günaydın canlarım nasılsınız sevda ne oldu sonuç dün çok bekledim valla hemilemisin canım:18::18::18:
banada var gibi geliyo cnmcım inşallahh da vardır
yummyy cim hadi hayırlısı canım kırmızılar gelmez inşallah ama gelirse de olsun bekletmeden gelsin gitsin dimi:)kızlar günaydınnnnnnn...
bugün bat günüm...heyecanla bekliyordum ancak akşamdan beri karın ağrım var sanırım regl olucammmmm..
kızlaaarrrr hamıleyyyııımmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaa
selam kızlar nasılsınız bakimm
banada var gibi geliyo cnmcım inşallahh da vardır
öyle gibi canım hayırlısı olsun valla ben kaçkere yaptırdım yaa 0 çıktı yada 0.17 çıktı en son işte sevdanın ki yüksek anş hayırlısıyla vardır Allahım bizede hayırlı evlatlar nasip eder:132:
ay inşallah canlarım benım ya sizinde olurda o sevıncı hep beraber yaşayalım inşallah
öyle gibi canım hayırlısı olsun valla ben kaçkere yaptırdım yaa 0 çıktı yada 0.17 çıktı en son işte sevdanın ki yüksek anş hayırlısıyla vardır Allahım bizede hayırlı evlatlar nasip eder:132:
ay inşallah canlarım benım ya sizinde olurda o sevıncı hep beraber yaşayalım inşallah
yummyy cim hadi hayırlısı canım kırmızılar gelmez inşallah ama gelirse de olsun bekletmeden gelsin gitsin dimi:)
aydur Amanın ne güzel bir haberrrr
inşallah Saglıklı bir bebişin olurrr
Kan tahlili için acele etme
sonra düşük cıkınca ay düşük mü diyil mi niye artmıyo diye kendini yiyip bitirirsin..
sonucta HAmilesİİİİİİİİİNNNNN:119:
Canım selamben iyiim tek başıma :)
işte bebiş çalışmaları başladı suanda 1 ay var önümüzde ....
a.s aysun hoşgeldin
inş canım benim valla kendiminmiş gibi heyecanla bekliyorum inan bana inş RABBİM hayırlısıyla nasip eder kuzucum
inşallahh kuzumm inşallah bak elf ne dıyo benım ya 0 yada 0,17 çıkardı dıyo senınki yuksek kuzum gördünmü
sonc tam ortasında canım doktor dediki ne desem yalan olur ama fazla umitlenme dedi olmayada bılır dedi canım ya
inşallah canım ya bırazcıkta olsa umidim var
evet canım hep düşük çıkardı benim 0 çıkardı eşimde dalga geçerdi kızım sıfırsın bak 1 bile değilsin diye sinir ederdi beni tabiki yine de kesinlikle hamile moduna girme öyle gibi gözüküyor ama olmazsa ihtimalinide düşün ve sabırla bekle inş vardır kendinede dikkat et sonuç belli olana kadar sakın ağır iş yapma çamaşır suyu falan onlarla sakın canım benim dikkat et inş sonuç hayırlı olur
ümidimiz gerçeklere dönüşsün inşallah kuzum benım
vala canım dune kadar dikkat etmıyordum oda ablam uyardı beni gece bı yataga zıpladım cocuklar gıbı ya sonra jeton duştu karnımada agrı gırdı sonra ya
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sakın canım sakın bak sonra çok pişman olursun çok dikkat et ya varsa ihtimalini hiç unutma hayatım
inşallalllllllll canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?