- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
inşallah canım yaa... karnım ağrıyo gene öff...
ben antalyadayım..
inşallah canım yaa... karnım ağrıyo gene öff...
ben antalyadayım..
Merhaba kıslar nasılsınız? Off sabahtan beri kaç kase tatlı yedim bilmiyorum valla ya bu ne tatlı aşkı geldi bana birden. Bayadır kilolarım yüzünden tatlı yemiyordum ama dayanamadım bugün valla. Arkadaşım gitti az önce akşama da gelecek ama herşeyim var zaten akşama da.
Derincim nasılsın cnm az kaldı bebişi görmeye maaşallah.
Hiç koötü şeyler düşünme de okuma da canım.Herşey daha güzel olacak inşallah sayılı vakit tez geçermiş. Bir gün bir bakmışsın ki meleğin kollarında inşallah.
benim çok sevgili kaynanamlardaAAAA ne güzel cnm benim ailem de mahmutlar da yaşıyor. Valla çok seviyorum oraları. Mayısta ordaydım 20 gün. Şimdi temmuzda da gideceğim allah izin verirse.
AAAA ne güzel cnm benim ailem de mahmutlar da yaşıyor. Valla çok seviyorum oraları. Mayısta ordaydım 20 gün. Şimdi temmuzda da gideceğim allah izin verirse.
uzakmışız yine canım karnın niye ağrıyo yumurtlama döneminde misin ondan mı acaba
ahh canım ne güzel konuşuyorsun, inşallah canım aminnn
bu arada ben ataşehirde oturuyorum, iş yerim leventte ama, sen nerdesin?
benim çok sevgili kaynanamlardamahmutlarda yaşıyor
beklerim canım gelirsen bu taraflara da
evet canım..yok yumurtlama dönemim 20sinde bitti çok sancılı kasık ağrılarım oldu da bugün noluyo anlamadım
kızlar süpersiniz valla
az önce biraz kapattım sayfalar almış başını gitmiş...
Antalya içine geliyorum canım uçakla gittiğim için her seferinde otogara gitmek için antalya içini gezdiriyor sevgili HAVAŞ servisleri saolsun((((
Bu arada ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım dikkatli ol. Geçmiş olsun.
Selam ben biraz geç katılıyorum aranıza sanırım :)
benim BAT 6 Temmuz. bu ay 2. ayımız hazırlıkta. Aklım o kadar bebekteki. İş falan yapamıyorum.
Sürekli buraları okuyorum.
Geçen ay HCG karıştırdı kendini bebek var sandık ama yokmuş. Kollarım delik deşik oldu
Bu aya artık kısmetse. Başarıya ulaşan arkadaşları tebrik ediyorum.
Darısı hayırlısı ile bekleyenlerin başına diyorum.
Allah gönlümüzdekinin hayırlısını nasip etsin.
Dua ve Selam ile
benim kaynanam asosyal olduğu için pek tanındığını sanmıyorum. bizimkiler kapadokya sitesinde oturuyorlarBen küçükçekmecedeyim canım baya uzak kaldık(
Bu arada mahmutların neresinde kıss annemin çok çevresi vardır tanıdık çıkmasın bir de :)))
Annemler reyhan sitelerindeydiler şimdi onursitelerine yakınlar.
benim kaynanam asosyal olduğu için pek tanındığını sanmıyorum. bizimkiler kapadokya sitesinde oturuyorlar
valla güzel yerlerHmm anladım canım. Mahmutlarda pek asosyal insan yoktur aslında. Çünkü turist çok orda. Turist harici herkes birbirini tanır genellikle. Kapadokya sitesini biliyorum annemlerden biraz ileride sahile bakan kısımda. Güzel yerler valla ne diim.
evet herkesleri bekliyoruz :):)banada uyar canım zamanını ayarlarız herkesin uygun olduğu bi vakitteee
kızlarrrr başka bursada olan varsa bekleriz
bende yemek yapıp geldimmm kızlar kocam evde 1 saat sonra ancak yicezz:):)kızlar süpersiniz valla
az önce biraz kapattım sayfalar almış başını gitmiş...
Selam ben biraz geç katılıyorum aranıza sanırım :)
benim BAT 6 Temmuz. bu ay 2. ayımız hazırlıkta. Aklım o kadar bebekteki. İş falan yapamıyorum.
Sürekli buraları okuyorum.
Geçen ay HCG karıştırdı kendini bebek var sandık ama yokmuş. Kollarım delik deşik oldu
Bu aya artık kısmetse. Başarıya ulaşan arkadaşları tebrik ediyorum.
Darısı hayırlısı ile bekleyenlerin başına diyorum.
Allah gönlümüzdekinin hayırlısını nasip etsin.
Dua ve Selam ile
evet herkesleri bekliyoruz :):)
bende yemek yapıp geldimmm kızlar kocam evde 1 saat sonra ancak yicezz:):)
bende 9 temmuz bu ayı kırmızı kartla atlattık önümüzdeki ay güzel bi bebik bekliyoruz boş durmuyoruz bu ay inşallah gelmez kırmızılar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?