Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba kıslar nasılsınız? Off sabahtan beri kaç kase tatlı yedim bilmiyorum valla ya bu ne tatlı aşkı geldi bana birden. Bayadır kilolarım yüzünden tatlı yemiyordum ama dayanamadım bugün valla. Arkadaşım gitti az önce akşama da gelecek ama herşeyim var zaten akşama da.

Derincim nasılsın cnm az kaldı bebişi görmeye maaşallah.
Hiç koötü şeyler düşünme de okuma da canım.Herşey daha güzel olacak inşallah sayılı vakit tez geçermiş. Bir gün bir bakmışsın ki meleğin kollarında inşallah.

ahh canım ne güzel konuşuyorsun, inşallah canım aminnn
bu arada ben ataşehirde oturuyorum, iş yerim leventte ama, sen nerdesin?

AAAA ne güzel cnm benim ailem de mahmutlar da yaşıyor. Valla çok seviyorum oraları. Mayısta ordaydım 20 gün. Şimdi temmuzda da gideceğim allah izin verirse.

beklerim canım gelirsen bu taraflara da

uzakmışız yine canım karnın niye ağrıyo yumurtlama döneminde misin ondan mı acaba

evet canım..yok yumurtlama dönemim 20sinde bitti çok sancılı kasık ağrılarım oldu da bugün noluyo anlamadım

ahh canım ne güzel konuşuyorsun, inşallah canım aminnn
bu arada ben ataşehirde oturuyorum, iş yerim leventte ama, sen nerdesin?

benim çok sevgili kaynanamlarda mahmutlarda yaşıyor

Ben küçükçekmecedeyim canım baya uzak kaldık (
Bu arada mahmutların neresinde kıss annemin çok çevresi vardır tanıdık çıkmasın bir de :)))
Annemler reyhan sitelerindeydiler şimdi onur sitelerine yakınlar.

beklerim canım gelirsen bu taraflara da

evet canım..yok yumurtlama dönemim 20sinde bitti çok sancılı kasık ağrılarım oldu da bugün noluyo anlamadım

Antalya içine geliyorum canım uçakla gittiğim için her seferinde otogara gitmek için antalya içini gezdiriyor sevgili HAVAŞ servisleri saolsun ((((

Bu arada ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım dikkatli ol. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam ben biraz geç katılıyorum aranıza sanırım :)
benim BAT 6 Temmuz. bu ay 2. ayımız hazırlıkta. Aklım o kadar bebekteki. İş falan yapamıyorum.
Sürekli buraları okuyorum.
Geçen ay HCG karıştırdı kendini bebek var sandık ama yokmuş. Kollarım delik deşik oldu

Bu aya artık kısmetse. Başarıya ulaşan arkadaşları tebrik ediyorum.
Darısı hayırlısı ile bekleyenlerin başına diyorum.

Allah gönlümüzdekinin hayırlısını nasip etsin.
Dua ve Selam ile

kızlar süpersiniz valla
az önce biraz kapattım sayfalar almış başını gitmiş...

Valla ben geldiğim zaman en fazla 2-3 sayfa gerisini okuyabiliyorum yaa. Zaten kısıtlı bir vakitte giriyorum. O kadar çok ilerliyor ki okuyabilmek imkansız.

Hoşgeldin canım hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah :)))

benim kaynanam asosyal olduğu için pek tanındığını sanmıyorum. bizimkiler kapadokya sitesinde oturuyorlar

benim kaynanam asosyal olduğu için pek tanındığını sanmıyorum. bizimkiler kapadokya sitesinde oturuyorlar

Hmm anladım canım. Mahmutlarda pek asosyal insan yoktur aslında. Çünkü turist çok orda. Turist harici herkes birbirini tanır genellikle. Kapadokya sitesini biliyorum annemlerden biraz ileride sahile bakan kısımda. Güzel yerler valla ne diim.

banada uyar canım zamanını ayarlarız herkesin uygun olduğu bi vakitteee

kızlarrrr başka bursada olan varsa bekleriz
evet herkesleri bekliyoruz :):)
kızlar süpersiniz valla
az önce biraz kapattım sayfalar almış başını gitmiş...
bende yemek yapıp geldimmm kızlar kocam evde 1 saat sonra ancak yicezz:):)

bende 9 temmuz bu ayı kırmızı kartla atlattık önümüzdeki ay güzel bi bebik bekliyoruz boş durmuyoruz bu ay inşallah gelmez kırmızılar :):)

inş gelmez canım..ne var yemekte ben de isim koyamadım..ama hamişler varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…