayip battan dort yada bes gun sonra 33 tu degerim battan alti gun once 3,4 tu o yuzden iki gune bir kan vermistim mol dediler dis gebelik dediler eheeee neler neler korkma degerin guzel ve gec dollenme

evt canım ikiiside vardı birde daha adet olmadankasığında adet sanciina benzer agrı oluyor bide süt kıvamında akıntı

anladım canım,genelde belirtiler bunlar oluyomuş zaten..

allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh...

teşekkür ederim canım bende kullanıyorum folik asit ben belinin altına yastık koymayı duymuştum bide sağa sola yatmayı deneyim bakalım

gördümdü

sen bunu gördün mü?

süpermişşşşş

valla eline diline biber sürücem artık
sevin diorum sen hala bişey soruyosun
değerin de gayet normal, bebeğin de gayet iyi

yok yok o bizi sinir hastası edecek
başka topiklerde de yakalıyorum onu
anaaaaaaaaaaa bi bakıyorum oflu yok değerim düşük
yok hamile miyim acaba
yok bu bebek değil gaz
yaaaa ben düşünemiyorum ofluyu aylar sonra
kızım rahat ol azcık diyoruz ama nafile

valla canım ben de pek bilmem de sarı akıntıya enfeksiyon diyorlar hep
umarım bişey yoktur tabi
kanama olmasında dediğin gbi boşver
yorma kendini ev bu dagılır toplanır

aysun dil altı daha yüksek çıkıyo biliyosun..
ben koltuk altı bakıyorum..
bildiğin yanıyorum..
ama bebe var mı bilmem..

sabah bakmıyorum,sıkıyo beni..

ben öyle alıştım ki derece tepemde uyuyorum

he kuzum bilmem mi en az 0.5 fazla çıkıyo dil altından..
demek ki sen yatarken 37.5 gibi bi ateşin oluyo..sabahta ona benzer ateş olacağını düşünüyorum..
maşallah megg inşallah böle devam eder..

kis oflu anam beni hasta edeceksin.. daha ne istiyorsun anacim.. elma cekirdegi kadar velet dile gelip anneeeeee ben burdayimmmmmm relaxxxxxx mi desin.. cok dusunme canim benim cok guzel hamilesin pek guzel hamilesin

evt canım ikiiside vardı birde daha adet olmadankasığında adet sanciina benzer agrı oluyor bide üt kıvamında akıntı

canim tebrik ederim insaallah saglikla ve hayirla alirsin bebisini kucaginaa

şimdi bi bakıyorum acep kaç çıkıcak :44:

sende bak bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…