Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım dediğin gibi aklına fazla getirme okuyup bozma psikolojini hisseder bebişin o yüzden dikkat et güzel şeyler düşün

canım sen huzurunu bozma ne idüğü belirsiz bi kız içinnn
zaten evlenince kıymete binmiştir kocan hep öyle olur boşverr kocanda haddini bildirir birdahada arayamaz zaten
bu arada sendemi bursadasın nerde oturuyosunn
şebnemde bursada artık bi organizasyon yapalım bursada oturanlar için yaa

Son düzenleme:

kanalboyu soganlı tarafındayım ben sizler nerelerindesiniz kızlar valla organızasyon için iyi olur pek çevrem yok olurda eşlerimizde anlaşırsa beraber falan takılırız güzel olur aslında

ay sorma aynı şeyi bende kistim için yaşıyorum :)) benim dr.olaya gayet rahat umutlu çok önemsenecek bir olay değil hallederiz tarzında yaklaşırken burda okudukça içim kararıyo ya. ben anlamadım buradamı abartılıyor benim dr.mu rahat bilmiorum valla

kanalboyu soganlı tarafındayım ben sizler nerelerindesiniz kızlar valla organızasyon için iyi olur pek çevrem yok olurda eşlerimizde anlaşırsa beraber falan takılırız güzel olur aslında

canım bende bursaya geleli 7 ay oldu evlendim geldim dediğin yeri bilmiorum valla :)))
ben özlücedeyim şebnemde ihsaniye diye hatırlıyorum
tabi buluşalım bencede güzel olur
benim ablamda buna benzer bi site var orda takılıyodu onlarda habire buluşma organizasyonları yapılıyodu çokta sağlam arkadaslıkları oldu o siteden

bana uyar kızlar ama 10 gün sonra falan olursa iyi olur telefonum garantide yenisini yollucaklarmış beklemedeyim uygun bi yer ayarlayalım buluşalım gezelim tozalım

çok sağol ya valla hiç bu yönlü düşünmemiştim. bende en son 3 ay önce gittim doktorum her ay gelmene gerek yok dedi bende ha gayret bekliyorum. inşallah bişey yoktur. bir de bizim arkadaşlarda da çocuğu olup ta 2. isteyenler var ama 1 yıldır deniyoruz olmuyor falan diyorlar. bizde sadece biz değiliz bekleyipte olmayan diyorduk. ben kırmızılar gidince gideyim hemen doktoruma. allahım hepimize bebişlerimizi versin yolurrrrr.

Yok yok canım en iyisi hiç karıştırmamak kafayı bulandırmamak çok okuyup çok araştırıyoruz biz hiç gerek yok. Sen doktoruna güven allaha dua et arkana yaslan, burda olanları okuya okuya kafamda binbir tane senaryo üretiyorum, en iyisi hiç konuşmamak olumsuz şeyler

bana uyar kızlar ama 10 gün sonra falan olursa iyi olur telefonum garantide yenisini yollucaklarmış beklemedeyim uygun bi yer ayarlayalım buluşalım gezelim tozalım

banada uyar canım zamanını ayarlarız herkesin uygun olduğu bi vakitteee

kızlarrrr başka bursada olan varsa bekleriz

canım Allahın izni ile sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inşallah..

Kızlar ben de burayı okudukçe çok fena sabırsızlanıyorummmmmmm

canım valla ihmal etmemek lazım. baksana yani son 3 ayda olmuş haberim yok o açıdan gitmekte fayda var.inş çok geçmeden hepimiz bebiş sahibi oluruz

aynen her şeyi araştırıyorum zaten yapı itibariyle meraklıyımdır bu konudada bızıklamadığım şey kalmadı. en iyisi dedim 3 ay bekleyim iğnelerle falan gebelik olmazsa ameliyattan önce burda tıp fakültesi prof.a gidicem olacaksamda prof. yapsın bariii

canım Allahın izni ile sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inşallah..

Kızlar ben de burayı okudukçe çok fena sabırsızlanıyorummmmmmm

canım aynen geçen burda birisi ağızda metal tadı oluyor dedi akşam eve gittim yemek yaparken bende hissettim bu ay olmayacak diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum sonra buraya giriyorum heyecanlanıyorum aaaayyyyy

ah canım ah gelicek inşallah güzel haberlerlle beraber kendimizi bu kadar dinlemesek aslında iyi olur ama işte ne yaparsın çok istiyoruz
bu arada gantepli olan var mı aramızda bu taraflardan kimseyi duymadım hiç

inşallah canım yaa... karnım ağrıyo gene öff...
ben antalyadayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…