inş gelmez canım..ne var yemekte ben de isim koyamadım..ama hamişler varr
evet herkesleri bekliyoruz :):)
bende yemek yapıp geldimmm kızlar kocam evde 1 saat sonra ancak yicezz:):)
bende 9 temmuz bu ayı kırmızı kartla atlattık önümüzdeki ay güzel bi bebik bekliyoruz boş durmuyoruz bu ay inşallah gelmez kırmızılar :):)
inş canım biz battaşmışız amaaaaaaaaaaaa beklemiyozbekliyoz dimi:111:
bendede biber dolması var yanınada çorba yaparım bide salata tatlı yeter çok bileee :))))
afiyet olsunn canımmmbebek için hangi doktora gidiyosunn
kızlar ya faceden eklesek ya birbirimizzziii[/QUO
evet ya nasıl olcak
özelden meaj atalım isimlerimiz
canım medicale naim ünsala gidiyorum. Ama şu iğneler olsun gebelik olmazsa 3 ay sonra fakülteye bi prof.a gideyim diyorum. Varmı bildiğin ii bi prof.
yok yok kaç yılıdr geliyo kırmızı bi 9 ay gelmesin inşallah bebek gelsinnnbugünleri değerlendiriyonuz mu peki canımm tam zamanı daaa
kızlar ya faceden eklesek ya birbirimizzziii[/QUO
evet ya nasıl olcak
özelden meaj atalım isimlerimiz
EVET YAAA İYİ OLUR
evveeeeett kaçırılır mı hiç
benim eşim hastanelerde bakım yapıyo canım ona bi sorayım bakayım bilir o fakültede uzun zamandır muayne oluyorum fmf hastalığım yüzünden orayı kesinlikle tavsiye ederim seni komple inceliyolar nerde ne var buluyolar özellere pek güven olmuyo uludağ üniyi pek bilmem de zübeyde hanımda ziya çetine kesinlikle git bence
tatiklerin varsa banada söyle de yapimm bak ben sana söylimm keçi boynu:26:zu yediriyorum kocama
Canım 35 yaşındayım bende şaşırdım tahlillerim hep iyiydi.banu kaç yaşındasın sen?
çıkıyordum tam merak ettim niye ki tek yumoş gelişiyor
valla çok sevinirim canım prof. Olursa rahatlıcam bende. şimdi bi ark. Görüştüm 200 liraymış muayaneler sekreterini arayıp randevu alıyomuşsun birdahaki muayanelerde her seferinde ücret ödemek gerekmiyomuşş
ziya çetini methini çok duydum bende
tamam ben bakıyorum şimdii canımmaysun özeline msj attım
kızlar başka face arkadası olmak isteyen olursa söylesin ekleyelim
yok valla bişi yapmıyom......kocam da birşey istemez zaten.....fındık bile yemiyo...
ona git bence benim annem ve babamda kan uyuşmazlığı varmış kardeşim düşme aşamasındayken doktor yurt dışından bi igne getirtmiş o ineyle kardeşim düşmekten kurtulmuşş
bizdede var canım kan uyuşmazlığı benim kanım a rh -
ona bi gideyim ama tıp fak. ne gitmek istiyorum. hepsine gideyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?