Hmm biliyorum onu içine kaşar da konuyor galiba isteğe bağlı.
spoiler
Bimin kazandibine bayılıyorum offf
her hafta giderim bime ama onları hiç denemedim yarın gideceğim yine bakacağımspoiler
kızlar şu bimde satılan tatlılar var ya çok güzel yaaa
suanda spangle yiyorum enerji gelsin biraz cok koşturdum... tavsiye ederim
gebişler okumayın kızz
evet bende eminimki çok güzeldir kötü filmini görmedim henüzallah korusun cnmcım mecbur olmasak kalkmıycaz valla
evet ya çağan ırmak yıne güzel bi film yapmıstır emınım bende onu merak edıyorum
ben de ne yapsam diye düşünmeyi hiç sevmiyorum karar verince gerisi kolay oluyorbu gunku menu balık galıba benımde canım cekti ya dondurucuda var yapsammı acaba ama benim kocişim sarma istedi ne yapsam acaba şimdi dusune dur ya en sevmedıgım sey dusunmek:18:
yarın bakacağım hiç denememiştim şimdi onuda canım çektiHmm biliyorum onu içine kaşar da konuyor galiba isteğe bağlı.
spoiler
Hmm biliyorum onu içine kaşar da konuyor galiba isteğe bağlı.
spoiler
eneemm sarmayı ne ara sarcan kuzumm en ıyısı balık yap o kolay
her hafta giderim bime ama onları hiç denemedim yarın gideceğim yine bakacağım
evet bende eminimki çok güzeldir kötü filmini görmedim henüz
ben de ne yapsam diye düşünmeyi hiç sevmiyorum karar verince gerisi kolay oluyorbugün sarma yarında balık yap canım ozaman
yarın bakacağım hiç denememiştim şimdi onuda canım çekti
bu arada yemek olayına az daha kalırsam geç kalacağım..kızlar görüşürüz ben kaçtım...sisi sefiyorum..
kız ters yazmışsın bende diyorum bu kız ne diyo ... :122:
:
lahana haşlanmış var dondurucuda asma yaprakta var kaynanam saolsun yapmıştı bana bı içini hazırlayıp saracam ve haşlanacak ve sonra afiyetle yicez kocamla
ben de ne yapsam diye düşünmeyi hiç sevmiyorum karar verince gerisi kolay oluyorbugün sarma yarında balık yap canım ozaman
bu arada yemek olayına az daha kalırsam geç kalacağım..kızlar görüşürüz ben kaçtım...sisi sefiyorum..
ohh miss gibi afiyet bal şeker olsun birde bebiş olsun kuzum
sevmıyo galıba
ohh miss gibi afiyet bal şeker olsun birde bebiş olsun kuzum
E bayanlar ben de kaçayım bu kadar yemek muhabbetinden sonra artık bişeyler hazırlayayım ayıp olur yoksa.Görüşmek üzere
hafta sonu yaparsın olmazsa canım sıkma canını...
evt bende dedemin insanları filmine gitmeyi düşünüyorum hafta sonu..çağan ırmaktan gene..ve güzel yorumlar almış
Ben hamsinin kılçıklarının tamamını çıkarıp iki hamsiye birbirine yapıştırıp mısıra unuyla kızartıyorum. Köfte gibi oluyor. Allahım ağzının suları aktı yahu
Ah benim kocam sarma istese gözlerim dolar öleceğimi sanırım.
:
lahana haşlanmış var dondurucuda asma yaprakta var kaynanam saolsun yapmıştı bana bı içini hazırlayıp saracam ve haşlanacak ve sonra afiyetle yicez kocamla
gerçi bebiş vardıııozaman değerleri katlanıp büyüsün içinde kuzumun
inşallah vardır canım ya yoksa cok kotu hayal kırıklıgı yaşayacam
ya bende istedim gitmek ama eşim duygusal filmleri sevmiyor bir tek nasıl olduysa Mahsun'un bütün filmlerine gittik. Arkadaşlar gidecektim buradan ama onunda haftasonu dershanesi var olmadı yani ama korku filmi deyince onda akan sular durur dvd den de ne korku filmleri izleriz deliyiz biz
ay o da süper oluyor ya ohh at at yee.. içine peynir ve maydonoz da koyunca hamsi kuşu oluyor onun adı.
ben sararım gözümü karartıp ama belim ağrır sonra bir de azla gözüm doymaz sardımmı yarım kiloya yakın sararım geçen sardım bir pazar iç bitti yoksa yarımın hepsi sarılacaktı. Ama kaç gün yedik.. Tuzlu olmuştu ama salamura yapraktı tam tuzu gitmemiş yaprakların.
ohh iyisin yanii senin kaynana ne iyiymiş benim kaynana yerinden kalkmıyor tansiyon şeker var kadın yapıyor yaptıkça verirler ama ben o kadınınn yaptıklarını sevmiyorum. kendim sarıyorum amaann..
mende seni sefiyom eminemm
bende çok kilo aldım çokkkk..10 kilo vermem lazım zayıf olmak için
nerdeyse 10 yıldır 5 kilo vermem lazımdı ama ben 5 daha aldım ve artık 10 kilo vermem lazım..
e bebiş olursa veririm demi
ahh ahh aynı dert bendede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?