Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

adetin 3. günü başla
şifa olsun ne diyeyim
kaşarlanıyo insan biyerden sonra o yüzden sanırsam

adetin 3. günü başla
şifa olsun ne diyeyim
kaşarlanıyo insan biyerden sonra o yüzden sanırsam

evet canım 6.ayımda bitti..
7.aya bakalım..
zaten 8.ayda biterse doktora gideceğim inşallah gerek kalmaz...
belkide dayanamaz 7.ay giderim bilmiyorum hayırlısı olsun..

tamam 3.gün başlarım çok sağol..

mrb kızlar benım kırmızılar bugunde gelmedı gittim bir test aldım malesef hüsran Eki Görüntüle 299631

canım bir iki gün bekleyip yap testi hemen çıkmayabilir

heh tamam yine mesajı görenler uygulasın yapsın da öyle sabit yazılı durmasın diye dedim ay evet yaa benim de akşamları çok kötüyüm yatana kadar öğlene kadar bişi yok öğleden sonra başlıyor iki akşamdır akşam yemeği yiyemedim. Eşim mutfakta kendi kendine pişiriyo taşırıyo bişiler uğramıom bile

mrb kızlar benım kırmızılar bugunde gelmedı gittim bir test aldım malesef hüsran Eki Görüntüle 299631
bat ne zamandı
göremedim

evet canım 6.ayımda bitti..
7.aya bakalım..
zaten 8.ayda biterse doktora gideceğim inşallah gerek kalmaz...
belkide dayanamaz 7.ay giderim bilmiyorum hayırlısı olsun..

tamam 3.gün başlarım çok sağol..
7. ay dönüm noktası olacak
nurdan ve ben 7. ayda hamile kaldık
sizi de uğurlu 7 sayımızda gebe görmek istiyoruz
not:çocuk getirilmemesi rica olunur

azra hoşgeldin cnmcm nasılsın bugun temizliğe dvm ettin bugun sanırsam hiç ugramadın

aynı ben
2-3 hafta ne mutfağa girdim ne yemek yiyebildim
okuldan gelir gelmez yemeği yaptım yaptım yoksa eşim yapıyodu kendine bişiler
ama düzeldim şükür
seninki de geçer canım inşallah yakında

teyzeleriii biz geldiiikkk,nasılsıınızzz??
maşşalah bisuru gebemiz olmus,hayırlı olsun hamişlere,isteyenlerede allah biran once hayırlısını nasip etsin...
bayadır giremeyince sayfa bile degişmiş yani...
bizim biraz dusuk riskimiz var ilaç kullanıyoruz ama iyiyiz kalp atısımızı duyduk inşallah allahın izniyle geriside gelicek

aynı ben
2-3 hafta ne mutfağa girdim ne yemek yiyebildim
okuldan gelir gelmez yemeği yaptım yaptım yoksa eşim yapıyodu kendine bişiler
ama düzeldim şükür
seninki de geçer canım inşallah yakında

amin canım inşallah artık bunlar da gülün dikeni napacaksın:13:herkes kendisine iyi baksın kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlarha bu arada listeden kendime numara da seçmiştim o da beni motive etmişti 44. hamile ben olucam diyordum 44 olamadım ama çok da geçmeden oldu

bat ne zamandı
göremedim

7. ay dönüm noktası olacak
nurdan ve ben 7. ayda hamile kaldık
sizi de uğurlu 7 sayımızda gebe görmek istiyoruz
not:çocuk getirilmemesi rica olunur

inşallahhhhhhhhhhhh....

birazda pressede inceleyeyim bakalım şimdi..
ondan da alacağım sanırım..

belki önümüzdeki ay teknoloji daha da gelişir başka şeyler alırım..çünkü deneyecek bişey kalmıyo

maşallahhh sana ve bebişine amiin inşallah bizde tez zamanda kavusuruz bebişlerimize
daha önce bi düşüğün felenmi olduda tehlıken var yoksa kanamalarınmı oluyo cnm

CANIM inş. hayırlısıyla doguracaksın kanaman mı var benimde sancılarım oluyo arada doktor düşük riskin var demedi ama progestan yazdı benim düşük riskim var diye düşünüyorum

maşallahhh sana ve bebişine amiin inşallah bizde tez zamanda kavusuruz bebişlerimize
daha önce bi düşüğün felenmi olduda tehlıken var yoksa kanamalarınmı oluyo cnm

aslında dusugumde yok sukurler olsun kanamamda yok ama biraz gergin bi donem gecirdim,
kasılmalarımın oldugunu soyledi doktorum progesteron verdi bide magnezyum kullanıyorum,strese baglı olustu yani...
en son gecen hafta yolundaydı herşey,yarın yine cagırdı inşallah herşey yolundadır yine

azraa yazdıydım gene görmedın sanırım napıyosun dedimm temizlikmi yaptın bugun gelmedinde dedimm

azra hoşgeldin cnmcm nasılsın bugun temizliğe dvm ettin bugun sanırsam hiç ugramadın

hosbulduk melegim
evet cnm devam ettim heryerim tutuldu ama
halada bitmedi bir atlatsaydim
bu arada gecmise daldim ama hepsini okuyamadim
emme palukcuymussunuz hee
aysuncum cnm kirmizilarin geldi demek
gelemez olsunlar ins
ama sakinligine sevindim cnm ins bu ay olur
puffy kedin ortaya cikmis hadi gözün aydin
sen nasilsin asemb cnm?

anladım cnm evet stres kötü etkiliyo bebeği yolundadır yolundadır allahın ıznıyle sağsalim kucagına alırsın bebişini inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…