Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın canlarım nasılsınız sevda ne oldu sonuç dün çok bekledim valla hemilemisin canım:18::18::18:

gunaydın canım hoşgeldın vala doktor olacak adam dedıkı varda dıyemem yokta dıyemem bırkac gun daha bekle tekrar gel tahlıl yapalım dedı canım

banada var gibi geliyo cnmcım inşallahh da vardır

öyle gibi canım hayırlısı olsun valla ben kaçkere yaptırdım yaa 0 çıktı yada 0.17 çıktı en son işte sevdanın ki yüksek anş hayırlısıyla vardır Allahım bizede hayırlı evlatlar nasip eder :132:

kızlar günaydınnnnnnn...

bugün bat günüm...heyecanla bekliyordum ancak akşamdan beri karın ağrım var sanırım regl olucammmmm..
yummyy cim hadi hayırlısı canım kırmızılar gelmez inşallah ama gelirse de olsun bekletmeden gelsin gitsin dimi:)

kızlaaarrrr hamıleyyyııımmm hala ınanamıyorum yaaaaaaaa

aydur Amanın ne güzel bir haberrrr
inşallah Saglıklı bir bebişin olurrr
Kan tahlili için acele etme
sonra düşük cıkınca ay düşük mü diyil mi niye artmıyo diye kendini yiyip bitirirsin..

sonucta HAmilesİİİİİİİİİNNNNN:119:

selam kızlar nasılsınız bakimm

Canım selam ben iyiim tek başıma :)
işte bebiş çalışmaları başladı suanda 1 ay var önümüzde ....

amiiiiiiiiiiin cnmcım inşalllahh tez zamanda inşallahh

sonc tam ortasında canım doktor dediki ne desem yalan olur ama fazla umitlenme dedi olmayada bılır dedi canım ya

bende tek başımayım kızz hadi bakalım hayırlısı olsunnn

a.s aysun hoşgeldin

hoş buldummm

sonc tam ortasında canım doktor dediki ne desem yalan olur ama fazla umitlenme dedi olmayada bılır dedi canım ya

evet canım hep düşük çıkardı benim 0 çıkardı eşimde dalga geçerdi kızım sıfırsın bak 1 bile değilsin diye sinir ederdi beni tabiki yine de kesinlikle hamile moduna girme öyle gibi gözüküyor ama olmazsa ihtimalinide düşün ve sabırla bekle inş vardır kendinede dikkat et sonuç belli olana kadar sakın ağır iş yapma çamaşır suyu falan onlarla sakın canım benim dikkat et inş sonuç hayırlı olur

vala canım dune kadar dikkat etmıyordum oda ablam uyardı beni gece bı yataga zıpladım cocuklar gıbı ya sonra jeton duştu karnımada agrı gırdı sonra ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…