Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş canım biz battaşmışız amaaaaaaaaaaaa beklemiyoz bekliyoz dimi:111:

bendede biber dolması var yanınada çorba yaparım bide salata tatlı yeter çok bileee :))))

canım medicale naim ünsala gidiyorum. Ama şu iğneler olsun gebelik olmazsa 3 ay sonra fakülteye bi prof.a gideyim diyorum. Varmı bildiğin ii bi prof.

benim eşim hastanelerde bakım yapıyo canım ona bi sorayım bakayım bilir o fakültede uzun zamandır muayne oluyorum fmf hastalığım yüzünden orayı kesinlikle tavsiye ederim seni komple inceliyolar nerde ne var buluyolar özellere pek güven olmuyo uludağ üniyi pek bilmem de zübeyde hanımda ziya çetine kesinlikle git bence

valla çok sevinirim canım prof. olursa rahatlıcam bende. şimdi bi ark. görüştüm 200 liraymış muayaneler sekreterini arayıp randevu alıyomuşsun birdahaki muayanelerde her seferinde ücret ödemek gerekmiyomuşş

ziya çetini methini çok duydum bende

aysun özeline msj attım
kızlar başka face arkadası olmak isteyen olursa söylesin ekleyelim

ona git bence benim annem ve babamda kan uyuşmazlığı varmış kardeşim düşme aşamasındayken doktor yurt dışından bi igne getirtmiş o ineyle kardeşim düşmekten kurtulmuşş

aysun özeline msj attım
kızlar başka face arkadası olmak isteyen olursa söylesin ekleyelim
tamam ben bakıyorum şimdii canımm
yok valla bişi yapmıyom......kocam da birşey istemez zaten.....fındık bile yemiyo...

o zaman halvetlere devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…